Pokaż pełną wersje : Do Ilu Skilować ?? Knightem
Witam Mam Pytanie . Mam Knighta 16 Level 3 Mlevel Skille 55/54 I Takie mam Pytanie Co zrobic Expic I Samo Dojdzie do 70 na 35 Levelu czy skilowac do 70 i pozniej spokojnie expic ?? . Niewiem Jak To Jest U Knighta Niemiałem Go Nigdy Ale Pallem Skilowalem do 40 i expilem i samo weszło 70 :)
Proszę O Niemówieniu mi Skiluj Do Ilu Ci Sie Chce . Moge Nawet do 120 Ale Niema To Sensu :)
Cenarius
10-06-2007, 17:43
Witam Mam Pytanie . Mam Knighta 16 Level 3 Mlevel Skille 55/54 I Takie mam Pytanie Co zrobic Expic I Samo Dojdzie do 70 na 35 Levelu czy skilowac do 70 i pozniej spokojnie expic ?? . Niewiem Jak To Jest U Knighta Niemiałem Go Nigdy Ale Pallem Skilowalem do 40 i expilem i samo weszło 70 :)
Proszę O Niemówieniu mi Skiluj Do Ilu Ci Sie Chce . Moge Nawet do 120 Ale Niema To Sensu :)
skille 70/70 już zaliczają się do kategori bardzo dobrych jak masz czas(albo boota :D) to 80/80 ale już przy 70/70 już nie trzeba skillować żeby dobrze expić...
No Ale Sie Zapytałem Skilowac Do 60 I Samo Pojdzie Do 70 Przy Dobiciu 35 Levela Czy Nie ??
Cenarius
10-06-2007, 17:58
No Ale Sie Zapytałem Skilowac Do 60 I Samo Pojdzie Do 70 Przy Dobiciu 35 Levela Czy Nie ??
knight to nie palek tu nawet podczas expa skille idą chorobliwie wolno więc nie wejdzie do 35 lvla
:p
Dobija sie same. Przynajniej w broi - ja tarczy nie uzywam, wiec stanely pol roku teu, a sword sam sie nabil na 75 albo 76, nie pamietam...
Dobija sie same. Przynajniej w broi - ja tarczy nie uzywam, wiec stanely pol roku teu, a sword sam sie nabil na 75 albo 76, nie pamietam...
Po pierwsze pisze się Przynajmniej.
Po drugie, pisze się broni.
Po trzecie pisze się temu.
Sword nie nabija się tak szybko przy expieniu. Ze skilami 55/54 do 70/70 dojdziesz gdzieś tak na 40-50 lvl w zależności gdzie expisz :]
Mam Knighta 16 Level 3 Mlevel Skille 55/54 I Takie mam Pytanie Co zrobic Expic I Samo Dojdzie do 70 na 35 Levelu
Jeśli masz takie skille na 16lvl to nie ma szans zeby do 35lvl przez samo expienie wbily Ci sie 70...
Kolejny temat o skillowaniu knightem. Sporo już ich było, a opcja szukaj nie gryzie. Aew.
Dobij 65/65, następnie podbij lvl tak do 20-25. Jak ci się będzie chciało to skilluj do 70/70 i możesz już spokojnie expić na elfach.
Kolejny temat o skillowaniu knightem. Sporo już ich było, a opcja szukaj nie gryzie. Aew.
Dobij 65/65, następnie podbij lvl tak do 20-25. Jak ci się będzie chciało to skilluj do 70/70 i możesz już spokojnie expić na elfach.
Najgłupsza propozycja jaką słyszałem. Na 25 lvl na elfach?? Coś ci się chyba w głowie poprzewracało. na 25 lvl najrozsądniejszy jest ghostland.
Jak ktos lubi tracic czas to czemu nie. Moze jeszcze zamek AB ?
Elfy od 35 levelu bez boh, 25 z bohami.
Na 25 levelu, jesli sam mialbym grac, wybralbym mino na senji, exp do dupy ale zebrana gotowka zaprocentuje bardzo szybko.
Najgłupsza propozycja jaką słyszałem. Na 25 lvl na elfach?? Coś ci się chyba w głowie poprzewracało. na 25 lvl najrozsądniejszy jest ghostland.
Geez, forum ma tą wadę, że czasem ciężko zauważyć tą nutkę ironii.
Takich tematów jest mnóstwo, poradników dla knighta jest równie dużo.
@autor Search (http://forum.tibia.pl/search.php) plx
knight to nie palek tu nawet podczas expa skille idą chorobliwie wolno więc nie wejdzie do 35 lvla
:p
Ja do 20 lvla skilowałem do 55/55, potem only expiłem, a na lvlu 62 bez skilowania miałem 74/71, więc skile chorobliwie lecą tak? n/c
Skiluj najlepiej na 30 lvlu do 80/80 bo 70/70 to jeszcze słabe hity i waste na takich żówiach..... a przy 80/80 na + z 2k~ na 60k expa~
@up
Nie lepiej odpowiedzieć w potrzebie , niż spamować "search plx"?
Kup.Se.Musk
17-06-2007, 16:40
Hmmm... a ciężko za przeproszeniem ruszyć dupę i użyć opcji "Szukaj"?Tylko zaśmiecasz forum
Aby Ci już ułatwić życie to tu masz odpowiedni topic:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1523
skiluj do końca xD
AnonimBdg
20-06-2007, 23:51
wez poświeć miecha pod desertem i bedziesz mial 90 ;-)
I tyle na temat ;-)
(P)o[Z]dro
Iron'knight
21-06-2007, 00:19
Jak dla mnie to ok. 20 lvl skille 60/60(~) a potem po trochu jak bedziesz mial czas. Mi tak wpadly 70+.
kaxiorek
21-06-2007, 09:44
Ja radze skilować ponieważ po UPie Hity będą silniejsze więc ciągłe latanie za potworkami może być męczące. Ja przynajmniej skiluje Do upa dopiero później exp
Jakie skille powinieneś mieć to rzecz gustu powinny być takie żeby ci się wygodnie expiło i tyle
Cenarius
21-06-2007, 21:18
więc skile chorobliwie lecą tak? n/c
Tak...
