Pokaż pełną wersje : Miejscowki z ghoulami
kylie1245
09-06-2007, 23:43
Witam.
Trapi mnie ostatnio pytanie gdzie znajdują się największe respy Ghouli...
Fajnie się na nich expi, lecz nie wiem gdzie jest ich wystarczająco dużo...
Będę wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam
Kali
Szukaj w przyklejonych tematach
kkrzysiek
10-06-2007, 00:37
Dużo ghouli jest w tombach oraz tam gdzie są cyclopy dla facc koło thais... af.. jak to sie nazywa ^^ Tam jest zejscie do jaskini i jest maaaasa ghouli. Więcej miejscówek z dużą ulością ghouli nie kojarze.
Witam.
Trapi mnie ostatnio pytanie gdzie znajdują się największe respy Ghouli...
Fajnie się na nich expi, lecz nie wiem gdzie jest ich wystarczająco dużo...
Będę wdzieczny za odpowiedz
Pozdrawiam
Kali
Pacc : Drefia 1&2 *wyspa?* + ds'y tam , jak zejdziesz niżej necro, dla facc ghostland, tylko że tam też ds'y ;-)
Jak dla newbie to thais ancient temple 3x ghoul na full respie, można nawet bić z wand of vortex... ;-)
Edit: O właśnie dla Ciebie zrobiłem ... dla pacc ;-) (Drefia z DS'ami , Stalkerami, Ghoulami, i scorpionami.... ;-)
http://img470.imageshack.us/img470/7139/beztytuu111mr3.th.jpg (http://img470.imageshack.us/my.php?image=beztytuu111mr3.jpg)
Capality
10-06-2007, 01:19
Mroczna Katedra poziom -2
kylie1245
10-06-2007, 12:12
Dziekuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi ^.^
maniek_filip
10-06-2007, 14:46
http://img181.imageshack.us/img181/1500/tibiawl9.png
czy z takimi skilami dam rade na ghoule? jak nie to powiedzcie na co moge isc z tymi skilami. bede bardzo wdzieczny
Dla mnie dobra miejscówka ghouli jest na GHOSTLANDZIE
Ktos mu lurnie ds a on juz nie bedzie wiedzial co sie dzieje.
Powellos
13-06-2007, 13:06
Jeśli chodzi o mnie to zauważyłem dość często pojawiającą się nazwę "Ghostland". Tak to prawda tam jest sporo Ghouli ale nie polecam tam chodzić jeśli nie poradzisz sobie z Demon Skeletonem, bo niestety często je wyciągają z niższych poziomów. Ach i bym zapomniał... Tam spotkałem najbardziej niemiłych i chamskich graczy w całej Tibii! Ostatnio zablokował mnie jakiś druid, a sam cwaniak stał się niewidzialny! I zarąbał mnie DS... No cóż tak jak mówiłem, nie polecam tego miejsca ;) Pozdrawiam wszystkich!
Marionus
13-06-2007, 13:57
Dużo ghuli jest na DC ale sam tam nie dojdziesz mi sie udało na 18 a wróciłem do miasta z 27 ^.-
Ach i bym zapomniał... Tam spotkałem najbardziej niemiłych i chamskich graczy w całej Tibii! Ostatnio zablokował mnie jakiś druid, a sam cwaniak stał się niewidzialny! I zarąbał mnie DS... No cóż tak jak mówiłem, nie polecam tego miejsca ;) Pozdrawiam wszystkich!
