Pokaż pełną wersje : Nowy Update
Co bys cie chceieli w nowym update'cie ?? piszcie tu swoje propozycje...
Ja bym chciał :
- Nowe ubiory dla PACC i FACC
- Nowe tereny
- Nowe czary
- Nowe bronie
- Wogole wiecej calllego eq
- A przedewszystkim wiecej BUTÓW !! bo jest do zdobycia tylko 6 czy 7 rodzaji
A wy co chcecie ??
-Nowe hammery bo za malo troche albo chociarz w Anni~ Thunder Hammera ;)
-Outfits oczywiscie
-Lepsze potforki od Demonków (To nie dla mnie tylko dla jakichś High levków)
-Skill Bary
-Kilka nowych graficzek (np: copper shield, Jezu jakie to brzydkie...)
-Więcej questów
-Przy deadzie 5% na strate przedmiotu a nie 10%
To by było na tyle...
1.Ja bym chciał tylko jakiś środek transportu, np.konia lub rower, który przyspieszałby około 3razy ale nie możnaby z niego atakować ani uzywać podczas "skull mode"
2.Żeby depo miało 10000 pojemności i rzeczy znajdowały się we wszystkich miastach
3.Exura gran dla rycka(o vicie moge pomarzyć)
4.Haste dla facc
Co do najblizszego (gwiazdkowego?) update, to na razie sa dwa pewniaki:
- Skill bar
- Nowe tereny dla pacc na zachod od ankrahmun
Reszte, mozemy tylko zgadywac. Nie sadze, aby powstal nowy potwor, lepsze od demona, bo to by sie wiazalo z nowymi super hiper extra wypasionymi itemami.
Pewnie CIP Soft zaskoczy nas jakimis zmianami w potworach, tj. wzmocnieniu ich.
$corcerer
03-10-2004, 18:06
- ban za "br?" "swe?" "pol?" "fri itans plx" "plx" "pls"
- minimum 5GM na serwer
- banowanie za n00bstwo (siatka szpiegów)
- więcej miejsc na światach
- zmiana systemu odnawiania many (żeby sie szybciej odnawiała)
- zmiana systemu czarów (wiecej spontanicznych ofensywnych, mniej ofensywnych runicznych
- pomoc magom na niższych i wyższych poziomach (wiecej potworków na których można normalnie expić
- PvP na non-PvP - specjalne areny do walk gildii, pojedynkow itd.
- mniej debili
- ban za pisanie jakimkolwiek linkiem w grze
- monitorowanie priv MSG przez GMow
- bardziej rozbudowany system skarg, zażaleń
- więcej counellorów i GMów którzy CHCĄ coś robić, a nie tylko pakować własne postacie
- ciągły test-serwer
- zakaz pisania w języku innym niż angielski na defaulcie, RL-chat, Game-chat, Trade-chat i Help
Fox of Desert z Aldory
03-10-2004, 18:20
Ban za gadanie nie po angielsku w głównych chatach bo już mam dości pytani "polak jeseś to porzycz coś bo nic nie mam" może i jestem polakiem ale jak by zagadał na privat to bym mu coś dał a tak go ignoruje albo często się zdarza że br i esp gadają między sobą w tedy cie to wkurza X( mają fart że polubiłem rook i tam przesiaduje bo tak pokazał bym co potrafie zrobić :evul:
1. Skill bar
2.Nowe "ubranka' :P dla facc i pacc
3. Zwiększona pojemność serwerów do 1000 ;p albo chociaz 950
Ostatni Samuraj
03-10-2004, 18:44
-skill bar
-jakiś nowy teren dla facc
-nowe ubranka dla facc i pacc
-popieram tych co mówią o potworze silniejszym niż demon :)
- oczywiście jakieś nowe czary ale dla facc :)
- i żeby szybciej się odnawiała się mana rycerzom i szybciej życie pozostałym profesjom
aha i żeby częściej dawali nam test-serva
Adolphus Elbragol
03-10-2004, 18:45
<> skillbar(ale taki z kolorami tj czerony daleko, zielony blisko itp)
<>ubranka dla facc
<>mozliwosc poruszania sie statkami z miasta do miasta dla facc
<>nowe tereny dla facc
<>jakies questy giganty (pisalem juz kiedys w propozycjach na potwory(wersja powazna)
<>wiecej miejsca na serwerach
<>wieksze odleglosci miedzy miastami
Poza tym pisanie o tym tutaj jest bezsensu (LOL?), ale mimo wszystko fajnie czasem pomarzyc...
Nie ma sensu zwiększac pojemności światów, wystarczy zlikwidować (Ba, tylko jak?:P) mc, a już się zrobi tyle miejsca, że o dowolnej porze dnia i nocy się nawet na Antice będzie można zalogować....
o zwiekszeniu limitu na swiatach juz duzo tematow bylo i ludzie doszli do wniosku ze niema sensu tego robic poniewaz i tak jak jest tych 850 osob to:
1.lagi!!
2. wszystkie miejsca w ktorych mozna na spokojnie expowac sa pozajmowane
3. lagi!!
juz lepszym wyjsciem jest zalozenie nowych serverow (jak zrobili te 10 nowych to pomoglo w koncu)
co ja bym chcial...zmiane w systemie skulli, kiedys bylo o wiele fajniej:(,
questy, powiekszenie mapki, polepszenie potworqw (wieksza SI:D)
skill bar-mi nieprzeszkadzalby gdyby chodzilo o lvl i mlvl(chociaz ten tak srednio) bo co to za radosc jak mam juz podane kiedy bedzie adv itp.
ale chyba najbardziej bym chcial "test na znajomosc angielskiego" jezeli niezdasz niegrasz, troche irytujace jest jak jakis gosciu ci nawija po brazylijsq a jak mowisz "english plz" to on "no know english"
Oprócz tego co powyzej i pewnie tego co bedzie ponizej to zeby sie zmienial wygląd postaci pod wpływem przedmiotów to byl by juz wtedy wypas :p
- Katana!!!
