PDA

Pokaż pełną wersje : Koncert w chorzowie

Ojczul1
14-06-2007, 15:51
Kto z was był na koncercie Linkin Park i Pearl Jam?
Jakie wrażenia? Byliście na płycie czy trybunach?Dla kogo przyjechaliście?
Ja byłem na płycie pod sama sceną mam dużo zdjęć LP przyjachałem żeby zobaczyć Linkin Park ale na pj zostałem też bo jak płace za bilet to już go wykorzystuje.

Capality
14-06-2007, 15:59
Szczerze to ci zazdroszcze, bardzo chcialem tam byc ale niestety nie znalazlem opiekuna :(

Onori
14-06-2007, 16:03
Czy tylko ja sądze, że ten temat jest durny?

Ojczul1
14-06-2007, 16:08
Jak nie słuchasz LP ani pj to po co sie udzielasz w tym temacie?Pozatym to ważne wydarzenie bo pierwszy koncert Linkin Park w Polsce(nie wiem czy 1 pj bo nie słucham ich)

Lasooch
14-06-2007, 16:08

Nie tylko.

EJ LUDZIE KTO BYŁ NA MYSLOVITZ NA DNIACH OPOLA!?1/1/

@up: ja nie robiłem tematu o koncercie Slayera w Katowicach 5.06.07. Nie lubisz Slayera, więc Ci taki temat zwisa. Tak samo jak ten połowie forum. Idź na jakieś forum muzyczne.

Shanhaevel
14-06-2007, 16:14
Mój kolega był. Mówił, że fajnie było.

Prawdziwa jazda będzie tam 3 lipca (ta, jadę na RHCP)

Ojczul1
14-06-2007, 16:15
Nie tylko.

EJ LUDZIE KTO BYŁ NA MYSLOVITZ NA DNIACH OPOLA!?1/1/

@up: ja nie robiłem tematu o koncercie Slayera w Katowicach 5.06.07. Nie lubisz Slayera, więc Ci taki temat zwisa. Tak samo jak ten połowie forum. Idź na jakieś forum muzyczne.

Mogłeś zrobić nikt ci nie bronił a jak ci temat zwisa to w nim nie pisz

Ryłek
14-06-2007, 16:15
Dziwi mnie, że Vedder i ska (Pearl Jam) zgodzili się grać po Linking Smarku.

Hehehe, ja też ;-)

Wudu_Mistrz
14-06-2007, 16:19
Ech, mam dwa niewykorzystane bilety na ten koncert. Tak bardzo chciałem na niego jechać ze względu na Pearl Jam, ale niestety nie mogłem (stanowczo zabronione przez lekarza, teraz szpital). Cholera, ten temat mnie jeszcze dobił. Ale słyszałem, że nie zagrali ani Alive, ani Yellow Ledbetter. Spora odskocznia od reszty koncertów które grają. Kurde, a tyle czasu się napalałem na ten wyjazd :(((((((.

Onori
14-06-2007, 16:19
Jak nie słuchasz LP ani pj to po co sie udzielasz w tym temacie?Pozatym to ważne wydarzenie bo pierwszy koncert Linkin Park w Polsce(nie wiem czy 1 pj bo nie słucham ich)
Aj, poluzuj poślady już tłumacze:
a) jech! zgadłeś wiele osób może nie słuchać owych zespołów przez co nie poszli na koncert - no, dobra, dobra! taki argument łatwo "zniszczyć" jest wiele osób, które chodzi na koncerty zespołów, których najczęściej nie słuchaja.
b) Patrząc na wiek osób na forum wiele ludzi może mieć "rodziców na głowie" przez co nie mogli się pojawić na tym koncercie
c) Nie każdy w chorzowie i okolicach urodzony - przez co nie wszystkim dojechać się chce
d) Ludzie którzy nie słuchają LP itd i nie mieszkają blisko Chorzowa nawet pewnie nie wiedzieli, że był owy koncert (lub po prostu mieli to gdzieś)
e) A ja byłem na koncercie w moim mieście, ciekawe co nie? moge założyć o tym temat?
f) Ciekawe ile osób na tym koncercie odwiedza i pisze na tym forum

Podliczyłes? Super wiele osób co nie? Relacje zdaj kolegą z boiska.
Dlatego ten temat jest durny - 6 powodów w pare chwil.

joey
14-06-2007, 16:38
Dlaczego w ogóle zrobili LP razem z PJ, przecież to zupełnie inna muzyka, nie rozumiem! xD Paradia.

