Pokaż pełną wersje : Steve
Vanhelsen
04-10-2004, 14:55
Zainspirowany arytkułem o własnych fake stworzyłem pierwszy obrazek z całej logicznej historyjki przewidzianej na pięć obrazków. Jak ukończe pozostałem cztery to umieszcze je na forum wraz z opisem :)
http://members.lycos.co.uk/luinloth/fake/steve1.PNG
Coment PLS
Nie ma obrażeń od sd i napis "Steve yells..." jest troche za wysoko, a pozatym spoko :).
Dark Pally
04-10-2004, 15:15
Tak jak Youri powiedział nie ma obrażeń i powinieneś jeszcze odjąć troche hp z życia ;]
Lamdar II
04-10-2004, 15:28
Nice..zgodze sie z moimi przedmówcami :P w jakim programie to robish??;)
Tak jak Youri powiedział nie ma obrażeń i powinieneś jeszcze odjąć troche hp z życia ;]
jestesci tepi czy tylk oudajecie?? przeciez steve to jeden z CIPow i ma Funkcje God to trudno zeby go ktos trafil z sd ...
nie ma obrażeńA może to jest secura? :P
I jest jeszcze 1 błąd...to wygląda tak, jakby było z punktu widzenia Steve'a, bo on jest na środku i widać to, co on widzi... tzn chodzi o to że Vis Maior widziałby inny obszar. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :P
Vanhelsen
04-10-2004, 15:47
@Youri; Dark Pally; Lamdar II: Wiem, to mój pierwszy więc moge miec niedociągnięcia :P, pytanie: Jaki kolor mają hity zadane od SD, czarny czy szary ??
@Lamdar II: Zwykły paint i żmydna zabawa z ctrl+c ctrl+v oraz malowaniem poejnynczych pix na bialo :P
@WizzArD: po pirwsze to jest fake, po drugie obrazenia mu dodam w następnej wersji, wtedy umieszcze odrazu wszystkie fake ze Stevem pt "Steve i DSL"
@Androj: Wiem, ze Steve jest w tym screnie na srodku, to ma byc cos ala komiks, może to poprawie :P
]v[ichal
05-10-2004, 13:38
hity od SD sa czerwone ...
nio niezle stary niezle trzymaj tak dalej :]
Stefan12532
17-10-2004, 21:07
Jak youri cos mowi to prawda :D to jest mistrz takich bajerow :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: i jeszcze raz :D
Piękne!!!
Wspaniały czerwony X na białym tle.
;););););)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.