zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Update Problemy :/ Knighta .

Tirstan
11-06-2007, 16:09
Mam Kilka Pytań Odnosnie UpDate'u
1. Czy Skilowanie Do 70 Ma Dalej Sens . Podobno juz Skille Niebeda Tak Wazne Jak Level ?? Co Zrobic Skilowac Czy Expic .
2. Podobno Sila Magi Ma Byc Salbsza Czyli Teraz Bedzie Sie Taki Knight 15 Level Exura'l od 1 do 10 hp ?? Uhy Czy Nadal Bedziemy Sie Leczyc 250+ Na 15 Levelu i 4Mlevelu Czy 200+ hp ??
3. Czy Oplaca Się Trzymac Takie Bronie jak Bright Sword Giant Sword Czy Sprzedac Poniewaz Bronie Maja Byc Od Danego Levela .

Co Wy Otym Sadzicie ??

Goldscorpion
11-06-2007, 16:13
1. Właśnie skille beda najwazniejsze. Z tego co zrozumiałem to od nich w głównej mierze będą zalezały wszystkie ataki (łącznie z tymi exori Groundshaker itp.)
2. Czy ty idioto nie potrafisz czytać??!! OMG Wszedzie pisze, że Prosimy jednak zauważyć, że wszelkie zmiany dotyczyć będą jedynie ataków. Żadna z nich nie odnosi się do siły run i czarów leczących.
3. Skoro masz słaby lvl a maz juz g sworda no to se go przecież zostaw w depo na później..,

Tirstan
11-06-2007, 16:19
Sam Jesteś Idiotą . Niedoczytałem Akurat Tego Fragmentu Tekstu A Czytam Napewno Lepiej Niż Ty .

Goldscorpion
11-06-2007, 16:21
Uff to rzeczywiscie musisz czytać lepiej ode mnie skoro nie potrafisz przeczytać drugiego zdania w newsie dotyczącym wyrównania profesji... żal.pl Zreszta skoro czegoś nie doczytałeś to nie spamuj pytajac sie o cos co gdzies juz jest...

Tirstan
11-06-2007, 16:28
Spytałem Się Nietylko Oto . Miałem 3 Pytania ,a 1 było o Runach I czarach Leczących . I Napewno Przyda Się To kilku Osobą

Thar91
11-06-2007, 16:31
2. Czy ty idioto nie potrafisz czytać??!! OMG Wszedzie pisze, że
Cytuj:
Prosimy jednak zauważyć, że wszelkie zmiany dotyczyć będą jedynie ataków. Żadna z nich nie odnosi się do siły run i czarów leczących.

Naprawdę? Ja się czegos innego doczytałem:

Jako, że poziom odgrywał bardzo ważną rolę w obliczaniu obrażeń od magii, ataki wykonywane przy pomocy run przez rycerzy i paladynów będą znacznie słabsze niż przedtem.

Tirstan pisz inaczej, bo jak widze każdy wyraz rozpoczynający się od dużej litery to aż mnie oczy bolą...

Goldscorpion zwracam honor...

Goldscorpion
11-06-2007, 16:31
@ UP
lol natępny nie potrafi czytac:2. Podobno Sila Magi Ma Byc Salbsza Czyli Teraz Bedzie Sie Taki Knight 15 Level Exura'l od 1 do 10 hp ?? Uhy Czy Nadal Bedziemy Sie Leczyc 250+ Na 15 Levelu i 4Mlevelu Czy 200+ hp ??
Chyba mówił o sile czarów leczących. Siła zmniejszy się bo lvl bedzie odgrywałdużo mniejszą rolę a mlvl trochę większą niż dotychczas...

No fakt bo niektórzy jak ty nawet nie czytają tego co komentują (mówię tutaj o newsie)...

Vil
11-06-2007, 18:57
Chyba mówił o sile czarów leczących. Siła zmniejszy się bo lvl bedzie odgrywałdużo mniejszą rolę a mlvl trochę większą niż dotychczas...

W newsie jest wprost napisane, ze nowe zasady obliczania sily magii beda dotyczyly czarow ofensywnych. Nie "rowniez czarow ofensywnych", nie "tylko czarow ofensywnych", tak wiec na dobra sprawe nie mamy informacji o tym, czy dla magii leczacej bedzie rowniez obowiazywala nowa formula, czy zostanie po staremu.

Chyba ze przeoczylem jakis fragment tekstu wyraznie ( bo domysly mozna sobie wsadzic ) mowiacy o tym ze leczenie bedzie sie odbywac na starych zasadach.

Co do pisania kazdego wyrazu z duzej litery - imho trzeba miec niezle nasrane zeby sie w ten sposob meczyc.

Marciniek
11-06-2007, 19:02
1. Wg teaserów po update na atak fizyczny oraz siłę czarów knighta mają wpływać 2 rzeczy:
- Atak broni, której będziemy używać, ale bronie będą miały limity poziomów (podobnie jak różdżki) i od tego, czy spełniamy limit będzie zależeć pełne lub częściowe wykorzystanie tego ataku.
- Skill gracza, którego wzrost po update ma być bardziej widoczny w efektach.
Dodam też, że zasada działania czaru 'berserk' się zmieni, będzie podobnie do nowych czarów zależny od powyższych czynników.

2. Siła magii ofensywnej będzie zmieniona (nie we wszystkich przypadkach słabsza), ponieważ poziom gracza ma mieć mniejsze znaczenie, a największy wpływ na jej siłę ma mieć mlvl.
Jak podkreśla cipsoft, siła magii leczniczej nie ulegnie zmianie.

3. Tego, od jakiego poziomu będzie mogła być w pełni wykorzystana dana broń możemy się tylko domyślać, lecz sądząc po questach można wywnioskować, że np. bright sword będzie od 45lvlu, czy sov/sca od 100.

Wnioskując, runy ofensywne staną się bardziej nieopłacalne w użyciu, głównie przez paladynów i rycerzy, którzy zamiast tego będą wykorzystywać nowe czary spontaniczne.
Najważniejszą zmianą będą nowe bronie oraz amunicje, zależne od poziomu, dzięki temu 200lvl nie będzie bić tak, jak 50lvl z równymi skillami, a wraz z poziomem prędkość jego expienia będzie mogła wyraźniej się powiększać.