Ojczul1
14-06-2007, 16:45
Jak znajde usb to wrzuce zdjęcia z komórki mam kilka niezłych nawet chociaż apart w komórce pozostawia wiele do życzenia.

Dark Sven
14-06-2007, 16:56

Hehehe, ja też ;-)

Pieprzeni sadyści. Kto mnie weźmie ; <

Goldscorpion
14-06-2007, 16:59
Sry ściągałem najnowszy album LP i miałem problemy z kompem :p

Goldscorpion
14-06-2007, 17:01
Aj, poluzuj poślady już tłumacze:
a) jech! zgadłeś wiele osób może nie słuchać owych zespołów przez co nie poszli na koncert - no, dobra, dobra! taki argument łatwo "zniszczyć" jest wiele osób, które chodzi na koncerty zespołów, których najczęściej nie słuchaja.
b) Patrząc na wiek osób na forum wiele ludzi może mieć "rodziców na głowie" przez co nie mogli się pojawić na tym koncercie
c) Nie każdy w chorzowie i okolicach urodzony - przez co nie wszystkim dojechać się chce
d) Ludzie którzy nie słuchają LP itd i nie mieszkają blisko Chorzowa nawet pewnie nie wiedzieli, że był owy koncert (lub po prostu mieli to gdzieś)
e) A ja byłem na koncercie w moim mieście, ciekawe co nie? moge założyć o tym temat?
f) Ciekawe ile osób na tym koncercie odwiedza i pisze na tym forum

Podliczyłes? Super wiele osób co nie? Relacje zdaj kolegą z boiska.
Dlatego ten temat jest durny - 6 powodów w pare chwil.

Ahhh zamknij sie już. Jezeli nie masz nic do wniesienia do tematu to powstrzymaj sie od komentarza. O debilnej grze Maple Story mógł powstac temat a o najlepszym zespole na swiecie już nie :p

Bardzo chciałem jechać ale nie miałem z kim :( Polacy świetnie sie bawili i LP też ;) No i ten prezent flaga z podpisami polskich fanów. Cheester'owi az gały na wierzch wyszły jak to zobaczył :p Pewnie następną trasę po Europie zaczną od Polski :] Linkin Park 4EVER!!

Mad-Sin
14-06-2007, 17:32
Byłem. Płyta. Głównie dla PJ. Było zajebiście ;o

janek@
14-06-2007, 20:16
omg A moge stworzyc temat o grzybach? xD

Szczerze mowiac to moj kumpel, ktory jest fanem LP nawet o takim koncercie nie slyszal. ;p
Z reszta ile tutaj osob bylo na tym koncercie? 12?
Temat z lekka bez sensu poniewaz kazdy inny moglby otworzyc temat o swojej obecnosci na koncercie...
Wezcie najlepiej stworzcie swoj wlasny temat gdzie bedziecie mogli rozmawiac o LP(R xD) zamiast zasmiecac forum miliardami typu "bylem tu i tu". (tak jest bardziej ekonomicznie)

P.S.
Koncert mialem totalnie gdzies i watpie by znalazlo sie 20 bedacych na tym koncercie. :P

@edit
Tak czy siak mozesz pokazac swoje zdjecia z koncertu.

Ojczul1
14-06-2007, 20:27
żaden z niego fan jak nie wiedział o pierwszym koncercie LP w polsce a zdjęcia wrzuce jak usb znajde;P

Heidar
14-06-2007, 21:30
A kto był na Mystic Festival'u ? ;>

.Matrik.
14-06-2007, 21:42
Co do LP miałem być, ale jak usłyszałem nową płytę (sucks a big one) - zrezygnowałem.

Caer
14-06-2007, 22:12
Ludzie, to nie był "koncert LP". To był koncert Pearl Jam, a Linkin Park było supportem.

I ja tam będę ; )

Thero
14-06-2007, 22:29

O kuwa! Też bym sobie na RHCP pojechał ;'(.

Ja się spodziewałem, że będzie ostrzej niż kiedy Tool odmawiał wspólnej trasy Kornowi. Wcale się jednak nie zawiodłem bo Perłowego Dżemu nigdy nie lubiłem.

Re. Goldscorpion & Ojczul1: Co wy na to, żebyście jakiekolwiek dyskusje o muzyce, na forum przełożyli na potem? Żebyście w, tak zwanym, międzyczasie zdążyli troszeńkę dorosnąć.

