Pokaż pełną wersje : Update/Test server
Co galana sądzi na ten temat?
Sorc = Useless?
Druid = Totally useless?
Taifun na testservie 500 w człowieka podczas gdy powerbolty kosztują 6 gp w sklepie i 71 palladynem z 81 distem zadaje się obrażenia 310~ w potwory, a hity knightów z avengera są szalone ?
Na WoT toczy się zażarta dyskusja na ten temat ; )
http://img482.imageshack.us/img482/9471/ballsjx0.gif
17:37 Achon Elaw [206]: zajebalem
17:37 Achon Elaw [206]: 240 w pancrasa z avengera
17:37 Achon Elaw [206]: w potwora zajebalem 400
17:37 Achon Elaw [206]: draga na 3 hity zjadlem
17:38 Achon Elaw [206]: taifun zajebal z ue wemnie za 500
17:39 Achon Elaw [206]: kolo przy mnie zajebal 290 85 ek w draga
17:40 Achon Elaw [206]: liromir
17:40 Achon Elaw [206]: jebnal wemnie z sd za 300
17:48 Bake Samo [125]: 17:48 Pogromczyni Swiatla [219]: nie chce tego sluchac
Mam nadzieję, że nowe światy wyjdą szybko ;-)
Szkoda, że nie widzę teraz miny Mateusza.
Hehe zapowiada sie ciekawie :D To ja lece po druczek i kupuje pacca :D
Zapowiada sie ciekawie :P Moze przy okazji powstana nowe servy pvp...<mam nadzieje>...
Pozdro...
Ja sobie tam smigalem z 15min tylko bo nie chce mi sie wiecej ale chyba troche przesadzacie.
W Giant Spidera ladowalem hity sednio 150+ a najwiekszy jaki mialem to 248 (mam dist 97). Fakt ze gra sie duzo latwiej ale nie przesadzajcie.
Ja sobie tam smigalem z 15min tylko bo nie chce mi sie wiecej ale chyba troche przesadzacie.
W Giant Spidera ladowalem hity sednio 150+ a najwiekszy jaki mialem to 248 (mam dist 97). Fakt ze gra sie duzo latwiej ale nie przesadzajcie.
Test serv tylko dla tutorow? ;>
Narazie tylko dla tutorow
Ajron 88
15-06-2007, 17:59
Czyli wychodzi na to że może być calkiem ciekawie, cierzko bedzie zabic kogollwiek bez trapowania go , ważni beda knightowie / paladyni / magowie, koniec wypadów sorc only (no chyba ze masa sorcow ue comboa w 1 knighcika) , niewiem jak bedzie w pve , ale w pvp zapowiada sie rewolucja.. w dobra strone.
Navoxiv , obiecales pograc troche na wakacjach , szykuj power bolty robisz e mna anni moj ty p[aladynie :D
Czyli wychodzi na to że może być calkiem ciekawie, cierzko bedzie zabic kogollwiek bez trapowania go , ważni beda knightowie / paladyni / magowie, koniec wypadów sorc only (no chyba ze masa sorcow ue comboa w 1 knighcika) , niewiem jak bedzie w pve , ale w pvp zapowiada sie rewolucja.. w dobra strone.
Navoxiv , obiecales pograc troche na wakacjach , szykuj power bolty robisz e mna anni moj ty p[aladynie :D
Dzizus kurwa ja pierdole, ale jak bedzie wypad na sorca starczy 3 palow ktorzy beda z PB po 100 walic -,- wy tylko myslicie o sile attacku, ale ile sorc ma hp ? To jest w parzadku ? Jezeli wzmacniaja sile broni itp niech zmiejsza ilosc hp na level -,- jebane debile z cipsoftu :cup: kniaghtem ktorym bedziesz musail tylko stac i sie leczyc bedziesz expil szybciej niz sorc. Wiem, wiem zara ktos bedzie mowil dlaczego sorc ma szybciej expic. Od razu odpowiedz bo ma mniej hp i wieksze prawdobienstwo ze padnie... -,-
@Navoxiv, a gdy chce ogladnac filmik z testa pojdzie mi na tej tibi czy jak ?:P
Dzizus kurwa ja pierdole, ale jak bedzie wypad na sorca starczy 3 palow ktorzy beda z PB po 100 walic -,- wy tylko myslicie o sile attacku, ale ile sorc ma hp ? To jest w parzadku ? Jezeli wzmacniaja sile broni itp niech zmiejsza ilosc hp na level -,- jebane debile z cipsoftu :cup: kniaghtem ktorym bedziesz musail tylko stac i sie leczyc bedziesz expil szybciej niz sorc. Wiem, wiem zara ktos bedzie mowil dlaczego sorc ma szybciej expic. Od razu odpowiedz bo ma mniej hp i wieksze prawdobienstwo ze padnie... -,-
Osobiscie wreszcie cos sie zmienia!! Cos jednak nie tak bylo z tym szalonym expem Sorcow i ich obrazeniami co? Na knighta poswiecasz za duzo czasu, uwagi by byl tak slaby jakim do tej pory byl..?? A taki sharing sobie 2 dzieciakow zrobi i w 2 miechy 130 poziom sorca robia.. gdzie tu sprawiedliwosc byla?
Co ze ma hp? 2 sorcow go gniecie jak chce.. sam knight nawet nie moze zabic zalozmy na 100 poziomie 50 poziomowego Sorca..-.- zalosne to!
I taki noob co ledwo wychleptal 50 poziom pluje ci potem w twarz a ty nic ni mzoesz zrobic...
Teraz mam nadzieje ze bedzie inaczej!!!!!!!
Hail knight power!
To nie jest po prostu możliwe, zmniejszą te hity, tak sądzę.
Imm0rtal
15-06-2007, 21:37
Już widze pk sorc chara, który mówi "Pall idzie! Sp*erdalamy!!" :D
Osobiscie wreszcie cos sie zmienia!! Cos jednak nie tak bylo z tym szalonym expem Sorcow i ich obrazeniami co? Na knighta poswiecasz za duzo czasu, uwagi by byl tak slaby jakim do tej pory byl..?? A taki sharing sobie 2 dzieciakow zrobi i w 2 miechy 130 poziom sorca robia.. gdzie tu sprawiedliwosc byla?
Co ze ma hp? 2 sorcow go gniecie jak chce.. sam knight nawet nie moze zabic zalozmy na 100 poziomie 50 poziomowego Sorca..-.- zalosne to!
I taki noob co ledwo wychleptal 50 poziom pluje ci potem w twarz a ty nic ni mzoesz zrobic...
