Pokaż pełną wersje : Nowe swiaty + prof
Razem z update wyjda prawdopodobnie nowy swiaty pvp ( moze swiadczyc o tym sonda "czy lubimy pvp" ). I zastanawiam sie nad wyborem profesji , co prawda umiem grac kazda profesja , ale lubie miec trudniej :D , przed pojawianiem sie informacji o balansacji profesji mialem w planach knight lub palka , ale nie sadzicie ze teraz bedzie pelno palkow i knightow , a bedzie brakowalo np druidow?
Uhm , wiec co myslicie o druidku na nowym swiecie ?:baby:
@down
hmm myslisz ze nie ma co robic tylko cale zycie uhy robic?:D
Zrób Druida... Po upie ceny bp uh drastycznie wzrosną, bo będzie mało drutów a duże zapotrzebowanie na uhy. Wbijesz sobie mlevelek i będziesz potężny :P
Samethus
09-06-2007, 22:25
Razem z update wyjda prawdopodobnie nowy swiaty pvp ( moze swiadczyc o tym sonda "czy lubimy pvp" ). I zastanawiam sie nad wyborem profesji , co prawda umiem grac kazda profesja , ale lubie miec trudniej :D , przed pojawianiem sie informacji o balansacji profesji mialem w planach knight lub palka , ale nie sadzicie ze teraz bedzie pelno palkow i knightow , a bedzie brakowalo np druidow?
Uhm , wiec co myslicie o druidku na nowym swiecie ?:baby:
Rób Druidaa :) Wedlug mnie jest bardzo fajny na PVP. Np. Bedziesz dużo zarabiał na runkach UH. Podczas walk z kims bedziesz używał Exura Sio, bedziesz miał Czarne Kule zagłady :P ( SD ). Według mnie lepszy Druid od Sorka. Jezeli bedziesz z nim walczył popatrz. On huknie w Ciebie z UE, i straci wiecej many niz Ty. Ue zabiera 1200 many ? a zabierze tobie z 300. Czyli na ataku na tobie traci. Ale mniejsza z tym, Druidem można przyjemnie expic :)
Ricalone
09-06-2007, 23:05
Zrób Druida... Po upie ceny bp uh drastycznie wzrosną, bo będzie mało drutów a duże zapotrzebowanie na uhy. Wbijesz sobie mlevelek i będziesz potężny :P
blefujesz bo bp uh u npc kosztuje 3,5k ;)
Sir szofer
09-06-2007, 23:08
chyba zapomniałeś ,że uhy można kupić w sklepie magicznym ,więc jak maja zdrożeć?
NPCe przyjma dowolne zapotrzebowanie serwera na runy, rob to czym najbardziej lubisz grac.
TAK TAK twoj pomysl jest b. masakryczny ;O bedziesz mial pelno siana.
Pomyslales ze jedyna profesja ktora CZASEM uzywa uh (raczej najty tera na of i dragach exura jada ... ) to knight ... a Knighci na poczatku serwera skiluja do 60/60 MIN i potem expia na zasranych rotach czy dwarfach i NA PEWNO nie uzywaja uhow.. twoich uhow tym bardziej ;s
PiscemNatareDoces
11-06-2007, 02:13
Elo Mule, troche cie znam bo dawno dawno temu gralem na xerenie, widywalem cie w carlin :) doswiadczenie w tibi mam, nawet niemale.
tez ide na nowy serv, jutro ide zakupic pacca ktory bedzie spokojnie czekac (ofcours przed firme drom).
