Pokaż pełną wersje : Test server, letni 2007- kiedy go otworzą?
kuba13ufo
13-06-2007, 17:25
Więc jak w temacie kiedy otworzą test server? nie mogę sie doczekać 8o proszę podajcie mi jeśli wiecie mniej, więcej miesiąc( jak znacie to date :P). Dzięki za odpowiedz, jeśli nie wiecie to nie piszcie i nie zaśmiecajcie.
kuba13ufo
13-06-2007, 17:28
ech miałem nadzieje, byleby szybko go otworzyli
32.13.2015 25:60:60. Wtedy włączą TSa.
Andrealfus
13-06-2007, 17:42
gdyby bylo wiadomo cos na ten temat bvylby jakis news albo oficjalny temat na tibia.com
Goldscorpion
13-06-2007, 17:44
Mlim zdaniem jeżeli nie w tym to na 100% w nastepnym tygodniu 9oczywiście mam na myśli tutaj TS dla VPIów czyli GMs, GODs itp.)
Andrealfus
13-06-2007, 17:46
ja mysle ze troche pozniej. ostatni letni up byl dopiero w sierpniu z tego co pamietam wiec nie wiem jak ten wypadnie
Hestoran
13-06-2007, 17:47
nikt tego nie wie
U nas na securze wiedzą... tzn mniej wiecej date update.
Piątkowy teaser bedzie ostatnim a potem juz tylko testserver i update.
Cm byl na pewnym channelu... ;)
Andrealfus
13-06-2007, 17:48
ooo :D:D widze ze kolega doinformowany :) pozdrawiam secure, gralem keidys, mily server :)
Goldscorpion
13-06-2007, 17:49
Wiec dobra cwaniaczki 3mam za słowo :p
kuba13ufo
13-06-2007, 17:58
i o takie porządne odpowiedzi mi chodziło, przecierz nikt tak dokładnie nie wie kiedy ale o te przypuszczenia i wiadomości o zeszłych testach mi chodziło. thx za odpowiedzi:]
jestem tylko ciekaw o czym bedzie w piątkowym teaserze.
Może powiedzą coś o trzecich addonach (o ile dadza je w tym updacie).
Andrealfus
13-06-2007, 18:07
@up
trzeci addon hmm.. to by bylo niezle :)
Goldscorpion
13-06-2007, 18:09
Oto kilka mozliwosci:
-kosmetyczne zmiany w grafice
-kosmetyczne zmiany w kliencie
-nowe questy
-nowe addony
-nowe umiejetnosci npc
raczej powinny być addony i questy więc nie jestem pewnien czy teraz ma byc ostatni news. Chociaż z drugiej strony i tak najwiecej wiadomosci zostanie nam przekazanych w dniu update wtedy podsumowanie i jeszcze raz wszystko zostanie dokładnie wytłumaczone.
Andrealfus
13-06-2007, 18:28
a zreszta... zobaczymy co pokaze nastepna zapowiedz updata. Dla mnie ten update i tak juz jest super
jak oglądałem archiwum tibia.com towychodzi na to że wiekszosc updatow jest w Sierpniu.:confused:
Żeby się nie okazało że teraz sobie też tyle poczekamy.:(
Andrealfus
13-06-2007, 20:47
o rany gdyby znowu mi kazali do sierpnia czekac <boo> z tym updatem zastanawiam sie czy nie wrocic do gry ale update musi byc na poczatku wakacji inaczej to mnei to bedzie interesowalo tyle co zeszloroczny snieg ktorego nie byl o;p
Wydaję mi się, że nowych addonów ani outfitów nie wprowadzą. W tym update skupili się głównie nad zbalansowaniem postaci, chociaż kto wie co Cipy jeszcze planują.
Robert Lublin
14-06-2007, 00:04
AHAHAHAHHAAAAHAHAHA SPADłEM Z KRZESLA ;D
Nie ma jak info z pod dp... ;)
Hmm...wiecie rozczaruje was watpie ze Cipy zrobią test server dla wszystkich bo test server jest po to aby odalesc bugi ale tylko tutaorzy, gmi itp je odnajdują a reszta tylko pkuje i bawi sie w wojny...
TEset server napewno bedzie ale kiedy i czy dla wszystkich narazie nikt nie wie... ;)
Gatho Gokhinin
14-06-2007, 00:12
Nic nie mowie ale nigdy nie było otwartego TS przed letnim updatem- zawsze były tylko dla tutorów... Nie macie na co liczyć.
Public Servery są tylko przed zimowymi aktualizacjami i przed okazjonalnymi np kiedyś wiosną był update (wprowadzenie white list+ jakies inne drobne zmiany).
Hestoran
14-06-2007, 00:19
AHAHAHAHHAAAAHAHAHA SPADłEM Z KRZESLA ;D
Nie ma jak info z pod dp... ;)
Hmm...wiecie rozczaruje was watpie ze Cipy zrobią test server dla wszystkich bo test server jest po to aby odalesc bugi ale tylko tutaorzy, gmi itp je odnajdują a reszta tylko pkuje i bawi sie w wojny...
TEset server napewno bedzie ale kiedy i czy dla wszystkich narazie nikt nie wie... ;)
Nie masz pojecia to nie mow, zresztą sam zobaczysz nie bede ci tłumaczył.
Jakby to bylo "info spod depo" zauwaz ze ta informacja byla by juz na forum moj mistrzu.
Wystarczy ci to ze ten teaser bedzie ostatnim, CM byl na tutor channel ;)
Jesli masz kolegow tutorow ktorzy byli w tym momencie , popytaj.
Zrozum ze niektorzy nie maja dostepu do tego typu informacji, jednak wszystkie daty moga sie pozmieniac , bedzie to zalezne od ilosci bugow znalezionych na testowym serwerze.
