Pokaż pełną wersje : 96 EK solo demon - perchament
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/25990
ok, dałem już normalny a nie ukryty link żeby naby nie myślały ze kejloger
Co tu mowic nice Tylko jakie waste miales?
Edit:
// Down :chyba ja spróbuje moim 81 ek
male, niecaly bp uh, ponad 2 bp explo 60~ burst
Marihuans
11-06-2007, 21:05
FAjnie
OWNTIBIA.com
CYA DZIECI !!!!!!!!!
cielakmateusz
11-06-2007, 21:06
FAjnie
OWNTIBIA.com
CYA DZIECI !!!!!!!!!
Jak najedziesz na link to zobacz co pisze -.-
Jak najedziesz na link to zobacz co pisze -.-
jak ON najedzie na link to zobaczy www.rapidshare~ bo ten troll dalej używa IE[; i nie wie, że chociażby istnieje coś takiego jak Mozilla, w której jest pokazywany link na dole przeglądarki.
FAjnie
OWNTIBIA.com
CYA DZIECI !!!!!!!!!
i właśnie dając taka podmiane linku, chciałem zobaczyć kto sie zbłaźni na forum
cielakmateusz
11-06-2007, 21:12
błąd błąd błąd
Michael Rzotkiewka
11-06-2007, 21:17
FAjnie
OWNTIBIA.com
CYA DZIECI !!!!!!!!!
eee ty to na powaznie? :D:D
EloBrando
11-06-2007, 21:20
ponad 2 bp explo ;/ ?
Nieciekawie... Ja chce sololwać moim 45 ek... i zastanawiam się właśnie ile explo zabrać...
Myślisz że 4 wystarczą ?
ponad 2 bp explo ;/ ?
Nieciekawie... Ja chce sololwać moim 45 ek... i zastanawiam się właśnie ile explo zabrać...
Myślisz że 4 wystarczą ?
ja myśle, że powinieneś zaopatrzyć się w blessy(; A czemu to już sam się domyśl.
mysle ze zamaly lvl na solo demca na 45 lvl ^^ jak ja mialem yellow i exu~ to bys padl ;S btw zapowoli chodzisz, bys musial co hita sie uhac i malo bijesz z explo burst, nie radze
ja myśle, że powinieneś zaopatrzyć się w blessy(; A czemu to już sam się domyśl.
offtopic;/
co to blessy??
wreszcie odwazylem sie zadac to pytanie na forum:P wczesniej duzo razy slyszalem o nich ale nie umialem sobie skojarzyc do czego sluza..
offtopic;/
co to blessy??
wreszcie odwazylem sie zadac to pytanie na forum:P wczesniej duzo razy slyszalem o nich ale nie umialem sobie skojarzyc do czego sluza..
ironii tutaj nie wyczuwam, ale jeżeli już nie wiesz to ci wytłumacze. Jeżeli jesteś bogaty, a przy deadzie nie chcesz tracić 10% expa, wykupując je będziesz tracił tylko6%. 1%=10k. Na paccu po wykupieniu wszystkich blessów bedziesz tracił TYLKO 2%.Przy deadzie nie tracisz tego całego expa, ale tracisz blessy.
@down
Chociażby MDW stracił by tylko 50mln przy deadzie...=1/5 sumy expa wszystkich użytkowników tego forum.
nawet nie bogaty, na wyższych levelach to PODSTAWA ;) odczuwa sie bardzo dużą różnicę przy dedzie
sry za double^^ chcialem odswiezyc temat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.