PDA

Pokaż pełną wersje : Reszta wydarzen

Webi
10-06-2007, 19:09
Mam swiadomosc, ze niektore posty nie ebda pasowaly, ani do topicow zalozonych przeze mnie, ani tez nie beda warte zakladania nowych tematow, to tez mozna tu pisac o roznych sprawach nie pasujacych do innych topicow. Moge rowniez zaprosic was do zakladania osobnych tematow na rozne tematy jezeli uwazacie, ze warto i zachodzi taka potrzeba:)

Lynx
12-06-2007, 15:05
Bieda dotyka każdego!
"13:43 Redeo [118]: sell obsidian lance" na trade channel

TheDwarf
13-06-2007, 01:47
Bieda dotyka każdego!

Obsidian lance jak sellnie za 1k to ma 3 SD-ki. A wiesz ile w naszej sytuacji są warte 3 SD-ki? O tym na plakacie poniżej.

http://img246.imageshack.us/img246/7686/plakatbojowyok3.png

Vintermage
13-06-2007, 15:32
Ładne naprawdę
9/10 bo nic nie jest doskonałe ale pomysł dobry :)

Sowqu
15-06-2007, 00:48
temat raczej nie jest o wojnie i nie o tym " nic smiesznego"

moze te 80 + wezma sia za cos ze swymi 150 + i cos zrobia na Nebuli
glaby z takimi lev moze zrobcie HOTa quest skoro jestescie az tacy dobrzy i wbiliscie swe lev na hydrach / duzy spawn/ wiec glaby kiedy bedzie kolejny 7 juz HOTa ?

Finix
15-06-2007, 13:54
A co kupisz ode mnie tego HOT'a jesli zrobie??

Vintermage
15-06-2007, 14:36
Jasne sowi ma tyle kasy ile jest piasku na biegunie północnym ;)

Sowqu
15-06-2007, 20:25
A co kupisz ode mnie tego HOT'a jesli zrobie??

przedewszystkim tibia to nie tylko kasa a raczej zabawa
hota robi sie dla adrenaliny i dla zabawy
skoro ty robisz zawsze dla kasy cos to bardzo cie ogranicza / kasa kasa kasa/
moze to tylko wytlumaczenie ze potrafisz expic a nie potrafisz czegos po za tym zrobic ?
tez bym chcial expic w 3-50 ownerow jednym charem

Finix
15-06-2007, 20:37
A wiec Sowqu aka okienna dupa , przestan pisac tu glupoty o jakis ownerach i tym ze zrobilem lvl tylko na hydrach. Nie błaźnij sie bo jestes żenujący. Sikasz? Sikasz? Super mega blokerze.

Maksym89
15-06-2007, 20:40
przedewszystkim tibia to nie tylko kasa a raczej zabawa
hota robi sie dla adrenaliny i dla zabawy
skoro ty robisz zawsze dla kasy cos to bardzo cie ogranicza / kasa kasa kasa/
moze to tylko wytlumaczenie ze potrafisz expic a nie potrafisz czegos po za tym zrobic ?
tez bym chcial expic w 3-50 ownerow jednym charem

To powiedz nam dlaczego sharowałeś z "Jurkiem" aka Juroqu :)

A w sprawie Hydr , to przecierz twoja stara cie tam robila ( Duży resp )

Ej Sikasza Sikasz?

Sowqu
15-06-2007, 21:00
To powiedz nam dlaczego sharowałeś z "Jurkiem" aka Juroqu :)

A w sprawie Hydr , to przecierz twoja stara cie tam robila ( Duży resp )

Ej Sikasza Sikasz?

pewnie masz dowody ze sharowalem z rl bro tylko czemu on wbil 117 lev a ja 165 laczac to i to jak bysmy expili na jednym charze to cyferka sama by ci powiedziala wszystko
no Hespios dawaj 1 -10 pytan a udowodnie ci .........
chyba ze masz dowody konkretne a nie slowa dzieciaka ktory ulegl rodzicom i musial wprowadzic sie do Olecka

Finix
15-06-2007, 21:15
Tak samo Ty daj dowody ze sharowalem w przedziale od 3-50 ludzi...
Albo zadawaj swoje kretynske pytania.

