Pokaż pełną wersje : nowe magie knighta
filip1432
12-06-2007, 17:30
jak myślicie czy nowe czary (rzut bronią i uderzenie w ziemie czy coś takiego) będą dla facc czy pacc
czytałem ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie
z góry dzięki
Ja myślę że exori i exori gran będą dla pacc a te niby hmm i gfb dla facc.
W końcu cipsoft "zabrał" gfb i hmm na rzecz nowych czarów.
Elite-Faru
12-06-2007, 17:46
Mi sie wydaje że czary te będą na pacc ale chociaż jakiś jeden najsłabszy mogli by dać na facc :/
filip1432
12-06-2007, 18:42
chciałbym by chociaż rzut i uderzenie w ziemie było dla facc. pacaa tak nie kupię
a jak myśli reszta na ten temat??
beda tylko dla pacc to jest pewne, z czegos musza zyc, a nowe czary to jest kolejny dobry powod zeby kupic pacca.
tu nie ma czegos takiego ' co mysla inni'
tutaj trzeba czekac, bez zbednych spekulacji i domyslow.
kolejny spam topic, ludzie cierpliwosci i skonczie z takimi tematami typu " czy czary beda dla pacc?" "czy sorc bedzie udupiony?" itd itp etc.
dajcie spokoj......
filip1432
12-06-2007, 19:07
niech to niech to niech to szkoda tak do kupna pacc mnie nie zmuszą (teraz może w przyszłości )
mogli by chociaż 1 dla facc:)
To nie beda czary tylko umiejetnosci (tibia upodabnia sie do innych gier tego typu :cup:) mysle ze przynajmniej powinno to byc dla pacc ale cipki jak zwykle moga cos od***ac
Jeśli te czary beda dostepne tylko dla paccow, Tibia bedzie powoli stawala sie platna... wkoncu wtedy Knighci i Paladynowie beda z paccem beda znacznie gorowac nad pozostalymi.
A ja mysle ze ze 2 czary beda na facc a reszta dla pacc a ja im na zlosc nie kupie pacca (wole se kupic wiecej ramu :P)
Milten Magician
13-06-2007, 20:13
Na moje oko to na pewno jeden z tych czarów będzie dla facc i myślę, że będzie to rzut bronią.
CzesioMS
13-06-2007, 21:01
Jak dla mnie to tylko Knighta udupili. Zabrali HMM, zabrali GFB (bo z tego co wnioskuje to max obrażenia będą 15-20), bronie co kilka (5?) lvli (strata kasy) większe zużywanie uh/manasów (bo przecież exura też będzie słabsza), Co to wogóle za czaty jakiś rzut rodzynkiem, i pierdnięcie ziemi? Ja i tak sram na to bo mam PACCA ale moim zdaniem Knighta bardziej udupili niż ulepszyli.
Oj Czesio, puknij sie czyms bardzo mozno w glowke... Kilka dni po informacji o zmianach w profesjach, a ty nadal takie glupoty wypisujesz.. Przeczytaj najpierw. Zadne czary zwiazane z leczeniem nie beda zmieniane, zatem...
Tibia-Fighter
13-06-2007, 22:10
Czesiu... Nie mają prawa udupić knightów po prostu nie ma takiej możliwości i tyle zrozum... PO za tym nowe spelle mają być... itd.
Malkowicz
13-06-2007, 22:14
Oj Czesio, puknij sie czyms bardzo mozno w glowke... Kilka dni po informacji o zmianach w profesjach, a ty nadal takie glupoty wypisujesz.. Przeczytaj najpierw. Zadne czary zwiazane z leczeniem nie beda zmieniane, zatem...
mozno rotfl aha i brak polskich liter
Ps:Niedługo 18-ka(W profilu Mam zły wiek) Pacc Wracam Do Sorca na urodziny możecie mi życzyć tylko go go 80lvl mam 78 :topic:
bedzie good ;) faccki napewno sie czegoś doczekaja, czy rzutu bronia czy uderzenia w ziemie czy moze obu (oba skile przypominaja mi warcrafta 3 [weapon throw i bash/stomp:p])
exori i exori gran z pewnościa zostana pla pacc wkoncu musza jakos zacheci potencjalnych nabywcow
knighci trenujcie skille a po upie beda ladne obrażenia wchodzic
moze bedzie sie dalo jakos wmiare oplacalnie gsy bic z lapy by nie kupowac przekletych gs siilkow :P
problemem moze byc to co sie na ofie bedzie dzialo, jesli ~50lvle tam wejda dziekuje....
