Pokaż pełną wersje : ANNI 4xMS 1 Sorc nie wziął nagrony!
Elo,
Jak w tytule 4 sorcow zrobiło Annihilatora.
1 natomiast sie rozpędził i nie zabrał nagrody...
No comments...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25852
Sami oceńcie :)
Dla wyjaśnienia wszystkich Waszych wątpliwości:
DARK'SORCEROR NIE MOŻE WRÓCIĆ I ZROBIĆ PONOWNIE ANNI!
O kurwa, ale kretyn, pwnt xD
buahua, smieszne to było xD wyleciał jak z katapulty xDD
owntibia.exe
09-06-2007, 01:58
Kotek, Ty też się rozpędziłeś, pisząc ten temat - jest literówka w tytule.
buahahah dobry ten koles xD,z podniecenia zapomnial wziasc nagrode :D
Spyhardzik
09-06-2007, 02:01
O lol.... BR ? o0 Ale dal dupy...
Jak zobaczyłem ten temat to pomyślałem, że keylogger. A jednak znalazł się taki jełop ;o
Azatarion
09-06-2007, 02:32
Jednym słowem- owned. Chyba, że lag. :)
*Imprezka*
09-06-2007, 02:54
Ten debil chcial wy*ebac cialka demonow i sam sie wj*bal. Total Own3d:baby:
A może po prostu robił drugi raz anni? ;)
Master'Fredo
09-06-2007, 03:02
moim zdaniech chcial wrzucic cialo demona do tp ale zamiast ciala wrzucil siebie :D:D:D:D8o
ps. Br? BUAHAHAH8o
Jak sie zrobiło raz anni nie można juz wrócić (podobnie jak z Banshee Quest). Bierze sie nagrode i sie wychodzi przez TP. Potem nie ma możliwości powrotu, bo nie da się przejść przez drzwi do komnaty z dzwignią.
Spyhardzik
09-06-2007, 04:15
Jak mysle o tym typie to mi sie przypomina opis teddiego ;P
"I had breaved annihilator and all i get is this lousy teddy bear"
koles se moze w komenta strzelic
"I had breaved annihilator and get nothing cos i'm noob :D"
wydaje mi sie ze on nagrode wziol a to bylo na pokaz jakby niewziol nagrody i oni by otym nie wiedzili odrazu spam priv "wzioles nagrode ojaaa co ty zrobiles
Bravo Cobra, chociaż neiw eim czy mnie widzisz ;pp
Hmmm... wiedziałem, że Dark ma swój świat ale, że aż tak? :|
Milu Arhangel
09-06-2007, 08:53
Hahhah, dobry ten sorc :D Nie dość że nie wziął nagrody to już drugi raz nie wykona anni :cup: Ciekawe jaką minę zrobił w rl jak wszedł do tp :D
Hahhah, dobry ten sorc :D Nie dość że nie wziął nagrody to już drugi raz nie wykona anni :cup: Ciekawe jaką minę zrobił w rl jak wszedł do tp :D
jak wezniesz nagorde nie mozesz wejsc na anni :)
/aVASABUSBAUSHAUHSAHSAHUH jak anni zrobiles nie mozesz za bramke wejsc
Shor'tugal
09-06-2007, 11:14
No chyba ze... zrobili mu tp kiedys :D
--Cienius--
09-06-2007, 11:15
Taki kretyn jeszcze na moim swiecie
Harmonia -100 % n00bs
guardia 90% n00bs
HaiL N00bs FROM GUARDIA :D
owntibia.exe
09-06-2007, 11:17
W takim razie pozdrawiamy Cieniusa.
morthifer
09-06-2007, 11:37
Jak sie zrobiło raz anni nie można juz wrócić (podobnie jak z Banshee Quest). Bierze sie nagrode i sie wychodzi przez TP. Potem nie ma możliwości powrotu, bo nie da się przejść przez drzwi do komnaty z dzwignią.
jestem na 99% pewnie ze moze jeszcze raz isc, tam sa 2 pary drzwi
1- od lvla 2 questowe, i jezli niezabral nagrody to powinen przejsc przez te 2 drzwi
Wejsc moze na 100% bo tp niemoze odpowiadac za ta 1 bramke poniewaz po wzieciu nagrody kazdy by zrobil tp i pomogl 100 lvlom wykonac ani .Wiec niepanikujcie :D
Neverblood
09-06-2007, 12:48
tak czy inaczej, pogratulowac wykonania. A co do darka to ... tak to bywa jak sie nie mysli.
Tak sie zastanawialem co by bylo gdyby ktos dal exita w anni roomie... tp do swiatyni?
Milten Magician
09-06-2007, 13:13
Own3d!!!
Jak można być takim ćwokiem żeby z wrażenia zapomnieć wziąć nagrody.
Own3d!!!
Jak można być takim ćwokiem żeby z wrażenia zapomnieć wziąć nagrody.
On nie zapomnial wziasc nagrody tylko chcac wrzucic ciala demonow do tp sam w niego wlazl ;p
Duke Dran
09-06-2007, 13:30
heh peszek : P gz wykonania.
