Pokaż pełną wersje : Narzekamy na VU tutaj.
Czyli codzienne wydarzenia dotyczace PA i zachowan czlonkow VU, tudziez pekowanie i huntowanie z ich strony(mieszczace sie w frazie power abusing).
Czyli codzienne wydarzenia dotyczace PA i zachowan czlonkow VU, tudziez pekowanie i huntowanie z ich strony(mieszczace sie w frazie power abusing).
Jako doswiadczony tubylec tego forum pomoz w zrobieniu ankiety jak przetrwac na nebuli.
Ja tam nie widzę szans na przetrwanie poza "nutellą" dlatego póki czas postaram się zmienić gp w coś bardziej wartościowego i zabrać zabawki z tej piaskownicy.
Edwin Bloodhand has left Nebula.
Trinh Xuan has left Nebula.
Ayu'mi has left Nebula.
Btw. Śmiesznie... a może bardziej smutno, się gra na serwie, na którym wszyscy koledzy (powyżej ~80 lvl) wlepiają, w krótkim odstępie czasu, dmg od ue "członków" VU.
Dziękuję, ja wysiadam.
Na karzdym serwie PvP jest i bylo i napewno bedzie PA ale ograniczanie komus i dawanie mu limitu expa to juz parodia , po za tym pewnie liders zadzacy Nebula wiedza i pewnie snuja juz plany tyle ze nie moga sie zdecydowac co do tego ze kolesie z tibi sa lepsi jak kolesie z rl bo co z tego skoro i tak pozostana " glabami":P wbije 60-80 i juz jest pewien ze nikt mu nic nie zrobi bo zna 130~ MSa co w dupie byl i gowno widzial a lev zrobil w 2-3 ownerow expiac po 20 H na duzym respie hydrs
powodzenia noobki 130 ~ + i ich " glabiaste" frends z rl
/ps nie wiecie kto ma 130 ~ i MSa ale ta osoba sie domysla o kogo chodzi:)/
Uszatek_Jacek
15-06-2007, 00:58
Na karzdym serwie PvP jest i bylo i napewno bedzie PA ale ograniczanie komus i dawanie mu limitu expa to juz parodia , po za tym pewnie liders zadzacy Nebula wiedza i pewnie snuja juz plany tyle ze nie moga sie zdecydowac co do tego ze kolesie z tibi sa lepsi jak kolesie z rl bo co z tego skoro i tak pozostana " glabami":P wbije 60-80 i juz jest pewien ze nikt mu nic nie zrobi bo zna 130~ MSa co w dupie byl i gowno widzial a lev zrobil w 2-3 ownerow expiac po 20 H na duzym respie hydrs
powodzenia noobki 130 ~ + i ich " glabiaste" frends z rl
/ps nie wiecie kto ma 130 ~ i MSa ale ta osoba sie domysla o kogo chodzi:)/
czysta prawda nic dodac nic ujac....
ktos gra uczciwie i wbija 100 lvl a takie jelopy z olecka czy nie wiadomo skad wbija sie w 5 i wala 100 w miecha a potem wielkie kozaki ;>
dla burakow z vu : idzcie do biedronki i polozcie glowe na wage i wcisnijcie obrazek BURAK
Pozdrawiam wszystkich " normalnych ".
grajac od poczatku serwa ta postacia i grajac sam, pare tygodni ktos mi zarzucil ze sharuje i ze sharowalem tego chara i to nawet koles ktorego znam z poprzedniego serwa ehhhhhh
nie da sie i nie musze sie tlumaczyc nikomu skoro ktos taki mi nie wierzy
miliony expa solo
miliony H spedzonych na TS
miliony <<< kiedys frends i zaufania
Wam chyba chodzi o mnie ;>
Nie bede sie tlumaczyl bo tez gowno wiecie a gadacie
FINIX zły
TheDwarf
15-06-2007, 18:09
Sowqu jezeli tak nie lubisz Finixa, czy innego Ziegera~ to miecz w dłoń i zapraszam na wojne.
Sowqu sie boi o hara jakbyscie nie zauwazyli, jakby sie niebal juz by 10 razy dolaczyl czy to do ordo czy do fg.