Sowqu
15-06-2007, 21:23
Tak samo Ty daj dowody ze sharowalem w przedziale od 3-50 ludzi...
Albo zadawaj swoje kretynske pytania.

bedac miliony H na TS nie spotkalem nigdy osoby z Olecka ktora zrobila swoj lev sama

Uszatek_Jacek
15-06-2007, 21:32
jesli jestes prawdziwym sowim to gratuacje przeciwstawienia sie dzieciom ogarnietym mania rzadzenia ale troche za pozno ;p

Sowqu
15-06-2007, 22:17
jesli jestes prawdziwym sowim to gratuacje przeciwstawienia sie dzieciom ogarnietym mania rzadzenia ale troche za pozno ;p

czemu sadzisz ze jestem kims innym ? zawsze Sowi jest i bedzie jeden znasz te slowa ? i z czyich ust padly ?

Dedalek
18-06-2007, 23:49
Zastanawiam się tylko, dlaczego nagle Sowqu zacząłeś się tłumaczyć. Zacząłeś żałować swoich decyzji?

Dedalek
18-06-2007, 23:54
double post

Uszatek_Jacek
19-06-2007, 00:43
Wiesz dedalek (:*) sowi jest czlowiekiem jak kazdy a jak wiesz kazdy popelnia bledy badz co badz nie popelnia. Nie byl/nie jest? huntowany. W wojnie ordo z vu nie mial zadnego powaznego resonu zeby dojsc wiec po co mial ryzykowac chara. Wiem jaka jest teraz sytuacja czyli tragiczna ale jesli teraz nie pomogl dla FG to juz jest prawie koniec. Bedzie tak. Sowi po upie bedzie chcial zrobic porzadek ale przecie kto mu pomoze kazdy tez bedzie bal dupala o chary a ludzie ktorzy zostali wywalenie z noobuli raczej juz mu ie pomoga. Vu ma juz stala ekipe ktorzy orientuja sie mniej wiecej w wojnie a sw i reszta? ludzi ktorzy byli by chetni ich wywalic tego doswiadczenia nie maja. Owszem moga trenowac na otsach itp ale ponad pol roku w 1-max 2 miechy nie naucza sie tego co vu na wojnie z ordo. po przegranej sowiego nikt juz nie bedzie mogl sie przeciwstawic dla vu. Nebula zostanie swiatem wylacznie dla przydupasow ktorzy kupuja nuttelle i dla przyjaciol vu.

Webi
19-06-2007, 00:52
Mylisz sie, teraz pvp to nic innego jak wciskanie hotkeyow i ustalenie dobrej taktyki.
Jezeli osoby nawet ebz doswiadczenia sluchalyby lidera, ktory ustala taktyke na atak co do ostatniego kroku i skrupulatnie to wypelnily to mogloby byc ok. Gorzej jakby cos, jakis jeden punkt, poszlo niezgodnie z planem wtedy mogla by byc sieczka:)

Dedalek
19-06-2007, 01:28
Sowqu gra jak chce, i to jest jego sprawa. Ja nie wnikam i wam też radze.

Co do Nebuli, to nie wydaje mi się, że jest to świat PvP jak każdy inny. PA, PK, wojny, czyli nic nowego. Wydaje mi się, że każdy kto się decyduje, na grę na świecie PvP, a nie ma znajomości, powinien się liczyć z tym, że zostanie zabity albo ktoś będzie próbował wymusić od niego EQ. Uroki serverów PvP.

Driger
19-06-2007, 08:38
Heh .. wygrac to sw nie wygraja tej wojny chocby nie wiem co .. jezeli by taka byla . Nie chce nikogo krytykowac ale pvp niektorych jest zdumiewajace .. np jak sowqu i heiks klepali 40 lvl to heeiks sobie z mort hura nie trafil i przypadkowego 60 sorka zalatwil .. hmm

A wogole mnie ceny rozwalily dwoch osob na allegro ;d , kto im da tyle ..

Safe
19-06-2007, 15:50
Heh .. wygrac to sw nie wygraja tej wojny chocby nie wiem co .. jezeli by taka byla . Nie chce nikogo krytykowac ale pvp niektorych jest zdumiewajace .. np jak sowqu i heiks klepali 40 lvl to heeiks sobie z mort hura nie trafil i przypadkowego 60 sorka zalatwil .. hmm

skoro mowisz ze Heiks jest slaby to Freedom Fighters maja Heiksa a VU ma Arcticusa, pzoatym jasne jest ze VU bez bota nic nie zrobi (moze oprocz Hinogoosa i kilku)
AVE

Webi
19-06-2007, 16:09
I druga strona tez bota bedzie miala, nie ma co sie oszukiwac. Gdyby to teraz Ordo mialo serw to by wszysyc jechali, ze ordo wygralo dzieki blackd, a teraz po prostu sie mowi ze vu wygralo dzieki ng itd itp.