Teraz mam nadzieje ze bedzie inaczej!!!!!!!
Hail knight power!
Tylko teraz bedzie botowalo o 50 % wiecej sorcow, bo beda potrzebowali mlvl... tak samo bedzie co raz wiecej boterow kniaghtow, bo zostawisz na dragach 60 level, ktory bedzie zarabial jeszcze na nich...
A ja juz to widze wyjdzie nowy swiat 40% kniaghty, 40 % palle, 15% sorcow, 5% druidow beda to osoby, ktore wierza Cip~ ze nastepny Update bedzie dla nich xx]
Nie Adelao, "społeczność" druidów będzie o wiele większa, będą oni robić uhy na bocie podczas gdy dla knighta rośnie stamina........... --.^
Ajron 88
16-06-2007, 15:32
@Toca , niezapominaj że sorc jest najszybszy , zawsze może uciec , a jak było wcześniej ? jak cie gdzies drapnelio (knighta) to ,miales zgon 95 % , nie uciekniesz bo za wolny , nie m wallniesz , ostatnia szansa to rzucanie garków w odpowiedni sposób ale one ważą tyle ze watpie ze ktos nosi ich duzo ze soba caly czas.
A co do test servera, wczoraj skrócili knghtom damage o 15 % , niewiem czy palladynom też ale z tego co porownalem , treras knight wcale takie fajnie nie ma , fakt 100+ ek zabija dl'a dosyc sprawnie sama bronia , ale nie jest to duzo szybsze niz kiedys z "hmm" , z tym ze pewnie tansze.
Andrealfus
16-06-2007, 15:37
ceny amunicji wzrosna i to na 100% poniewaz jest ustawione chyba tak dlatego aby ludzie mogli testowac a hity zostana pewnie jakos uregulowane
W sumie nie ma teraz sensu gadac o tym, bo kazdy mowi inaczej... poczekamy to update i wtedy bedziemy omawiac nowe rzeczy x]
P.s Wie ktos jak ogladnac filmiki z test serwa ?:P Edit juz znalazlem :)
Edit 2 Omigut 155 ED na jedengo demona 19 sd x] srednio 450-530 GRATZ !!!
155 pallek z jakis assassin stars zajebal
17:10 You lose 367 hitpoints due to an attack by Yubov. jak wy dalej uwarzacie ze jest dobrze to bravo x] 50 pallek gdyby mogl dogonic 200 sorca solo by pojechal x]
Ajron 88
17-06-2007, 01:32
Tak tylko assasin star kosztuje 500 gp za sztuke , niewiem czy to taki dobry biznes :D (gwiazdka ma 1 użycie odrazu znika jak runa 1 strzałowa).
i 50 palek walilby znich w pvp pewnie cos kolo 100 , zależy jaki ma dystans.
Kto mi powie co trzeba zrobic zeby odtwarzac te filmy Test Servera...
Adelao powiedz mi ta tajemnice... :P
Kto mi powie co trzeba zrobic zeby odtwarzac te filmy Test Servera...
Adelao powiedz mi ta tajemnice... :P
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=197486 tam wszystko jest napisane
To cos jest od 80 levela i jest nie mozliwe zeby kosztowalo 550 gp chociaz taka cena jest na test servie. Jak dla mnie powino kosztowac z jakies 1k.
Na koncu filmiku palek testowal SD dzizus 155 palek na 4 sd od 81 do 94. co sie bedzie dzialo z 60 palkiem a z providerami komu beda potrzebne sd -,- jak dla mnie moze wyjsc taki debug z tego update ze zrobia cofke lub cos takiego, bo nie mozna calej gry w 5 dni do gory nogami obrocic -.-
co by nie zrobili, ja i tak bede uwarzal nadal ze tibia 7.4 byla najlepsza i nie ma bata
Krupnik86
17-06-2007, 11:35
Lol, narzekacie na knightow i pallkow ze beda robic maskre. Bez skilli nic nie zrobisz, a czy ktos z was "sorkow" zdaje sobie sprawie jak pracochlonne jest zrobione przyzwoitych skilli na rycerzu/paladynie? Podczas gdy sorek po ostatnim update moze expicodrazu bez jakiegokolwiek treningu, bez mlvl, a mlvl przychodzi podczas expienia.
Pozatym co z tego ze sorek ma mniej hp? Szybciej biega moze uzywac wielu ofensywnych czarow, blokowac mwallami itp Sorek ucieknie knightowi nawet na wyzszym lvlu, a knight nie ucieknie sorkowi na nizszym. Moge powiedzec ze to jest niesprawiedliwe ale takie sa bonusy grania roznymi profesjami, jedna ma wiecej hp, druga szybkosc itd Najsprawiedliwiej bylo moim zdaniem gdy sorek mogl expic szybciej ale kosztowalo go to wiecej (przed era wand/rod), knight expil wolniej ale z wiekszym profitem.
Moja opinia jest jak najbardziej pozaytywna dotyczaca nadchodzacego update, kto powiedzal ze sorek ma byc maszyna smierci a knight solo nie moze zabic 40 lvl? Pozatym na 100% nie bedzie to tak jak to wygladalo na test serwie, po to on istnieje aby testowac rozne warianty, rozwiazania.
o maj gash to jest prywatny test server, już zaniżyli knightom i pallom na tescie hity o 15%, to są na razie testy!
ceny amunicji wzrosna i to na 100% poniewaz jest ustawione chyba tak dlatego aby ludzie mogli testowac a hity zostana pewnie jakos uregulowane
power bolty, w sklepie 6 gp each :) po update
Lol, narzekacie na knightow i pallkow ze beda robic maskre. Bez skilli nic nie zrobisz, a czy ktos z was "sorkow" zdaje sobie sprawie jak pracochlonne jest zrobione przyzwoitych skilli na rycerzu/paladynie? Podczas gdy sorek po ostatnim update moze expicodrazu bez jakiegokolwiek treningu, bez mlvl, a mlvl przychodzi podczas expienia.
Pozatym co z tego ze sorek ma mniej hp? Szybciej biega moze uzywac wielu ofensywnych czarow, blokowac mwallami itp Sorek ucieknie knightowi nawet na wyzszym lvlu, a knight nie ucieknie sorkowi na nizszym. Moge powiedzec ze to jest niesprawiedliwe ale takie sa bonusy grania roznymi profesjami, jedna ma wiecej hp, druga szybkosc itd Najsprawiedliwiej bylo moim zdaniem gdy sorek mogl expic szybciej ale kosztowalo go to wiecej (przed era wand/rod), knight expil wolniej ale z wiekszym profitem.
