zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Celesta - halp plx

Dark Mullen
08-06-2007, 23:27
Witam,
Mam pewien problem. Miałem hacka (53 sorc) w sumie jeszcze nie wiem co hacker zrobił bo wylogowal sie po teleporcie na deep fibule, eq jest, lvl jest. Tylko, ze chce z tamtad wyjsc zywy :P Ma ktos z was postac na Celescie ? i dałby rade wyciągnac mnie z deep fibuli ? a moze jest jakis sposób aby dojsc do tp nie napotkając po drodze DL'i ? Prosze o pomoc

PS: jesli w zlym dziale umiescilem temat to sorry ;0

Wrotek
09-06-2007, 00:40
pierwsze co zrob to reinstall windowsa i odrazu zmieniaj haslo na tibia.com !!

Rybzor
09-06-2007, 00:48
Witam,
Mam pewien problem. Miałem hacka (53 sorc) w sumie jeszcze nie wiem co hacker zrobił bo wylogowal sie po teleporcie na deep fibule, eq jest, lvl jest. Tylko, ze chce z tamtad wyjsc zywy :P Ma ktos z was postac na Celescie ? i dałby rade wyciągnac mnie z deep fibuli ? a moze jest jakis sposób aby dojsc do tp nie napotkając po drodze DL'i ? Prosze o pomoc

PS: jesli w zlym dziale umiescilem temat to sorry ;0

haha, takiego hakera to jeszcze nie widziałem, żeby sie wylogować na Deep Fibuli : P, nie ma innego wyjścia, walnij manashielda, utani i run run do teleportu, kilka manasów może wystarczy :P

Dark Mullen
09-06-2007, 00:54
haha, takiego hakera to jeszcze nie widziałem, żeby sie wylogować na Deep Fibuli : P, nie ma innego wyjścia, walnij manashielda, utani i run run do teleportu, kilka manasów może wystarczy :P

nie ma moze jakies super latwiejszej drogi ? :P a moze ktos sie znajdzie na celescie ?

Avallach
09-06-2007, 01:07
moj nick saqsashiro mam 32 lvla ale sporo kumpli, jak zagadasz to sprobojemy cie wyciagnac.
74 rp, 54 ek i 110 ek.

a jak nie to tylko 74 rp przyjdzie ;( tamci to nie pewniacy.

Snib'ek
09-06-2007, 01:18
Napisz do kolesi o nicku Yoozek albo Rascioch ;D

Dark Mullen
09-06-2007, 16:04
@up
on chce wrocic zywy ;)

a co z nimi nie tak ? ^^