zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy zostalem zhackowany ??

Melekeke
10-06-2007, 10:50
Wiatam,
Mam do was takie pytanie, juz drugi dzien nie moge wączyc tybi, podczas laogowania pojawia sie nastepujący komunikat "Account disambled for five minutes. Please white." myślalem ze to hack, wiec wszedlem na strone tibi zrobilem tak jak bylo napisane , dostalem nowe haslo ale nic to nie pomoglo. Czy to jakaś awaria servera??

Gronkowiec
10-06-2007, 11:10
Ehhh -.- Zle wpisales passy 3 razy ale jak wpisales 4 raz dobrze to ci wyskakuje disabel for 5 minutes -.^ Troll?

Gronkowiec
10-06-2007, 11:13
JAk bys zostal shakowany xD to by ci pisało ze nie ma takiego numer i passwordó

Melekeke
10-06-2007, 11:15
wpisywalem wszystko juz niezliczona ilość razy, ale zapomnialem dodać że pół godziny przedtem jak mi sie tak stalo zadzwonil domnie kumpel z takim samym problemem, powiedzial ze wylączyl tibie i niemógl juz włączyć, powiedzialem ze ja spróbuje wlączyc jego konto u siebie na kompie, nie udalo sie, ale jak chcialem wlączy swoje tez juz nieszlo, na tibia.com, tez nie moge otworzyc swojego konta, kurde co jest grane???????? ZA WSZELKĄ POMOC WIELKIE DZIEKIIIIIIII

P.S.
Gramy na Askarze

Melekeke
10-06-2007, 11:31
próbowalem teraz jeszcze jakoś wejsc i zauważylem ze odrazu pierwsze wpisywanie chasla po wlączeniu klienta tibi konczy sie komunikatem ze zle haslo i numer, a kazde nastepne wpisanie to juz wystepuje komunikat z tymi piecioma minutami, i jakiego hasla bym nie uzyl (tak se próbowalem, wpisywalem byle co) zawsze wyjdzie ze konto zablokowane na 5 minut, POMOCYYY

Niedozwolony
10-06-2007, 12:53
Odczekaj jakiś czas np. 2-3 dni i wtedy sprubój. Jeżeli bedzie ze Acc number or password is not correct to znaczy ze źle wpisujesz a tak narazie masz zablokowane konto bo ktoś/ty sam źle wpisywałes twoje pasy