troche odbieglem od tematu :P
update zapowiada sie swietnie zarowno dla facc jak i pacc knightow
chciałbym by chociaż rzut i uderzenie w ziemie było dla facc. pacaa tak nie kupię
a jak myśli reszta na ten temat??
Ty myślisz że 2 najważniejsze nowo wprowadzone czary będą dla pacc?
Nie znasz CipSoftu.... Śnisz...
Z 2 strony:
Zarób na pacca, przestań pić or na co wydajesz kase, odłóż i masz pacc ;-)
Wszystko dla Pacc jak zawsze ...
Wszystko dla Pacc jak zawsze ...
A wy dalej z tymi gadkami.
Nie rozumiecie że Facc to taki darmozjad? Gracze którzy mają Premium Account płacą za urozmaicanie gry w pewnym sensie, aby się ulepszała.
I co to się im czy wam,faccom należy?
Mutilator
14-06-2007, 10:24
No prosze, a ja myślałem, że współpracownicy Tibia.pl myślą czasem...
Byłeś kiedyś facc? Zastanawiałeś się jakby ktoś miał kupować pacc w ciemno nie znając gry?? Albo co gorsza kupować pacc do gry która mu się nie podoba (nic dla facc) nie wiedząc czy z pacc mu się spodoba czy nie?
IMHO jeżeli facc zamiast hmm i gfb nic nie dostanie, to będzie lipa dla Cipsoftu. Pamiętajcie, że każdy facc to potencjalny klient, który w przyszłości może kupi pacc. Im wyższy lvl tym pacc bardziej kusi (Anni, Faraony itd. itp.). Sam zastanawiam się nad kupnem pacc za kilka lvli, ale jak już teraz będzie mi się bardzo ciężko grało, to nie wiem czy to zrobie, bo może kupie pacc teraz a potem nie i co wtedy? Znów będę stał w miejscu?
P.S. Wszelka krytyka mile widziana.
P.S.2 I co to się im czy wam,faccom należy? To zdanie jest piękne. Takie poprawne i logiczne, że ciężko zrozumieć o co chodzi ^^
Piotrek Marycha
14-06-2007, 16:20
Jak dla mnie to tylko Knighta udupili. Zabrali HMM, zabrali GFB (bo z tego co wnioskuje to max obrażenia będą 15-20), bronie co kilka (5?) lvli (strata kasy) większe zużywanie uh/manasów (bo przecież exura też będzie słabsza), Co to wogóle za czaty jakiś rzut rodzynkiem, i pierdnięcie ziemi? Ja i tak sram na to bo mam PACCA ale moim zdaniem Knighta bardziej udupili niż ulepszyli.
omg next oporowa jałówa, oni ci daja a ty jeszcze narzekasz? zal.pl
mozno rotfl aha i brak polskich liter
Ps:Niedługo 18-ka(W profilu Mam zły wiek) Pacc Wracam Do Sorca na urodziny możecie mi życzyć tylko go go 80lvl mam 78 :topic:
1 blad, az tak cie to denerwuje? bo mnie bradziej np to ze NieUmieSz NormalNIe WielkOSCi LITer DobRAc, a co do polskich liter - co w tym dziwnego? 70% ludzi pisze bez nich
@Topic, nie wiem jak zrobi CipSoft, ale w IMO oni MUSZĄ dac je dla facc, bo to maja byc "zamienniki" run, a przeciez runy sa dla facc, to chyba logiczne
filip1432
14-06-2007, 17:50
ale co wymyślą to ja już nie wiem
patrząc na czary knighta to tam 50% facc 50% pacc więc mogli by dać coś dla facca bo niedługa żeby grać knightem to trzeba będzie mieć pacc bo bez jakiśkolwiek czajów trochę silniejszych to nie będzie miało sensu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.