Pokaż pełną wersje : Slime
__AdixxeR__
10-06-2007, 20:15
Witam.
Czy moglby ktos mi dac mapke z dobrymi miejscami do skilowania ?:)
pzD
Goldscorpion
10-06-2007, 20:21
Następny żałosny noob. Pomyśl logicznie. Szu7kałem wiele godzin by znaleźć dobrą miejscówkę i chcę sobie na niej poskilować więc po co miałbym ją publicznie ogłaszać??!! PO co zakładacie takie tematy??!! Są takie miejsca już daje linki: http://tibia.pl/earth.php http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu to juz i tak za duzo... żal.pl
GothicMaster
10-06-2007, 20:41
Bylo.
Ale co tam:
1 BK hause oznaczony na mapie respawnu nr 30
2 Na poludnie od nr 37, na skalce jest resp 2
3 Folda, na -2
Pan Yuzek
11-06-2007, 01:11
Dead Archer Quest... Ale duzo noobow sie kreci wiec nieradze ;p;p
Goldscorpion nie obrażaj nikogo. Co prawda temat był i to już nie raz, ale argument w stylu: "szukałem przez całe życie tajemniczej jaskini, niedostępnej dla nikogo, straciłem na te poszukiwania najlepsze lata swojej młodości i może teraz mam Ci powiedzieć o mojej miejscóce?! jesteś noob bo dopiero co zacząłeś grać w Tibie i przez 3 dni nie potrafisz zrobić tego co ja zrobiłem przez 12 lat?! Jesteś chłopcze żałosny. To, że nie udało Ci się znaleźć odpowiedniego miejsca to znaczy, że jesteś noob i nie powinieneś grać w Tibie! Wogóle wszyscy co mają gorszy level niż ja to nooby i nie powinni w to grać. Jesteście ludzie żałośni bo nie potraficie zrobić w tydzień tego na co ja pracowałem latami". taka drobna refleksja, bo czasami nie wytrzymuję jak widzę jak człowiek(?) traktuje człowieka.
A co do tych miejscówek to:
1. Na północ od świątyni na POH jest jaskinia, gdzie można sobie z -2 na -1 piętro ropnąć slimea,
2 Thais: Ancient Temple 2 slimy, dead atcher quest też 2 slimy. Taka chatka na południe Thais gdzie jest protection zone kilofem kopiemy na -1, idziemy na południe, następnie na wschód są 2 czy 3 slimy.
3. Bagna Venore: BK, chatka czarownicy.
4. Desert quest
Miejscówek jest pełno, zawszę radzę nosić kilka parceli, jak idziemy na nieznaną miejscówkę.
A od czego się ma mapkę respa?
niedaleko blood herb quest jest fajne miejsce polecam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.