Pokaż pełną wersje : gdzie na DL z summonami
Ogromna większość obrażeń zadawnych przez DL to obrażenia zadawane tymi ich 'zionięciami'. Mam sorca 42lev, 46mlev. Mogę na manashieldzie wejść walnąć 4 SD i zejsć napić się mana fuidów i wrócić dobić DL. Tylko, że to się po prostu średnio opłaca.
Mam więc pytanie : czy istnieje w Tibii miejsce gdzie da się przywołać 2 DS - ubić DL i czekać na respawn na tym samym poziomie tak by summony nie znikły. Słowem czy cip soft zostawił jakieś miejsce gdzie można huntować na DL z summonami. Może na fibuli za drzwiami, gdzie wpuszczają graczy od 50lev?. Proszę o odp. zaawansowanych graczy.
Alez oczywiscie:
Double DL w Venore :)
Spawn pod wieza w Venore
Zdaje sie jeden ze spawnow na Edron (nie bylem wiec informacja niesprawdzona).
Spawn 2 DL na nowych terenach.
Thais dragon lair (powolny spawn ale tez sie da).
Ankr~tam jest tyle respawnów wszystkiego że możliwe coś znajdziesz i tak jak powiedział Gremlin venore drag lair double spawn tylko zastanawiam się czy da się tak stanąć że dl sam przyjdzie i pójdzie na dsy czy trzeba popychać dsy i robić cuda nie widy:P
W thais da się to zrobić. Jak? To wie niewiele osób, również niewiele wogle się odwarza próbować, bo to poprostu niebezpiecznie. Jest tam spawn kilku smoków i jednego dla. Należy przywołać 2 ds. Przesuwać tak aby dl je zaatakował. Następnie wycofać się troche w dół w pobliże korytażyka i atakować dl z hmm/na dobitke sd. Z doświedczenia jednak wiem że dl to stworzenie które lubi się przeżucać, gdy to nastąpi należy iść w dół korytażyka i postawić magic wall tak aby dl nie mógł nas atakować i znowu przeżucił się na dsa. Najlepij robić to na magic shield bo komba można nie przeżyć. Całkiem szybko się tam expuje jak już masz wprawe.
Oczywiście opisuje tu wersje polowania solo, bo z blokerem to już zupełnie inna bojka (mniej hardcore)
Cóż- dziękuję, to już mi sporo dało- teraz pozostaje obejrzeć te miejsca- bo w większości nie byłem i znaleźć coś dla siebie :). Najważniejsze, że da się tak huntować.
W thais da się to zrobić. Jak? To wie niewiele osób, również niewiele wogle się odwarza próbować, bo to poprostu niebezpiecznie. Jest tam spawn kilku smoków i jednego dla. Należy przywołać 2 ds. Przesuwać tak aby dl je zaatakował. Następnie wycofać się troche w dół w pobliże korytażyka i atakować dl z hmm/na dobitke sd. Z doświedczenia jednak wiem że dl to stworzenie które lubi się przeżucać, gdy to nastąpi należy iść w dół korytażyka i postawić magic wall tak aby dl nie mógł nas atakować i znowu przeżucił się na dsa. Najlepij robić to na magic shield bo komba można nie przeżyć. Całkiem szybko się tam expuje jak już masz wprawe.
1. Spawn w Thais jest straszliwie powolny, wiec nie mow ze sie szybko expi.
2. Lepiej sie ustawic po drugiej stronie duzego pomieszczenia, wtedy masz zejscie w dol... tylko trzeba wybic pierwszy spawn zeby sie tam dostac.
double spawn kolo venore rzadzi. Tylko ze tam trzeba isc z doswiadocznym blokerem i najlepiej jak sa 4 dsy lub 4 orc leadery. Bo sie wtedy dla blokuje i sie na bank nie przezuci.
Powodzenia
Macek boltsman
10-10-2004, 12:36
Ja się z wami niezgadzam moim zdaniem najlepsze mjesjce to dziura na poh ale najpeirw musisz 2 dragi rozwalić sam a potem dlki i one dociebie podchdzą a dsy tylko czekają a tak btw możesz też przywołać lidery....Powodzenia i zapoatrz się w bp sd na dobitke i dużo hmm
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.