PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i reszta z tym zwiazana

Driger
12-06-2007, 16:04
Tak wiec teraz w tym topicu piszemy TYLKO na temat wojny, bitew itd, bez zbednego odbiegania od tematu. Z kultura, mosci panowie. Temat bedzie sprawdzany przez grono moderatorskie ;) Have fun, guys ^^

Tresc 1 posta zmienilem (tamten byl troche, hm, malo sensowny) a reszte postow wycialem - bezsensowna rozmowa..

Maro_104
14-06-2007, 13:15
Co do wojen to moje zdanie jest takie ze so glupie i bezsensowne.
Ludize z jednego serwera sie leja, denerwujace kiedy juz znajde sobiejakiegos kolege albo pro 100lvl+ to on jest w wojnie i ani z nim na zadnego questa nie pojde ani na zdengo hunta bo sie boi wyjsc z pz ;/

dimi
14-06-2007, 19:02
Co do wojen to moje zdanie jest takie ze so glupie i bezsensowne.
Ludize z jednego serwera sie leja, denerwujace kiedy juz znajde sobiejakiegos kolege albo pro 100lvl+ to on jest w wojnie i ani z nim na zadnego questa nie pojde ani na zdengo hunta bo sie boi wyjsc z pz ;/

skoro tak uwazasz to od tego sa swiaty non-pvp

a co do wojen to zawsze na kazdym serwie znajda sie grupy ludzie ktore nigdy sie nie dogadaja ...=) wiec wojny sa nie ukniknione byly, sa i beda na kazdym pvp

Lynx
14-06-2007, 23:07
SW robi PA na nebuli ;<
Sowqu odwazyl sie nawet Kazia bić ;o
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/26167

Uszatek_Jacek
14-06-2007, 23:48
SW robi PA na nebuli ;<
Sowqu odwazyl sie nawet Kazia bić ;o
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/26167

biedactwo ktore pa nie robi:<

22:37 Neavon [81]: padnie eaby
22:37 Neavon [81]: jebany zyd
22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu.
22:37 Neavon [81]: zaraz wleca

heheh czego doczekal sie sowi ale jak go vu by zabilo to on do wojny nie dojdzie bo on z " friends " sie nie bije ; DDDDD

Sowqu
15-06-2007, 00:23
22:37 Neavon [81]: padnie eaby
22:37 Neavon [81]: jebany zyd
22:37 You lose 76 hitpoints due to an attack by Sowqu.
22:37 Neavon [81]: zaraz wleca

wiec czemu nie padlem ? bo gram dla tibi i freds ktorzy tam sa ? bo nie gram dla rl osob ktore sa idoitami ?bo mam swe zasady ?bo ....

Sowqu
15-06-2007, 00:25
Tibia sie zmienila i ciagle sie zmienia prawda Finix to ze masz 131 le swiadczy i nie jedna osoba zadaje sobie pytanie " kim on jest" expiles zawsze na hydrach i wbiles lev lól i co wiecej za pare dni bedziesz narzekal ze wbiles 130+ MS :)

Finix
15-06-2007, 08:14
Na hydrach wbilem gora 6-7lvl -.-

Twoje informacje nie sa najlepsze , otoz wiecej lvl'i wbilem na wrl demonach i dl'ach.

Sck
15-06-2007, 09:07
szukam fredsow w tibi, hentny ktos?:(

Webi
15-06-2007, 12:26
Ja mogem byc tfoim kumplem, zaquadamy gildie?

LOOKING FOR LUDZIE I VICE LIDERZY TO MY OWN GUILD!!11

Driger
15-06-2007, 15:11
Aj ken Dżojn .. bat ju mast mi pej golden helmet ..

Ej skumajcie .. pierwszy raz widze sw w pvp akcji ;o

Sowqu
15-06-2007, 21:14
Na hydrach wbilem gora 6-7lvl -.-

Twoje informacje nie sa najlepsze , otoz wiecej lvl'i wbilem na wrl demonach i dl'ach.

to pewnie widziales jak MPA wyglada ?

19:20....................: still selling mpa?

Finix
15-06-2007, 23:04
Nie niestety nie udalo mi sie zloocic ale nie boj sie wiem jak wyglada...