Moja opinia jest jak najbardziej pozaytywna dotyczaca nadchodzacego update, kto powiedzal ze sorek ma byc maszyna smierci a knight solo nie moze zabic 40 lvl? Pozatym na 100% nie bedzie to tak jak to wygladalo na test serwie, po to on istnieje aby testowac rozne warianty, rozwiazania.
Wiec powiedz mi gdzie tera bedzie mogl expic sorc zeby zarobic ? 100 level guardy i z wanda ? -,-
I wogule te nowe czary exori gran, exori mas, exori con niczym z otsow x] A ty przeciez tak bardzo ich nie lubisz :/
Krupnik86
17-06-2007, 12:45
Wiec powiedz mi gdzie tera bedzie mogl expic sorc zeby zarobic ? 100 level guardy i z wanda ? -,-
I wogule te nowe czary exori gran, exori mas, exori con niczym z otsow x] A ty przeciez tak bardzo ich nie lubisz :/
Czyli jak 100+ knight expi na guardach to jest w porzadku, ale sorek ma expic tylko na potworach dajacych wiecej expa?
Update ma na celu zrownowazenie profesji, wiec wyrownanie szans wszystkich profesji. To ze dotychczas postacie uzywajace magi byly faworyzowane nie oznacza, ze zawsze tak ma byc.
Sorek ma epxic na hydrach a knight guardy tak? Do tego jeszcze zarobi na tym wiele wiecej. To jest sprawiedliwe dla wsyzstkich wedlug Ciebie?
Czyli jak 100+ knight expi na guardach to jest w porzadku, ale sorek ma expic tylko na potworach dajacych wiecej expa?
Update ma na celu zrownowazenie profesji, wiec wyrownanie szans wszystkich profesji. To ze dotychczas postacie uzywajace magi byly faworyzowane nie oznacza, ze zawsze tak ma byc.
Sorek ma epxic na hydrach a knight guardy tak? Do tego jeszcze zarobi na tym wiele wiecej. To jest sprawiedliwe dla wsyzstkich wedlug Ciebie?
Gdyby kazda postac miala by tak samo expic to by nie bylo roznych profesji...
Gdy ja mowilem ze Sorc jest najlepszy to i tak ty, a zwlaszcza Twoj brat mowiliscie ze palek/knight jest itak lepszy, wiec czemu jeszcze ich ulepszaja ? -,- Knight moze np. blokowac demony, a teraz nie wiem czy juz solo taki 200 knight nie bedzie mogl bic ;]
Pamietasz ta akcje na edron co padli prawie all bo w koncu ze spamowali ich ue nawet gdy taki Zazek byl juz za mw i wszysycy bili go nie mogli nawet do yellow hp zjechac, a teraz to on by mogl sobie isc zrobic herbate uleczyc sie exura z 3 razy isc do wc i nic by mu nie zrobili. Po tym update jak wyjdzie new swiat 90 % knighty / palle x]
Kileros fire'son
17-06-2007, 13:01
co by nie zrobili, ja i tak bede uwarzal nadal ze tibia 7.4 byla najlepsza i nie ma bata
W 100% sie z toba zgadzam! to byly klimaty :/ a nie teraz :(
to mialo byc kurna zbalansowanie profesji a nie skonczenie ery magow i rozpoczecie knightow.
powinni tam zrobic co tam zrobili z palkami i knightami a magow zostawic w spokoju, bylo by sprawiedliwie. najty i pale nie musialy by narzekac, ze musza siedziec na guardach non topper a sorki mialy by ten swoj "zabojczy" e-vis i bylo by ok.
Falcmoon
17-06-2007, 17:09
A według mnie powinni jedynie zaniżyć magom obrażenia od magii, cała reszta mogła zostać. Wtedy wszystko byłoby w porządku.
Nikt by się nie czepiał, magowie wiedzą, że obrażenia zadają o wiele za duże więc pogodziliby się z tą stratą a reszta cieszyłaby się, że nareszcie nie będzie im tak łatwo expic i jeszcze zarabiać kasę.
A może wystarczyłoby wrócić do starego systemu gdzie mf kosztował 100gp :)
Ajron 88
17-06-2007, 18:13
ludzie litości , pare osób tutaj pierdoli jaklby nigdy w życiu w tibie nie grali , wiesz dlaczego cip obniżył sorcom dmg ? Bo grópy 2-4 sorcy robiły taki rozpoździel że to się w głowie nie mieściło , każdy pierdzieli że knightem masz spoko bo masz dużo HP co ztego że mam więcej od sorca skoro padam szybciej od niego ? Przykład mój ostatni dead, 1 combo ue przeżyłem, doszedł trzeci sorc i mogłem wogóle stanąć i dać sie zabić, chodź miałem plan działania to i ak mi się nie udało i nie miałem na to jebanego wpływu.
Co do nowych "czarów" knighta , co wnich jest ots'owego ? Są jak najbardziej na miejscu , i zgodne z realiami tibijskiego świata , a ich "inkantacje" są następstwem cip'owego zaporzyczania wyrażeń z łaciny.
Co do pallków , Assasin star za 500 gp sztuka według mnie to dobry wybór , do tych co płaczą :
1. Są naprawdę drogie
2. za 400 + w pvp to wchodzi jedna na pietnaście uzytych ?
3. na filmie z mini wojny na TS widać jak 210~ pallek wali z tej gwiazdki za 40~ dmg , dwa razy pod rząd.
4. będzie super cięrzko złożyć combo sd's/exori/gwiazdki pallkowe, no chyba że ludzie napiszą takie boty.
Acha co do obrażen knightów po redukcji 15 %.. są centralnie nie dużo lepsze od tego co mamy teras , jest to skok na poziomie <bijemy dl'e z hmm> <update> <bijemy dl'e bez hmm> , według mnie nie wiele , ale większość histeryków pewnie już wieści jakiś debug lol.
Acha a co do tego że nie będzie komu sd sprzedawać , ilu pallków na Galanie kupywało sd ? 4 ? 5 ? WOW , teras każdy sorc będzie kupywać 30-40 % więcrej sd'kow ? liczac ilu mamy magów na servie.. to wydaje mi sie ze wiecej sd'kow bedzie potrzbnych. No chyba ze magowie dadza sobie spokoj i pojda plakac w podusie, bo sorce juz nie sa przecholowane jak przez ostatnie 1,5 roku.