No bo jest blizko Carlin, a Carlin to chyba najpopularniejsze Polskie miasto w Tibii :confused:
http://img181.imageshack.us/img181/1500/tibiawl9.png
czy z takimi skilami dam rade na ghoule? jak nie to powiedzcie na co moge isc z tymi skilami. bede bardzo wdzieczny
moim zdaniem to tylko trenic mozesz isc
Ryniooo radzę Ci jeszcze podexpić w kazo do 20 lvl polecieć skille i zastanawiać się co dalej. Ghoul ma słabą obronę ale często trafi i może zadawać hity do ~50, więc nie radzę Ci ich bić,
Sacrifice
17-06-2007, 01:14
Dla mnie dobra miejscówka ghouli jest na GHOSTLANDZIE
popieram ja tam siedze od kilku dni jak nie jest zajęte trzeba tylko na DS-y uważać ;)
Kup.Se.Musk
17-06-2007, 11:27
Dobra miejscówka z ghoulami też jest na Cyclopis.Taka krypta jak się idzie na questa gdzie nagrodą jest Crown Helmet i Noble Armor.Są tam szkielety i ghoule.Wyżej same Cyclopy.Jedna z lepszych przynajmniej jak dla mnie miejscówek.Przeważnie mało ludzi ,dobry loot i nawet exp :) .Podro
Milten Magician
17-06-2007, 11:52
Dobra miejscówka z ghoulami też jest na Cyclopis.Taka krypta jak się idzie na questa gdzie nagrodą jest Crown Helmet i Noble Armor.Są tam szkielety i ghoule.Wyżej same Cyclopy.Jedna z lepszych przynajmniej jak dla mnie miejscówek.Przeważnie mało ludzi ,dobry loot i nawet exp :) .Podro
To nie jest cyclopolis tylko Mount Sternum, dobra miejscówka to jest właśnie tam, w tombach, no i dopiero wejdzie teraz na lodowych wyspach zarąbista miejscówka z mumiami i ghoulami.
Lolczytam was i sie smieje. Widać nie znacie dobrze tibi :P Latałek kiedys na ghostlandzie i tam jest 20 ghhouli na krzyz.. Na Mount Sternum jest 10 ghouli na krzyz. A typek chcial najwiekszaq isloc. jak chcez jak najwiecej to zasowaj na hell Gate. Tam masz okolo ~80 ghouli na resp tyle ze bys musial rpzebiec sie po obydwu arenach a one sa od siebie oddalone o ladny kawałek. do tego dochodzą szkielety i Zwykłe belhodery czyli z wybicia jednego respu masz około ~9k expa. Tyle ze miedzy respami lazenia jest dyuzo. A i na 2 arenie musisz uwazac zeby beho ci nie spierdolil w Eldery xD Bo wedy to juz nie masz szans dalej tam expic. Wtedy powinienes sie cieszyc ze wogule uszedles z zyciem :P ale jak chcesz bezpiecznie expic to wybeirasz 1 arene i jak nieporadzisz sobie z Demon skeletonem to poprostu lurujesz go az wyjzie poza respa i zniknie....
Sacrifice
18-06-2007, 22:50
Lolczytam was i sie smieje. Widać nie znacie dobrze tibi :P Latałek kiedys na ghostlandzie i tam jest 20 ghhouli na krzyz.. Na Mount Sternum jest 10 ghouli na krzyz. A typek chcial najwiekszaq isloc. jak chcez jak najwiecej to zasowaj na hell Gate. Tam masz okolo ~80 ghouli na resp tyle ze bys musial rpzebiec sie po obydwu arenach a one sa od siebie oddalone o ladny kawałek. do tego dochodzą szkielety i Zwykłe belhodery czyli z wybicia jednego respu masz około ~9k expa. Tyle ze miedzy respami lazenia jest dyuzo. A i na 2 arenie musisz uwazac zeby beho ci nie spierdolil w Eldery xD Bo wedy to juz nie masz szans dalej tam expic. Wtedy powinienes sie cieszyc ze wogule uszedles z zyciem :P ale jak chcesz bezpiecznie expic to wybeirasz 1 arene i jak nieporadzisz sobie z Demon skeletonem to poprostu lurujesz go az wyjzie poza respa i zniknie....
Mi sie wydaje ża na ghostlandzie jest mniejsze ryzyko padnięcia :) . A że mniej ghouli .Na niskie lvle wystarczy i te 20 na krzyż :)
Bubusiek
19-06-2007, 11:52
Andrew, ty jesteś jakiś ślepy czy takiego udajesz? :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.