Twoja wypowiedz sugeruje to ze tylko kretyn sowi moze zloocic ta zbroje?

Twoja chatka przeciez jest wylozona "very very rare items" i ogolnie jakis ty boski az zal patrzec i oczywiscie jestes jedynym WIELKIM sprawiedliwym.

Sowqu
15-06-2007, 23:15

Twoja chatka przeciez jest wylozona "very very rare items" i ogolnie jakis ty boski az zal patrzec i oczywiscie jestes jedynym WIELKIM sprawiedliwym.

sam powiedziales ze expisz na demonkach wiec ile ich zabiles 5-10-20 ? no moze wiecej i to max 21 ?pewnie wiesz ze glupi maja szczescie a ty jestes za bardzo madry majac "szklo " wiesz gdzie chyba ohhh brudne szklo :(

Uszolotek
15-06-2007, 23:30

Czyzby zal dupe sciskal ? Nie wiem czemu nazywasz kogos kretynem skoro sam nie jestes lepszy ? Zalosne sa tego typu odzywki ...

Finix
15-06-2007, 23:44
@Sowi
Troche wiecej...

@Uszolotek
To on wypisuje na mnie glupoty... Gowno wie a sie udziela

Uszatek_Jacek
15-06-2007, 23:49
@Sowi
Troche wiecej...

@Uszolotek
To on wypisuje na mnie glupoty... Gowno wie a sie udziela

Gdyby nie rebirth TY bys tu nigdy nie pogral. Nie szanujecie ludzi ktorym zawdzeczacie gre tutaj. Nie mowie o vu bo tam chlopakom odbilo od wladzy nie liczac paru jeszce normalnych.

TheDwarf
15-06-2007, 23:56
Gdyby nie rebirth TY bys tu nigdy nie pogral. Nie szanujecie ludzi ktorym zawdzeczacie gre tutaj. Nie mowie o vu bo tam chlopakom odbilo od wladzy nie liczac paru jeszce normalnych.

Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth.

Sowqu
16-06-2007, 00:08
"Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth."

z tego co wiem po wygranej z PHYre na TSie jesli ktos wspomnial o PA to pewnie jak ja tam bylem wiedzial ze nawet nie moze nawet o tym pomyslec a co mowa powiedziec
walczylem u boku fajnych kolesi i chwala im za to tyle ze teraz dlalaczyli do nich przydupasy z brudnym szklem w tylku i nie szanuja tych dzieki krorym moga tu grac............ tyle ze to historia a trzeba zyc przyszloscia i obiecuje ze to okno w dupie zamienie na brudne szklo z ktorym bedziesz musial nadal grac ...................

TheDwarf
16-06-2007, 00:18
"Na szacunek pracuje sie cale zycie, a mozna go stracic w 1 chwile. Natomiast wy probujecie komus dac szacunek na cale zycie za 1 wojne. Zreszta nie robmy z Rebirth takich bohaterow, skoro jedyne co sie zmienilo to fakt, ze zamiast uslyszec 'pay armor' od szweda, mozna teraz przeczytac to od polaka, wiec nie wiem co widzicie takiego fajnego w zwyciestwie rebirth."

z tego co wiem po wygranej z PHYre na TSie jesli ktos wspomnial o PA to pewnie jak ja tam bylem wiedzial ze nawet nie moze nawet o tym pomyslec a co mowa powiedziec
walczylem u boku fajnych kolesi i chwala im za to tyle ze teraz dlalaczyli do nich przydupasy z brudnym szklem w tylku i nie szanuja tych dzieki krorym moga tu grac............ tyle ze to historia a trzeba zyc przyszloscia i obiecuje ze to okno w dupie zamienie na brudne szklo z ktorym bedziesz musial nadal grac ...................

Ciezko bylo przewidziec ze nie bedziesz trzymał wszystkich za pysk? To jest jasne ze jak jest wojna i pewna grupa osob trzyma władze (np. Sowqu, koqu, cybe, wicka i zalozmy masa) to powstanie grupka ludzi ktorzy beda chcieli tej wladzy wiecej (np. olecko).

Jesli chodzi o ludzi w nawiasach to sa one tylko przykladami.