Przezylem w tibii panowanie knightow (w pvm) , panowanie palli (pvm i pvp) , teras przeżywam sorce i druidy (najgorszy okres, najmniej "rpg" , najwiecej cheatowania i dzieci hotkeya) , wkoncu doczekal sie wmiare zbalansowanej rzgrywki wymuszajacej gre zespołową (i nie mowie tu o 2 sorcach spamujacych razem ue) pomiedzy roznymi klasami , wreszcie doczekalem sie knighta walczacego bronia / pallka lejacego dystansowymi broniami.
Nowa era w tibii nastanie na dniach.
Adelao uwazasz ze magowie zostali skrzywdzeni?! Garmie- niedawno noob char a tu po uplywie pol roku najwyzszy, aktywnie grajacy sorek na galanie, Xeio tak samo, nie mowiac o rica thim. Podaj mi name jakies palka czy knighta, ktory tak szybko expi? Bardzo sie ciesze z tego update, bo ja ciezko pracowalem, zeby expic do 50 lvla, a pozniej to tylko mf i monotonia- dragi, tomb, hydry. Jezeli masz tak marudzic to lepiej zostaw ta gre i daj sobie spokoj ;)
Adelao uwazasz ze magowie zostali skrzywdzeni?! Garmie- niedawno noob char a tu po uplywie pol roku najwyzszy, aktywnie grajacy sorek na galanie, Xeio tak samo, nie mowiac o rica thim. Podaj mi name jakies palka czy knighta, ktory tak szybko expi? Bardzo sie ciesze z tego update, bo ja ciezko pracowalem, zeby expic do 50 lvla, a pozniej to tylko mf i monotonia- dragi, tomb, hydry. Jezeli masz tak marudzic to lepiej zostaw ta gre i daj sobie spokoj ;)
Jak sharuja w 5 osob to ile to taki level wbic, do 120 levela sorcem ciezko jest, bo w huj waste, wiec i tak musisz mulic albo na guardach albo kogos zajebac tak jak to robi Xeio itp. I tak postac sprzedam w koncu, a na wakacje nie bedzie mnie w miescie, to i tak nie bede gral, jedno wiem zaczne grac napewno bedzie to knight x] A moze nawet Ale Maciek zacznie expic xd
Do 60 guardy- kase z guardow na manasy i idziesz na dragi jak to myrbossen zrobil. Pozniej jest juz latwo od 80 lvla klepiesz je na spokojnie i prawie zawsze profit ;]
Ja sobie nie wyobrazam jak beda wygladac wojny.
Mag ma gowniany damage z sd teraz, nie da sie zrobic zadnego combo bo jak obliczysz ile ci wejdzie w 1 turze z lapki czy bolta zreszta nie da sie tego zgrac za bardzo, Wszystkie wczesniejsze taktyki wojenne mozna sobie w dupe wsadzic bo nic nie dadza ^^
Zabic takiego knita 150+ to bedzie prawnie niewykonalne (przynajmniej tak to wyglada na teraz)
Tak a propo na tescie 36 knit solo giant spidera na klate na 6 hitow cos wzial bo go uhalem ^^
Gameplay sie calkowicie zmieni, moze cipy chca cos zrobic z tymi wojnamy ktore sa wszedzie....
Ajron 88
18-06-2007, 00:32
TERAZZZZZZ* Powiedz po co magowi sd ? tylko do pvp, bo na demonach mu sie nie zwroci za huja pana chyba ze 300 lvl sorcowi. Teraz to bedzie trzeba z 20 sorcow na 120 kniaghta -,- Dzizus kurwa ja pierdole zobaczysz co sie bedzie dzialo po update. Sorc juz nie ma zadnych atutow procz haste -,- moze nazwy nie z otsow nie moge na takie patrzec ja knight podchodzi do draga i 3 exori pod rzad albo to smieszne exori gran...
Po co magowi sd ? po to samo co teras, a to że sie magowi demony solo nie zwrócą to HALO KURWA , innym klasą sie nie zwracało (no chyba że ktoś ma fart do loota) , czyli balans jednak sie uda co ?
To śmieszne "exori" , co wnim takiego ots'owego ? widziałeś jaki to ma dmg ? na mój gust to coś jak explosion przedtem , z tym że teras lv 100~knight robi 4 takie ataki i musi tankwać mane , ja będe tego używać do kasowania invisible na wrl np. Exori Gran to jest stare exori lekko podkręcone , z tego co widzialem o jakies 10 % ? A no i ma wkońcu stała sume many , co chyba kazdy sie zgodzi jest uczciwym posunieciem ?
Wszystkie wczesniejsze taktyki wojenne mozna sobie w dupe wsadzic bo nic nie dadza ^^
Mi sie wydaje że dużo sie tutaj nie zmieni , będzie trap knightami (wkońcu sie sorce nie beda pchali do trapa z pedalskim vis'em) , i odpowiednio zsynchronizowane sd + exori gran , jak było tak bedzie, jedynie pallki beda mogly probowac sie wstrzelic z gwiazdka w combo , albo poprostu atakowac gwiazda i do comba dorzucic ten spear co go sila woli przyzywaja.
Co do tego ze 150 kina bedize praktycznie nie smiertelny.. , ktos pamieta jak sie knightem walczylo w open battle w przed tibia 7.4 ? Nie bedzie to to samo bo aimboty sa juz w tibii , ale sd obnizony sd damage , i wylaczenie palkow z "synchronizowanego combo" daje nam znowu szanse na panoszeniu sie na tylach wroga rozpraszajac ich , wracamy do pieknych korzeni ?
Trialowiec
18-06-2007, 09:10
Knight expil zawsze szybciej niż mag. Dopiero po ostatnim update sie to zmienilo. Teraz poprostu wraca dawny porzadek. kthxbye
@Toca , niezapominaj że sorc jest najszybszy , zawsze może uciec , a jak było wcześniej ? jak cie gdzies drapnelio (knighta) to ,miales zgon 95 % , nie uciekniesz bo za wolny , nie m wallniesz , ostatnia szansa to rzucanie garków w odpowiedni sposób ale one ważą tyle ze watpie ze ktos nosi ich duzo ze soba caly czas.
Ja tam zawsze mam przy sobie 5-6 garnków, nigdy nie wiadomo co do niego wpadnie. Bo ja glodomor jestem ; ((
@Ajron 88 No dobra jak Sorc nie moze chodzic tera na demony niech zrobia tak zeby mogl je blokowac tak ja knight zeby bylo ucziwie. W sumie nie zrobia jedna profesje i nie bedzie tyle komentarzy.
To exori 110 knight po 100 wali, a z exori gran po 220 (pvp) sorc na takim samym levelu sd wali okolo 160 (pvp). Nie wiem jak bedzie z tymi broniami dla palkow, ale jak zwieksza cene nie bedzie oplacalo sie uzywanie ich, to 160 pallek na wojnie nie walnie sd nawet 100.
