zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lekcja chemii o0

Rybzor
13-06-2007, 17:24
Co sądzicie o tej lekcji? nagrałem kawałek, wcześniej mogłem też, bo fajne hasełka leciały ; P. To moja lekcja chemii dzisiejsza, myślicie, że babka przesadza, czy to na porzadku dziennym? troche jednak po koledze jechała : p. Też tak macie?
Btw szkoda, że dzwonek zadzwonił : P

http://lekcja.chemi.xd.patrz.pl/

Walekifa
13-06-2007, 17:39
Mamy. ;) U nas również na chemii jest jazda. Po prostu wszyscy boją się iść na lekcję,a tak chyba nie powinno być.

Andrealfus
13-06-2007, 17:44
u mnei to samo :) tylko leca hasla "wy tepaki" " caly rok sie nie uczycie tylko galami swiecicie" "rzeczywistosc was dopadnie" "na tescie gim. bedziecie miec 0 pkt" "wy durnie" "niech was pieklo pochlonie" "zobaczymy jak w zawodowce wszyscy skonczycie" POprostu mam teraz obraz ze kazda nauczycielka chemi jest posrana :D

kamosblue
13-06-2007, 17:51
pff... light.

u nas to są większe akcje.

crawling2
13-06-2007, 17:55
czekałem do końca nagrania, myślałem, że się coś rozkręci a tu dupa...
u nas są o wiele większe odjazdy. u nas ci nudniejsi nauczyciele to są tacy jak na tym nagraniu.

Chesterkaa
13-06-2007, 17:55
u nas juz jest spokoj od kiedy baba przyprowadzila dyre na lekcje ; ooo

Luthi
13-06-2007, 18:38
Co za głupia baba...
Ja bym nigdy nie pozwolił aby ktoś mi tak jechał z ironią i chamstwem.
[biorąc pod uwagę, że ja sam też z tym nie jade.].

Takie stare baby trzeba tempić. Najlepiej co 10lat uczenia w szkole wysłac do pracy fizycznej na 2lata i znów kambek. Pfff...
NIE DAJCIE SOBIE TAK JEZDZIC bo to zal jest.

Articuno
13-06-2007, 18:45
Ja rozumiem, żeby uczniowie jechali pod nauczycielu, ale na odwrót? Może by tak, zgłosić trepie(do autora) do dyrekcji, chyba, że wam takie cuś odpowiada.

Rybzor
13-06-2007, 18:53
Ja rozumiem, żeby uczniowie jechali pod nauczycielu, ale na odwrót? Może by tak, zgłosić trepie(do autora) do dyrekcji, chyba, że wam takie cuś odpowiada.

E, w gruncie rzeczy, u nas w szkole takie coś nic nie daje, zwłaszcza, że ta babka uczy tam od hoho... A takie sytuację są często, jednak nie odbija sie to na ocenach i nikogo nie udupia specjalnie w klasie (jeśli chodzi o oceny), tylko lubi sie powyżywać czasem : p

Tovob Lard
13-06-2007, 19:00
Teraz uważaj na :
interwencje/997/pod napięciem/uwage/niedowiary/rozmowy w toku/jerego springera/turbo erotykon/top gear

Necromantor
13-06-2007, 19:21
Już to wyslalem do ,,uwagi''!!!Ryba trzymaj sie jestesmy z toba!!Nie damy soba pomiatac!!FREEDDOOMM!!!

Trzynastka
13-06-2007, 19:24
Która Ty jesteś klasa?

Iron
13-06-2007, 19:30
Ej no Ryba pani z chemii jest git:d Nawet ostatnio zaczęła mnie ta babka chwalić;P

Ghard Lage
13-06-2007, 19:47
A u nas pani od chemii jest spoko :) nie tak jak u was może podesłać wam ją to trochę was nauczy chociaż :p

PS: BTW pozdro dla pani W. z Gim 3 w Olsztynie

matiiii
13-06-2007, 20:19
u nas to są większe akcje.

Zwłaszcza na matmie. xD

Caer
13-06-2007, 20:54
Raczej lajcik.

janek@
13-06-2007, 22:31
Luzik. ;p

Ty narzekasz na nauczycielke, a my co mamy robic? U nas jak ktos niepotrzebnie sie odezwie zostanie sparalizowany okrzykiem bojowym naszej nauczycielki z chemi. xD Raz to tak walnela wskaznikiem o stol, ze sie polamal i jakims cudem rozbil probowke roztworu kwasu siarkowego (VI). ;p

Jednak najsmieszniejsza jest lekcja muzyki. :D Cala klasa robi co chce.

P.S.
Smiac sie czy plakac? ;/

Kozunek
13-06-2007, 23:22
U nas na chemi to jest raczej cisza. Lepiej na plastyce :evul: To są teksty z ostatnich 2 lekcjich:
"ten chlew to jesteście wy"
"to szambo to jesteście wy"
"jesteście bandą niereformowalnych decydentów"
itp. jak coś sobie przypomnę to dopiszę
Ale w sumie to się jej nie dziwie tez bym sie wnerwił jakbym od ucznia dostał mydłem w głowę :P

Dolor
14-06-2007, 08:33
Eeee...
Moja nauczycielka z chemii jest dużo lepsza wyzywa nas od debili durniów kretynów itd. ale jak co do czego to babka jest spoko. Wytłumaczy pomoże i jest.

.Matrik.
14-06-2007, 12:37
Nasza nauczycielka chemii też jest indywiduum...