Sowqu
16-06-2007, 01:29
mowisz o mnie ze jestem w ( ....... ) czy kiedys powiedzialem komus ze chce wladzy albo to zasugerowalem ? pewnie wiesz ze mam to gdzies a chce rownych zasad dla all a nie dla przydupasow typu ...... / nie podam nickow bo zabraklo by miejsca dla all /

TheDwarf
16-06-2007, 01:34
mowisz o mnie ze jestem w ( ....... ) czy kiedys powiedzialem komus ze chce wladzy albo to zasugerowalem ? pewnie wiesz ze mam to gdzies a chce rownych zasad dla all a nie dla przydupasow typu ...... / nie podam nickow bo zabraklo by miejsca dla all /

Nie mozesz ustalac zasad nie bedac przy wladzy, proste.

August
16-06-2007, 10:28
Up
Pieprzysz za przeproszeniem i nic niewiesz... Masa podczas wojny mial 65~lvl Cybe 45~ oni niezabardzo znaczyli, znaczyli tyle ze Cybe gral na Xakanie, a Bartek na Wicce, chociaz gra Bartka na Wicce pozostawia wiele do zyczenia, bo nigdy nie mogl na tsa itp -.-, ale niewracajmy do tego. Tylko Hidek przestan pieprzyc, a poza tym dla tych co najezdzaja na Hespiosa ze jest z Olecka itp, to jakbys niepamietali on tez juz byl w Rebirth.

@Sowi
Ty tez jakies famazony gadasz, ze kto sie bal powiedziec cos o PA? Bo nie rozumiem co Ty jakims bogiem byles? No w sumie moze ty tak myslisz, pamietam jak gadales, ja ide na przynete solo jestem 94 elite knajt z xxx hp niezabija mnie, poszlismy na walke, padles na "hita" i mowiles to przez bota, to przez bota nie przestawilem, chce Ci tylko przypomniec ze niejestes bogiem i nigdy niebyles. A jesli jestes to pamietaj ze nawet bog moze krwawic.

Driger
16-06-2007, 13:07
@Finix fakt faktem jakby nie rebrith to by olecko tu nie gralo na serwie .. dobrze ze wprowadzili zbalansowanie postaci to troche przestaniecie kozaczyc jhak wam dmg z sd spadnie 3 razy xd .. rebrith wygralo wojne no i jak vu powstalo to kazdy wie ze wtedy olecko sie zwleklo na nebuli , zaczeli sharowac robic h lvlowe sorki no i co teraz z tego bedziecie miec ;D .. sorki straca na sile = vu straci na sile ;]

El_payaso
16-06-2007, 14:33
up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia.
Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys :D:D ?

Finix
16-06-2007, 16:18
A co mam calowac po nogach kazdego czlonka Rebirth za to ze wygrali wojne ze SWE? Chwala im za to ale nie mam zamiaru traktowac ich inaczej od tych ktorzy tu graja od niedawna. Jedynie komu zawdzieczam gre tutaj to VU i wszystkim ktorzy pomagali w wojnie z Ordo.

Sowqu
16-06-2007, 17:30
Castor twa dupa jest tak cenna ze jest bezcenna pamietasz pewnie ze ta dupe wyciagnelem zebys mogl grac bo zawsze byles mym frends z tego co pamietam to jest jedna osoba z Olecka ktora walczyla u mego boku z Phyre to Hespios i nikt wiecej a reszta to tylko przydupasy co teraz sie woza tyle ze pozostalo im pare dni jak moj 1 SOV na serwie zostanie zatopiony w ich tylkach i nawet mam juz cel 130 ms i jego okno w tylku i moj miecz co tlucze te okno i on zapiepszac juz bedzie ze szklem brudnym w tylku.............. pare dni :)

hail RP i EK :)

Sowqu
16-06-2007, 17:33
A co mam calowac po nogach kazdego czlonka Rebirth za to ze wygrali wojne ze SWE? Chwala im za to ale nie mam zamiaru traktowac ich inaczej od tych ktorzy tu graja od niedawna. Jedynie komu zawdzieczam gre tutaj to VU i wszystkim ktorzy pomagali w wojnie z Ordo.

moze sie mylisz moze i nie ale jakis szacunek im sie nalezy za to co zrobili

TheDwarf
16-06-2007, 17:41
Up
Pieprzysz za przeproszeniem i nic niewiesz... Masa podczas wojny mial 65~lvl Cybe 45~ oni niezabardzo znaczyli, znaczyli tyle ze Cybe gral na Xakanie, a Bartek na Wicce, chociaz gra Bartka na Wicce pozostawia wiele do zyczenia, bo nigdy nie mogl na tsa itp -.-, ale niewracajmy do tego. Tylko Hidek przestan pieprzyc, a poza tym dla tych co najezdzaja na Hespiosa ze jest z Olecka itp, to jakbys niepamietali on tez juz byl w Rebirth.