Podliczmy 150 knight ma hp 2500 hp ? Wiec aby go zabic bedzie trzeba okolo 17 sorcow 100 leveli :) do tego ktos go moze uhac i uha sie szybcej niz leci sd :]
Ajron 88
18-06-2007, 10:10
Tak Toca , sorc "nie może blokowac demonow" (do pewnego levela) , ale czy knight moze je bic tak sprawnie jak sorc ? nie ? to o co chodzi , sorce bija je lepiej , knighty blokuja je wczesniej.
Co do obrażeń z exori , nie generalizuj , obrazenia z exori zależą od skill i broni , ludzie ktroych ogladałem na tescie robiacych takie obrazniea, mieli skille 90+ w walce , policz ile to godzin , wejs pod uwage jakie mieli bronie i jak "latwo" ja zdobyc.
Co do 17 sorcow bijacycg lv 150 knighta, watie zeby mialo znaczenie ile osobgo uha, bo jak dobrze skleja combo to knight sie posklada w 1 sekundzie.
Osobiscie jestem za tym updatem , niewidze wnim nic co zniszczylo by rozgrywke dla jakiejkolwiek klasy.
Tak Toca , sorc "nie może blokowac demonow" (do pewnego levela) , ale czy knight moze je bic tak sprawnie jak sorc ? nie ? to o co chodzi , sorce bija je lepiej , knighty blokuja je wczesniej.
Co do obrażeń z exori , nie generalizuj , obrazenia z exori zależą od skill i broni , ludzie ktroych ogladałem na tescie robiacych takie obrazniea, mieli skille 90+ w walce , policz ile to godzin , wejs pod uwage jakie mieli bronie i jak "latwo" ja zdobyc.
Co do 17 sorcow bijacycg lv 150 knighta, watie zeby mialo znaczenie ile osobgo uha, bo jak dobrze skleja combo to knight sie posklada w 1 sekundzie.
Osobiscie jestem za tym updatem , niewidze wnim nic co zniszczylo by rozgrywke dla jakiejkolwiek klasy.
To zgraj 17 sorow , jeden ma laga, drugi zaspal, trzeci ma zjebana klawiature...i tak dalej...
Widzialem knight skil 93 plus ring chyba 97 i takie walil hity z tych exori...
Narzekacie na te skilowanie, ale przeciez to nie ja wam kazaelm skilowac calymi dniami... zycie -,-
wilderwein
18-06-2007, 10:24
True. Cipy mogłby jeszcze dodać więcej broni które można sprzedać u djinna i byłoby gites ; )
@up o to by bylo dobre x]
Falcmoon
18-06-2007, 12:22
Mało kto odejdzie bez mrugnięcia okiem jeśli go zdjąć z piedestału. Więc co się dziwić, że wszystkie sorki tak narzekają.
Teraz przynajmniej jak knight zostanie trapnięty to może doczeka się jakiegoś odwetu. Nie zdążą mu założyć teleportu do świątyni do czasu kiedy reszta kumpli wpadnie.
Szczerze, nie ma optymalnego rozwiązania ponieważ istnieją boty. Za starych czasów gdy nie było botów walka była bardziej wyrównana. Sorc wymiatał na wysokich levelach ale i tak ciężko było złożyć dobre combo. Nie było wtedy też vent, teamspeaka... To wszystko zwiększało szansę na "wycofanie się na z góry upatrzone pozycje" a potem jakiś kontratak. A teraz? 30 sekund na trapa (w zależności od miejsca i liczności grupy) i 3 sekundy żebyś zdążył napisać "FUCK U, I'll Be Back" czy co sobie wolisz w momencie śmierci :)
Obiektywnie więc stwierdzam, że ten update jest potrzebny.
Ajron 88
18-06-2007, 23:39
To zgraj 17 sorow , jeden ma laga, drugi zaspal, trzeci ma zjebana klawiature...i tak dalej...
Tutaj masz racje , ale właśnie w tym momencie oddziela się męrzczyzn od chłopców czyż nie ? :)
Widzialem knight skil 93 plus ring chyba 97 i takie walil hity z tych exori...
Tak , to prawda mówimy o tym samym osobniku, W skilach (imho) nie chodzi o to że to jest nudne , bo na to są sposoby (oglądanie filmu zwężonego żeby było battle screen widać / czytanie gazety itp.) , problem polega na tym że to jest cholernie czasochłonne , i nic na to nie poradzisz, co do magic levela magów (dużo ludzi psioczy że teras będą musieć "trenić"magic level) , trenowanie magic levela można sztucznie przyspieszyć (manasy) , fakt nie jest to tanie.. ale zawsze to jakaś alternatywa.
Na WoT forum pojawił się film lv 200 sorca który kładzie Behe z UE , osobiście wyjaśnił że robi to tylko po to żeby podkręcić troche swój magic level przed updatem , jak widać nie wszyscy zaczeli płakać i rwać włosy z głowy , a obrali prawidłową taktyke i szykują sie do update.
Dam wam rade, nie zaglądajcie do działu proposal w community boards na tibia.com , to co tam sie teras dzieje (lament klas magicznych , głópoty mówiące o tym jak to knight / pall są już teras za mocne, i jakcy to magowie są słabi że po update to już całkiem na roty nie pójdą bo za mało hp ), normalnie ręce opadają. :P
@up Bo jest to prawda x] ten 200 sorc moze sobie trenowac, bo zrobil chara teraz, ale co bedzie z nowymi swiatami/postaciami? kopalni guardow jest 5-6 a sorcow 100 ? do tego jakis knight, palek i sorc nie ma gdzie expic, Tomby? nie przyjemny exp z samego wanda. Sorce nie beda miec teraz jak trenowac mlvl, bo nie bede uzywac evis....
@up Bo jest to prawda x] ten 200 sorc moze sobie trenowac, bo zrobil chara teraz, ale co bedzie z nowymi swiatami/postaciami? kopalni guardow jest 5-6 a sorcow 100 ? do tego jakis knight, palek i sorc nie ma gdzie expic, Tomby? nie przyjemny exp z samego wanda. Sorce nie beda miec teraz jak trenowac mlvl, bo nie bede uzywac evis....
Wiec bedzie tak jak dawniej, czyli mlvl bedzie lecial podczas robienia run :]
I zrossnie liczba boterow tak jak kiedys x]
sath_okh
19-06-2007, 13:33
kopalni guardow jest 5-6 a sorcow 100 ?
