Pokaż pełną wersje : 70EK #9 Miision Banuta Failed CHECK THIS!!!
KaMiLSpAwW
09-06-2007, 23:02
Daje tu wam filmik z last misji banuty
http://www.speedshare.org/tEuXiaMSgu
#Luminera 9.06.07 16:30
All by bylo ok gdyby głowny bloker nei padl , jesli chcecie zoabczyc moja powalajaca uciecke to prosze przewinac do 120 min
Wtedy tez zostalem sam na calym pozimie bo all prawie podpadli a ja uciekalem przed 4hydrami kilkowami gsami i bonebastami , szlo kombo 1k hp na runde ale udalo sie i jestem szczescliwy :)
@ Down
Skanuj sobie ile chcesz ;]
Hmm wiem ile ma 70 kngiht hp (1115) ?Wiec jak mnei zjechaly do 50hp i potrafilem sie wyuhac to co ty piszesh?;] Obejzyj potem comment ;p
@Michael:
hehe dobrze poweidziales :) Bo taka prawda ze nei bylem skromny a chodizlo mi o ekipe bo prawie jako jedny przezylem a all podpadali wiec sie cieszylem ze nie musailem odrabiac 400k expa + xD
A z Angkiem to nawet okey tlyko to pisalem na szybko a tak btw jestem tutkiem ;P
szlo kombo 1k hp na runde ale udalo sie i jestem szczescliwy :)
Akurat mam knight 70lv i ma lekko ponad 1k hp :p nie wyleczyłbyś sie ;) Nie oglądam filmiku bo jakis podejrzany hoster ;)
bartellox
09-06-2007, 23:47
Rotfl ;d
filmik juz skomentowałem w temacie "Luminera" :0
Filmik czysty!
jak ktos madry, to zobaczy, ze jest .rec ....
CZYSTY!
Rocketsss
10-06-2007, 02:23
Co Za Ludzie , Dla Was Kazd Filmik To Key Logger !!!! Boicie Sie Tak Recow ? To Jest Plik Odpalany Przez Tibicam ! Plik Czysty
Michael Rzotkiewka
10-06-2007, 02:56
01:43 Lucas Elvessan [70]: hahahahahahaha
01:43 Lucas Elvessan [70]: i 'am the best
Troche skromnosci...
01:43 Lucas Elvessan [70]: i go run and 7 hydras attack me
Ojj no nie klam ja tam widzialem max chyba 5 hyderek, jak nie 4 - nie wiem bo sie nie wpatrywalem.
I podszkol troszke ang bo watpie zeby tam Cie ktos zrozumial poniewaz mowiles w czasie terazniejszym ;)
@Film
Nooo gz odwagi, nie kazdy by sie odwazyl isc solo :D Heh fart tez byl ze nie padles bo bylo 4-6 momentow co combo dostales z full na ~250hp :D
@Edit
01:43 Elite Velder [89]: daj go na youtube
01:43 Elite Velder [89]: plssss
01:43 Elite Velder [89]: chce go obejzec
01:43 Elite Velder [89]: dasz go na youtube?
01:43 Elite Velder [89]: tez chce obejzec
01:44 Elite Velder [89]: kurwa
01:44 Elite Velder [89]: ..
01:44 Elite Velder [89]: ale na youtube
01:44 Elite Velder [89]: ehh ://
01:52 Elite Velder [89]: to se nieobejze
A ten co, nie umie Tibicam obslugiwac? xD
Miałeś farta :p przesadzasz z fabułą. Sorry za poprzedniego posta, ale nie sciągałem z tego hostera wczesniej B)
Gs na paraliżu ROOX :D
A z Angkiem to nawet okey tlyko to pisalem na szybko a tak btw jestem tutkiem ;P
11:01 Danna Blackheart [78]: IM BORED SS COME PLZ I WANNA PLAY WITH U :)
11:01 Lucas Elvessan [70]: YEA
11:01 Elite Velder [89]: co ona poweidziala?
11:01 Elite Velder [89]: ?
11:01 Lucas Elvessan [70]: ze nei chce tu stac i chce isc z nim i;p
Nie ma to jak znać angielski :D
Soulmann
11-06-2007, 19:04
17:51 Rhyrreon Hira [29]: world trade is illegal?
17:52 Shaman William [66]: Yes
Shaman ownz, do tego tutor...