To były czyste przykłady, niekoniecznie bliskie prawdy by uswiadomic Sowiemu, ze zawsze znajdzie sie grupa ludzi, ktora bedzie chciala wladzy.

moze sie mylisz moze i nie ale jakis szacunek im sie nalezy za to co zrobili

Za co im sie nalezy szacunek? Ze pokonali szwedow i zrobili 3x wieksze PA niz oni?

Sowqu
16-06-2007, 17:52
Za co im sie nalezy szacunek? Ze pokonali szwedow i zrobili 3x wieksze PA niz oni?[/QUOTE]

nie oni ich pokonali a skorzystali z tego ze po paru miechach moga robic to za co zostali wywaleni z poprzednich serwow po za tym nie wywalili swe a wywalilismy PA z serwa
teraz pora zeby wywalic kolejne PA ?

TheDwarf
16-06-2007, 18:51
nie oni ich pokonali a skorzystali z tego ze po paru miechach moga robic to za co zostali wywaleni z poprzednich serwow po za tym nie wywalili swe a wywalilismy PA z serwa
teraz pora zeby wywalic kolejne PA ?

Juz 2x miales wywalac to PA i 2x nawet nie zaczales :D

Driger
17-06-2007, 00:03
up@
Jak powstało VU to ludzie z Olecka już grali na Nebuli, więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw, o których nie masz zielonego pojęcia.
Co do update, to każda gildia straci na sile, jeśli ma w swoich szeregach duzo wysokich ms, tylko co ma powiedziec np. family guys :D:D ?

zal .. przeczytaj jeszcze raz i powiedz mi czy pisalem ze olecko tu nie gralo ? .. Napisalem ze Olecko nie graloby (w przenosni ale widze ze nie masz pojecia co to jest) .. Przecierz nie napisze ci w % ile osob by nie gralo a ile by gralo .. czlowieku .. jak kazdy zapewne sie domyslil (procz ciebie) to chodzilo mi o finixa i tych innych co zalorzyli chary jak sie zaczela wojna vu ordo .. wiec prosze nie odpowiadaj juz na moje posty bo jak widze takie dziecinne odpowiedzi itp to az mi sie slabo robi -.-V

"więc koleś nie wypowiadaj się na temat spraw" .. Nie pamietam zebysmy przeszli na "ey ty" .. a no nie mam bladego pojecia ale za to ty wszystko wiesz najlepiej , dobrze ze cie mamy , i zapewne jak idzie sie domyslic to czytasz w ludzkich myslach i przewidujesz przyszlosc .. ta ?

El_payaso
17-06-2007, 01:39
Nie musze mieć żadnych niezwykłych zdolności, żeby przewidzieć, co myśli ktos taki prosty jak ty ;p

Driger
17-06-2007, 10:44
Wole byc prosty i normalny a nie super za*ebisty i wlazic kazdemu w dupe ;]
Nie mowie ze jestem idealny bo tak nawet nie jest , ale za to ty teraz jestes moim idolem ;o

Teraz po tym powinnienem sie skatować i zamknąć sie w sobie <zamykam sie w sobie> :(

Finix
17-06-2007, 13:27
@Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil :)

Uszatek_Jacek
17-06-2007, 14:08
Wow ale sie posypalo

Tinti Zareda
Jun 17 2007, 11:44:29 CEST Killed at Level 136 by Finix
and by Hinogoos
Jun 16 2007, 12:33:08 CEST Killed at Level 137 by Lord Arcticus
and by Deerdek

Androctus
Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 77 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

Sirschnappi
Jun 17 2007, 10:31:13 CEST Killed at Level 102 by Lord Arcticus
and by Arthas of nebula

nono jak to mowia hail peace ;p?