Ja do 20 lvla skilowałem do 55/55, potem only expiłem, a na lvlu 62 bez skilowania miałem 74/71
I co mam pogratulować? -.-
Skiluj najlepiej na 30 lvlu do 80/80 bo 70/70 to jeszcze słabe hity i waste na takich żówiach..... a przy 80/80 na + z 2k~ na 60k expa~
Zaprzeczasz sam sobie piszesz żę na 20 miałeś 55/55 a jemu każesz skillować do 80/80 na 30 lvlu choć tobie było daleko do takich skilli na 62 poziomie
Nie lepiej odpowiedzieć w potrzebie , niż spamować "search plx"?
Nie lepiej nic nie pisać niż się zbłaźnić?
70/70 to może słabe hity na 60 lvl ale gwarantuje Ci, że 30 poziomowcowi spokojnie to wystarczy.
Według mnie dobij 60/60 i 4 mlvl. To Ci powinno wystarczyc, aby w miare dobrze
expić, a póżniej skille same wpadną
PirateStyle
21-06-2007, 21:48
Ja bm ci radził skillować do 70/70 i potem expił :]
Shor'tugal
21-06-2007, 22:28
Zgadzam sięz @up.
W kazdym badz razie nieskilluj niewiadomo do jakich skilli, bo jak padniesz, bedzie za duza strata..
Knight to raise melee from 15, 100% to 80 = 218h, 54m, 32s.
218h = 9~ dni...
Czystego, najefektowniejszego skillowania, czyli takiego gdzie zadajemy blood hita na 30sec. Nie liczymy przerw na pójście do depo, po prostu stoisz i patrzysz aż ci rosną skillbary. Jeśli komuś przed 20 lev chciało się skilować 220h~ to wielki hail dla niego...
Sądze, że 60/60, najwyżej 65/65 są najefektowniejsze na lov-levelach. Hity będą spore i milutko się będzie expiło.
swirekhor
22-06-2007, 22:48
Ja to przyjacielu zrobilem tak: Przeszedlem na main poszedlem na trolle wbilem 26 sworda :cup: i wzielem dragon shield i dwarfy/roty i tak mi sie wbilo 55 skill :evul: Nastepnie slime i slime i mi sie wbilo 70 sword jak mialem 20 lev. To nie zart ;] I na 26 lvlu (moglem wczesniej) chodzilem na cyce na balance i sobie expilem. I gdzies z 2 tyg temu zaczelem skilowac i mam skila 73 i zamierzam do wtorku wbic 74 i jak wboje to na czym polecacie expic po update. Dam rade na dwarf guard ? Mam bs v shield c arm k leg strange helm i boh ;]
Pozdrowki XD
Kup.Se.Musk
22-06-2007, 23:13
Ja to przyjacielu zrobilem tak: Przeszedlem na main poszedlem na trolle wbilem 26 sworda :cup: i wzielem dragon shield i dwarfy/roty i tak mi sie wbilo 55 skill :evul: Nastepnie slime i slime i mi sie wbilo 70 sword jak mialem 20 lev. To nie zart ;] I na 26 lvlu (moglem wczesniej) chodzilem na cyce na balance i sobie expilem. I gdzies z 2 tyg temu zaczelem skilowac i mam skila 73 i zamierzam do wtorku wbic 74 i jak wboje to na czym polecacie expic po update. Dam rade na dwarf guard ? Mam bs v shield c arm k leg strange helm i boh ;]
Pozdrowki XD
Brawo.Tak knightem na Guardy.Gościu Guardy nie są dla knightów.Jeżeli chcesz na nie iść to bądź pewien na spory waste.Poza tym nie będę tu Ci doradzać ,bo są od tego specjalne topici.Naucz się szukąć...
Technick
22-06-2007, 23:56
Guardy są stworzone SPECJALNIE dla palków ;)
Jak masz jakiś nadmiar kasy w postaci 10BP UH to wal śmiało 8o.
Salarigoth
23-06-2007, 01:40
Guardy są stworzone SPECJALNIE dla palków ;)
Jak masz jakiś nadmiar kasy w postaci 10BP UH to wal śmiało 8o.
Ja sie tak zastanawiam czy trzeba miec nadmiar kasy zeby sie zwrocilo na guardach jaka kolwiek profesja powyzej 40 + lvl ?
Na jakiej podstawie twierdzisz ze guardy sa dla pallow.
Brawo.Tak knightem na Guardy.Gościu Guardy nie są dla knightów.Jeżeli chcesz na nie iść to bądź pewien na spory waste.Poza tym nie będę tu Ci doradzać ,bo są od tego specjalne topici.Naucz się szukąć...
ROTFL
guardy sa dla knighta ale głupoty gadasz
Dla takiego jak masz w podpisie moze i tak.
Dla takiego jak masz w podpisie moze i tak.
przed tymi wszystkimi nup updatami knight trenil tylko i wylacznie po to by pozniej isc na guardy bo nie bylo zolwi a przepełnione cyclopolis nie było zbyt zachecajaca alternatywą, tak jest i teraz i jesli chcemy w miare dobrze poexpic np na orc fort musimy potrenic ;[
tyle ze OF to jest troche inna kategoria wagowa, na pewno nie dla 30 levela z niebotycznymi skillami, a taki wlasnie jest model standardowego gracza chcacego isc na guardy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.