zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Temat dot. osob majac hunta na nebuli

Webi
10-06-2007, 19:07
Tu z kolei piszemy o fragach osob, ktore z nebula skonczyc musialy przez hunta/przegrana wojne/bunt. Mam na mysli osoby takie jak stare Ordo czy tez Family guys.

Od siebie dodam ze ostatniej nocy zginal Tana Max.

TheDwarf
10-06-2007, 23:08
Tu z kolei piszemy o fragach osob, ktore z nebula skonczyc musialy przez hunta/przegrana wojne/bunt. Mam na mysli osoby takie jak stare Ordo czy tez Family guys.

Od siebie dodam ze ostatniej nocy zginal Tana Max.

Tego sie wlasnie balem, ze granie pod wplywem skonczy sie "dedem".

Webi
11-06-2007, 00:54
Zawsze zostal sfragowany:) Ja sam viusem zginalem od ognia od straznika w venore(tego przy temlu dokladniej);///

Safe
11-06-2007, 01:12
Tego sie wlasnie balem, ze granie pod wplywem skonczy sie "dedem".

pod wplywem, nie pod wplywem padlem jak noob,
wiem bo widzialem filmik ^^
wogole na 99lvlu na anni bieglem HAHA

TheDwarf
11-06-2007, 03:31
lol to ty najebany tibicam umiesz wlaczyc? XDDDDDDDD

Sowqu
16-06-2007, 18:29
jedna z osob ktore maja pasc zapewne jestem jeszcze JA :)

TheDwarf
16-06-2007, 18:51

Gratuluje "SZYBKIEGO" odkrycia i proponuje cos z tym odkryciem zrobic.

Driger
17-06-2007, 10:49

Nom zapewne nastepny jestes ty .. Ty a nie prawdziwy Sowqu :D zal mi ludzi ktorzy udajac i podszywajac sie pod kogos tak sie dobrze wczuwaja xD

Wescie ignorujcie tego typa bo to kolejny "forumowy troll" ktory widze sie ladnie nakrecil i po kazdym waszym commencie zapewne sie ladnie jara przed kompem

Sowqu
17-06-2007, 11:28
Nom zapewne nastepny jestes ty .. Ty a nie prawdziwy Sowqu :D zal mi ludzi ktorzy udajac i podszywajac sie pod kogos tak sie dobrze wczuwaja xD

Wescie ignorujcie tego typa bo to kolejny "forumowy troll" ktory widze sie ladnie nakrecil i po kazdym waszym commencie zapewne sie ladnie jara przed kompem

nie musze ci udowadniac ze Sowqu to Sowqu ale jest sposob , podaj swoj nick z tibi a postaram sie cie przekonac :P

Driger
18-06-2007, 09:12
@up

Arthas of nebula i lord arctickus .. stawialem na bocie wczoraj zeby zrobic mlvl ale myslalem ze jak bede lordem ue robil to szybciej wbije mlvle .. pomylilem sie

Sonik'ex
18-06-2007, 09:49
A co z Elvasem??

Zolzoller
03-09-2007, 18:11
Temat o osobach majacych hunta tak wiec przyszla pora na mnie zebym sie wpisal .. jak to wiadomo nebula jest swiatem pelnym przestepstw okrucienstw oraz PAowania ( te slowo wywodzi sie nie wiem skad tak wiec nie wiem jak odmienic) I ofiara ww PAowania wlasnie zostalem .. Ostatnio "zlapalem" hunta od 2 lvl za najzwyklejsze poskie slowo "do widzenia" , moze wtedy nie brzmialo ono podobnie ale jednak cos w tym sensie .. Dana ww osoba odpowiedziala mi jednym slowem "hunted" .. Osobiscie bylem w lekkim szoku , widzac to slowo na moim ekranie kierowane prosto w moja osobe .. Faktem tym dalej jestem przejety lecz moj pro Celandia (buziaczki dla nich =*** Kisses for you ! muaaah ! =*) Nie jest w stanie nic zaradzic i pomoc mi .. Tak wiec jestem sam pograzony w tym problemie ..

Wasz Smutny Cienszko Mysloncy aka Superasny Ziom of the Zioms !

heineken
22-09-2007, 13:31
Nowy ded :D

Sep 21 2007, 14:59:29 CEST Killed at Level 67 by Hespios

Reason: Armor or die, boh or die

easy :)

Lynx
22-09-2007, 13:49
Nowy ded :D

Sep 21 2007, 14:59:29 CEST Killed at Level 67 by Hespios

Reason: Armor or die, boh or die

easy :)