Co do testserver'a bedzie prawdopodobnie tak jak kolega nizej napisal, zamkniety chociaz tego nikt nie wie.
Andrealfus
14-06-2007, 07:42
wisi mi czy test bedzie otwarty czy zamkniety, byle by był to bedzie juz oznaka zblizajacego sie updatu
Robert Lublin
14-06-2007, 08:29
Nie masz pojecia to nie mow, zresztą sam zobaczysz nie bede ci tłumaczył.
Jakby to bylo "info spod depo" zauwaz ze ta informacja byla by juz na forum moj mistrzu.
Wystarczy ci to ze ten teaser bedzie ostatnim, CM byl na tutor channel ;)
Jesli masz kolegow tutorow ktorzy byli w tym momencie , popytaj.
Zrozum ze niektorzy nie maja dostepu do tego typu informacji, jednak wszystkie daty moga sie pozmieniac , bedzie to zalezne od ilosci bugow znalezionych na testowym serwerze.
Co do testserver'a bedzie prawdopodobnie tak jak kolega nizej napisal, zamkniety chociaz tego nikt nie wie.
AHAHAHAHAAH... ok ok Ja mam dziadka GM i on mowi ze nie bedzie update!!oneone11!
Heh jak test sever bedzie za tydzien to Cie nawet przeprosze ale jestem prawie pewny ze sie mylisz..( prawie pewny powniewasz moze byc w kazdej chwili) ;)
Wiec do zobaczenia za tydzien... bb ;)
Wiec tak , chcialem sie lekko wypowiedziec :P
W ostatnim letnim update teasery byly dosc pozno mianowicie zaczynaly sie czerwiec 21 2006 Pod tytulem Welcome to Liberty Bay. W tym roku zas na prozbe graczy teasery zostaly puszczone wczesniej Maj 11 2007 ... Co ma zwiazek ze w tym roku test server bedzie wczesniej pewnie tak samo jak update zalezacy od ilosci bugow etc. W zeszlym roku update byl dopiero Sierpien 01 2006 .... wiekszosc updatow zaczynalo sie w sierpniu wiec to chyba zla wiadomosc :/ Miejmy tylko nadzieje ze Update nastapi w lipcu :)
Wydaję mi się, że nowych addonów ani outfitów nie wprowadzą. W tym update skupili się głównie nad zbalansowaniem postaci, chociaż kto wie co Cipy jeszcze planują.
dodadza z racji nowej rasy addony :P
Andrealfus
14-06-2007, 12:42
AHAHAHAHAAH... ok ok Ja mam dziadka GM i on mowi ze nie bedzie update!!oneone11!
Heh jak test sever bedzie za tydzien to Cie nawet przeprosze ale jestem prawie pewny ze sie mylisz..( prawie pewny powniewasz moze byc w kazdej chwili) ;)
Wiec do zobaczenia za tydzien... bb ;)
a czytales ze napisal o tym ze Ten teaser bedize ostatni a potem juz niewiadomo.. "pewnie" test i update
to "pewnie" oznacza przypouszczenie, domysl
Teraz jest sonda na tibia.com pt. "Excited about the update?" z odpowiedziami Yes, No, a bit - podejrzewam, że jeśli będzie większość będzie na Yes to wyjdzie już niedługo.
(yes You can hardly wait until it is finally update time.)
Poll started at Jun 08 2007.
Poll will end at Jun 15 2007.
Andrealfus
14-06-2007, 14:31
ooo :) nawet nie zauwazylem
Link dla niekumatych lub leniwych
http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls
1. Tylko pacc może głosować.
2. To głosowanie trwa do jutra więc nie macie dużo czasu :P
1. Tylko pacc może głosować.
2. To głosowanie trwa do jutra więc nie macie dużo czasu :P
Ja jakoś nie mam pacc a zagłosowałem :]
Ludzie wiem, że zamulę, ale nie wiem jak połączyć się z TEST SERWEREM.
Mógłby ktoś zwięźle i na temat napisać tutaj, proszę ;)
okrzesik
14-06-2007, 16:07
Nie polaczysz sie z TS kiedy nie jest wlaczony . Hmm troche pomyslunku :P dodatkowo lepiej byc TUtorem czy kims wyzej postawionym *Look miec pacc, wiec :> ?
Ludzie wiem, że zamulę, ale nie wiem jak połączyć się z TEST SERWEREM.
Mógłby ktoś zwięźle i na temat napisać tutaj, proszę ;)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=680103
A czy ja napisałem, że akurat teraz chce? :/ Mi chodzi o ogólne
Robert Lublin
14-06-2007, 18:48
@Hestoran
Hehe test server wyszedl moze nie do konca tak jak mowiłes, ale powiedzialem ze jak wyjda w cigu tygodnia to cie przeprosze, wyszly w ten sam dzien w którym to napisałem xDDD.... a wiec zwracam Ci honor ;)
Po co ten temat po co wam public test jak wbijecie swoimi 50lvlami i padniecie po 5h czekania po 10min gry?? ehh smutek /:
Moim zdaniem nie bedzie TSa tylko odrazu UPDATE
Duke Dran
15-06-2007, 18:52
W najnowszym news'ie napisane jest, ze toczone sa rozmowy na temat test serwera dla wszystkich. Ja wolalbym odrazu update bo na testa i tak zapewne nie wejde :P.
Siemka ;) czy ktos moze wie kiedy bedzie publiczny test serwa? bo bardzo chcialbym pokarcic ludzi xD
Prawdopodobnie będzie wczoraj :/
Wydaję mi się, że nowych addonów ani outfitów nie wprowadzą.
Napewno ma być nowy outfit "Norseman Outfit" czy jakoś tak :):)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.