Lynx
19-06-2007, 17:28
skoro mowisz ze Heiks jest slaby to Freedom Fighters maja Heiksa a VU ma Arcticusa, pzoatym jasne jest ze VU bez bota nic nie zrobi (moze oprocz Hinogoosa i kilku)
AVE

a Hino to taki dobry? na kompie mam reca na którym nie umie zabić 40 knighta mimo że pomagało mu dużo noobów z mhtn.

Lynx
19-06-2007, 23:41
Sw z Family Guys spróbowało mass loga na vdl ;o
Sowqu
Jun 19 2007, 22:11:58 CEST Killed at Level 165 by Morrderca
and by Celandia

Heiks
Jun 19 2007, 22:18:50 CEST Killed at Level 158 by Celandia
and by Archer of Fear

Tinti Zareda
Jun 19 2007, 22:07:18 CEST Killed at Level 133 by Celandia

Redeo
Jun 19 2007, 22:14:31 CEST Killed at Level 118 by Finix
and by Macius de'Down

Friida
Jun 19 2007, 22:15:18 CEST Killed at Level 123 by Finix
and by Hespios

Tana Max
Jun 19 2007, 22:15:42 CEST Killed at Level 99 by Celandia

Xaemus Serigimox
Jun 19 2007, 22:14:59 CEST Killed at Level 162 by Celandia
and by Mad Worior

smakosz
20-06-2007, 02:49
a Hino to taki dobry? na kompie mam reca na którym nie umie zabić 40 knighta mimo że pomagało mu dużo noobów z mhtn.

Bo moze nie chcial go zabic;>Tylko sprowadzic do red hp, a reszta nOObow go dobila;>uwierz koles potrafi grac, i nie potrzebuje do tego bota, zreszta sam mozesz sprawdzic;)

Webi
20-06-2007, 03:16
no pokazla nam w duelu z shaelionem

smakosz
20-06-2007, 14:42
no pokazla nam w duelu z shaelionem

Na duelu z Shaelionem dostal freezow i padl, mial wtedy chyba 104 lvl, moze troche wiekszy nie pamietam, nie bal sie wyjsc bo wiedzial, ze go zniszczy stalo sie inaczej, trudno.Podaj inny przyklad kiedy padl;> Na Masie tez mial fraga wiec no coment Webi xD

Webi
20-06-2007, 14:56
Na wojnie fragi lapia przypadkowe osoby. Pamietam jak kiedys zabilismy liska zapinatora, bylo cale ordo a ja na noob charze okolo 20 lvl i tez sfragowalem.
Jak walili wszyscy z bota to tymbardziej przypadkowe osoby lapia fragi, takze nie podawaj tego jako argument do jego skilla.
A co do shae to co nagle freezy dostal?:> Wiesz najlatwiejsza wymowka. Z tego co mi wiadomo to po prostu nie zmienial stone skinow wystarczajaco czetso, ot co.

Artas
20-06-2007, 15:21

Teraz słuchaj
gadasz na Heiksa...
Akcja na Intertisa i Sir Hidka północny zachód z dp venore
Hinogoos usiłuje zabić Intertisa i Sir Hidka za pomocą ue
Nie udaje mu się to ale udaje mu się złożyc Deerdka.
Inny przykład
A mianowicie Lord Arcticus bije Xaieva(61ek), pomaga mu w tym Mad Warrior oraz Maciu de'Down
Przypadkowo na miejscu znajduje się Izaew(85?ek)
Lord Arcticus nie daje rady z sd, po czym wali 3x ue
Pada: Macius de'Down , Izaew , Xaiev

Nie będe wspominać np: dentka Morr~ od Castora
albo Celandi na poi, bo to było śmieszne

Co do pvp sw...
Najpierw popatrz na siebie...

POZDROWIENIA DLA WEBIEGO!

Driger
20-06-2007, 19:32
wiem ze mialem h*jowe pvp :( teraz mam sobie strzelic kulke w leb czy co bo nie wiem .. poratuj mnie kolego plx :(

Podroznik
23-06-2007, 01:36
pewnie masz dowody ze sharowalem z rl bro tylko czemu on wbil 117 lev a ja 165 laczac to i to jak bysmy expili na jednym charze to cyferka sama by ci powiedziala wszystko
no Hespios dawaj 1 -10 pytan a udowodnie ci .........
chyba ze masz dowody konkretne a nie slowa dzieciaka ktory ulegl rodzicom i musial wprowadzic sie do Olecka

