PDA

Pokaż pełną wersje : Fragi nie znikają, eeee?

Kiełek
10-06-2007, 22:55
Witam, wydaje mi się dziwne, że fragi moich postaci nie znikają.
tzn. Ja mam je na frag liście, ale moje ofiary już ich nie mają.
Na noob charze mam nawet fraga z 19 kwietnia. Może ktoś mi wyjaśnic o co chodzi? Jakiś tydzień temu zdałem test na Tutora, jeśli to miałoby coś wspólnego.

filobossek2
11-06-2007, 16:17
Na noob charze mam nawet fraga z 19 kwietnia. Może ktoś mi wyjaśnic o co chodzi? Jakiś tydzień temu zdałem test na Tutora, jeśli to miałoby coś wspólnego.

Mam to samo, myślałem, że to przez rs...

Niedozwolony
12-06-2007, 14:54
Dziwne...lol nie wiem o co chodzi za bardzo;F

Nie chce 2 tematu wiec tak:Jak moge zobaczyć kiedy zniknie RS??troche zabijałem ale...oj nie liczyłem;D

skazi
12-06-2007, 21:12

To have a better overview of your last kills, we have enlarged the list "player kills" on your account page. You can now see all kills of characters which you have made in the last 70 days.
I wszystko jasne.

Darth'Knight
12-06-2007, 23:16
Dziwne...lol nie wiem o co chodzi za bardzo;F

Nie chce 2 tematu wiec tak:Jak moge zobaczyć kiedy zniknie RS??troche zabijałem ale...oj nie liczyłem;D

tez tego nie wiem tylko ze ja hack a potem nie gralem i nie wiem ile zostalo

"halp plx!"

Ghard Lage
13-06-2007, 00:15
tez tego nie wiem tylko ze ja hack a potem nie gralem i nie wiem ile zostalo

"halp plx!"

Logujesz się, sprawdzasz fragi, szukasz ostatniego unjusta, patrzysz na datę, dodajesz 30 dni i masz datę końca rsa. Proste?

thewojtek
13-06-2007, 15:32
@UP
To nie do konca tak dziala... -,-

Pan Kracy
13-06-2007, 16:34
omg wprowadzili, że frag znika po 70 dniach a nie po 30 jak to było do tej pory.Teraz możesz podziwiać swoje fragi z ostatnich 70 dni ;)

Darth'Knight
13-06-2007, 16:36
Dzieki za pomoc z tym RS'em ;p
jeszcze 11 dni :(

enderty
13-06-2007, 17:36

ech juz byla odpowiedz :p

Browarrior
13-06-2007, 18:06
@Pan Kracy: fragi znikaja normalnie tylko ze sa one widoczne przez 70 dni omg

Sozemego
13-06-2007, 18:36
Logujesz się, sprawdzasz fragi, szukasz ostatniego unjusta, patrzysz na datę, dodajesz 30 dni i masz datę końca rsa. Proste?
patrzysz kiedy ostatnio nabiles red skulla, proste?

Pan Klocek
13-06-2007, 19:10
Jest również jeden bug jeśli chodzi o listę fragów. Chodzi o to, że po upływie tych 70 dni lista się czyści, ale wyskakują stare fragi. Zostało to już zgłoszone do CS więc pewnie już niedługo to zlikwidują.

Pewnie winda im sie wiesza czy cuś ^.-