Dregar
17-06-2007, 14:38
przepraszam ze sie wtrace w wasza rozmowe ale z tego co sie orientuje pan Sowqu z forum to nie jest pan Sowqu z nebuli nie chce mi sie przeszukiwac calego tematu "przejmujemy serwer" ale tam powinny sie znalesc te informacje, a wiec jakis pseudo sowqu zrobil z was debili :)

Elmer
17-06-2007, 14:47
@up
Jednak to on.

Uszatek_Jacek
17-06-2007, 14:52
@up
Jednak to on.

Ale zauwaz Jacku ze gdy napisal swoj " 1 " post odrazu pisali ze to nie on look on it : http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1187384#post1187384

i nagle przestal pisac a teraz sie nagle ujawnil..

Dregar
17-06-2007, 15:04
a jednak ktos was wy***al w bambus :* "dokladnie nazwa konta sowiego to Sowitpel" by bhojer shu czy jak mu tam xD

Sowqu
17-06-2007, 23:04
@Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil :)

pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku :Pa z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy :)

Dregar
17-06-2007, 23:39
btw.
Name: Arthas of nebula
Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 191 by Lord Arcticus

Driger
19-06-2007, 08:31
Missclick missclick ? Zazdrosc zazdrosc ? xD .. Na nebuli puki jest vu niczego nie mozna byc pewnym xd

lycha_ziom
19-06-2007, 13:56
@driger nie wiesz jak to sie stalo to sie zamknij -.-

Webi
19-06-2007, 14:21
Ja wiem, kaziu se siedzial na arcticusie i przytrzymal za dlugo hotkey ueka, a artas pewnie myslal ze kaziu nie ejst taki glupi i sie nie vitnal. Ot co.

Driger
20-06-2007, 01:04
Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? :( .. wes plis bo skocze mostu :(

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..

Uszatek_Jacek
20-06-2007, 01:24
Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? :( .. wes plis bo skocze mostu :(

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..

Nie buntuj stary ordo na sw bo i tak to nic nie da. Bylo minelo. Ludzie mieli swoje powody zeby nie dochodzic do wojny strach czy tez kumple w obu gildiach. Jesli teraz vu wygra to juz nie kupisz nuttelli w żabce i nie bedziesz lizal wzdluz rowu bo cie nie beda potrzebowali. Dlatego radze pomagac sw czy innym " freedom fighterom " noob charami czy wogole w jakis sposob bo wtedy juz sobie nie pogracie. Zreszta wizja przyszlej nebuli ksztaltuje sie od bardzo dawna. Gdzie sie nie pisze na prv mowia o vu ze robia pa itp. Dziecko przy wladzy - koniec swiata. ( rozne mutacje vu )

Pozdrawiam

TheDwarf
20-06-2007, 01:32
Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...

Uszatek_Jacek
20-06-2007, 01:55
Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...

dokladnie mozna przytoczyc cytat " albo my albo oni " i przydupasy.

NiewiemJakiNickWymyslic
20-06-2007, 02:17
@Driger

Taksamo sw moglo doloczyc wtedy do ordo jak i do vu wez to pod uwage i niebuntuj jak juz ktos tam wyzej napisal

Krótkowzroczność niektorych mnie rozwala LOL

Dedalek
20-06-2007, 03:12
Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?

Kapitan Chrupek
20-06-2007, 03:19
Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?

teraz to oni sobie moga... pogadać...

Safe
20-06-2007, 11:54
teraz to oni sobie moga... pogadać...

a Wy... popisac

Artas
20-06-2007, 15:37

Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości

Driger
20-06-2007, 19:11
Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości

A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;]

Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa ..

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..

Artas
20-06-2007, 19:27
A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..

Jak nie grasz to po co się wypowiadasz?
Nie lubie takich osób które pierdolą głupoty bo tak kolega z z pierwszego piętra powiedział a on ma 21 lvl i zrobił już dezert kłest(a kolega z 4go piętra powiedział że ma Hydra Helmet)
Jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Sushirs
20-06-2007, 21:47
@up. Hydra helmet??

Driger
20-06-2007, 21:48
Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..

Artas
21-06-2007, 09:44
Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..

Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.

Kartoflak
21-06-2007, 09:47
Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.