Sowi ale duzo osob wie ze sharujesz czemu sie kryjesz- "przeciez w twoim city kazdy wie ze grasz sam i jestes worzo facet i wystarczy o "sowi" zapytac i wiadomo ze to ty" my niepowiemy ani niebedzie przeciekow do twojego city aka Żuromin - niepekaj- sharing normlana zecz- zreszta co ja bede duzo mowil z crasherem sie fajnie gralo jak pomagales ordo i nieudolnie padles na poi ? oh gs gs - run :) czy co to moglo byc cyclop ?

nuttella1
23-06-2007, 01:53
Sowi ale duzo osob wie ze sharujesz czemu sie kryjesz- "przeciez w twoim city kazdy wie ze grasz sam i jestes worzo facet i wystarczy o "sowi" zapytac i wiadomo ze to ty" my niepowiemy ani niebedzie przeciekow do twojego city aka Żuromin - niepekaj- sharing normlana zecz- zreszta co ja bede duzo mowil z crasherem sie fajnie gralo jak pomagales ordo i nieudolnie padles na poi ? oh gs gs - run :) czy co to moglo byc cyclop ?

sowi nigdy nie sharowal swojego chara jakies dowody masz na uzasadnienie swojej wypowiedzi ? nie? to po co siejesz propagande?

Podroznik
23-06-2007, 01:57
sowi nigdy nie sharowal swojego chara jakies dowody masz na uzasadnienie swojej wypowiedzi ? nie? to po co siejesz propagande?

A ty masz dowody ze niesharowal ? Mi zazocal ze sahrowalem w chwialch gdy np moja kobieta zemna rozmawiala i inni znjaomi a on sie upieral ze ja sharuje- na gc pytal kto gra gdy sie nieodezwalem na jego kretynskie "oi"- tak samo niemasz dowodow czy niesharuej swojego chara- ale po jego zachowaniu sie da to wywnioskowac :D

nuttella1
23-06-2007, 02:01
nie wiem co ci nie odpowiada w jego zachowaniu rozumim nie lubicie sie ale kazdy ma swoj styl grania, ja jak najbardziej lubie i szanuje sowika i nic raczej tego nie zmieni.

Podroznik
23-06-2007, 02:12
nie wiem co ci nie odpowiada w jego zachowaniu rozumim nie lubicie sie ale kazdy ma swoj styl grania, ja jak najbardziej lubie i szanuje sowika i nic raczej tego nie zmieni.

Dalo sie wywnioskowac ze to twoj idol HEHE 8o -spoko ;)

nuttella1
23-06-2007, 02:27
Dalo sie wywnioskowac ze to twoj idol HEHE 8o -spoko ;)

owszem zaimponowal mi w wojnie ze swe jakze i zwyklom romowom na ts. :)
zawsze lubialem jego styl gry jak i zachowanie czyli zjebywanie tego kogo trzeba

Artas
23-06-2007, 12:35

JO! KUP SłOWNIK

kierowca_smieciarki
23-06-2007, 15:11
Skora Heiks taki słaby to czemu się z nim tak długo męczyliście?

El_payaso
23-06-2007, 16:19
Jeśli ktoś lata po schodkach "góra-dół" i cały czas sie manasuje i zmenia ss jest w stanie wytrzymac bardzo długo, zwłaszcza jeśli ma dużo many jak heiks.

Adikeen
23-06-2007, 20:08
Pamietam jak ja ostatnio padlem od VU, to kolo 30 min uciekalem po piramidach na ank, a potem pobieglem zeby loga dac i wpadlem w trapa :P

kierowca_smieciarki
24-06-2007, 21:30
To trza uciekac up/down zeby im jak najwiuecej run złużyć. az pz zniknie

Artas
24-06-2007, 22:36
Btw.
Miałem ostrą zmułe więc otworzyłem sobie tibicams~
A co tam widzę?
"Team hlvl can't kill 85ek" Nebula
to se włączyłem
I co widzę?
Karbid!
Obejrzałem film, ostro zjebali sprawe

PS.Gz Karbid, zawsze myślałem że pvp jednak masz chujowe

kierowca_smieciarki
09-07-2007, 13:21
Za to arthas padł jak szmata

Kornelotia
09-07-2007, 19:12
Ech dnia 02.07.2007 pewien ktoś znany pod ksywką Gollum z(s?)hackował mi postać... tfu konto ;/

Jeżeli ktokolwiek został zabity przez graczy o nickach:
-Aristo Feles (51 ms)
-Korki Zreb (49 ek)
-Bedu Arse

Za wszystko przepraszam, key dostał się poprzez podłączony exploit do ***** z 8.0 do MDA do Tibicam... Ech ;/, konto straciłem, gdyż rec key zagubiłem ;/

