Pokaż pełną wersje : Drut z ruszczkom xP
Lady Rookstayerka
10-06-2007, 22:13
oto moj 2 fake,nie mialam pomyslu ale mysle ze fake zasluguje na 3/10 :P nastepny bedzie lepszy !
http://img76.imageshack.us/img76/2484/fakepaskowybz1.png (http://imageshack.us)
SiR_DragO
10-06-2007, 22:16
źle link podałaś nie <> tylko []
Jestem Rayza i mam Zawal Says: 2/10 kiepsko :(
Lady Rookstayerka
10-06-2007, 22:34
@Rayza
Jakbys troche pomyslal...to moze bys sie domyslil ze nie zrobilam tego specjalnie -.- a ze masz zawal to juz twoja wina =)
... A gdy przybyliśmy na miejsce zbrodni skatowaliśmy Lady Rookstayer'kę, tym samym krzesłem, ku uciesze matki...
Fabuła nice nieeee noo czekam na dalsze częściB)
KalasantyX
10-06-2007, 22:56
Ładuje się!!! Patrz uważnie jak czarny pasek znika powoli! Ciekawe dlaczego akurat tak wolno :/
Już dawnooo nie było żadnego dobrego fake'a paskowego a nawet złego do tej pory. Więc dla tych co nie mają pomysłu powiem, że by się przydał porządny fake paskowy. Ja nawet przez pewien czas o tym myślałem, ale zostawię to tym evul pro fake'owcom co znają się na rzeczy.
Rada... na imageshacku nie nastawiaj żadnego rozmiaru tylko po prostu hostuj.
Nie śmieszy! Mógłbym zrobić lepszy!!1111 (poprzedzając głosy: to zrób, jeżeli jesteś taki mądry i chcesz zadrzeć z pro ciemną stroną pasku!) Ale potrzebowałbym odpowiedniej motywacji typu - Coś Ala Super Hiroł!
Te błędy ortograficzne jakby za bardzo wyduszone. Czytaj: zupełne jakby noob pisał poprawnie...
Skąd on wziął ferumbras hata i soul stone! Trzeba było mu nie dawać invita na domek...
-daj mi swoje passy do odnowie ci hp
-No dobra ale mnje nie hakni
Rotfl
Jak można nie kochać takich sklejek?
rezydent
10-06-2007, 23:17
takie sobie ale przynajmniej odpoczynek od super hiroł który wali po 500 hity!!!111jedenone
jak w następnym odcinku walniesz nooba o imieniu "mUj kolega knajt ktUry wali z aksa" to dam ci dobrą ocene xD
do takich faków powinno być specjalne podforum "klasyczny fake o przeciętnym polskim graczu"
Duch Guardi
10-06-2007, 23:23
" ruszczkom " 4 błędy w 1 wyrazie ;o Polecałbym zanim napiszesz cokolwiek sprawdź jak się to pisze
Lady Rookstayerka
11-06-2007, 00:04
@ Duch
Ja piernicze..zal mi cie.. zrobilam to specjalnie idioto -.- "
Ps. 2 odcinek xD
http://img170.imageshack.us/img170/1849/knajtidrudin3.png (http://imageshack.us)
Dam ci żyletkę. Użyj jej mądrze.
@down: To o moich tekstach to ironia?
Koper of Drawno
11-06-2007, 00:07
Dam ci żyletkę. Użyj jej mądrze.
Kocham twoje teksty..A zeby nie bylo offtopa..To jesli to ma byc smieszne to ja ide teraz do szkoly i jebne rotfla na cale miasto..
nie qmam was ona jest taka koffana ze zrobila tego fejka polikash ze mnom i nauczysz mnie pisac jak ty?
Jeżeli pisanie dla ciebie z CZTEREMA błędami jest oznaka dobrego humoru to idz się lecz-.- a fake nierówny.
Ciekawe, kto teraz mu odnowi HP?
Ciekawe, kto teraz mu odnowi HP?
Misza... zabiles mnie swoim tekstem xD No ale ja tez jestem ciekaw :D
Laiden-eN
11-06-2007, 12:28
Fajne :P
ocena: 6/10
-4 bo za krótkie ;/
dajesz więcej ale dłuższe bo fajne są takie historiie o newbie :P
Johanes19
11-06-2007, 13:20
No fajne, ale jak powiedzial @up zrob dluzsze, ale moze zadziej:)
Tibia-Man
11-06-2007, 15:20
Ej ty TE OUTFITY JA ZAMAWIALEM W temacie outfity na zamowienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
@up:
W temacie zamówienia mogą brać outfity wszyscy(choć i tego nie popieram).
Trzeba było poprosić o przesłanie na PW tych prac :P
.Matrik.
11-06-2007, 16:09
Zrób jeszcze "Sorcer z wandem" Vista.
Bloodline
11-06-2007, 16:19
ahh niepodoba mi sie 2/10 za checi rob wiecej moze sie podszkolisz ; d
Malkowicz
11-06-2007, 16:24
" ruszczkom " 4 błędy w 1 wyrazie ;o Polecałbym zanim napiszesz cokolwiek sprawdź jak się to pisze
Napisała tak specjalnie :P
Hehe. Niezly fake daje 9/10.
