zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 56_frags_46 minutes_nonpvp

..::QRAS::..
11-06-2007, 19:47
Two words

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/26006

UBER PWNAGE

Ettereon
11-06-2007, 20:05
Nono jaka rzeź :D

IPchanger
11-06-2007, 20:22
biedny Rascioch, sie nie oblowil;p
ale wydaje mi sie ze 56 fragow to tam nei bylo ^^

Vionia
11-06-2007, 20:33
Po prostu "miszczostfo" nie widziałem nic smieszniejszego w tibi ;)

17:39 Yoozek [160]: whcuj 20 17:53 Yoozek [159]: ded
Juzek ded :(

Jun 11 2007, 17:53:25 CEST Died at Level 160 by Dipthrah

jak to możliwe ze Dipthrah jak lurowal gsy ; o

Verezo
11-06-2007, 20:45
Zajefajny film od h*ja dedow i fajne trapki xD . I ktobypomyslal ze mozna tyle fragow nabic na non-pvp xD :p

Rafayen
11-06-2007, 21:10
@up
Jeden filmik widziałeś i podniecony...

Verezo
11-06-2007, 21:18
Może i jestem nowym użytkownikiem tego forum ale filmów sie troche naoglądałem 8o i uważam że w tym filmiku była naprawde niezła rzeź :p

Milten Magician
11-06-2007, 21:22
Filmik bardzo ciekawy powiem (rzadko zdarza mi się filmy komentować), szkoda tylko, że loot był taki sobie xD.

Ale gz wykonania, naprawdę warty uwagi film ;p.

Yugo
11-06-2007, 21:54
Nie ma to jak potworki bez antyluringu.

Btw Tam na południe od respu jednego Draga jest dziura ale trzeba ją rozkopywać czy nie?
Jeśli nie to GSy dałoby rade podprowadzić nawet pod Carlin (wtedy to by była rzeź8o)

Saviour
11-06-2007, 21:58
A ja myślałem że to kolejny grorlam pod thais :P TE bydlaki to z najazdu OW?

Pekind
11-06-2007, 22:11
Nie ma to jak potworki bez antyluringu.

Btw Tam na południe od respu jednego Draga jest dziura ale trzeba ją rozkopywać czy nie?
Jeśli nie to GSy dałoby rade podprowadzić nawet pod Carlin (wtedy to by była rzeź8o)

NoobQ -.- Monstery z najazdu mozna zrolowac "gdzie sie da"... :|

Wojtek Speed
11-06-2007, 22:13
20:56 Rascioch [120]: SELL SCA 10K U TRAVEL TO THAIS

"Run Or Die" .. sie sprawdzilo ; d

Yugo
11-06-2007, 22:18
NoobQ -.- Monstery z najazdu mozna zrolowac "gdzie sie da"... :|

zrolowac- co to znaczy,chodziło ci o zlurować?

Przeczytaj jeszcze raz a potem drugi raz to co napisałem i może wtedy pomyślisz że w dziurę w którą wpada się bez użycia łopaty GS może wpaść a w tą do której konieczne jest użycie łopaty GS nie wpadnie.

Karoleer
11-06-2007, 22:47
Po pierwsze-Yoozek zakonczyl lurowanie gsow jakies 5 minut po tym jak ja z kirem & karolakiem lurnelismy jednego do AC poniewaz mial bloczyc farao...
Po drugie,liczylem fragi po filmie-maxymalnie moglem sie pomyslic o 2-4 wiec itak w chuj fragow jak an tyle czasu :D
Niestety nie da sie lurnac gs'a do carlin i tych okolic-sprawdzalem teren juz kupe czasu temu :/

Moim zdaniem film bardzo udany-z troche dennym poczatkiem i zabawna koncowka.Nie podobal mi sie moment kiedy ten jebany GS nie chcial sie przerzucic na sannera... -.- No ale coz,bywa !

Loota bylo ogolnie ok.20k w roznych itemach,runach. Nie wiem jak kiro/yoz/karolak/reszta ale ja to robilem glownie dla satysfakcji zoabczenia tych wszystkich pieprzonych kozaczkow nie schodzacych z wyzszych poziomow.