Bo teraz to tak nie ma? Gdzie nie pojdziesz to setki sorcow/druidow z wandami. Wszyscy tylko je robia bo wymiataja itd Na pvp to juz calkiem, taka kyra to najbardziej porypany swiat, pelno sorkow 100+, wypasione levele, chociaz to jeden z nowszych swiatow, ale co ja tu bede mowil? Do ciebie i tak nie dotrze bo sorkiem grasz i ciagle chcesz byc najlepszy. Dla takich jak ty mam wrazenie ze najlepiej by bylo gdyby sorc mogl kazdego na luzie zabic niewazne jaki level. Pomysl czasem ze nie chodzi tylko o to zeby wszystkich tluc jak leci, ale o dobra zabawe bo to jest tylko GRA, a zabawa jest fajniejsza kiedy polowanie/zabijanie nie jest banalnie proste.
Bo teraz to tak nie ma? Gdzie nie pojdziesz to setki sorcow/druidow z wandami. Wszyscy tylko je robia bo wymiataja itd Na pvp to juz calkiem, taka kyra to najbardziej porypany swiat, pelno sorkow 100+, wypasione levele, chociaz to jeden z nowszych swiatow, ale co ja tu bede mowil? Do ciebie i tak nie dotrze bo sorkiem grasz i ciagle chcesz byc najlepszy. Dla takich jak ty mam wrazenie ze najlepiej by bylo gdyby sorc mogl kazdego na luzie zabic niewazne jaki level. Pomysl czasem ze nie chodzi tylko o to zeby wszystkich tluc jak leci, ale o dobra zabawe bo to jest tylko GRA, a zabawa jest fajniejsza kiedy polowanie/zabijanie nie jest banalnie proste.
Nie powiedzialem zeby byli najlepsi tylko bez przesady ulepszac kniaghtow -,-
I specjalnie dla Ciebie sprawdzielm ile jakich profesji jest na kyrze w top 300 x] 154 kniaghtow, 50 palkow, 81 sorcow, 15 druidow. Wiec kurwa jak sorc jest taki zajebisty dlaczego jest dalej najwiecej kniaghtow ? -,- Co sie teraz bedzie dzialo z druidem to juz zalamka jest 15, na nowym swiecie bedzie 2
A kniaghtow z 230 sam bede gral po wakacjach, a i jeszcze cos samych kniaghtow 100 + jest tyle co wszystkich sorcow x]
P.s Juz nie gram sorcem, bronie go bo po update bedzie za slaby x] nie mowie juz o druidzie.
sath_okh
19-06-2007, 15:27
I specjalnie dla Ciebie sprawdzielm ile jakich profesji jest na kyrze w top 300 x] 154 kniaghtow, 50 palkow, 81 sorcow, 15 druidow. Wiec kurwa jak sorc jest taki zajebisty dlaczego jest dalej najwiecej kniaghtow ? -,-
Knightow jest pewnie wiecej bo niektorzy wybieraja profesje jaka lubia a nie ta najsilniejsza ;) Az tylu knightow w top 300? Moze nie znam zbyt dobrze tego serwera (gram tam okazjonalnie) ale nie zauwazylem zeby ktorykolwiek z nich liczyl sie specjalnie podczas wojen. Poza tym wielu z tych knightow ma sorce do pk. Tutaj przydalby sie rozklad miedzy profesjami na serwerze ale niestety tego juz nie ma na www.tibia.com :/
Co sie teraz bedzie dzialo z druidem to juz zalamka jest 15, na nowym swiecie bedzie 2
A kniaghtow z 230 sam bede gral po wakacjach, a i jeszcze cos samych kniaghtow 100 + jest tyle co wszystkich sorcow x]
P.s Juz nie gram sorcem, bronie go bo po update bedzie za slaby x] nie mowie juz o druidzie.
Druidow jest sporo(zwlaszcza na non pvp), poza tym beda ulepszeni w nastepnym update z tego co slyszalem.
Dzizus srry za double jebany net :S
srry za double, jebany net :S
Knightow jest pewnie wiecej bo niektorzy wybieraja profesje jaka lubia a nie ta najsilniejsza ;) Az tylu knightow w top 300? Moze nie znam zbyt dobrze tego serwera (gram tam okazjonalnie) ale nie zauwazylem zeby ktorykolwiek z nich liczyl sie specjalnie podczas wojen. Poza tym wielu z tych knightow ma sorce do pk. Tutaj przydalby sie rozklad miedzy profesjami na serwerze ale niestety tego juz nie ma na www.tibia.com :/
Druidow jest sporo(zwlaszcza na non pvp), poza tym beda ulepszeni w nastepnym update z tego co slyszalem.
Sprawdz sobie na erig.net ile jest kniaghtow x] No wlasnie tylko dlaczego tak lubia kniaghta, widocznie ma wiecej zalet niz mag no chyba ze tak im sie nazwa podoba. Kniaght nie jest do wygrywania wojen. No ale teraz tak juz bedzie. Ogolem nie wiem do czego jest jak dla mnie bez uzyteczny chyba ze high level, ale dla 60 % ludzi przed update jest i tak najlepszy z tego co widac na kyrze :) W sumie wiemdlaczego jest tak duzo kniaghtow, bo wiekszosc z nich to nooby. Rzadko mozna spotkac kniaghta z dobrym pvp, zalaszcza przed update na hotkeyse B)
43 Druidow na najnowszym swiecie non-pvp Neranie to dla Ciebie duzo ? 8o
Sprawdz sobie na erig.net ile jest kniaghtow x] No wlasnie tylko dlaczego tak lubia kniaghta, widocznie ma wiecej zalet niz mag no chyba ze tak im sie nazwa podoba. Kniaght nie jest do wygrywania wojen. No ale teraz tak juz bedzie. Ogolem nie wiem do czego jest jak dla mnie bez uzyteczny chyba ze high level, ale dla 60 % ludzi przed update jest i tak najlepszy z tego co widac na kyrze :) W sumie wiemdlaczego jest tak duzo kniaghtow, bo wiekszosc z nich to nooby. Rzadko mozna spotkac kniaghta z dobrym pvp, zalaszcza przed update na hotkeyse B)
43 Druidow na najnowszym swiecie non-pvp Neranie to dla Ciebie duzo ? 8o
Ciekawe ile jest tych pierdolonych uhmakerów... Bo tylko do tego druid praktycznie służy -.-
Dopoki druid nie dostanie jakiejs broni masowgo razenia, jak ue, to bedzie tak nadal i mysle ze to powinna byc druga rzecz jaka powinni wprowadzic w tym update.