Kogo to obchodzi ze grasz od 1 dnia serva.
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni B)

Artas
21-06-2007, 10:29

Ehhh to dziwne bo jakoś gram nadal i nie mam zamiaru tego servera opuszczać

nuttella1
21-06-2007, 10:35
Ehhh to dziwne bo jakoś gram nadal i nie mam zamiaru tego servera opuszczać

kolega sie pomylil nie chodzilo o " nas " tylko o jego i super bande debili z vu

Uszolotek
21-06-2007, 12:38

A kogo obchodza twoje idiotyczne i wulgarne posty ktore nic nie wnosza do tematu. Wiec opusc to forum na zawsze i nie wracaj.

Kartoflak
21-06-2007, 12:52
A kogo obchodza twoje idiotyczne i wulgarne posty ktore nic nie wnosza do tematu. Wiec opusc to forum na zawsze i nie wracaj.

Bede chcial to bede sie wypowiadal a ty idz umyc rece.

Signed~
KArtoflak

Artas
21-06-2007, 12:56

Signed~
KArtoflak

UEUEHEUHEUHEHE
Masz kurwa wyjebiste żarty ; p

Sushirs
21-06-2007, 13:22
moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. .

o ile wiem to tylko mateusz dragon wielki wbil 330+ lvl i gra na Harmonii a to no-pvp .. wiec po co ci pro ?|:D

nuttella1
21-06-2007, 13:26

Signed~
KArtoflak

Haha juz sie wszyscy smiejemy zarty na miare debila jak ty.

Kartoflak
21-06-2007, 13:33
Haha juz sie wszyscy smiejemy zarty na miare debila jak ty.

Nie powiem kto tu debil.Wyszedles z Pierdla z dziara na pysku i jestes boski co?
A tak naprawde jestes sprzedawca Kartofli na bazarze.

Signed~
Kartoflak

nuttella1
21-06-2007, 13:37
Nie powiem kto tu debil.Wyszedles z Pierdla z dziara na pysku i jestes boski co?
A tak naprawde jestes sprzedawca Kartofli na bazarze.

Signed~
Kartoflak

Otoz zachwycila mnie twoja inteligencja. Prawda sprzedaje takie kartofle na bazarze jak ty i nie ukrywam sie z tym zanadto. Wiem iz sprzedawanie kartofli pokroju twojego nie przyniesie mi wiele zysku jednakze moge sie pozbyc nierobow.

Tak wyszedlem z pierdla mam dziare a ty jestes lamusem na rl ktorego nikt nie szanuje i kazdy klepie. Dlatego proponuje przylacz sie do castora on juz wykupil caly karton jakze to drogocennej nutelli w sloikach.

Artas
21-06-2007, 14:02
o ile wiem to tylko mateusz dragon wielki wbil 330+ lvl i gra na Harmonii a to no-pvp .. wiec po co ci pro ?|:D

HAHAHAHAH, ile masz lat chłopcze?
Bo widze że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną : P

@Kartoflak
GOGOGOGOG CIśNIJ PO NIM

Podroznik
23-06-2007, 01:22
pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku :Pa z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy :)

piotrus ty znowu pijesz ? to przez to ze chlopaki o 10 lat mlodsi niedadza ci pograc i poszlaec w tibi ? bo piepr*ysz jakbys wypil troche zaduzo

Co do tego jak to bedziesz bil- ale ty sie boisz tak bez planu pamietasz valorie ? jak ja i koqu i reszta Bse walczyla a ty w dp grzales tylek bo bales sie ze padniemy bo to bo siamto ? a co teraz przyparty do moru jestes i kozaczysz-zyc albo nie ? :)

PS a co do tej milsoci xaem sowi- smieszne- bo pamietam jak sowi nadawal na xaema na gc jaki to idiota,debil itd ze za slowa ktore mu powiedzial mosial go przepraszac bo ianczej bys doszedl do ordo i wtedy cala nebula by legla pod twoim mieczem. Sowi chlopie w rl jestes nikim w tibi tez i nic sie niezmieni- dziw ze masz ten lvl ale niedodaj sobie zaslog i umiejetnosci- bo jak tam ktos mowil jak padales na war bo bota nieustawiels itd ze zabijesz tego siamtego a tak naprawde to zenujacy jestes- jedyne co zabijasz to pk pod kazo- a jak cie tacy pk otoczyli i bili w paru to o pomoc wolales :)

