Pokaż pełną wersje : Najgorsze przedmioty szkolne
kwakerman
03-10-2004, 19:49
Piszcie tu jakich przedmioty najbardziej was *********
a takze do jakich szkul chodzicie
co domnie :
najglupsza biologia , fiza , i historia !!!!!!!!
(jestem w 1 gimnazjum)
matmie stawiam 4+
technice 5-
polski 4
wf 4-
wos (znajoma ze prawie codziennie ja w sklepie u mojego dziadka widze) 4+
religia uuuuuuuuuuu 3
muza (dzis na sprawdzianie postawil mnie do 1 lawki ale to nieprzeszkodzilo klasie zeby wszystko sciagnac ;p jeszcze nam dziewczyny z 3 klasy pomagaly a on niezauwazal :P:P:P:P:P:P:P:P:P ) 5-
biola ,fiza,hista bez apelacyjnie 1 i powtarzacie klase zrozumiano !!!!! :]
Ganwille
03-10-2004, 19:54
wszystkie :berserk:
she_devil
03-10-2004, 20:00
Plastyka, a raczej historia sztuki
Gonzo von Krenzel
03-10-2004, 20:20
Biologia, matematyka, historia, polski, angielski, fizyka, geografia, chemia, sztuka.
Pogrubione są strzszne przedmioty...
Podkreślone te, które są złe
Pochyłą wypisane są te, na których można jakoś wytrzymać.
Reszta ujdzie, albo nawet je lubię (religia :D). ;)
Teoria sterowania
Systemy rekonfigurowalne
Elektronika z techniką mikroprocesorową
Modelowanie systemów dynamicznych
-.-
Very Bad:
Matematyka
Bad:
Historia
Better Than Bad:
Geografia
U can life at this lessons:
Wf
Muzyka
Good:
J. Polski <nauczycielka to moja ciocia :P>
Very good:
Infromatyka
ja wogle nie lubie szkoly bo uwazam ze to co nas uczą nigdy w zyciu nam sie do niczegi nie przyda. (mam na mysli szkoly wyzsze) Tak naprawde by nauczyc sie zyc w jakiejs dziedzinie starczy zawodowka a zeby douczyc sie zawodu wystarczy 1 dzien teorii, tydzien pod okiem kogos kto sie zna i rok praktyki indywidualnej.
*Mowa o zawodach prostych i popularnych a nie jakies tam archeologi, biologi, i inne profesory. :D
Oczywiście, że krystalochemia i chemia teoretyczna :D
]v[ichal
03-10-2004, 21:13
Polski--po prostu idzie zasnac
Matma--za duzo wytezania mózgu..
Muzyka--a idz w h** z graniem na flecie -.-
NIemiecki--Wir lernen Deutch ... lol
Wos--Nudy
reszte idzie zniesc
$corcerer
03-10-2004, 21:24
/me hates: Niemiecki, W-F, histeria, chemia, biologia.
/me loves: Informatyka, Fizyka, Matematyka, Angielski.
szopenfeldziarz
03-10-2004, 21:28
Matematyka + Muzyka (ahhhh te piękne piosenki... łezka się w oku kręci) :tongue:
Technologia z towaroznawstwem
Mikrobiologia
Wyposażenie techniczne w gastronomi
Język niemiecki (najgorsze co może być BLEEEE)
Podstawy elektrotechniki i elektroniki.
Technologia i materiałoznastwo.
Chemia.
Do dzieci z I gim. - wy sie martwicie teraz tym, ze musicie zaczac cokolwiek robic na lekcjach, a nie tak jak w podstawowce ze robicie co chcecie... a szkola srednia to jest prawdziwy hardcore (zwlaszcza technikum zwiazane z elektroniką/elektryką).
sztuka, matematyka(przedmiot moze nie ale nauczycielka mnie zniechęca), chemia w miare i historia a co najgorsze to biologia yahhh
nienawidze: niemiecki, fizyka
nielubie: biologia, polski
lubie: matma
kocham: angielski, chemia, informatyka(jestem mądrzejszy od nauczycielki :))
rulezzz: Niemiecki, dzwonek,
shit: informatyka (mój nauczyciel to predator ale znam się na rzeczy:P), plastyka(Zzzzz....no chyba że rysujemy gołe baby;)), Wf (wole prace na budowie!!!:evul: ), historia(Zzzzz...), matma(myśl bo zginiesz :baby: -proszę panie nie odrobiłem pracy domowej :(
-POD MUREK!!!!!