Tak na marginesie slyszalem cos o poison stormie, tylko nie pamietam co... chyba bedzie poteznie zatruwal, bynajmniej w porownaniu z tym co bylo kiedys. (kiedys 100 ed zatrul mnie za 17 -.-)
Ajron 88
21-06-2007, 13:18
Druid ma Paralyze.. i to jest przepotężna broń w griupowym pvp.. fakt że łyka mane niemiłosiernie , ale nie może być za łatwo nie ? :D
Druid ma Paralyze.. i to jest przepotężna broń w griupowym pvp.. fakt że łyka mane niemiłosiernie , ale nie może być za łatwo nie ? :D
Ale wiele osob nie umi tego jeszcze wykorzystywac, w czasie trwania paralyz jak dobrze sie rzuci to mozesz 2, a nawet 3 sd walnac, a jak jest grupowe to druid rzuci parazyl jakis sorc dobije i mowi sie ze sorc ma najlepsz pvp ;] Bo ma duzo fragow...
To nie zalezy od osoby ktora rzuca, tylko od playera ktory zostal potraktowany ta runa. Jezeli sie nie zatrzyma i nie uleczy to czar wciaz bedzie dzialal. Jezeli dla Ciebie pvp to ilosc fragow to gratuluje. PVP to nie jest tylko zabijanie, ale umiejetnosc wykorzystania terenu,trapowanie, rzucanie m walli etc.
@Purs
Watpie aby dali druidowi jakies czary ofensywne. Taka jego natura iz zajmuje sie leczeniem. Nie mowie ze jest to dobre, bo naprawde brakuje druidow, ale zauwaz, ze jak sa open battle, to nie ma roznicy czy sorek czy druid, bo UE sie nie uzywa.
To nie zalezy od osoby ktora rzuca, tylko od playera ktory zostal potraktowany ta runa. Jezeli sie nie zatrzyma i nie uleczy to czar wciaz bedzie dzialal. Jezeli dla Ciebie pvp to ilosc fragow to gratuluje. PVP to nie jest tylko zabijanie, ale umiejetnosc wykorzystania terenu,trapowanie, rzucanie m walli etc.
No wlasnie dla mnie nie jest, ale dla wielu osob tak ;]
_PiteroS_
25-06-2007, 14:28
exura i po paralize ...
exura i po paralize ...
nOOb i nOOb x] widac ze wiesz co sie dzieje na open battle x]
_PiteroS_
25-06-2007, 15:23
nie no spoko na open battle nie ma czasu wcisnąć hota... tym bardziej ze np. taki paladyn ciągłe wali exurke...
jestem ciekaw czy taki zajeb*** strateg i fighter jak przedmowca używał kiedykolwiek paralize...
nie no spoko na open battle nie ma czasu wcisnąć hota... tym bardziej ze np. taki paladyn ciągłe wali exurke...
jestem ciekaw czy taki zajeb*** strateg i fighter jak przedmowca używał kiedykolwiek paralize...
Nie, ale wystarczy mi to co widzialem, czipsu dostal paralyz w thais i zanim sie ruszyl padl z utamo, albo jak skopoo poszedl uratowac na pustyni Dejwidka? dostal paralyz i nara nawet pz nie mial, a byl kilka kratek od pz...
_PiteroS_
25-06-2007, 15:40
Ozwald biznesmen wielki padł na 110 od "coral frog" ale czy to znaczy ze ta żabka jest mocnym potworkiem??
Ozwald biznesmen wielki padł na 110 od "coral frog" ale czy to znaczy ze ta żabka jest mocnym potworkiem??
O dzizus o co ci chodzi ?
-Lubisz truskawki?
-No mam zielony samochod.
wojtekzs
25-06-2007, 16:56
Ty wiesz najwiecej siedzac w PZ :D
Ty wiesz najwiecej siedzac w PZ :D
Przeciez nie jestem w wojnie tera...:baby:
Netherent
25-06-2007, 20:06
Update jutro :D
jebane debile z cipsoftu
Popieram :cup:
To jest koszmar. Jak można być tak P0pierd0lonym w 3 cholery, aby tak zrujnować magów. Wy knighci sobie nie zdajecie z tego sprawy. 130lvl w 3 miechy? Wy sobie chyba nie macie pojęcia co mówicie. To jest koniec magów... Dowidzenia!
Update jutro :D
Jun 25 2007 - Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update! x]x]
Nareszcie 5 min Knighta...
Czyzby Toca... nasz master powiedzial mamie ze okradl kogos?? I ma areszt domowy?? :P Co sie stalo z poprzednim tematem "Byeeeeeeeeee czyt "Cryyyy"??
MydlanaBanka
25-06-2007, 23:41
hehe,przez całe życie (10,5 lat tibi xd) magowie rządzili na serverach tibijskich,a wiec Cip pomyślał nadtym i dł teraz kngihtom/paladynom nasze 10,5 roku,jezeli wejdzie update i mag bedzie silneijszy :p
hehe,przez całe życie (10,5 lat tibi xd) magowie rządzili na serverach tibijskich,a wiec Cip pomyślał nadtym i dł teraz kngihtom/paladynom nasze 10,5 roku,jezeli wejdzie update i mag bedzie silneijszy :p
Z tego co pamietam z rok temu gdy byly manasy po 100 gp i dawaly mniej many nie bylo jeszcze wandow sorc byl slaby, wiec skad ty masz 10,5 roku gry ? I dlaczego wybrales knight jak bys slabszy ?
exura i po paralize ...
sorc lecący na utamo vicie, dostający sdki myśli o exurce nie mając bota? lol
_PiteroS_
26-06-2007, 22:51
sorc lecący na utamo vicie, dostający sdki myśli o exurce nie mając bota? lol
dogoniłeś kiedyś hlvl sorca ??
sorki ale nawet tak slaby mag jak ja potrafi zlikwidowac parazile bo expilem na vampach, no ale jak ty nie potrafisz i nie masz nawyku exury, exyra gran, exura vita exura sio " ... , no to chyba twój problem
zresztą może na temat używania parazile wypowiedzą sie druidzi?? co ty na to ?? o widze ze sie zgadzasz.
wiec powiem ci ze paralize sux !! używanie parazile bardzo łatwo może skończyć sie dedem bo wysysa manę i to sporo wiec wątpię ze ktoś w open battle gdzie są wyrównane teamy będzie używał tego spella ....
@Up
zalosny tibia.pl expercie -.-. Na vampavch jak expisz i wiesz ze cie paralizuja to ci latwiej. A jak biegniesz i nagle zwalniasz, mag walle przed ryj i masa sd, to co?