Lady Rookstayerka
11-06-2007, 23:00
Nastepna Czesc xD :
http://img50.imageshack.us/img50/5852/fakeps3eh0.png (http://imageshack.us)
"z tąd"...
Te nicki są ogólnie fatalne...
Masz 3/10 na zachętę xD
A może zrób postać o nazwie "Aj em skejter end aj hejw em pe a" co?
5/10 O.o
zaraz wyjde z tego fake i ci walne ze niewstaniesz -.-
Popieram. Kto jest za?
Siggurdius
12-06-2007, 07:59
@Celoz
zrob to ze soba :)
topic ten potiwerdza ze lepiej nie robic prac, tylko siedziec cicho, majac 0 pojecia o zrobieniu takiego fake'a i krytykowaniu wszystkiego.
nie mowie ze ten fake jest genialny, bo nie jest. ale moze warto wstrzymac sie od komentarzy typu "pobic ja za to" , chcoby prez szacunek dla autora.
pozdrawiam
Kogucik302
12-06-2007, 08:56
@Tibia-Man
Ja zrobiłem twoje zamówienie ,a nie określiłem go tylko dla ciebie... Mogą ich używać wszyscy...
@Fake
Jezuuuuuu... Gdzie się podziały tamte Fake'i?
2/10
@Fake
Jezuuuuuu... Gdzie się podziały tamte Fake'i?
2/10
nom :/ no ale ten nawet fajny 3/10 (jeszcze pamietam Gangsta :D)
@up:
To ty mało pamiętasz...
Na forum były fake'i w swoim czasie lepsze od "gangsta".
Ale nie przeczę,Gansta jest dobra.
@Autor Tematu:
Weź przestań robić tego fake,albo poćwicz bo to jest żałosne.
Humor na poziomie niewyrzytego 1 gimnazjalisty.(A znam takich w szkole którzy uznali by za arcydzieło w humorze...n/c)
Zajmij się innym typu fake bo paski ci nie wychodzą.Poziom zachowania i humoru na tym forum jest nieco inny,i nie wystarczy tekst"czy osikają drzewo" oraz nagminne częste błędy w słowach,żeby szerszej publiczności się to spodobało.
Wzoruj się narazie na fake'ach Miszy i Nadrilla,a coś może ci wyjdzie...(ale nie kopiuj od nich dowcipów)
Maczo696
14-06-2007, 01:00
No niee jak dla mnie bomba, chyba miałeś zamiar pokazac jak to polak żeruje na niezbyt kumatym drugim polaku ale ja zlałem sie z tych tekstów i za to u mnie masz max. :D:D
"Aim haket!:(" hahahaha, nie niee moge ;D
"-daj mi swoje passy to odnowie ci hp"
"-dobra ale mnie nie hakni"
haha, kosmiczny tekst :D
BRAWO :cup: trafileś na moje poczucie humoru :))
Kogucik302
14-06-2007, 08:46
@up
Lol....
@topic
Popieram zdanie Oerciaka. Skończ. Moje jest lepsze.
@Up:
Ty siebie tak nie pochwalaj.
Gdyby chodziło o humor to musiałbym swierdzić,że fake Lady Rookstayer'ki jest nieco lepszy.Ponieważ kogoś rozśmieszyło.(kit,że to nooby,ale zawsze coś)
Więc mój drogi Koguciku jesteś w błedzie.
Kogucik302
14-06-2007, 19:15
@up
Chodzi mi pod względem graficzynym mój drogi graficznym.
Johanes19
15-06-2007, 14:33
wzuc nastepna czesc plx, mi sie tam podoba
Lady Rookstayerka
15-06-2007, 14:55
niestety szkoda ze sa tacy uzytkownicy na forum...np : robie fake a ktos pisze : a jebn*j sie glowa w sciane,albo dam Ci zyletke -.- to jest troche przykre...nie wiem czy robic nastepny odcinek ? robic ? bo wiecie ja sie boje celoza i koper of drawno bo jak mnie znajda i mi poderzna gardlo ? :p
niestety szkoda ze sa tacy uzytkownicy na forum...np : robie fake a ktos pisze : a jebn*j sie glowa w sciane,albo dam Ci zyletke -.- to jest troche przykre...nie wiem czy robic nastepny odcinek ? robic ? bo wiecie ja sie boje celoza i koper of drawno bo jak mnie znajda i mi poderzna gardlo ? :p
OMG, rób. Czemu nie? Bo jakieś pałki powyzywają i pokażą, że są kewl?
Knill Sorcerer
15-06-2007, 20:41
Rób, rób... może coś z tego wyjdzie. XD
Fabuła - 1/5
Wykonanie - 3/5
W sumie = 4/10
Rób dalej,nie przejmuj się nimi.
Poprostu rozwijaj talent,bo graficznie to fake kogucika sie niczym nie wyróżnia i jak chcesz to ty też takie coś rób.
Tylko teraz nigdy nie rób i nie wymyślaj niczego na siłę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.