Ojczul1
15-06-2007, 02:04
Ludzie, to nie był "koncert LP". To był koncert Pearl Jam, a Linkin Park było supportem.

I ja tam będę ; )
To były 2 odzielne koncerty support to był koma i coś tam jeszcze

Emily Firehair
15-06-2007, 19:02
To były 2 odzielne koncerty support to był koma i coś tam jeszcze

COMA sie pisze.
Nie bylam i bym nie pojechala chociazby ze wzgledu na LP. A PJ nie slucham.
Pewnie wygladaloby to tak jak na Iron Maiden kiedy Nightwish supportowal (swietna okazja zeby wyjsc i sie najesc i wrocic jak wokalistka skonczyla spiewac).

ripper
15-06-2007, 21:16
Dziwne, że PJ i LP razem zagrali. Przecież dla LP to nie ta liga = S

Ojczul1
15-06-2007, 22:29
Dokładnie są za dobrzy żeby z pj występować

Kajulec
15-06-2007, 22:36

ROTFL, chodzilo raczej w druga strone, dzieciak. ; )

Btw. obadajcie to: http://youtube.com/watch?v=sZY4_ja-8p4

Mad-Sin
15-06-2007, 22:58

Made mine day! :D

LP za dobre, żeby z Pearl Jam grali? Lp to jeszcze muzyczne jebane smarki. Powinni dziękować, że to PJ się zgodziło z nimi grać.

Arrivald
15-06-2007, 23:59
Nie bylo mnie na koncercie. Pearl Jam lubie chociaz nie znam calej tworczosci a co do LP to nie slucham ale wkvrwia mnie utarta zasada ze kazdy trv hardkorowiec musi najezdzac na Linkin Park.

Ghost Nieudany
16-06-2007, 12:23
wkvrwia mnie utarta zasada ze kazdy trv hardkorowiec musi najezdzac na Linkin Park.

Nie hardkorowiec, tylko po prostu ludzie, którym słoń nie nadepnął na ucho. Takie teksty jak Ojczula1, że LP jest za dobre dla Pearl Jamu, zakrawają na zwyczajną kpinę i skrajną ignorancję. To jak pisać, że Rubik > Morricone, nie ta liga, dzieci.

Ryniooo
16-06-2007, 12:47

Hehehe, ja też ;-)

Ja tez tam bede

MiodUs
16-06-2007, 13:21
Każdy słucha tego, co mu się podoba, więc nie widzę powodu, dla którego Ci wszscy "wymiatacze" tak najeżdżają na LP. Ja słucham LP, ale nie najeżdżam na PJ, czy inne zespoły.

Mad-Sin
16-06-2007, 14:41
Każdy słucha tego, co mu się podoba, więc nie widzę powodu, dla którego Ci wszscy "wymiatacze" tak najeżdżają na LP. Ja słucham LP, ale nie najeżdżam na PJ, czy inne zespoły.

Tu chodzi o wypowiedź Ojczula, że PJ jest za słabe, żeby występować z LP. Trochę szacunku się jednak należy, hę?

lubiekasze
16-06-2007, 14:52
Imo Znacznie bardziej oplacalo sie jechac na
Mystic Festiwal \m/ do Katowic ^_^

Ojczul1
16-06-2007, 23:10
Dziwne, że PJ i LP razem zagrali. Przecież dla LP to nie ta liga = S
Ripper zaczał wjeżdzać na LP pierwszy więc nie pierdolcie mi ze ja zaczałem na PJ wjeżdzać każdy lubi co chce i nie musi obrażać innych dla mnie możecie słuchać nawet mandarynki i mnie to wali ale jak nie słuchacie LP nie byliście na koncercie to po co walicie tutaj offtopy jakie to piękne jest PJ w porównaniu do PJ.

Czarna_Mamba
16-06-2007, 23:35
nie byliście na koncercie to po co walicie tutaj offtopy jakie to piękne jest PJ w porównaniu do PJ.

Ekhm, PJ w porównaniu do PJ?

Shanhaevel
16-06-2007, 23:36
Ripper zaczał wjeżdzać na LP pierwszy więc nie pierdolcie mi ze ja zaczałem na PJ wjeżdzać każdy lubi co chce i nie musi obrażać innych dla mnie możecie słuchać nawet mandarynki i mnie to wali ale jak nie słuchacie LP nie byliście na koncercie to po co walicie tutaj offtopy jakie to piękne jest PJ w porównaniu do PJ.