Cholernie rozbawilo mnie znalezenie k legsow w AC XD

Wojtek Speed
11-06-2007, 22:53
@up
Mnie rozbawilo jak tamten 60 sorc siedzial w "trapie" na mostku po czym kamerzysta dopiero po jakis 30 sec. pomyslal zeby pota rzucic xD! i sie dziwilem czemu tamten sorc nie uzywal manasow :<, rzeczywiscie do Carlin nie da sie lurnac gs'a poniewaz jedyna droga prowadzila by przez dragi ale tam trzeba otworzyc szpadlem ;) ale trapy byly ladne ;D zwlaszcza kiedy towarzyszyly im odpowiednie klimaty
20:56 Rascioch [120]: SELL SCA 10K U TRAVEL TO THAIS

kirocron
11-06-2007, 22:56
A ja sie bawiłem bo mnie zawołałeś :D. Szkoda, że ten matoł z początku filmu nie padl ... ale nie wszystko sie udaje :D

Karoleer
11-06-2007, 22:57
to kiro rzucil pota-moim zdaniem byl tam niepotrzebny :)

Etoric
11-06-2007, 23:01
hahaha, ładnie(; 10+/10

Mazur199
11-06-2007, 23:17
22:08 Rascioch [120]: now u are hunted
22:08 Rascioch [120]: and u got banned again

polaczki zwane dziecmi neo

kirocron
11-06-2007, 23:20
to kiro rzucil pota-moim zdaniem byl tam niepotrzebny :)

LOL - ja nie mialem potow bo z traina mnie wyrwales, wiec nie sciemniaj :D

odezwal sie ... troll ...

Mazur199
11-06-2007, 23:24
odezwal sie ... troll ...

Stwierdził noob z non-pvp ktory na pvp mialby najebane na kazdym kroku

kirocron
11-06-2007, 23:51

<karmienie trolla on>
jest bardzo duzo debili z pvp, ktorzy sie uwazaja za lepszych (tez sie do nich zaliczasz), a jakos na test serwerze nie widac roznicy. wiec idz na swoj uber pvp world i kozacz dalej na forum jaki to jestes wspanialy bo masz 20 lvl na PVP...
A nastepnym razem sie dowiedz czy ktos do kogo sie rzucasz nie ma czasami postaci na innych swiatch.
wiecej ci nie odpisze bo mi cie szkoda.
<karmienie trolla off>

Hamerpl
11-06-2007, 23:52
Jun 11 2007, 17:53:25 CEST Died at Level 160 by Dipthrah

Zwała dziś padł a juz odrobil ma 160 lv XD

Trapy ładne jak niewiem :)

dark_solti
12-06-2007, 00:24
Wiedzialem Ze "Rascioch" jest dobry Ale Ze Az tak :)

CentralBattleNet
12-06-2007, 01:39
Elemelek Wrobelek [34]: noobs

buahaha ';d

filmik bardzo fajny, nietypowy, rozniacy sie od innych ;D gz dla rasiocha ;d
a i tak najbardziej smiechowe byly k legi w ludku zripowanym przez witch'a :D

12-06-2007, 09:13
<karmienie trolla on>
jest bardzo duzo debili z pvp, ktorzy sie uwazaja za lepszych (tez sie do nich zaliczasz), a jakos na test serwerze nie widac roznicy. wiec idz na swoj uber pvp world i kozacz dalej na forum jaki to jestes wspanialy bo masz 20 lvl na PVP...
A nastepnym razem sie dowiedz czy ktos do kogo sie rzucasz nie ma czasami postaci na innych swiatch.
wiecej ci nie odpisze bo mi cie szkoda.
<karmienie trolla off>

True True ;]

Yugo
12-06-2007, 09:17

Zwykle jest tak że osoba która ma naprawdę dobre pvp nie chwali sie tym i odwrotnie.

Karoleer
12-06-2007, 13:31

Ta?

http://img234.imageshack.us/img234/898/uo0321xy7.jpg (http://imageshack.us)

Wily'avatar
(Banished: until deletion because of destructive behaviour)

Hendan Guindryn

I jak jestes taki kozak,z rozkosza zmierze sie z twoja ekipa na test servie jesli to bedzie mozliwe.