Albo nie zdawał samemu, albo ma spore problemy z angielskim ;d
Co do filmiku - dość długi, niemniej z perspektywy głównego blokera byłby chyba dość miły do oglądania (loocik z SSów).
Darkneress
11-06-2007, 23:23
@UP
Przecież Shaman dobrze mu odpowiedział -.- , illegal to nielegalne ...
Chyba ze World Trade jest legalne choć wątpie w to : )
@KamilSpaww
Pozwól , że się spytam kto ci test na Tutora robił ? Twój angielski jest gorszy niż dziecka 10-letniego , więc nie wiem jak to możliwe , że go zdałeś .
Soulmann
11-06-2007, 23:32
@UP
Przecież Shaman dobrze mu odpowiedział -.- , illegal to nielegalne ...
Chyba ze World Trade jest legalne choć wątpie w to : )
@KamilSpaww
Pozwól , że się spytam kto ci test na Tutora robił ? Twój angielski jest gorszy niż dziecka 10-letniego , więc nie wiem jak to możliwe , że go zdałeś .
World trade jest legalny.
Michael Rzotkiewka
11-06-2007, 23:42
OMG rzeczywiscie on jest tutorem :OOO ciekawe jakim cudem :D
CentralBattleNet
12-06-2007, 00:37
piekny filmik, gratuluje przetrwania, akcja piekna. bloker - Jun 09 2007, 19:59:44 CEST Died at Level 143 by a serpent spawn - hmmmmm xD
glupi pomysl mial zeby zostawiac ludzi co by sie moby nie respily - mniejszy team, mniej shooterow, wieksze szanse na deda ;]
nie doczepiajcie sie do jego angielskiego, w takim momencie polowa z was by dostala zawalu a druga polowa zeszczala sie w gacie ;]
Lucas Elvessan-szacun
Karoleer
12-06-2007, 13:51
w takim momencie polowa z was by dostala zawalu a druga polowa zeszczala sie w gacie ;]
Lucas Elvessan-szacun
a reszta pomyslalaby ktoredy uciec i luzem wyszla...
16:08 Lucas Elvessan [70]: DANNE U ARE HERE?
16:08 Lucas Elvessan [70]: DANNER?
16:08 Lucas Elvessan [70]: kurw
Ty widzisz roznice miedzy yellowaniem, a pisaniem duzymi literami? O_o
najlepszy text " 7 hydras atack me " gdzie ty widziales 7 hydr -,- i gdzie te claly czas comba po 1k :O
nono wyuhales sie z 19 hp:D<brawo> ale jak dla mnie to bym sie w*****l bo waste uhow;d
Michael Rzotkiewka
12-06-2007, 19:40
nono wyuhales sie z 19 hp:D<brawo> ale jak dla mnie to bym sie w*****l bo waste uhow;d
LOOOOOOL tak straszne stracil z 3 bp uhow omg jak on sie z tego podniesie OMG! Ja na jego miejscu to bym sie tak wpie....il ze na pewno bym przestal grac, sprzedal acc na allegro i najlepiej sie powiesil... Liczy sie ze nie padl, a nie ze stracil UHy. GZ MYSLENIA! :cup::cup:
Doombanor
12-06-2007, 19:56
Brawo dla blokera ze z takim teamem chcial isc;/
Dlaczego duzo banut sie nie udaje?
Albo za maly team albo nastawienie takie jak kmerzysta: najlepiej stac z tylu i nic nie robic, moze inni nas wyrecza, to po co wogole na quest przychodzic.
Gratulacje za emocjonujaca ucieczke
Brudny-harry
12-06-2007, 20:42
reshot plax
Ku*wa Co ty koles tam robiles? Ciebie jeszcze jestem w stanie zrozumiec, kamerowales tylko, ale Elite Velder? Danna Blackheart? Ile wbiliscie expa? po 100 bylo? Jak macie nie pasc jak jestescie takie cioty ze boicie sie podejsc wogole zobaczyc potwora?
Ale idioci, dawno czegos takiego nie widzialem. Dobrze ze sie nie zesraliscie w gacie.
Na deserta bym z wami nie poszedl, a co dopiero na cos konkretniejszego.
"Im the best" - tak jestes the best bo miedzy innymi przez Ciebie padla polowa teamu. GZ!
A to ze przezyles to nie kwestia Twoich umiejetnosci tylko szczescia.