Jeny... Moje oczy... Znaki interpunkcyjne i sens wypowiedzi miały dziś wolne czy co?

ripper
16-06-2007, 23:44

Nie "wjechałem" na LP, tylko stwierdziłem, że PJ to wyższa liga. A to fakt.

Lasooch
17-06-2007, 00:15
Co poradzić, tATUNIODWA już nie wie co ma pisać to pierdoły pisze. Nie, żeby wcześniej było inaczej, tho.

tkcolt
17-06-2007, 02:15
Dzieci forum... Kolejność grania zespołów mogła być losowa, bądź ustalona, ale napewno nie świadczy to o tym który zespół był/jest lepszy... Nikt nie był nikogo supportem. Koncert był zajebisty, każdemu kto był się podobało. O gustach i upodobaniach się nie rozmawia, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja wyszedłem z koncertu po tym jak Linin Park skończył grać, ale nie mam nic do Pearl Jam'a, który miał grać później. Widziałem tylko, że po LP ze stadionu wychodziło ponad 3/4 osób tam obecnych. Ktoś napisał, że to zbędny temat. Ciekawi mnie, dlaczego? Zapewne dlatego, iż nie jesteś fanem tejże muzyki, interesują Cię tylko pokemony, Tibia, disco polo, Wszytko jedno co Cię interesuje, to nie zmusza Cię nikt do wypowiadania się w temacie, który Cię nie dotyczy. Piszę tego posta dla Was, nie dla siebie, może zaczniecie pisać posty normalnie. Denerwują mnie te tzw. dzieci neostrady.

Pozdrawiam,
faucolt

Caer
17-06-2007, 04:26
Widziałem tylko, że po LP ze stadionu wychodziło ponad 3/4 osób tam obecnych.
Ja też ubolewam nad rozwijającym się bezguściem młodego pokolenia.

Exodus
17-06-2007, 10:03
Zróbcie temat "Tylko dla prawdziwych ***** -wjeżdżamy na LP!"

I wjeżdżajcie na niego w każdym poście ,aby być fajnymi :)

Temat LP wzbudza tu wiele kontrowersji ,wiec wychodzi na ze moze go lubicie/iscie a teraz probujecie pojechac jak najbardziej zeby pokazac jacy jestescie trv.

Osobiscie LP nie slucham , mam kilka piosenek i mi sie podobaja.To wszystko.

@co do tematu
Gdybym mial za duzo pieniedzy to chetnie bym pojechal ,musialo byc zajebiscie :p

Mad-Sin
17-06-2007, 10:30
Ojczul nie chcę Ci nic mówić, ale to Ty rozpocząłeś flame tekstem, że PJ jest za słabe, żeby grać z LP. Ripper powiedział tylko, że się dziwi... nic więcej.

@up

O tak! Chcemy być chróó i mhrook dlatego wjeżdżamy na LP...

Shana
17-06-2007, 10:34
po co wogole wrzucasz takie tematy na forum tibi??

Shana
17-06-2007, 10:36
Po co wogole wrzucasz tekie tematy na forum tibi??

Shanhaevel
17-06-2007, 14:31
@up
Bo to OWION?

@2up
Bo to OWION?

PS Kradziej skrótu ksywy. ;(

Drzamich
17-06-2007, 16:54
OWN3D!!!!!111oneoneone

BTW. A na koncert w Chorzowie chętnie bym pojechał, ale nie na LP czy PJ tylko na RHCP. ;):]

Onori
17-06-2007, 21:03
Ktoś napisał, że to zbędny temat. Ciekawi mnie, dlaczego? Zapewne dlatego, iż nie jesteś fanem tejże muzyki, interesują Cię tylko pokemony, Tibia, disco polo, czy chuj wie co tam jeszcze.
Zamiast na koncerty idź do okulisty - błagam. Poniekąd jak nie potrafisz zachować kultury i odnosisz się w taki sposób (poniekąd dlatego, iż jesteś na tyle głupi, że nie potrafisz przeczytać moich wyjaśnień).

Wszytko jedno co Cię interesuje, to nie zmusza Cię nikt do wypowiadania się w temacie, który Cię nie dotyczy.
I nikt mi nie zabrania - wolność słowa boli, co nie? Przynajmniej potrafie zachować kultute.

Denerwują mnie te tzw. dzieci neostrady.
Idź też do psychiatry, jemu przynajmniej płacą za żalenie się. A jak nie to zostaje Ci bravo.

Widziałem tylko, że po LP ze stadionu wychodziło ponad 3/4 osób tam obecnych.
Pewnyś?