Uszatek_Jacek
15-06-2007, 18:40
Sowqu sie boi o hara jakbyscie nie zauwazyli, jakby sie niebal juz by 10 razy dolaczyl czy to do ordo czy do fg.
zapomniales ze m.in grasz na noobuli dzieki niemu i mozesz czuc na swojej jakze to nie jedrnej dupie nuttelle z zabki :)
nie wiem po co pisdzecie do tego typa "sowqu" bo jak sie nie myle to nie jest ten prawdziwy sowqu .. juz kjiedys tam postowal i kilka osob pisalo ze sowqu ma konto na forum o nicku "sowitpel" ..
a co do ciebie castor .. przecierz kazdy wie ze jakby was wickanina i inni nie wzieli do rebrith to byscie teraz tak sie nie wozili ;]
Sowqu z forum to nie jest prawdziwy Sowqu.
z tego co mi sie wydaje Sowitpel to char na starym serwie a sowqu to obecny char na Nebuli, jezeli ktos twierdzi i sugeruje ze to nie ten sam "czlowiek" niech poprze to dowodami albo niech zada szczegolowe pytanie i czy to chodzi o poczatki serwa czy tez z ostatnich dni.....
ciezko jest komus udowodnic sharowanie ale denerwuje mnie jesli ktos cos takiego mowi ze to nie ta sama osoba............
Castor pamietasz ostatniego TSa u was 20vs 1 / sowqu/ pamietasz co ci mowilem ? chyba ze chcesz to moge tu to napisac wiec
a czy sie boje o chara hmmm zawsze gralem i gram dla zabawy pewnie pamietasz war z Phyre i jak na otsie GM Sowqu jebal w ciebie z sd ....i przypomnij sobie skad byl ten otes i skad dostales 1 boota ........
pytania ?
Sowqu z forum to nie jest prawdziwy Sowqu.
Jacek skoro taq twierdzisz to moze przypomnisz sobie jak padl Sqe.... jak siedzielismy w kazo w kopie przez 10 H na TS czekajac i po 01.00~~ musialem spadac z kompa a wy zrobiliscie mass i padlo wielu przyre miedzy innymi Sqe.......... prawda ?
Uszatek_Jacek
16-06-2007, 12:59
Odpowiedz jest prosta, niebyles to Ty -.- tylko Yaqu jesli dobrze napisalem nick, on nam postawil otsa, on zrobil hary oraz on nam poakzal tibia auto, a jak byles na tsie to niebylo 20 vs 1 tylko poprostu pierdoliles te swoje farmazony nic nie wnoszace, a to ze powiedziales na tsie ze nic dla ciebie nieznacze czy cos takiego, to hmm ze tak powiem sram na ciebie.
idz do biedronki i poloz glowe na wage i wcisnij obrazek BURAK
@sowqu
Albo po prostu zada pytanie na tibi sowqu jakie na forum ma konto ;D
Albo jestes prawdziwym sowqu w co watpie albo naprawde wcieliles sie w jego role XD
Odpowiedz jest prosta, niebyles to Ty -.- tylko Yaqu jesli dobrze napisalem nick, on nam postawil otsa, on zrobil hary oraz on nam poakzal tibia auto, a jak byles na tsie to niebylo 20 vs 1 tylko poprostu pierdoliles te swoje farmazony nic nie wnoszace, a to ze powiedziales na tsie ze nic dla ciebie nieznacze czy cos takiego, to hmm ze tak powiem sram na ciebie.
Castor skoro taq twierdzisz to wiele mnie kosztowalo proszac kolesia zeby to zrobil ?pamietasz na tym otsie GM SOWQU ? czemu nie bylo tam gm castor ?.......Tomek zrobil to tylko dla mnie zeby pomusc mi i mym frends to jak dostales "czyste TA " od nas byles w szoku ze cos takiego isnieje
a co do TSa chialem CA po to zeby wywalic takie smieci zeby mi nie przeszkadzaly skoto twoj lider zaczol mowic o limitach expa dla pewnych graczy ? pamietasz ?
@sowqu
Albo po prostu zada pytanie na tibi sowqu jakie na forum ma konto ;D
Albo jestes prawdziwym sowqu w co watpie albo naprawde wcieliles sie w jego role XD
skoro tak mowisz to moze nie znasz histori serwa a ja przytaczam az za duzo faktow zapamietaj sobie TY i inni " sowi jest jeden i zawsze bedzie jeden"
no nie znam nie znnam histori serva .. sory szefie , aj em nUb :(
Ale i tak ci nie wierze zes sowi ;] .. Sowqu nigdy sie tak nie udzielal i teraz nagle by mial zaczac ? ;o dziwne ..