--Cienius--
09-06-2007, 13:39
W takim razie pozdrawiamy Cieniusa.
To bylo do ciebie^^
Blos Tius
09-06-2007, 13:55
Hahaha... Miałem taką samą sytuację , tylko , że na OTSIE ;d
"I had breaved annihilator and get nothing cos i'm noob :D"
dokladnie, dark'sorceror po raz kolejny potwierdzil swoj debilizm...
dobrze mu tak, nie nawidze go...
o.O az mnie zatkalo ;p ehhhhhhhhh
T3H_VirUs
09-06-2007, 21:30
Może miał to w zamiarze? XD
PWnT!11
Pan Kracy
09-06-2007, 21:41
Może miał to w zamiarze? XD
PWnT!11
no całkiem możlwie że chciał się jakoś wpisać do historii Tibijskiej bo innego sposobu to już chyba nie ma :D:D:D
Hahaha pwnt! Podniecił sie tak że z rozpędu nie zabrał nagrody,hahahahahah;(
Marianos
09-06-2007, 22:30
Jego comment na tibia.com wskazuje na to, że jednak z własnej głupoty nie wziął nagrody. Chłopak stracił motywację do grania w Tibię :<
Sindaril
09-06-2007, 23:02
Taki kretyn jeszcze na moim swiecie
Harmonia -100 % n00bs
guardia 90% n00bs
HaiL N00bs FROM GUARDIA :D
I tu Cię załamię :)
Dziś: free items od "Druidek on Guardia" <jakoś tak>
leci vortex.. kusza.. inne syfy..
17 lvle : PLIX, masa ludzi tam stoi :D a kto 2 sqm od rzucającego? O tak - TY!
I mi powiedz, że byłeś strapowany.. ta jasne. Pchałbyś.. a tak to stanko za itemkami, co nie?
2 sytuacja, której mi nawet żal było:
Cieniu Assasin: Los kostką daj mi xx gp a jak wyrzucisz 6 to dam Ci 5x tą sumę..
To nie jest robienie z siebie idioty za przeproszeniem?
Nazywasz 100% Harmonii i 90% guardii tylko z tego względu, że jesteś "rasta blasta masta moiz on da n-pvp"?
Człowieku.. jak komuś już zaczynasz malować dupę nazywając go nOObem - zacznij od siebie :)
Ok, koniec najeżdżania.
@Film - HAIL PWNAGE! :D Z tego co wiem to Dark Sorceror miał taki talent, iż nawet dedy miał niekoniecznie fajne [Chodzi mi tu o jakieś 'shity' ofc.]
Cala ta sytuacje mozna okrelic jednym zdaniem-
He just get owned. XDDDD
Hsausua
Te anihilatory na non pvp są po prostu śmieszne
To w końcu jak to jest?
Można parę razy wbijać na annihilatora?
@up czytanie ze zrozumieniem >.>
raz annihilatora mozna zrobic... drugi raz juz sie poprostu nieda...
a co do Ziomka Pwn3d xD 1.5kk poszlo sie jebac? :D
mrufka91
10-06-2007, 00:45
Koleś wybił jak z procy :D może jeszcze był kierowany emocjami sprzed paru sekund? <lol> Z pewnością najśmieszniejszy filmik spośród tych które widziałem na Tibie 7.92
Rolf ... debil jakis :S szkoda go troche .. poszedl i nie wziol nagrody heh :p
koleś chciał wrzucić zabitego demona do teleportu ;) lecz zamiast go wsunąć wsuną sam siebie :]
Mazur199
10-06-2007, 01:11
naoglądał się kubicy
naoglądał się Kubicy
Hahahaha rozbroiłeś mnie tym ;]
Skoro jest pierwszym który tak zrobił, to nie wiadomo czy jeśli sie zrobi anni i nie weźmie nagrody to czy można drugi raz też wykonać i dopiero wtedy wziąć nagrodę. Zapewne będzie drugi raz podchodzić by to sprawdzić ;]
Ehh...
Napis na Tablicy:
"Choose your reward and never ever enter."
Oznacza to iż będzie mógł wykonać jeszcze raz quest i zabrać nagrodę.
Jezeli sie nie wezmie nagrody mozna wrocic !!
Kilka update temu, zaczeli robic quest na pacerce lub danubi nie pamietam, i nagle all servery off ... :D ... po ponownym wlaczeniu wszyscy obudzili sie w swiatyni. Najlepsze jest to ze juz przebili sie przez Demonty-tylko chcieli zrobic fotke przed nagrodami i zaraz nastepna z nagrodami. Oczywiscie TP do swiatyni z racji update mieli a nie ze padli, po jakis 3 miesiacach kazdy z nich wykonal questa ale juz z ina ekipa ...
Black Warior
10-06-2007, 08:51
Hehehe za dużo kubusia marchewkowego :>, GZ Anni
dark to holender najaral sie pewnie jak u nich "to" w kiosku sprzedaja i jak zabili demy to sobie pomyslal ze reszta teamu chce go zabic i uciekl...proste :)
Master of Puppets
10-06-2007, 12:42
Name: Dark'Sorceror
Comment: 9 June 2007, the magic day.