Ale tu prosba do uv i reszty mlodszych od niego- chlop ma 28 lat- gra zawodowo w tibie i on chce wprowadzic jak kononowicz lad i porzadek i dobrobyt- glosujcie na sowiego- bedzie pokoj i 0 pa- th- itd prawie jak raj :) ale chyba taka gra by sie znodzila po paru dniach kazdemu- sowi juz dawno ci mowilem non pvp- bo zachowujesz sie jak moj kolega ktory bral sterydy i myslal ze wygladem miska - pokona kazdego a tak naprawde dzieciaki mu wbijaly sliwe bo sie bal bic i nieumial - jak ty- lvlem nikogo nieprzestraszysz- napewno nie mnie bo i mnie nieumiales pokonac majac 160 a ja 80 :) bez paca...

starysiad
23-06-2007, 01:41
piotrus ty znowu pijesz ? to przez to ze chlopaki o 10 lat mlodsi niedadza ci pograc i poszlaec w tibi ? bo piepr*ysz jakbys wypil troche zaduzo

Co do tego jak to bedziesz bil- ale ty sie boisz tak bez planu pamietasz valorie ? jak ja i koqu i reszta Bse walczyla a ty w dp grzales tylek bo bales sie ze padniemy bo to bo siamto ? a co teraz przyparty do moru jestes i kozaczysz-zyc albo nie ? :)

PS a co do tej milsoci xaem sowi- smieszne- bo pamietam jak sowi nadawal na xaema na gc jaki to idiota,debil itd ze za slowa ktore mu powiedzial mosial go przepraszac bo ianczej bys doszedl do ordo i wtedy cala nebula by legla pod twoim mieczem. Sowi chlopie w rl jestes nikim w tibi tez i nic sie niezmieni- dziw ze masz ten lvl ale niedodaj sobie zaslog i umiejetnosci- bo jak tam ktos mowil jak padales na war bo bota nieustawiels itd ze zabijesz tego siamtego a tak naprawde to zenujacy jestes- jedyne co zabijasz to pk pod kazo- a jak cie tacy pk otoczyli i bili w paru to o pomoc wolales :)

Ale tu prosba do uv i reszty mlodszych od niego- chlop ma 28 lat- gra zawodowo w tibie i on chce wprowadzic jak kononowicz lad i porzadek i dobrobyt- glosujcie na sowiego- bedzie pokoj i 0 pa- th- itd prawie jak raj :) ale chyba taka gra by sie znodzila po paru dniach kazdemu- sowi juz dawno ci mowilem non pvp- bo zachowujesz sie jak moj kolega ktory bral sterydy i myslal ze wygladem miska - pokona kazdego a tak naprawde dzieciaki mu wbijaly sliwe bo sie bal bic i nieumial - jak ty- lvlem nikogo nieprzestraszysz- napewno nie mnie bo i mnie nieumiales pokonac majac 160 a ja 80 :) bez paca...
to ze jest nikim w tibii to troszke przesadziles (przynajmniej na nebuli), mysle ze wielu moze mu pozazdroscic tego czego dokonal na tym serwie. kazdy polenia bledy, on rowniez no i co z tego? a to ze 160 knightem nie mogl cie zabic to jakos mnie tak strasznie nie dziwi, gdyz jakbys gral chociaz przez chwile knightem to wiedzialbys ze jak narazie w pvp knight jest niczym, moze jedynie brac na siebie sdki no ale poczekajmy jeszcze pare dni i sie moze to troszke zmieni.

nuttella1
23-06-2007, 01:51
oj podrzniku szkoda ze nie jestesmy tacy jak ty.

wogole co z tego ze on ma iles tam lat i gra w tibie? czy twoim zdaniem w tibie mozna grac w mlodosci a pozniej juz nie? to co kto lubi to jego sprawa elo. ;)

Podroznik
23-06-2007, 01:53
to ze jest nikim w tibii to troszke przesadziles (przynajmniej na nebuli), mysle ze wielu moze mu pozazdroscic tego czego dokonal na tym serwie. kazdy polenia bledy, on rowniez no i co z tego? a to ze 160 knightem nie mogl cie zabic to jakos mnie tak strasznie nie dziwi, gdyz jakbys gral chociaz przez chwile knightem to wiedzialbys ze jak narazie w pvp knight jest niczym, moze jedynie brac na siebie sdki no ale poczekajmy jeszcze pare dni i sie moze to troszke zmieni.