ja juz podjolem decyzje - biore druida, bo bedzie plaga najtow i palkow ktorzy wcale nie beda lepsi od druida po upie, a sorc? UE i mort, uzywaj tego a zlapiesz hunta ;D a z sio i uh masz duzoo kasy = wiecej manasow = szybszy exp
pozatym teraz liczy sie w 90% mlvl (wnioskuje po postach CM'a), wiec magiczne profesje beda staly pod depo i robily runy (ew. expic), pozatym jak masz szkole mozesz sie uczyc i robic UHY :d duzoo kaski :D to jak cos bedziemy razem druidkami w carlin :P chyba ze masz inne plany to spoko :P
jak coś to napisz mi PM co o tym myslisz Muel =D co prawda moj max lvl to 75ale mysle ze duzo postaci na dobrych lvlach sprawiaja ze mam doswiadczenie i zawsze moge ci doradzic ;P
Piotrek Marycha
11-06-2007, 19:24
Rób Druidaa :) Wedlug mnie jest bardzo fajny na PVP. Np. Bedziesz dużo zarabiał na runkach UH. Podczas walk z kims bedziesz używał Exura Sio, bedziesz miał Czarne Kule zagłady :P ( SD ). Według mnie lepszy Druid od Sorka. Jezeli bedziesz z nim walczył popatrz. On huknie w Ciebie z UE, i straci wiecej many niz Ty. Ue zabiera 1200 many ? a zabierze tobie z 300. Czyli na ataku na tobie traci. Ale mniejsza z tym, Druidem można przyjemnie expic :)
Po pierwsze - słowo "zarabianie" i "Uhy" nie powinno wystepowac w jednym zdaniu..
po drugie - nie odzywaj sie jezeli nie jestes w temacie, bo tibia to nie jest widocznie Twój temat ( bez urazy ale trzeba wiedziec gdzie sie nie pchac)
Gwoli wyjasnienia - pvp 1v1 w tibii N*I*E I*S*T*N*I*E*J*E, a UE uzywasz tylko wtedy gdy jest chociaz minimalna szansa na czyiś zgon
HAHAHAHAHAHAHA, nie no kurwa logika porażająca, to coś w stylu: solując demona 40 msem, będzie opłacalniej używać exura gran zamiast manashielda.
Kill_Bill
16-06-2007, 11:36
zależy co wolisz : kaske = druid, lepszą obrone przed pk = sorc,(chociaż druid może uhy ),czyli jeśli masz pacc to druid,facc to lepiej sorc(wg.mnie)
Cenarius
16-06-2007, 11:48
masz pacc to druid,facc to lepiej sorc(wg.mnie)
LoL! Sorc i druid to postacie nastawione na granie do 30-40 lvla bez pacca i albo kupujesz albo gra będzie nudna i do kitu.
PACC : Sorc/Druid
FACC : Knight/Palek
lepszą obrone przed pk = sorc
W erze sd-spamów i hotkeyów nie można mówić o jakiejkolwiek skutecznej metodzie obrony a jeśli już to knight ma zdecydownie wiecej życia i uhając się pożyje dłużej...
KrEmAs KAc
16-06-2007, 12:35
FACC : Knight...
Chyba nie grałeś nigdy knightem na faccu to on może sobie tylko skillować i bloczyć GSy :( na PACCu to możesz przynajmniej normalnie poexpić :)
Cenarius
16-06-2007, 12:43
Chyba nie grałeś nigdy knightem na faccu to on może sobie tylko skillować i bloczyć GSy :( na PACCu to możesz przynajmniej normalnie poexpić :)
grałem zrobiłem 56 lvl i mi się znudziło a skoro ty nie umiesz wykorzystać knighta na FACC'u to już nie mój problem B)
Kapsztad
16-06-2007, 14:26
Ja bym brał palla. Czemu? Kilka naście nowych broni/amunicji, mocniejsze hity, bronie nie upadają na ziemię, nie trzeba używać bota do podnoszenia :D
Tyle!
Knajt? Na początku najtrudniej jest wbić dobry skill i lvl, bo broni dobrej na 8-15 lvl nie ma.
Sorc? Nie jest zły. do 50 lvl nie odczujesz update. Btw. na teście 75 sorc wali w draga z vis'a za 110. 151 rp walnął z sd w tego sorca za 80. Ofensywa magiczna spada drastycznie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.