Mazur199
12-06-2007, 15:04
kkkkkkkkkk zmierz sie ze mną w koncu 1 ue na 67ms to nic takiego.
W moim poscie up,czego nikt nie zrozumiał,chodzi mi o to że taki ELO ZIOM jak Rascioch cwaniaczy na non-pvp.Na pvp już dawno miałbys wpier*l za takie lurowanie

Etoric
12-06-2007, 16:05
kkkkkkkkkk zmierz sie ze mną w koncu 1 ue na 67ms to nic takiego.
W moim poscie up,czego nikt nie zrozumiał,chodzi mi o to że taki ELO ZIOM jak Rascioch cwaniaczy na non-pvp.Na pvp już dawno miałbys wpier*l za takie lurowanie

Jak ktoś gra na pvp nie musi lurowac, zabija delikwenta. Na non pvp niestety tak się nie da, dlatego jak nadarza się okazja by zajebać n00ba to oni z niej korzystają.

Hestrial
12-06-2007, 16:21
Jak ktoś gra na pvp nie musi lurowac, zabija delikwenta. Na non pvp niestety tak się nie da, dlatego jak nadarza się okazja by zajebać n00ba to oni z niej korzystają.

Widać było ze to random cele, wogóle banda kretynów i tyle X(

Tensz-in
12-06-2007, 16:23
No teraz to musze cipsoftowi pogratulowac antyluring system...Zbierze sie taka banda kozakow z elo non-pvp 100++ ktorzy luruja gsy na 20 lvle...NIC tylko pogratulowac

qq2
12-06-2007, 16:32
Ja pierdole (za przeproszeniem)
Czemu wy nie wyzywacie się na PW a nie klepiecie się na "Texty, rze non pwp suxx a pvp roxx"... ?
Ja nie lubię pvp, ponieważ zaliczyłem już kilka światów i wiem o co chodzi, dlatego ja wole npvp, a jak ktoś woli pvp- jego sprawa...
Wnerwiają mnie tacy ludzie, co uważają że jak ktoś gra na non-pvp to jest n00bem, a co wy o tej osobie coś w ogóle wiedzieć jakie są jej osiągnięcia (ja osobiście znam kilka osób co na pvp hunta złapały i grają na non pvp) i wcale nie mają zjebanego pvp jeśli o to wam chodzi.

gavreonien
12-06-2007, 16:43
Szczerze podziwiam :) istna masakra, powodzenia w dalszym lurowaniu i czyszczeniu serwera :)

Etoric
12-06-2007, 16:49
No teraz to musze cipsoftowi pogratulowac antyluring system...Zbierze sie taka banda kozakow z elo non-pvp 100++ ktorzy luruja gsy na 20 lvle...NIC tylko pogratulowac

Wiesz co to znaczy gra z nubasami na non pvp? NIE? TO KURWA ZAMKNIJ MORDE!

owntibia.exe
12-06-2007, 16:56
Jedyne rozwiązanie w takiej sytuacji, jakie przyszło mi do główki, to postawienie grubych murów otaczających PoH w najbliższym updacie (wejście przez kilka frontowych bram, jak np. na Elf Fortress).

Sindaril
12-06-2007, 17:01
Ta?

Wily'avatar

Hendan Guindryn

I jak jestes taki kozak,z rozkosza zmierze sie z twoja ekipa na test servie jesli to bedzie mozliwe.

No nic, ładnie, że GM akurat był online.

Ps. Masz ślicznego bota ;* XD [Dla ślepych - górny pasek ;)]

owntibia.exe
12-06-2007, 17:17

Ps. Masz ślicznego bota ;* XD [Dla ślepych - górny pasek ]
Zdjęć się nie cytuje, bucu permanentny.
Wily'avatar

Hendan Guindryn

_/

Saviour
12-06-2007, 17:24
liczniki expa nie się botami ;) o ogólnie to zdjęć się nie cytuje :)

pup
12-06-2007, 17:30
Większość osób ma w głowach naprawdę popierd***ne. Nie wszystkich rajcuje
granie na PvP, tylko wolą z przyjaciółmi huncic, expić, grać i lurowac jak na filmie. Sam miałem parę charów na PvP i wiem co to jest pvp. Jakoś sie zrobiło,
że teraz gram na npvp i tam życie nie jest takie łatwe jak wam sie wydaje. Wyzywanie ludzi z npvp od noobow jest nie na miejscu ponieważ nie wiecie z kim rozmawiacie. Jak wam sie coś nie podoba to spadajcie na swoje evul pvp i grajcie swoimi 20 lvlami.

