Wern
12-06-2007, 22:39
Czesc:)
Mianowicie mój kolega posiada knighta:
31 kina,skile 64/63<zall co nie??>
eq-K arm,p legi,crown helmet,medusa shield,bright sword.
Zapytał by sie was osobicie ale ponieważ komputer jest w naprawie i bedzie go miał dopiero jutro póznym popoludniem zapytam sie was o Elfy w okolicach Ab.
Znajduje sie tam pare elfow 2 scauty i 1 arcanias<chyba>
Pyta sie :
-Czy może juz tam bez problemowo expić<exp nie musi byc bardzo zachwycający bardziej zalezy mu na kasie>)Na pacc zbiera.(wiecie te orchidy i blosoomy..:)8o
-Ile expa tam wyciagnie(np.10k/h)
-Ile kasy tam wyciągnie po około 3 h huncie.(codziennie)
-Co odrazu bic leciec do scautów arcana czy moze najpierw elfy wybic?
A teraz cos dla mnie:
Posiadam 33 knighta ze skilami 71/70 dla mnie tez liczy sie kasa poniewaz musze oddac komus 30 k.(Nie pisac ze lootbagi bo mnie to wkur..)
Powarzam all pytania:
Czy może juz tam bez problemowo expić<exp nie musi byc bardzo zachwycający bardziej zalezy mu na kasie>)Na pacc zbiera.(wiecie te orchidy i blosoomy..:)8o
Prosze o 2 odpowiedzi:)
Bardzo prosze o szybkośc w odpowiedziach ponieważ niedlugo schodze z komputera<Tv> a jutro w szkolq miałbym mu juz powiedziec(dla mnie tez szybko bo rano chce isc na hunt tam:)
-Nie pisać aby moj kolega poskilowal poniewaz on tego nie cierpi!
-Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi:):evul:
A no i jeszcze 1 wiem ze sa przyklejone tematy typu gdzie expic ale tam nie uzyskam satyfkacjonującej mnie odpowiedzi.
Z góry prosze o nie usuwanie tematu:)
Mianowicie mój kolega posiada knighta:
31 kina,skile 64/63<zall co nie??>
eq-K arm,p legi,crown helmet,medusa shield,bright sword.
Zapytał by sie was osobicie ale ponieważ komputer jest w naprawie i bedzie go miał dopiero jutro póznym popoludniem zapytam sie was o Elfy w okolicach Ab.
Znajduje sie tam pare elfow 2 scauty i 1 arcanias<chyba>
Pyta sie :
-Czy może juz tam bez problemowo expić<exp nie musi byc bardzo zachwycający bardziej zalezy mu na kasie>)Na pacc zbiera.(wiecie te orchidy i blosoomy..:)8o
A teraz cos dla mnie:
Posiadam 33 knighta ze skilami 71/70 dla mnie tez liczy sie kasa poniewaz musze oddac komus 30 k.(Nie pisac ze lootbagi bo mnie to wkur..)
Powarzam all pytania:
Czy może juz tam bez problemowo expić<exp nie musi byc bardzo zachwycający bardziej zalezy mu na kasie>)Na pacc zbiera.(wiecie te orchidy i blosoomy..:)8o
Prosze o 2 odpowiedzi:)
Bardzo prosze o szybkośc w odpowiedziach ponieważ niedlugo schodze z komputera<Tv> a jutro w szkolq miałbym mu juz powiedziec(dla mnie tez szybko bo rano chce isc na hunt tam:)
-Nie pisać aby moj kolega poskilowal poniewaz on tego nie cierpi!
-Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi:):evul:
A no i jeszcze 1 wiem ze sa przyklejone tematy typu gdzie expic ale tam nie uzyskam satyfkacjonującej mnie odpowiedzi.
Z góry prosze o nie usuwanie tematu:)