I lost my motivation to play tibia <3
dark to holender najaral sie pewnie jak u nich "to" w kiosku sprzedaja i jak zabili demy to sobie pomyslal ze reszta teamu chce go zabic i uciekl...proste :)
hehe xDD
owntibia.exe
10-06-2007, 13:13
Ta, na npvp
Na moje oko potrzeba było IQ 20, żeby skapować, o co chodzi.
Po prostu , typek stał na ciele demona i chciał ciało wrzucić do tp... jednak zrobił to tak niefotunnie że sam sie w tp wrzucił :)
Tovob Lard
10-06-2007, 13:41
@up czytanie ze zrozumieniem >.>
raz annihilatora mozna zrobic... drugi raz juz sie poprostu nieda...
a co do Ziomka Pwn3d xD 1.5kk poszlo sie jebac? :D
No cóż mój kochaniutki, jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś wyczytał, iż nie biorąc nagrody możesz wejść jeszcze raz.
Jeżeli się myle to dam wam po buziaczku
; *
Master of Puppets
10-06-2007, 14:57
Z tego co wiem, ANNI mozna robic 2 raz tylko wtedy, gdy nie wychodzilo sie przez tp. Kazda postac deada (przed zabraniem nagrody, po zabraniu nagrody) pozwala wrocic do rooma. Jest mozliwosc rowniez zrobienia sobie w srodku tp, gdy jestes z kims (OSTRZEGAM: Nielegalne)
Kropka997
10-06-2007, 15:02
;P ten ziomek przesuwal demony szybko i jak chcial przesunac cialo to nacisnal na tp i wszedl mu ludek.
cielakmateusz
10-06-2007, 15:20
;P ten ziomek przesuwal demony szybko i jak chcial przesunac cialo to nacisnal na tp i wszedl mu ludek.
Kurwa sto razy już to pisali inni -.-
Ile się będziesz podniecać jeszcze?
A może waląc konia spuścił się na strzałke w prawo , wycierając ją wciśnął i wpadł w TP ???!?!??!?!!?!?!
Tovob Lard
10-06-2007, 15:35
Kurwa sto razy już to pisali inni -.-
Ile się będziesz podniecać jeszcze?
A może waląc konia spuścił się na strzałke w prawo , wycierając ją wciśnął i wpadł w TP ???!?!??!?!!?!?!
Zmiażdżyłeś mnie +10 do respektu ;d;d;d;dd;
HUAHUAHUAUHAUAHuawhuahsudhasuAsda
20:02 Danz Moonshade [58]: LAST ONE OUT OF CAVE IS GAY
Juz wiecie czemu wyszedl? :DDD
Wigon'Saris
10-06-2007, 21:35
8ozaczynam wierzyc w sorca co do ani moze kiedys mi sie uda xD gz dla nich xD
@down: i wlasnie w tym jest caly sens mojej wypowiedzi - guardi to npvp
Palenie konopii nie powoduje zadnych halucynacji, tym bardziej w dawkach jakie sa dostepne u nich w sklepach ...
fajny filmik
Z tego co wiem, ANNI mozna robic 2 raz tylko wtedy, gdy nie wychodzilo sie przez tp. Kazda postac deada (przed zabraniem nagrody, po zabraniu nagrody) pozwala wrocic do rooma. Jest mozliwosc rowniez zrobienia sobie w srodku tp, gdy jestes z kims (OSTRZEGAM: Nielegalne)
Mylisz sie moze zrobic 2 raz ani jesli nie wzia nagrody a jesli chodzi o wylogowaniu sie w pokoju z nagrodami to po zalogowaniu pojawiasz sie w temple. Gdyby bylo inaczej kazdy mogl by pomagac w robieniu tego questu za kase ;]
a co gdyby sie nie wylogowywac ? :)
przypuszczam ze istnieje takie cos jak SS ale to tylko moje spostrzezenia
a co gdyby sie nie wylogowywac ? :)
Jeśli ktoś jest w pomieszczeniu z nagrodami lub aktualnie wykonuje quest to żaden inny team nie może przestawić dźwigni i teleportować sie do final room.
#up
I tak dzwignie mozna sunac raz na save :P
Robert Lublin
11-06-2007, 09:56
HAHAHAHAHA widziałe juz knighta który próbował strzelic utamo vite na deep hp teraz to, teraz takie nooby wbijaja 100lvle ze nie mam pytań, to przez to ze cipsoft tak bardzo uleprzył profesje teraz expic sie duzo szybciej... lub allegro...
Tovob Lard
11-06-2007, 15:16
Palenie konopii nie powoduje zadnych halucynacji, tym bardziej w dawkach jakie sa dostepne u nich w sklepach ...
fajny filmik
Po dużej ilości haszyszu występują halucynacje[jakby nie patrzeć to sprasowana żywica z konopii] mój misQ, , a po holenderskiej konopii-gównie z ulicy o badtripa nie trudno =p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.