w 3 miechy solo mialem 100 ek na furoze- i niepowiedzialbym ze knight i jego pvp jest niczym tzl jak umiesz grac ;) - sam mogles trapa zorganizowac a na przeczymanie kazdego zalatwisz :) a jak i mi exori po 250 wlazilo + explo po 80 + hity po 100 w sorca to takiemu 80 sorcowi ciezko przezyc a my mowimy o 160 ek ? 60 lvl wiecej ? troszke wieksze hity z explo i exori ...ale mowmy tez o braku jakiegokolwiek pvp i pomyslnku z jego strony- dloogo go znam widzielm na otsie w akcji jak mieli wojne z phy- zawsze bylo to ja blokam stoje a wy uhajcie to jest gra ?

nuttella1~~ hmm ale widzisz gdy masz prace i tibie i nic wiecej to to torche taka niesmaczna sytuacja- a znam jego sytuacje...

nuttella1
23-06-2007, 01:59
uwiez mi ze to jego zycie niech robi w zyciu to co mu odpowiada i niech kazdy tak robi bo ja bede robil to na co bede mial ochote i nic do tego innym.

Podroznik
23-06-2007, 02:09
uwiez mi ze to jego zycie niech robi w zyciu to co mu odpowiada i niech kazdy tak robi bo ja bede robil to na co bede mial ochote i nic do tego innym.

Swieta racja-problem w tym ze on sie wmieszal kiedys w moje zycie (chociaz niema swojego oprocz stolka i monitora i tej gry a chcial nauczac i radzic)- naszczescie to przeszlosc i mamy ja zasoba z tym kims...

Artas
23-06-2007, 12:32
Swieta racja-problem w tym ze on sie wmieszal kiedys w moje zycie (chociaz niema swojego oprocz stolka i monitora i tej gry a chcial nauczac i radzic)- naszczescie to przeszlosc i mamy ja zasoba z tym kims...

Btw.
Name: Podroqu
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 12
World: Nebula

Comment: ~~~~~~HAIL Family ... QU~~~~~~

Brother:
*Bulikuliqu* <plx back here>
~Koqu~
*Sowqu*

Odpierdol się od niego bo sam pewnie nie jesteś lepszy.
On przynajmniej pracuje, odpoczywa od komputera.
A ty? Jeżeli wbiłeś 100lvl w 3 miechy to napewno miałeś rl life.
Chyba że 4 ownerów po 4 godziny dziennie.
A odpoczynek jak stamina się skończy(Hmm... Coś jak Celandia?)

Lynx
23-06-2007, 12:57
Btw.

Brother:
~Koqu~
*Sowqu*

Podróznik na tym servie grał charem Zwierzqu nie jakiś Podroqu ^^

Podroznik
24-06-2007, 00:37
Btw.

Brother:
~Koqu~
*Sowqu*

Odpierdol się od niego bo sam pewnie nie jesteś lepszy.
On przynajmniej pracuje, odpoczywa od komputera.
A ty? Jeżeli wbiłeś 100lvl w 3 miechy to napewno miałeś rl life.
Chyba że 4 ownerów po 4 godziny dziennie.
A odpoczynek jak stamina się skończy(Hmm... Coś jak Celandia?)

TA byl okres ze niemialem rl life i to byla zima dwa lata temu i to byl moj jednyny taki okres-a teraz hehe... to inne zycie- lepszy w czym ? w graniu w je*aniu na kompie ? on odpoczywa ? hehe ciekawe po czym :) chyba po klikaniu w klawie- mozna odciskow dostac ;p
TA i masz racje niebylem lepszy- bylem takim samym debilem bo gralem w to calymi dniami jak on- naszczescie mi przeszlo.. dawno temu i nietrwalo to dlogo :)

kierowca_smieciarki
24-06-2007, 21:35
Man ty jak chcesz po spamamowac i powyzywać sie to sobie załóz kanal. co to ma do tego tematu?

PS. myslisz ze tym coś w skurasz?