voolygar
03-10-2004, 22:50
a mnie sie wydaje ze to zalezy od nauczyciela ktory naucza danego przedmiotu np. w gim nienawidzilem chemii , lubilem niemiecki, matme,polski. teraz kiedy jestem w liceum polubilem chemie ale polskiego matmy i niemieckiego bym sie pozbyl z checia :/
Meroslaw
05-10-2004, 18:30
Gadajcie co chcecie, ale najgorsza jest geografia... Gdybyście mojego gełograffa poznali to byście podzielili moje zdanie. Uczysz się 5 godzin dziennie i przynosisz 3,2... horror...
Nightwalker
05-10-2004, 18:44
Nie lubie: Chemia (SUX!)
Jakos da sie wytrzymac : gegra, polski, matma, anglik
LUZ : Hista, KOSS, Rela, Infa
Lubie: WF (chodz cienias jestem), biola, Sztuka
Reszta obojętna
Do tych co nielubia nieieckiego (ja osobiscie go niemam ale....)
mowili kiedyś:
TRZEBA POZNAC JEZYK NASZYCH WROGÓW :)
Dwimenor
05-10-2004, 19:22
Najgorsze
-WoK(wiedza o kultórze)
-Wos(wiedza o społeczeństwie)
-Historia
Najleprze
-Biologia
-Chemia
-Fizyka
Coś pomiędzy
-Matematyka
-Polski
-Informatyka
-wf
TRZEBA POZNAC JEZYK NASZYCH WROGÓW
Mi już wystarczyło "Sieg Heil" by narobić sobie nowych wrogów :D
@ topic
A ja powiem że nie narzekam, chociaż uważam że to, czego nas uczą to 90% bzdur. Nic na to nie poradzimy, więc.. ee... "na tym kończę swą wypowiedź" :P
Tibiańczyk
05-10-2004, 21:03
No u mnie jest tak:
+++++++++++Informa (gosc nas olewa a my jego;) )
+++++WF (up)
+++Chemia (fajna nawet)
--- WOS (po co to jest:( )
--------------Matma (gorzej nie moglem trafic)
Dr. Omader
05-10-2004, 22:00
Ja nie lubie tych przedmiotow na ktore mi kaza chodzic a wiem ze mi sie nie przydadza w zyciu, albo informacje ktore mnie ucza na tych lekcjach moge znalesc w 15minut uzywajac google...
Czyli jako ze mam klase mat-inf to na cholere mi chemia, WOS, przedsiebiorczosc(wos i przed. sa strasznie powalone i totalnie nie przydatne w praktycznym zyciu), biola, geografia (te 2 juz mi w maturalnej odapdly to chociaz tyle dobrego), dodalbym tu jeszcze historie bo nie jest mi ona potrzebna na tym profilu ale ogolnie lubie historie, a jeszcze baba z histy jest zayebista.
Co do tych przedmiotow ktore lubie to(w losowej kolejnosci):
hista - lubie historie, a babka jest naprawde super...
w-f - nie ma to jak przyrznac kumplowi po lapach/nogach/glowie/co_tam_sie_trafi kijem do uni-hocka :>
infa - jak milo jest obijac sie cala lekcje a potem wykonac zadane zadanie na 2h w 15minut ;)
angielski - z racji banalnego poziomu lubie ten przedmiot za to ze moge sobie nauczyciela pozartowac i podreczyc ;)
Nie wymienilem matmy i fizy bo sa cholernie nudne ;)
Dr.Unknown
06-10-2004, 16:33
No tak biologie lubie, w ogóle się uczyć nie musze tego(mam talent;) ), a właśnie zbioli miałem chyba jedyną piątke...i sztuke też lubie, bo rysuje za***iście, a matma i fiza...poco to potrzebne w życiu??
"Taka przyszłość naroda polskiego, jakie jej młodzierzy wychowanie!"
