Pokaż pełną wersje : 140EK bloka DLe na POI dla 133MS Nice loot :)
Elo all,
Jak w temacie ;]
140EK bloczy DLe na POI, a 133MS wybija z mort hura.
Loot nam dopisał jak na 38 minut ;)
Cobra wbił ok 200k~ w tym czasie.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25882
Miłego oglądania.
Inne moje filmiki:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/list/1/0/0/0/14152
Have fun :)
Pozdro
Rane~
Plik czysty, filmik jest nawet ciekawy. Pozdrawiam
Soulmann
12-06-2007, 01:11
@Rane~
ładny bocik do zbierania GP, zwłaszcza jak na senior tutora.
Topic:
Mort hur for druid plix plox >.< Exp piękny..
Film fajny, loot też ale ....
@Rane~
Brudny-harry
12-06-2007, 09:30
Filmik Spoko :]
P.S jak sie nazywa taki bocik do zbierania kasy w tibi ng lub auto jest ?xD
Tensz-in
12-06-2007, 09:37
Twoj bot do zbierania gp mnie rozbrajal.
@Rane~
Mhm... Szkoda, że filmiki nie są brane pod uwagę jako dowody... :o
Co wam to przeszkadza ;o gra knightem 120+ jest monotonna i prawie kazdy uzywa cavebota na zlowiach ,scarabach czy dragach siedzac na lozku i ogladajac tv ... to nie jest nic dziwnego wbij 120 lvl najtem i powiedz czy potem nie jest nudno a co do huntu dl przy zabijaniu takiej ilosci dl nie dziwne ze uzywa bota poniewaz dlaniego liczyl sie czas w jakim pojdzie po next dl dla sorka ;] Pozdro
Strutter
12-06-2007, 12:58
Dsm i pare skurek Jak ja chodzilem z runerem to na 800 bp mf a nie na 20 :P Pozatym To co juz sie na Guardi i Harmoni Dzieje To przekracza wszelkie granice Czlowiek ktury gra na no pvp mysli ze jest mocny a jest praktycznym 0 ,popaczmy np na MDW Biega se na demony z 1500sd na sobie jak na ots i zadowolony a wszyscy sie podniecaja jak on to wbija Humm jak bym mial tyle samo kasy na isarze to wbijal bym tyle samo teraz mam na isarze 65 lvl wbilem go w 2 miesionce byl by juz dawno 150~~ tylko dajcie kase ;d Ale gratz Pomyslow wkoncu pomyslelisce ze jest cos leprzego do roboty radze wam zagrac na pvp jest ostra Jazda POzdrawjam Xuvim Arios.
Dsm i pare skurek Jak ja chodzilem z runerem to na 800 bp mf a nie na 20 :P Pozatym To co juz sie na Guardi i Harmoni Dzieje To przekracza wszelkie granice Czlowiek ktury gra na no pvp mysli ze jest mocny a jest praktycznym 0 ,popaczmy np na MDW Biega se na demony z 1500sd na sobie jak na ots i zadowolony a wszyscy sie podniecaja jak on to wbija Humm jak bym mial tyle samo kasy na isarze to wbijal bym tyle samo teraz mam na isarze 65 lvl wbilem go w 2 miesionce byl by juz dawno 150~~ tylko dajcie kase ;d Ale gratz Pomyslow wkoncu pomyslelisce ze jest cos leprzego do roboty radze wam zagrac na pvp jest ostra Jazda POzdrawjam Xuvim Arios.
To TY JUSZ LEPWIEJ NIE HODŹ Z OSIEMSETT 800 BEPE TYKO LEPiEJ DO RZKOŁY IC
Soulmann
12-06-2007, 15:50
Mhm... Szkoda, że filmiki nie są brane pod uwagę jako dowody... :o
No niestety, zbyt łatwo o fake.
Neverblood
12-06-2007, 17:47
Co wam to przeszkadza ;o gra knightem 120+ jest monotonna i prawie kazdy uzywa cavebota na zlowiach ,scarabach czy dragach siedzac na lozku i ogladajac tv ... to nie jest nic dziwnego wbij 120 lvl najtem i powiedz czy potem nie jest nudno a co do huntu dl przy zabijaniu takiej ilosci dl nie dziwne ze uzywa bota poniewaz dlaniego liczyl sie czas w jakim pojdzie po next dl dla sorka ;] Pozdro
no to skoro nie wiesz co nam to przeszkadza to prosty wniosek ze nie powinienes byc w supporcie. Gdybys zadal sobie trud przeczytania zasad tibii wiedzialbys ze jest to nielegalne. A podobno ktos tu jest senior tutorem hm ? Wiec cos tu nie gra. A filmik moze byc. Bez rewelacji bo to juz wiele razy bylo.
ściągnąłem ten filmik tylko po to żeby zobaczyć tego bota, i mam w związku z nim małe pytanie ;) jaki to bot, ng tak szybko nie zbiera
a nie pomyślisz ze mdw tez zaczynał od początku ?
..::QRAS::..
12-06-2007, 18:44
ng potrafi zbierac.
gardenian_
12-06-2007, 18:46
@ Rane: skoro naprawdę to był bot to.. chyba już sam się domyślasz, co chciałbym powiedzieć. Aczkolwiek czekam na Twoją odpowiedź na poprzednie posty.
@ Strutter: dysortograf? <Ludzie, tak też może być..> a jeśli nie to.. BIERZ BP KSIĄŻEK I DO SZKOŁY! XD
@ Film: wprawdzie fajny, ale już xxx takowych istnieje :P
ng potrafi zbierac.
sam używam ng ;* to wiem jak zbiera
NG posłużył, aby nie tracic czasu na zbieranie. W ten sposób jedynie szybciej zabijaliśmy DLe. Jak dla mnie nic wielkiego, skoro 90% ludzi używa bota, a my użyliśmy go tylko do gp's.
milan233
12-06-2007, 19:51
BIERZ BP KSIĄŻEK I DO SZKOŁY! XD
Own3d :D
@topic Film fajny, ale zdaje mi się, że senior tutor powinien być przykładem.
W "dzisiejszych czasach" już nawet testy na tutora są kupowane itp.
Own3d :D
@topic Film fajny, ale zdaje mi się, że senior tutor powinien być przykładem.
W "dzisiejszych czasach" już nawet testy na tutora są kupowane itp.
Na samej Guardii wiem o conajmniej 5 tutorach którzy kupili pytania na tutora.
A skąd macie pewność, że to nie OTS ;p
gardenian_
12-06-2007, 20:17
Na samej Guardii wiem o conajmniej 5 tutorach którzy kupili pytania na tutora.
"gz" dla tych "tutorów"..... żal?
A skąd macie pewność, że to nie OTS ;p
A skąd masz pewność, że ludzie w to UWIERZĄ? :P
mały bocik, oh bocik - a potem kłopocik.... xD
PanKracy
12-06-2007, 20:23
Czy kojarzysz nick Ranestfen?8o
Brudny-harry
12-06-2007, 20:27
Czy kojarzysz nick Ranestfen?8o
hehhehehe own3d
polowa 100 + uzywa ng lub innego shitu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.