Ey a uwierzysz ze ja jestem jednym z ownerow arthasa i masy ? .. I na hills to ja na mc stalem i sobie strzelalem sdkami od jednego chlopka do drugiego i sprawdzalem ktorym wiecej sobie strzele ;o
no nie znam nie znnam histori serva .. sory szefie , aj em nUb :(
Ale i tak ci nie wierze zes sowi ;] .. Sowqu nigdy sie tak nie udzielal i teraz nagle by mial zaczac ? ;o dziwne ..
Ey a uwierzysz ze ja jestem jednym z ownerow arthasa i masy ? .. I na hills to ja na mc stalem i sobie strzelalem sdkami od jednego chlopka do drugiego i sprawdzalem ktorym wiecej sobie strzele ;o
nie interesuje mnie kim i czym jestes a co do Sowqu ..... hmm moze jestes zaskoczony ? moze popatrz poprzednie tematy co napisalem ?
Uszatek_Jacek
17-06-2007, 01:54
nie interesuje mnie kim i czym jestes a co do Sowqu ..... hmm moze jestes zaskoczony ? moze popatrz poprzednie tematy co napisalem ?
Wybacz kimkolwiek jestes ale sowim nie jestes. Z tego co mowil mi ktos kto Cie dobrze zna sowitpl to char tutaj sowiego a ty jestes jego imitacja. Potwierdzaja to slowa Jacka ktory w tych sprawach sie bardzo dobrze orientuje.
NiewiemJakiNickWymyslic
17-06-2007, 04:07
No to jak jestes sowqu to napisz na tibia com w comencie prawdziwego hara sowqu ze to ty jestes sowqu ten z forum tibia pl albo cos w tym stylu ...a jak nie to wez wyjdz i niebłaznuj LOL:D:D:D
Jestem przybyszem z odleglej galaktyki :(
Podroznik
23-06-2007, 00:36
skoro tak mowisz to moze nie znasz histori serwa a ja przytaczam az za duzo faktow zapamietaj sobie TY i inni " sowi jest jeden i zawsze bedzie jeden"
Co do watpliwosci czy to sowqu- znam tego osobnika pare lat i po prostocie wymowy i stylu- to napewno prawdziwy sowqu. Co do tego czy sowi jest jeden i uczciwy- wszyscy pamietamy jak na gc mowiels ze sharowales na innym charze z crasherem... nadodatek mu padles i odrabiales straty przez dwa dni :) a co do tego czy grasz sam- malo kto wierzy i slusznie- widzisz gdy ja wbilem banke expa to jako jedyny zazdrosciles i mowiles ze niezrobilem tego sam- pomimo iz wszyscy mowili ze solo wbilem :) a ty czym sie pochwalisz sharingiem z kims ? czy jeszcze ze tuzin niby twoich kolegow obgaduje cie poza pelcami nawet z Sw ? tym ze jak pieprzyles na ts o tym gdzie ile sie da wbic expa to sobie zrobilsimy konfernecje na gg i prawdziwy polew z ciebie HEHE.
nuttella1
23-06-2007, 01:55
Co do watpliwosci czy to sowqu- znam tego osobnika pare lat i po prostocie wymowy i stylu- to napewno prawdziwy sowqu. Co do tego czy sowi jest jeden i uczciwy- wszyscy pamietamy jak na gc mowiels ze sharowales na innym charze z crasherem... nadodatek mu padles i odrabiales straty przez dwa dni :) a co do tego czy grasz sam- malo kto wierzy i slusznie- widzisz gdy ja wbilem banke expa to jako jedyny zazdrosciles i mowiles ze niezrobilem tego sam- pomimo iz wszyscy mowili ze solo wbilem :) a ty czym sie pochwalisz sharingiem z kims ? czy jeszcze ze tuzin niby twoich kolegow obgaduje cie poza pelcami nawet z Sw ? tym ze jak pieprzyles na ts o tym gdzie ile sie da wbic expa to sobie zrobilsimy konfernecje na gg i prawdziwy polew z ciebie HEHE.
kazdy ma swoj sposob grania czy tez zycia. Fajni z was koledzy jak sie smieliscie zamiast powiedziec prosto w oczy co wam sie nie podoba. Przyjazn eh? Brak odwagi zeby cos powiedziec w oczy? Idealny czlowieku.
