PDA

Pokaż pełną wersje : Nowe Bronie (te z update)

Independence
12-06-2007, 15:10
W związku z nowymi brońmi:

http://img453.imageshack.us/img453/4417/newweaponszi8.jpg (http://imageshack.us)

chciałbym odpowiedzieć na takie pytania jak te dotyczące tych broni (hipotetycznie/przypuszczając)
Co to za broń (nazwa pasująca według ciebie do tej broni) ?
Z jakiego stwora wypada?
Jakiego pokroju (studded club czy thunder hammer?)?
Czy to axe czy club?
Od którego levela będzie można używać tych broni (hipotetycznie)?

Pamiętajmy, że żadna z tych broni nie będzie lepsza od Sca, SoV, TH.

Oczywiście jeżeli jeden użytkownik wypowie się o tej broni, następny może przedstawić swoją hipotezę.

Jeżeli mówimy o jakiejś broni, to proszę o wklejenie jej zdjęcia, a jak się Tobie/Wam "nie chce" to wystarczy podać kolumnę/wiersz albo miejsce w bp.

np. chodzi mi o tego axe albo cluba z czachą - zamiast to pisać wystarczy napisać 3/2 albo miejsce w bp. 8
Wygląda mi to na broń wypadającą z Chakoya Toolshaper (ta czaszka wygląda jak tego czakoji długouszego)

@down: wystarczy przeczytać news z wywiadem z CSem, żeby się dowiedzieć -.-
"O nowych broniach:
Tu też są pewne nieporozumienia. Mimo nowych broni, Sca\Sov, czy Thunder Hammer nie będą słabsze niż wcześniej. Do tego nie planujemy wprowadzać lepszych broni od tych wymienionych, wciąż będą najlepszymi broniami...."

@tomoe: jeżeli wiesz co to znaczy hipotetycznie, możesz pozostać w tym temacie.
Żebyś nie musiał się aż tak głowić znaczy to: przypuszczając, hipoteza - przypuszczenie.

Ten miecz 4/4 wygląda jakby coś pokroju GSa wypada pewnie z Ice Golema zapene lvl od 40 nazwa być może to Ice Sword? Rapier już jest to czemu nei sword?

Sanyol_Master
12-06-2007, 15:15
Pamiętajmy, że żadna z tych broni nie będzie lepsza od Sca, SoV, TH.

ahh ok przeczytalem newsa,bez kitu nie bedzie lepszych broni od tych xP

Bartek153
12-06-2007, 15:15
mysle ze wiekszosc tych broni bedzie leciec z potworow dla 70+ lvla no i moze niektore do zdobycia na tej arenie.

tomoe
12-06-2007, 15:17
Zwykły spam ten temat~
Skąd to można wiedzieć niby ? Dowiesz się jak będzie update wystarczy trochę poczekać ... -.-

Elwer Balus
12-06-2007, 15:46
Hipotetycznie jest to głupi, spamerski temat, zaśmiecający forum.

spawczykk
12-06-2007, 16:13
Pierwsze 6 broni to obuchy, nastepne 8 to topory a 6 ostatnich to swordy

Independence
13-06-2007, 19:57
Co to tego co powiedziałeś mam wątpliwości. Ta dziwna broń z czaszką i coś przypominające głowę smoka (3/2 i 4/2) wyglądają mi na axe... może te pierwsze 6 to club, 8 axe i 6 swordów?

Michoss
13-06-2007, 20:03
Topór i miecz 2/4 i 4/3 wyglądają mi na Dragon weapon. 3/2 i 4/4 to chyba ice weapon.
A club 1/4 to będzie chyba najsłabsza z tych broni.

Mutilator
14-06-2007, 11:50
Nie ma to jak nudzący się noob zakładający bezsensowny temat.

ZenNeron
14-06-2007, 20:30
te bronie i autor tematu są proste jak budowa czołgu T55

@edit chociaż2/4 ten topor po jego budowie wnioskuje że jest 2handed i wypada z jednego z barbarianow ktory wlasnie ma taki topór reasumując wino dojrzewa po 4 tygodniach