Filmik super.

gardenian_
12-06-2007, 18:03
Heh.. jak dla mnie to nie jest to "noobienie" tylko forma odreagowywania jak od czasu do czasu expisz sobie na non-pvp, a tu Ci się wdziera noobek, bloknie respa i co 5 sekund "nie poexpisz sobie ;]". Noobieniem jest okradanie przyjaciół, trapowanie ich etc. Z pozostałymi któż będzie się liczyć?

Jednym słowem: Hail :D

Sanyol_Master
12-06-2007, 18:25

Ps. Masz ślicznego bota ;* XD [Dla ślepych - górny pasek ;)]

slicznie to ty cytujesz zdjecia ;*

Mazur199
12-06-2007, 18:28

Czyli wszyscy którzy padli byli noobami i mieli prawo paść?

owntibia.exe
12-06-2007, 19:24
Czyli wszyscy którzy padli byli noobami i mieli prawo paść?
W mojej opinii osoby z nickami typu Elemelek Wróbelek - tak. Co do reszty: nie padliby, gdyby nosili runy leczące...

Mazur199
12-06-2007, 19:38
W mojej opinii osoby z nickami typu Elemelek Wróbelek - tak. Co do reszty: nie padliby, gdyby nosili runy leczące...

Era wandów i rodów rox?

gardenian_
12-06-2007, 19:41

Hmmm.. zgodzę się tylko z pierwszą częścią wypowiedzi. Sam przecież widziałeś, że momentami to 1 gs nie był..

Afe
12-06-2007, 19:45

Musze z przykroscia stwierdzic ze znam paru swe z non pvp nie bede mowic z jakiego serva poniewaz nie to jest wazne i niestety nigdy nie grali na pvp ale by cie rozjebali na wszystkie mozliwe sposoby

[QUOTE=Mazur199;1480967]kkkkkkkkkk zmierz sie ze mną w koncu 1 ue na 67ms to nic takiego.
W moim poscie up,czego nikt nie zrozumiał,chodzi mi o to że taki ELO ZIOM jak Rascioch cwaniaczy na non-pvp.Na pvp już dawno miałbys wpier*l za takie lurowanie[/QUOTE

OH NOES askara jest taka iwul gralem z taka banda cwaniaczkow co mysleli ze aja dobre pvp mieli otsa askarawar i troszke ich rozjebalem a tam typ mial 80+ msa na G nie pamietam dokladnie

owntibia.exe
12-06-2007, 19:51
Hmmm.. zgodzę się tylko z pierwszą częścią wypowiedzi. Sam przecież widziałeś, że momentami to 1 gs nie był..
No przecież wiedzieli, co się dzieje.
Zmasowany atak olbrzymich pająków na PoH. Mogli się przecież wylogować i przeczekać ten najazd. Jakby mieli trochę pomyślunku w główkach i spojrzeli na mapki, doszliby do wniosku, że można stamtąd zlurować potworki. Tak naprawdę to sami sobie są winni. A najbardziej mnie rozbawił tamten 29lvl rycerz trenujący na Slimie... Żeby nosić ze sobą 2 UHy. Takie coś to potrafi tylko cała ta zgraja nooberii z non pvp światów.

Tuba^^
12-06-2007, 20:07
Jak z pieskiem na spacerku x D

Karoleer
12-06-2007, 20:50
Tak,mam slicznego bota,jest to bocik zwany *********** i jestem z niego bardzo zadowolony-czyzby zazdrosc ze musisz sie bawic marnym TA?

I skoro uwazasz ze na pvp mielibysmy najebane na kazdym kroku,zapraszam na Inferne badz Azure.

Padaly w wiekszosci nooby-chociazby ten 50 ms...mogl przeciez poleciec do dziury na poludnie od kanionu vitujac/granujac zamaist wrzucic mana shielda, gran hura i "fajnie jest"

12-06-2007, 21:30
Prawda, tutaj troszke pro pvp gamerzy sie wypowiadaja ze strach sie bac grac na takich servach a co do player vs player to cienka dupa pewnie.