Podroznik
23-06-2007, 02:05
kazdy ma swoj sposob grania czy tez zycia. Fajni z was koledzy jak sie smieliscie zamiast powiedziec prosto w oczy co wam sie nie podoba. Przyjazn eh? Brak odwagi zeby cos powiedziec w oczy? Idealny czlowieku.
Jaka przyjazn ? on sie nieodzywal do jednego z najlepszych kolegow zato ze tamten sprzedal chara i przestal gac- zwzywal go natomiast i powiedzial zeby sie nieodzywal tak zakonczyl swoja przyjazn 4 letnia z naszym znajomym :) potem zakonczyl ja zemna bo byl torszke zazdrosny o kogos- i gdzie tu przyjazn ? ( zobacz sobie nik sowitpel i moj nik podroznik-moze cos zrozumiesz)- pozatym co mu mielsmy powiedziec jak z 2 godziny ponad mowil o kazdym respie ile sie expa wycioga gdy sie ma dwoch blokerow albo jednego i jakei hity wali sie- to byla czysta spekulacja mowil ja monotonym glosem nikt tego naserio niebral a gosc jak w transie- byles tam moze ? ;p hehe tez bys sie posmial i naco to bylo mu mowic skoro sowi wie wszsytko najlepeij o tibi- hehe ale czasem, miewa zonki jak wyskakuje "canot conect to a server~~" to pyta czemu niemoze wbic i co to znaczy tzn tak pytal z 1-2 lata temu ;)
nuttella1
23-06-2007, 02:33
watpie zeby sowi za taka glupote chcial stracic starych kumpli. Nie moge ocenic tej sytuacji bo potrzebna jest subiektywna wizja przyczyn 2 stron.
Podroznik
24-06-2007, 01:22
watpie zeby sowi za taka glupote chcial stracic starych kumpli. Nie moge ocenic tej sytuacji bo potrzebna jest subiektywna wizja przyczyn 2 stron.
Hmm bylo pare osob na tsie kazdy bronil B***o... zreszta o tej sprawie sie moze wypowiedziec nawet jego brat ktory ma takie samo chore podejscie- na tibia com pisal niedawno ze on nieakceptuje jak ktos sharuej tak samo jak ktos sprzedaje chara i to jest powod aby goscia co sie zna pare lat zwzywac i powiedziec nieodzywaj sie domnie itd- czy tak sie traktuje ludzi ? on mogl roknac selnac dac itd tego chara zrobic znim co chcial i czy to powod aby ktos tak traktowal czlowieka za taka glopote- niesadze.. a tak sie stalo
Hmm bylo pare osob na tsie kazdy bronil B***o... zreszta o tej sprawie sie moze wypowiedziec nawet jego brat ktory ma takie samo chore podejscie- na tibia com pisal niedawno ze on nieakceptuje jak ktos sharuej tak samo jak ktos sprzedaje chara i to jest powod aby goscia co sie zna pare lat zwzywac i powiedziec nieodzywaj sie domnie itd- czy tak sie traktuje ludzi ? on mogl roknac selnac dac itd tego chara zrobic znim co chcial i czy to powod aby ktos tak traktowal czlowieka za taka glopote- niesadze.. a tak sie stalo
moze Podroznik opowiesz jak to fajnie wlaziles mi w dupe i kazdemu kogo znales? Udajac super przyjaciela i narzekajac jaki to Sowi jest 'be'. Ciagle pamietam te twoje pms do mnie z narzekaniem ze moj brat sie do ciebie przyczepia o byle gowniane rzeczy, ze ci ciagle spamuje na priv, ze cie przesladuje.
Zabawne, czasami bywam i widze jak moj brat gra. Zabawne, ze zawsze jak widzialem wasze prywatne rozmowy to zaczynalo sie od twojego pm i to ty waliles wyzwiskami. Nie jakies normalne wyzwiska, ale takie w stylu starego Xaemusa albo jeszcze gorsze.
Pamietaj Podroznik aka Zwierz ze mozesz wlazic w dupe ludziom i udawac niewiniatko, ale czasami ludzie potrafia zobaczyc co naprawde piszesz komus na privie.
/jura
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.