- PACCowe outfity dla niektorych NPC i Potworow
- animacje bicia i rzucania przedmiotow (zebym wiedzial kto mi parcele podrzuca na depot)
- skillbary
- Lepszy wygląd facc knighta (bez tego pedalskiego helmofonu)
- nowe outfity
- wiecej czarow spontanicznych
- 'haste' dla facc
- wiecej butow i legsow
- kastety
- widoczne itemy (zeby bylow idac przy LOOKU co kto ma, lub zeby sie wygląd zmieniał)
- oprocz 'Trade item' mozliwosc 'Give item'
Przypomnialo mi sie co jeszcze !!
- Wiecej dostepnych przedmiotów ...
Niech zrobia trudniejszy quest od Anihilatora ( niemoge go sobie wyobrazic) i tam zeby byl np Warlord Sword (juz nie mówie o MLS) ... a co do Anihilatora to powinni tam dac Thunder Hammer'a i zrobic od niego jeszcze lepszego... bo skoro jest sword (MS) i Axe (SA) albo chociaz Golden Mace ... niema na stronce ale przypuszczam ze bedzie lepsza od Wat hammer'a ... wiec to jest dyskryminacja !! sa swordy i axe !! ale nie ma club'a !! wstyd !!
Myshacheq
05-10-2004, 09:16
-skillbar
-większy, dostępnym jak i dla PACC i dla FACC, świat
-nowe czary
-kilka potworków (mile widziane nowe smoki Red Dragon, Golden Dragon...)
-nowe bronie (dorobienie lepszych od SoV jak i średnich.)
-troszeczke większy dostęp do "legendarnych" itemków
-WPROWADZNIE nowej jednostki kasy 100platinek= jakas tam inna
grafika może zostać
genialny sistem skulli nie może zostać
Makilili
09-10-2004, 20:48
A mi się marzy... :
-skillbar (sorry za powtarzanie się ale fajnie byłoby wiedzieć ile do natępnego mlvl mi brakuje :))
-więcej Capacity dla maga/druida (rzucanie lootbaga to szaleństwo, szczególnie jak mieszka się w Thais :/)
-i jakieś nowe potworki coś pomiędzy Rotwormem a Orciem Warriorem (z dobrym lootem :P), żeby można było normalnie expić Sorcererem :D
hehe a mi sie wydaje ze takich tematow bylo kilka ;]
- oczywiscie skillbar wiuem ze sie powtarzam ale to bardzo interesujaca propozycja
- jakies potworki typu rotworm... ciut lepsze dostepne rowniez dla facc... taki sorc i druid nie chcac tracic many, ma tylko rotwormy trolle i orci :/
Berburio
09-10-2004, 21:56
o co biega ze skill barami?? :/ :baby:
Mocny_Mag
09-10-2004, 22:45
Ja tam bym chcial ( nie powtarzajac ) :
- jak zabije sie jakiegos gracza z czerwona lub biala czacha to tryb walki znikalby po np 5 minutach a nie po 15
- peace party - (na pvp) party w ktorej nie mozna zadac obrazen 2 graczowi
- zeby dodali do tej party ktora jest takie cos zeby podczas polowania exp dzielil sie rownomiernie na wszystkie osoby
-sklep z czarami gdzie mozna by kupic np bp hmmow powiedzmy za 1,2k
- a no i jeszcze koniecznie czar np gfb spontaniczy
Szpula13
09-10-2004, 22:49
bylo juz pytanie ale ja chce znac odpowiedz.
Wyjasnijcie mi co to ten SkillBAr jak dziala co i gdzie czy mozna miec hacka czy co ?
Silver_Wolfos
09-10-2004, 22:55
Fajnie wy bylo gdyby byl :
Skillbar
Nowe stroje dla Facc i dla Pacc
i prosilbym jesio Cipsoft o to zeby tez z***a*** skule usunol przez miss klicka prawie raz padlem ... no i to wy bylo na tyle :p
Vanhelsen
09-10-2004, 23:54
@Do tych co pytali co to jest skilbar: Jest to pasek pod skillem który pokazuje ile ci brak do avd w danym skillu.
1.Mniej pk
2.pacc za ok. 5k
i 3.Hastu dla facc
Dwimenor
12-10-2004, 19:45
Tomex ty chyba nie wież o czym mówisz, wiem że możemy w tym temacie mażyć, ale w granicach rozsądku.
1.Mniej pk-jakim cuódem???????
2.Pacc za 5k-5000gp to żaden majątek i nikt by nie kupował pacca za prawdziwą kase. 500k za miesiąć-no może wtedy....
3.Hast?? co to do diabła jest. Mówisz o hajs, czyli kase?? Że niby Cipsoft miałby dać ci kase za bycie facc?? n/c
ONtopiC
SkillBArr
Jakieś nowe potwory i tereny dla facc
Możliwość zalogowania się 850 facców. Pacce nie są wliczane jako ilość graczy na serwerze.
Ze 2-3 nowe cluby(coś słabszego od d-hammer, ale częściej dostępny i coś pomiędzy d-hammer i SS)
Hmm:
-w sklepie z mf, lf i blankami mozna sprzedac:hmm rune za 25gp kupic za 50
uh rune kupic za 100 sprzedac za 50 a sd kupic za 200 sprzedac za 100
-konik
-czar"summon creature" tylko dla druidow
Ja bym jeszcze chcial zeby cos robili z tymi linkami co sie na trade pojawiaja do key'ow. jaka kara ? :ban:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.