Pokaż pełną wersje : Jaką broń wybralibyście w tym Update?
Ciekawi mnie jaką broń wybralibyście w tym update a może zostaniecie przy różdżkach. JA osobiście bym wybrał Axe.
Randarun
10-06-2007, 22:59
Ja swordy jest ich najwiecej w grafikach na tibia.pl i hunted.pl
Andrealfus
10-06-2007, 23:03
a ja nadal pozostal bym przy axach, jak i w tym knightcie ktorego mam jak i przy tym ktorego mial bym niby zrobic aby dostowsowac sie do ankiety. Miecze mi sie nigdy nie podobaly i tyle :P a Cluby mi sa obojetne , 1 czy 2 razy w rece je mialem
dartra111
10-06-2007, 23:03
ja wybieram CLUB bo mace ma tylko 16 ataku i 11 defa xD
@down: święta racja!!
Cenarius
10-06-2007, 23:11
club 4 ever (ale żadne mace :p)
a gdzie bronie dystansowe? mają być przecież jakieś nowe....
club 4 ever (ale żadne mace :p)
a gdzie bronie dystansowe? mają być przecież jakieś nowe....
Club? n/c
Oczywiście Axe bo wydaje mi się że SCA zostanie najlepszą bronią w Tibi.
Club? n/c
Avenger jest w tej chwili najlepszą bronią ;-)
Avenger jest w tej chwili najlepszą bronią ;-)
Fakt, dwuręczną.
Andrealfus
11-06-2007, 08:48
Club? n/c
Jak jednoreczna ma duze szanse :) Obecnie niby Avanager jest najlepszy ale jest niestety 2 reczny
Spyhardzik
11-06-2007, 10:16
Co nie zmienia faktu ze ma wieksza skutecznosc w blokowaniu niz Sov+mms/sca+mms. :)
Co nie zmienia faktu ze ma wieksza skutecznosc w blokowaniu niz Sov+mms/sca+mms. :)
@UP
Jestem ciekaw dlaczego tak sądzisz.Też słyszałem o testach EO, ale wątpię żeby tak faktycznie było.
nilipiuk1143
11-06-2007, 14:04
Ja osobiście wybrałem Axe.. mam knighta i nim wale z axa. Axe sa najlepsze w atakuB)
Azatarion
11-06-2007, 14:23
Axe. Na dobrym skillu to nawet d lance wymiata.
Axe bo fajnie bedzie wygladac lecacy stonecutter w strone wroga :D:D:D
Piotrek Marycha
11-06-2007, 18:52
Oo qrde,chyba nie zauwazylem ze juz update byl!!!!!!........... nie bylo? to o czym wy mowicie jak jeszcze wszyscy g***o wiedza jak ten update wyjdzie i jakie bronie dodadza?
Nie ważne że 2reczna. Ma 38 defa, czyli wiecej niż MMS. Wiec jest nawet lepiej, bo oszczędza sie capa bo nie trzeba nosić shielda.
Nie mowiac już że jest dużo ladniejszy niż SCA.
.
Sir szofer
12-06-2007, 07:50
Nie ważne że 2reczna. Ma 38 defa, czyli wiecej niż MMS. Wiec jest nawet lepiej, bo oszczędza sie capa bo nie trzeba nosić shielda.
Nie mowiac już że jest dużo ladniejszy niż SCA.
.
wyobraż sobie sytuacje w ktorej masz bron 2 reczna i wylazici ci dwoch debili z toporami z dwoch stron. A teraz pytanie: jak zablokujesz mieczem topor z przodu i topor z tylu jednoczesnie?
PS. A ja jestem Gugo tak samo jak ty MDW...
Niedozwolony
12-06-2007, 14:49
@up
A jak staniesz tyłem do potworka to jak go bijesz??niewidzisz go. Ręką z tarczą nie sięgniesz plecow(no moze sięgniesz)Druid jak biegnie to jest tylem do potwora i trafia z różdżki...ciekawe czemu??,...Lol to jest tibia a
po za tym masz jeszcze hełm i armor wiec raczej lipa
Club rox
*modyfikatory obrony dla broni 1-recznych (np. Atk:20 Def:20+5, tarcza 30 - suma defence wynosi 30+5=35)
Def sov + mms policzcie i porównajcie z avengerem :)
Dziekuje, tylko sword of valor.
Nie rozumiem tego liczenia defa :confused: to sca + shield ma większego defa od avengera ? tak wogule to nigdy nie wiedziałem czy wybrac axa czy sworda
( bright sword vs fire axe, sca vs sov ) może mi ktos doradzi :D bo właśnie chciałem zrobic Knighta ( bo max lvl który miałem tą profesja to 15 ) B)
Sword 4 ever SWORD bendzie najebiscie duzo swordów i axów clubów tez nie mało bendzie
Jesli nie dodadza zadnych nowych swordow SCA bedzie lepsza bronia,
ze wzgledu na to +3 po defie broni. To oznacza ze SCA doda 3 wiecej defa, a bedzie mial tyle samo atk co avenger. Jedyny minus to to ze avenger jest duzo tanszy i latwiej dostepny.
Capality
17-06-2007, 22:38
@UP
Jestem ciekaw dlaczego tak sądzisz.Też słyszałem o testach EO, ale wątpię żeby tak faktycznie było.
To jest potwierdzone na filmie, ten film jest gdzies na forum
Szybki'lols
17-06-2007, 22:44
Sword 4 ever SWORD bendzie najebiscie duzo swordów i axów clubów tez nie mało bendzie
Ja też wybieram sword bo gdy przyjdzie czas na anhi:> to sie ickami na*******a:)
Właściwie to wydaje mi się, że nie doceniamy clubów. Nie wiadomo co clubberzy dostaną za lata cierpień, a z przecieków na temat broni można usłyszeć o paru fajnych obuchach.
Ja i tak zostaje przy axe'ach.
Tomaszkoi
18-06-2007, 17:19
Właściwie to wydaje mi się, że nie doceniamy clubów. Nie wiadomo co clubberzy dostaną za lata cierpień, a z przecieków na temat broni można usłyszeć o paru fajnych obuchach.
Ja i tak zostaje przy axe'ach.
wydaje mi się, że nie doceniamy fist fightingu... moze fistowcy dostaną jakies kasteciki, rekawice bokserskie... ^^'
<<sword>> xD
Goku_Sayian
18-06-2007, 18:17
to chyba kwestia gustu, ja zostaje przy axach, bo mi sie najbardziej podobaja ;)
Duke Dran
18-06-2007, 18:23
Mialem walic z axa ale mi sie odwidzialo i kolega zaproponowal miecza. xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.