Mazur199
12-06-2007, 21:44
Prawda w oczy kole,na pvp nigdy byście tak nie zrobili "polaczki".

Etoric
12-06-2007, 21:53
Prawda w oczy kole,na pvp nigdy byście tak nie zrobili "polaczki".

hahaha zrozum, że na npvp jest DUŻO gorzej, bo sie nie wyżyjesz na zasranym n00bie, który ze zrobionym postmanem kradnie ci loota z mint. Co mu zrobisz? wyzwiesz od nubów? hahah, na pvp możesz mu pokazać siłą, że to ty masz racje, a nie on[; anyway co ja ci będe tłumaczył, i tak ty kupiłeś 67 leva i wozisz się się bo ty grasz na PVP. Wow jesteś fajny.

owntibia.exe
12-06-2007, 21:57
Etoric, nie zapytałeś, czy możesz go dotknąć.

@down
O rety, co za buc. Pisanie noobish style nie jest fajne =/

Mazur199
12-06-2007, 22:04
hahaha zrozum, że na npvp jest DUŻO gorzej, bo sie nie wyżyjesz na zasranym n00bie, który ze zrobionym postmanem kradnie ci loota z mint. Co mu zrobisz? wyzwiesz od nubów? hahah, na pvp możesz mu pokazać siłą, że to ty masz racje, a nie on[; anyway co ja ci będe tłumaczył, i tak ty kupiłeś 67 leva i wozisz się się bo ty grasz na PVP. Wow jesteś fajny.

okokookkoko onoenoenone11 moja mam hce mi kópic sóper eqju jak poprosze to tobie tesh morze kópi,ciom ty na to?:)

Zal,rzuczanie niepotwierdzonymi słowami to szczyt prostoty.

Taaa.wyżyje się :<
TIBIE KEAL DEVIL APOKELIPTICKAAA MEEE KILL JUUUU 666
ALLACH AKBAR?!

struspendziwiatr18
12-06-2007, 22:08
nice :D zzzzzzz

kirocron
12-06-2007, 23:26
@Mazur199
Niech Ci jeszcze mamusia mózg kupi bo o tym zapomniała. I naprawde już sie zamknij bo nie wiesz o czym mówisz...
Spróbuj kiedykolwiek ubic kogoś na non-pvp pogadamy...

Etoric
12-06-2007, 23:44
@Mazur199
Niech Ci jeszcze mamusia mózg kupi bo o tym zapomniała. I naprawde już sie zamknij bo nie wiesz o czym mówisz...

haha człowieku..nie produkuj się. On myśli że jest fajny jak napisze "nup kieal mi" i że jest mega śmieszny. Hihihi very funny.

na npvp jest dużo trudniej zabić kogokolwiek. To jest sposób na PK, tylko że masz większy poziom trudności.

Smash-Shady
13-06-2007, 00:17
rox to jest lepsze niz zabijanie na pvp =]
ogolem gz =P
ogolem loocik moglby byc lepszy no ale coz =P wazne ze filmik fajny wiele emocji (?lol?) i ogolem spoxior

a ludzie pierdolący (przepraszam) o npvp niech sie przekonaja czy jest tak milo, zrobcie so postac na npvp i pograjcie z tydzien nie bedzie tak kolorowo jak myslicie..... 8)

Mazur199
13-06-2007, 00:32
@Mazur199

Wiem o czym PISZE,non-pvp to serwer stworzony z myślą dla ludzi którzy nie mają zamiaru walczyć,nie spróbuje nikogo ubić gdyż nie posiadam chara na non-pvp:p

Etoric,Qras

No wygraliście bitwe słowna majac za sobą 723652635 ludzi z non pvp.
Idźcie dalej lurować,BANOWAĆ i HUNTOWAĆ na non pvp.gl i hf.

Kajulec
13-06-2007, 08:56
Taaa, chcialbym tylko zauwazyc, ze lurowanie i trapowanie jest czesto uznawane za 'destructive behavior' i mozna za to dostac bana.