P.S: Z anglika jestem bardzo dobry, bardzo dobrze mówie, a klepiemy ten sam materiał od 6 lat...ale przy naszej nauczycielce takie jaja...qmple szlugi na lekcji jarali:D
Matheous
06-10-2004, 21:00
Nie mam w szkole przedmiotow ktorych NIENAWIDZE-na razie;) Jezeli jest jakis przedmiot ktorego nie umiem kompletnie, czyli: Ksztalcenie sluchu, Geografia i Historia(to 1sze to nie chce mi sie cwiczyc w domu 2 ostatnie to ucze sie po 5 godzin i nie wiem jakie moga byc pytania na tescie to lapie troje:P) to sie akurat trafia fajne nauczycielki:) Pani z Kszt to chyba naj'laskawsza' pani swiata-duzo sie przy niej nie nauczysz ale do wszystkich w klasie zwraca sie 'skarbenku' i inne w tym duchu i ogolnie b. fajna, ja czasem jak mam dostac 2 to mi daje 3 za slodkie oczka(SERIO!!!:D):P:P:P
Gegra to pani jest nawet fajna:P Nie taka co przychodzi i na dzien dobry wstawia 20 jedynek... Ufff
A z historii to b.b.b.b.b. fajne lekcje sa...
Wiec tych 3 przedmiotow NIE UMIEM po prostu a mimo to nawet je lubie(zwlaszcza histe)... Jak sie zmienia nauczycielki to bedzie gorzej:P
A co do tych ktorych po prostu nie lubie...Hmmmm... Mam jedze-wychowawczynie-polonistke i ona potrafi tak WQRWIC, ze... Moj bracik jak slyszy o jej aktach terroru to sa dla niego tak surrealistyczne ze sie z nich smieje-a dla nas to jest STRASZNE...
Nie przepadam za biologia...
Ale szkole ocenilbym na 7/10... +7 za to ze fajnie jest ogolnie:P PRAWIE nie ma nauczycieli(ktorzy mnie ucza) a ktorych nie lubie:P
-1 za w cholere nikomu nie potrzebnych muzycznych przedmiotow:P Zadnego nie jarze:P
-1 za full-olevke infy... W tym roku wogole jej nie mamy a jak mielismy to lekcja polegala na tym ze wszyscy wchodzili na IE i olewali goscia... Wiem, pomyslicie 'jaki debil ja bym tak chcial' ale ja chcialbym sie czegos z tej infy nauczyc a tu akurat ten przedmiot olewany jak fqrwyfyn...
-1 za... No, jak slysze co wyprawiaja mojej siorce w innej szkole to mi sie wydaje ze u nas jest jakis niski poziom czy cos:P Ale nie wiem bo nie bylem w zadnej innej;)
Lubie moja szkole ale nie lubie do niej chodzic:P
Melabux_1
07-10-2004, 19:43
Lubię:
Matma :]
Niemiecki :] Ich heiBt Igor.Ich wounne in Łodź in the dupas Sztrase.Ich bin fólf Jahre alt.Ich mag Sport und Music und Cola und Tibia :P [przetłumaczcie :P]
W-F taaa fajnie jest nawet :P
Informatyka heheh raz to nawet na gołe wlazłem xD przy pani na ogólnym teście fiu fiu fiu :D
J. Angielski
Hmm nawet lubie:
Historia
Zabić suke [tzn. nie nauczycielke tylko przedmiot ;)]
J.Polski
Przyroda
Muzyka/Plastyka
Shanhaevel
07-10-2004, 20:08
Mata i tylko mata... Uwielbiam mate... Nie lubię:
Informatyka (niczego się stamtąd nie dowiaduję)
W-F (masarnia)
Religia (wkurzająca katechetka)
ja tam (na razie) lubię wszystkie przedmioty oprócz platyki i techniki (marsz pogrzebowy), pomimo że nauczycielka jest fajna ja po prostu nie mam do tych goowien zdolności. Reszta jest fajna ;):);)
Geografie- to taki niepotrzebny przedmiot.
Wos- do czego to?
Histori- Mój ulubiony przedmiot ale pani jest do kitu( dupa Wielka że z 50 km ją ustrzelisz i szpara między zębami i ten wzrok Br?)
Ale uwielbiam
Matme- Wymagajaca ale nawet mi idzi.
Polski- Nie przyda sie ale ta nauczycialka te jej nogi mniam a ma 26 lat =)
Nienawidze Fizy I Chemii !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.