PDA

Pokaż pełn± wersje : Hacker czy mega lol?

Owoc
30-10-2003, 17:04
30.10.03 2003, 6:40
Danubia, Carlin, pod depo

O tej porze i w tym miejscu biegał se jaki¶ kolo na 7 lvl :D i zaczepiał inncyh, aż prosił się o zabicie (także słownie!). Oczywi¶cie wkrótce jaki¶ kolo na 45 lvl zrobił z nim to samo, co w XII wieku Bolesław ¦miały zrobił z pewnym biskupem (poćwiartował :D :D). No i kole¶ sie respawnuje i po chwili znowu przybiega, i znowu ginie i ginie i ginie :]. W końcu mówi texty typu:
"Dzięki, mam nowego chara"
"Haha wła¶nie straciłe¶ swoje konto" itp.
Generalnie wychodziło na to, że shackuje konto każdego, kto go zabił. Oczywi¶cie mało kto w to wierzył, ja też my¶lałem że to mega lol&rotfl lol, no i teraz pomy¶lałem, że zapytam użytkowników tego forum o zdanie :D :))

Rafiki
30-10-2003, 17:14
to razcej mega lol bo hakerem to napewno niejest...... A cipowie niedawno co wprowadzili nowe zabezpieczenia wiec sie niewlamie do nich :P

wydra15
30-10-2003, 17:23
Nom wwidzałem to, stałem se koło depo i robiłem regenrowałem manne i jaki¶ kole¶ atakuje mnie i mówi kill me kill me a że ja nie jestem pk mówie no wey man bo kole¶ 7 level jeszce by mnei zbanowali. Potem patrz jaki¶ kolo zar±bał go kilka razy i mu mówi że ma nowe konto itp. Ael nie wiem czy to prawda czy nie

Szafirek
30-10-2003, 17:26
pozdro owoc :)
Też przy tym byłem i prawde mówi±c mialem więlk± chęc "pokazać" tamtemu lol-owi HMM.

Owoc
30-10-2003, 17:26
No to już wiecie że mówię prawdę :D :D
Proszę o dalsze komentarze! 8)

nawigator
30-10-2003, 18:14
a ja bym go na waszy miejscu dopieredolil zdrowo w czerep bo koles chyba zapomnial ze jest newbiealbo n00b i pomyslal ze mu wszystko wolno
albo mu sie swiat z secura pomylil :D

marred
30-10-2003, 19:47
Ja tam do takich podchodze z dystansem, zeby zaraz sie nie okazalo, ze gosciu ma trzech kolegow na 80 lvlu i wtedy to klops...

Szumek
31-10-2003, 08:05
Oryginalnie dodany przez Rafiki
to razcej mega lol bo hakerem to napewno niejest...... A cipowie niedawno co wprowadzili nowe zabezpieczenia wiec sie niewlamie do nich :P

Co do nowych zabezpiczen to gowno prawda mnie w ostatnia sobote i niedzeile ktos probowal zhakowac.
Niestety byl takim idiota ze zamiast haslo na stronce lamac to lamal w grze i sie w odpowiednim czsie spostrzeglem i juz jest wszystko w porzadku.
A do sprawy hakowania zawartej w tym temacie to byl jakis idiota niewarto na takich nawet uwagi zwracac.

Matises
31-10-2003, 08:09
Hehe zdecydowanie mega bo kto by się prosił o zabivcie no znam takiego jednego ale to naprawde trzeba byc lebsterem bo kto normalny by się chciał zabić i to nieprawda ze wam shackuje konto :D :D