Dziękuję Gollumowi, gdyż pożegnałem się oficjalnie z Tibią -.-'

R.I.P. (ok 700k w pupę + pacc przyszedł na konto 03.07.2007 :/)

Powodzenia wszystkim graczom z Nebuli :PP

asdasdsad4545
13-07-2007, 15:58
aristo twoje haslo to beduin18

bierzesz czy mam dalej pkowac?:)

Dziub'ek
30-07-2007, 15:53
Chciałbym oficjalnie poinformawa¢ iz MASTER SKEETER zostal shackowany i nie jest to juz ta postac ktora byla... chcialbym takze podkreslic iz rodzina Skeeter nie bierze odppowiedzialnosci za to co teraz sie dzieje z tym charem... MASTER SKEETER juz nie jest czlonkiem naszej rodziny... wszyscy ktorzy zgineli z jego reki przepraszamy i nie pozstaje nam nic innego procz wspolczucia...:(

Zolzoller
02-09-2007, 15:10
Nie wiem czy to dobry temat .. ale reszta wydarzen to reszta wydarzen ..

Kot mi zdechl :(

R.I.P

Scroopy
07-10-2007, 17:43
Siema chcialem sie dowiedziec paru rzeczy a mianowicie. Nudzi mnie granie na Titanii i znajomy mnie namawia na Nebule. Jak wiadomo pk/pa jest na kazdym serwie ale mnie interesuje w jakiej skali to jest na Nebuli, jaka gildia aktualnie panuje? I czy mozna sobie spokojnie expic czy wczesniej czy pozniej ktos sie przyczepi?:P

Tuba^^
07-10-2007, 18:07
Panuje gildia wiesniakow z olecak
W skali od 1 do 10, pa na nebuli wynosi 11
Jesli lubiesz miec brazowy jezyk to mozesz spokojnie expic

D@nger
07-10-2007, 22:27
Siema chcialem sie dowiedziec paru rzeczy a mianowicie. Nudzi mnie granie na Titanii i znajomy mnie namawia na Nebule. Jak wiadomo pk/pa jest na kazdym serwie ale mnie interesuje w jakiej skali to jest na Nebuli, jaka gildia aktualnie panuje? I czy mozna sobie spokojnie expic czy wczesniej czy pozniej ktos sie przyczepi?:P

Panuje Viribus Unitis nazywane również Power Abusery;<
Nieexp w okolicy kazordooonu ponieważ grasuje tam pk team zwany manhattanem.
Manhattan=SAMO ZUOO

Kasior
09-10-2007, 00:09
Manchattanem już sie zajmujemy:] a PA na Nebuli to naprawdę nic w porównaniu z PA na furce. Draverik aka Hespios wie coś na ten temat:p

Lynx
09-10-2007, 00:24
Manchattanem już sie zajmujemy:] a PA na Nebuli to naprawdę nic w porównaniu z PA na furce. Draverik aka Hespios wie coś na ten temat:p

wow aleś ty groźny :/ sfragowaliscie chociaż już kogoś?

ElCapitano
09-10-2007, 16:03
może polują na ciebie ; )

Driger
09-10-2007, 17:49
Manchattanem już sie zajmujemy:]

wam ciezej bedzie zabic elitarny 20+ lvl manhatanu niz im (manhattanowi ) zabic 100+ lvl xD

jak sie zajmujecie manhatanem ? , zabijecie jakiis 20+ lvl i co z tego ,duzo naprawde nie straca a wy mozecie stracic jeszcze wiecej ..

ElCapitano
10-10-2007, 19:08
up
zgadzam sie z tobą ; ) oni ciągle mnożą nowe cahry takze jak zabijesz 20 lv to zaraz pojawi sie nowy char i tak w kolko ;p

Scani
03-01-2008, 20:46
Bieda dotyka każdego!

Ja widzialem na help sprzedam long sword lub zamienie na magic sword;/

Lynx
03-01-2008, 21:08
Ja widzialem na help sprzedam long sword lub zamienie na magic sword;/

ojejku !!! dawaj nick bo need long sworda na szybko!

sofo
28-05-2008, 21:35
krotko o h lvl chuje psy sepy skurwysyny nie mowie o wszystkich ale sowi?? kawal hója z ciebie nie zaslugujesz na wet abym poprawnie to napisal. nie sharujesz konta??? <lol69> nieche zdradzac swojego nicku z nebuli. Ale kilka osob jest normalnych na serverze...

Dregar
28-05-2008, 21:52
Wow, dopiero dziś na to wpadłeś? jesteś cul