Pokaż pełną wersje : Jak rozszerzyć barki?
Fristajl
14-06-2007, 17:41
Mam pytanie dotyczące treningu. Chciałbym nabrać trochę w barki. Nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać, i tu się zaczyna prośba do was. Możecie mi jakoś doradzić? Chciałbym dosyć szybko nabrać masy w barki, chciałbym być szerszy, oczywiście bez koksów :p
może byś podał swój wiek czy chodzisz na siłownie i takie drobne acz ważne szczegóły i czy jeśli chodzisz to czy normalnie czy jestes jednym ze zjebanych sezonowców na lato
Trzynastka
14-06-2007, 18:46
http://www.kif.pl/forum/index.php
Na takich stronach czasami można wyczytać różne bzdury bo piszą tam idioci którzy myśla że po miesiącu na siłowni sa mastah i wiedza wszystko.
Trzynastka
14-06-2007, 19:05
Na tym forum czasami można wyczytać różne bzdury bo piszą tu idioci którzy myśla że po miesiącu na siłowni sa mastah i wiedza wszystko.
Word!
<znaczki>
szybko i duze barki? Raczej niewykonalne.
pojdz do profesjonalenj silowni/trenera bo ludzie MUSZA CI POKAZAC jak sie wykonuje cwiczenia, przeczytanie info na forum/stronie nic c nie da.
I z czymś takim wyskakujesz na forum gry MMORPG? Rotfl ;D
spider-bialystok
14-06-2007, 19:23
http://kulturystyka.pl/atlas/naramienne.asp
oraz
www.sfd.pl
Poczytaj tez o diecie na mase, bo z niczego barki ci nie urosna.
Hellraiser
14-06-2007, 20:15
Polecam,.. Nandrollon, Metanabol, Efedrynke, Salbutamol no i Winstol,..
Po tym to nie tylko barki będą większe, ale pamiętaj Anaboliki, Sterydy są chyba nielegalne. ;)
Tovob Lard
14-06-2007, 20:40
Po tym to nie tylko barki będą większe, ale pamiętaj Anaboliki, Sterydy są chyba nielegalne. ;)
Efedrynke?
Czyli Amfetaminę, Extasy i niektóre szczkoszki na przeziębienie?
Najszybciej rozszerzysz sobie bary, wkładając kij od szczotki pod koszulę.
Krzesław
14-06-2007, 23:47
Dla mnie to proste:
Paaaaaaaann kieeedyyyś sttttaaaaaanął naaaadddd brzeeeeeeeeegieeeeem itd. :D
Przede wszystkim trzymaj się prosto i może ćwicz z ekspanderem...
Mietki sa zjebane pozatym jak sie nie znasz to sie nie udzielaj jak chcesz koksic bierz winstrol+deka i tyle a nie słuchaj jakis frajerów co na mietkach jada potem i faja nie stanie i tyle.
lubiekasze
15-06-2007, 04:18
sorry za double >.>
lubiekasze
15-06-2007, 04:25
Najszybciej rozszerzysz sobie bary, wkładając kij od szczotki pod koszulę.
hrhrhrhr :D
Mietki sa zjebane pozatym jak sie nie znasz to sie nie udzielaj jak chcesz koksic bierz winstrol+deka i tyle a nie słuchaj jakis frajerów co na mietkach jada potem i faja nie stanie i tyle.
Jeśli nie zauważyłeś to miał być sarkazm mistrzu 8o:D
DoktorDoping
30-11-2015, 00:53
Sterydy bez recety najlepiej kupic w aptece: www.doktordoping.pl
csmaniak
15-02-2016, 18:18
najpewniej ćwicząc
--- csmaniak dodał 0 minut i 38 sekund później ---
Zawsze stawialem na wyciskanie hantli lub sztangi , ale musisz sam poprobowac
--- csmaniak dodał 0 minut i 30 sekund później ---
Moim zdaniem bardzo dobre jest podciaganie sztangi wzdluz tulowia. Juz dawno nie czulem swych barkow, odkad zaczalem to robic na nastepny dzien czuje w koncu ze obilem barki Osobiscie jestem bardzo zadowolony! Jesli wczesniej tego nie robiles to sprobuj i zobacz czy u Ciebie tez da takie efekty powodzenia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.