1. Rzuca w uczniów kredą, czasem butami i cyrklami (rzadziej).
2. Zdejmuje buty i chodzi boso po klasie.
3. Nazywa nas Torbami ("Co piszesz, Torbo jedna!").
4. Ma mroczną przeszłość.
5. Pół lekcji robi wykład i trzyma nas całą przerwę.
6. Gdy ktoś stoi przy tablicy i nie wie co zrobić - "Lubię, gdy mężczyźni na mnie patrzą."

Jest tego więcej, ale cóż...

Ogólnie i tak ją lubimy.

Pramus
05-08-2007, 14:14
Eeee tam cienko

A u nas pani od chemii jest spoko :) nie tak jak u was może podesłać wam ją to trochę was nauczy chociaż :p

PS: BTW pozdro dla pani W. z Gim 3 w Olsztynie

Hah! Tez jestem z Gim3 (wlasnie skonczylem) i mialem z nia lekcje, choc uwazam, ze pani zwana "Flintą", która zastępowała przez rok panią W. była śmieszniejsza, ale nic z jej lekcji nie mozna bylo wyciagnac. Przyznaj, ze Pani Cz. od biologii jezdzi po uczniach w sposob mistrzowski.

Arczeron
05-08-2007, 14:48
u nas juz nawet sa odpowiednie teksty
jak mowimy do niej do tablicy jak cos pisze to sie wydziera 'NIE MOW DO MOICH PLECOW' czasami jeszcze cos doda
tzn ogolnie to glownie sie drze jakby ja ze skóry obdzierali ;| poza tym nic

Fiszbin
05-08-2007, 15:40
W gimnazjum chemik był dość wymagający i często się wydzierał :p Teraz w LO, nauczycielka od chemii ma głos i zachowanie jak Majka Jeżowska. "Dzień dobry dzieciaczki, zapiszcie temacik lekcji, dziś będzie mówić o atomikach :)))))))".

A co do nagrania to nic szczególnego, liczyłem na jakieś ostre wydzieranie mordy, plus wyzwiska :P.

- Prodigy -
05-08-2007, 16:10
Co za głupia baba...
Ja bym nigdy nie pozwolił aby ktoś mi tak jechał z ironią i chamstwem.
[biorąc pod uwagę, że ja sam też z tym nie jade.].

Takie stare baby trzeba tempić. Najlepiej co 10lat uczenia w szkole wysłac do pracy fizycznej na 2lata i znów kambek. Pfff...
NIE DAJCIE SOBIE TAK JEZDZIC bo to zal jest.

Podpisuję się trzema rencami, szkoda mi kolesia, że daje sobie tak wkładać. Ja już na szczęście od chemii mam wolne od jakiegoś czasu, ale na chemice nie narzekaliśmy, tak, czy owak, zresztą jak i na większość nauczycieli. Jedyna taka cwana była prof. od niemieckiego, ale po edukująco-pouczajacych odpowiedziach kumpla, w stylu "Ta stuł już ten ryj..." na ogół stosowała się do prośby.

Mad-Sin
05-08-2007, 16:59
Ja tam na moje nauczycielki nie narzekam... dobra teraz mam jędze z fizyki, która sama nie potrafi uczyć, a na wszystkich się wydziera, a z gimnazjum pamiętam nauczycielkę o pseudonimie Babcia Kwas :D

Patton
03-11-2007, 21:40
HaHaHa a u nas na geografi taka babka jest ma przydomek bozenka lub babcia rakieta HaHa i ona tak wchodzi do klasy i tak WSTAJEMY! MODLIMY SIE! SIADAMY! jak jakis general xD albo cos O albo babka od matematyki ps kermit porabana calkowicie dala mi 1 za to ze nie mialem jednego zadania hohoho a babsztyl od fizyki to hoho pizda karze pisac kartkowki na kazdej lekcji i dajze tyle zadania ze rece i majtki opadaja...ogolnie polskiej szkole jest jeszcze wiele do zrobienia....Dlugo moglbym jeszcze wymieniac zeczy ktore dzieja sie w gimnazjum im jana pawla II i z pewnoscia mozna to zaliczyc do najwiekszych absurdow!!!!!8o

Theraphosidae
04-11-2007, 02:05
HaHaHa a u nas na geografi taka babka jest ma przydomek bozenka lub babcia rakieta HaHa i ona tak wchodzi do klasy i tak WSTAJEMY! MODLIMY SIE! SIADAMY! jak jakis general xD albo cos O albo babka od matematyki ps kermit porabana calkowicie dala mi 1 za to ze nie mialem jednego zadania hohoho a babsztyl od fizyki to hoho pizda karze pisac kartkowki na kazdej lekcji i dajze tyle zadania ze rece i majtki opadaja...ogolnie polskiej szkole jest jeszcze wiele do zrobienia....Dlugo moglbym jeszcze wymieniac zeczy ktore dzieja sie w gimnazjum im jana pawla II i z pewnoscia mozna to zaliczyc do najwiekszych absurdow!!!!!8o

O rly?

temat sprzed 3-4mies.

Gratulacje refleksu, szczere.

Irons
04-11-2007, 11:33
Naprawde weźcie tego kolesia. Nie dość, że odświeza stare tematy to jeszcze nic nie mozna na niego powiedziec, bo już warna zarobiłem :|

raf420
04-11-2007, 14:20

Wez się powieś oks?
Twoja interpunkcja i niesamowita umiejętność sklejania zdań po prostu aż razi głupotą.

Co do tematu.
Mam taka jedna nauczycielkę, która nazywamy kłodą, ale poza krzyczeniem na łysine i rozczochrane włosy nic specjalnego nie robi tak samo jak reszta nauczycieli.