KaMiLSpAwW
12-06-2007, 22:21
Ku*wa Co ty koles tam robiles? Ciebie jeszcze jestem w stanie zrozumiec, kamerowales tylko, ale Elite Velder? Danna Blackheart? Ile wbiliscie expa? po 100 bylo? Jak macie nie pasc jak jestescie takie cioty ze boicie sie podejsc wogole zobaczyc potwora?
Ale idioci, dawno czegos takiego nie widzialem. Dobrze ze sie nie zesraliscie w gacie.
Na deserta bym z wami nie poszedl, a co dopiero na cos konkretniejszego.
Sam jestes ciota i nie pyskój , jesli bys pomyslal debilu to ja jestem ek i kurwa to co sie dało to walilem z burstów i hmm (moze wdl. Ciebie powinnienem walic z sd?) , to nie moja wina co oni tam robili br to br , skoro mówisz o desercie to znaczy ze posiadzasz hiper evul extra powah 20 "sorcjela" myslisz ze to łatwy quest , bo dla takich dzieci napewno nie , nagralem to zeby pokazac jak zachwója sie br a nie zebyście sie dopier** do mnie i do veldera my tylko doszliśmy jako dodatek , Ci co byli na poczatku byli głownymi , kazdy chce tu udac kozaka jak swoimi 20 lvlami wykonali deserta i mysla ze banuta to taki prosty quest , połowa z was by nie przeszla 1 poziomu , ciekawe co byscie zrobili jak byscie sie tam znalezli , głowny bloker by padl a wy byscie zostali tam ze stadem hydr naprawde powach. n/c
Co do pisania po ang. pisalem szybko bo jak byscie nie wiedzili potrzeba bylo czasu i skupienia co robic , wy tlyko ogladaliscie a my musilsimy myslec co zrobic zeby nie padnac , kazdemu łatwo gadac a co innego jak byscie musili wykonac dla was trudny quest.
Tak btw to zapszeproszeniem mnie to g*wno interesuje co wy se tam myslicie.
@Down
eheheheeheheheheh xD Teraz mnie wkoncu ktos dobil , czlowieku pozdro dla Ciebie jak bym mial uh bota to by mnie automatycznie uhalo na dnaym hp debilu a ja sie uhalem co hita nawet na grren i na red , więc twoje "cfaniakowanie " wymiata ;D pozdro 600 = ]
Ciekawe, czy jakbyś nie mial uh bota, tak byś cwaniakował =P
slimaczek
13-06-2007, 22:19
Jedyne co jest w tym filmie godne uwagi to ucieczka gdzie miałeś dosyć duże szczęście - poza tym zgadzam się z thoro, jesteś ek, gówno robisz, a boisz się nawet blokować resp bo oczywiście ty się tam najbardziej przydajesz i karzesz msom zostawać na respie.. Własnie przez takich jak ty ten quest sie czesto nie udaje.
BTW. Kto ci robił tutora? Z twoim angielskim nie odpowiedziałbyś dobrze nawet na 1/3 pytań..
@post #21 KaMiLSpAwW'a
Skoro mówi o desercie to ma 20lv? Nagrałeś to żeby pokazać jak zachowują się br? ROTFL, podziwiam twój tok myślenia :lol:
Mogłbym prosic o rehost bo przez przypadek wylaczylem stronke i mi sie to download nie pokazuje z boku.
On nie jest beznadziejny tylko w angielskim polski też mu nie wychodzi.
Sam jestes ciota i nie >pyskój< [...] nagralem to zeby pokazac jak >zachwója< sie br a nie [...] wy tlyko [...] co zrobic zeby nie >padnac<
Już o polskich znakach nie wspominając. Co do tutora to może chłopak na chybił-trafił robił.
Pozdro.
Z filmikiem nie kozacz miałem podobnie w przed ostatniej misji tylko ,że z behemotami a od nich raczej ciężko uciec.
@ucieczka: gratz, super
@reszta: co za ciota
13:16 Danna Blackheart [78]: LUCAS
13:16 Danna Blackheart [78]: STAY HERE
13:16 Thee Oracird [143]: lucas
13:16 Lucas Elvessan [70]: omg
13:16 Lucas Elvessan [70]: why me?
13:17 Lucas Elvessan [70]: no please
13:17 Lucas Elvessan [70]: no no
Drakonir
14-06-2007, 19:43
Przykro mi przyznać kolego z poprzedniego serva ale lekko mówiąc nie popisałeś się.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.