_PiteroS_
26-06-2007, 23:15
@Up
zalosny tibia.pl expercie -.-
nie jestem expertem i nigdy nie będę !! ale naprawdę biała gorączka mnie bierze jak ktoś twierdzi ze parazlize to potężna bron, tak nie jest i na razie nie będzie...
@up
To jest dobre, rzadko uzywane, ale jak to uzyjesz i koles jest sam, a was grupa to ma zgona na bank, wtedy tylko mag walle rzucic i kuniec :P
Ajron 88
27-06-2007, 03:03
@up
To jest dobre, rzadko uzywane, ale jak to uzyjesz i koles jest sam, a was grupa to ma zgona na bank, wtedy tylko mag walle rzucic i kuniec :P
rzadko ? dawno nie widziałem wojny w której druidzii nie używali paralyze..
TheDwarf
27-06-2007, 03:58
Nie chce mi sie kazdej wypowiedzi cytowac i omawiac, ale pie5%)2licie farmazony nt. tych profesji.
1) DRUID
Ktos powiedzial, ze druid powinien dostac 'czar masowego razenia' w next updacie. Druid, kitory nie jest przeciez poteznym czarnoksieznikiem, a przyjacielem natury nie powinien na pewno miec takiego czaru na 100%. Zamiast tego zmienilbym czar "Undead Legion", w taki sposob, ze w miare przyplywu leveli, potwory summonowane tym czarem bylyby silniejsze np. 25 ghoul, 35 mummy, 45 ghost, 60 ds, 80 vamp~ dodałbym jakis czar przywolania wilkolaka, niedzwiedziolaka, ktorych np. nie daloby sie zabic, ale trwalyby tylko kilkadziesiat sekund i znikaly.
Czy druid zostanie udupiony w tym updacie? W pewnym sensie tak, w pewnym sensie nie. Jezeli jestes panikantem, dla ktorego gra magiczna profesja to tylko exura gran/exori vis, to rzeczywiscie polecalbym zmienic profesje, natomiast jezeli nie, to druid nawet zyska. Głównym czynnikiem siły obrażen druida bedzie teraz magic level. Trenowanie go teraz bedzie latwiejsze niz kiedykolwiek, za sprawa ogromnej liczby knightów. Pomyslmy jak latwo teraz bedzie sprzedac uhy, czy znalezc czlowieka, ktory da Ci mf'y a Ty go bedziesz leczyl na huncie. Latwo takze znajdziesz blokera na hydry/dle czy inne potwory. Nic tylko cieszyc sie gra!
2) Sorcerer
Wielu z was placze, ze sorcerer bedzie teraz gorszy, ze bedzie mial slabe hity itd. Prawda jest taka, ze sorc w erze sharingu/botów/taniej many stal sie zdecydowanie zbyt mocny i sprawil ze pall odszedł w cień, a knajt w pizdu. Otoz sorc stal sie najlepszy w kazdej dziedzinie:
- PVM -
~zarobek
Dysponujac tania mana wystarczylo sie w zaleznosci od levela wybrac na guardy, dragi, bk, hero czy wrl by zarobic naprawde spora sume. Knighci zarabiac powazniejsze sumy mogli na minosach...
~exp
...na ktorych exp wynosil 20k/h, a sorc na 'potworach do zarabiania' robil 50-200k. MS mogl expic 5 razy szybciej niz knajt na tym samym levelu.
- PVP -
~liczba obrazen
sorc mial ogromne obrazenia, ktore mogl zadawac bardzo tanim kosztem np. 130 MS mogl bic z UE w ludzi az po 600, z SD po 350, gdy RP na takim lvlu z SD 150-200, EK za 120 z explo czy 200 z exori.
~wygoda zadawania obrazen
sorc aby zadac obrazenia mogl sobie stac w dowolnym miejscu na ekranie i tylko wciskac hotkeya. sprawa z ue miala sie nieco trudniej, ale i tak bylo to lepsze niz exori/miecz.
~szybkosc
nie ulega watpliwosci ze 100+ ms na mapclicku moze w 10 sekund zgubic, bande goniacych go pallków i knajtów. bylo to dobre powstalo to w erze gdy najwiekszy rp/ek na servie 100+, a ms 60+, niestety pozniej gdy ms mial 150, to ek/rp mial 100 i stalo sie ta niesprawiedliwe.
~zywotnosc
kiedys zabicie sorca nie bylo trudne, a zabicie knighta bylo nie lada sztuka, czesto trzeba mu bylo 'wykonczyc' UHy. Sytuacja sie odwrocilo, za pomoca zabojczych comb, ktore w sekunda moga odebrac EKowi 1k-5k hp, knajt juz nie jest forteca, a ms ze swoja szybkoscia, stone skinami i mana shieldem moze przetrwac naprawde dlugo.
O reszcie profesji napisze jutro.
/TheDwarf aka Sir Hidek~
nie jestem expertem i nigdy nie będę !! ale naprawdę biała gorączka mnie bierze jak ktoś twierdzi ze parazlize to potężna bron, tak nie jest i na razie nie będzie...
Wiec jezeli nie masz pojecia o tym to nie mow, Była to druga bron po UE.
I jak tam update "bye jakie kolwiek Pvp." "WELCOME SPAMOWANIE Z BRONI".
"BYE ROBIENIE SORCEM ANNI~" "WELCOME ROBIENIE ANNI 3 PALKAMI NA 100 LEVELU."
Ktos moze powie cos o expieniu teraz sorcem/knightem/pallem. Narazie z tego co slyszalem 60 knight na guardy w kasa w huj :cup: Ja sie nie logowalem na tibie i nie mam takiego zamiaru x]
EDIT: 10:50 Xercio [26]: 10:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by Zelizard. Zeli~ <level 67> <skill 79> Sorc level 120, sd 170 :) nie dosc ze w huj leveli wiecej to taka runa jak wiecie kosztuje 325 gp w sklepie :) Ok, teraz pytanie po co grac sorcem ? Gdy Knightem walisz mocniej, mozesz zrobic anni, jestse nie smiertelny jak bije Cie czlowiek. Ok, wiec teraz to trzeba byc skonczonym pierdolonym idiota, aby grac Sorcem :]
Ajron 88
27-06-2007, 17:56
10:50 Xercio [26]: 10:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by Zelizard. Zeli~ <level 67> <skill 79> Sorc level 120, sd 170.
Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?
Gdy Knightem mozesz zrobic anni.
Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ?
Ok, wiec teraz to trzeba byc skonczonym pierdolonym idiota, aby grac Sorcem :]
Trzeba być głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).
Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ? Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy? nawet jak ma uderzyc z wanda to traci kase 12 many i nie biije tak mocno.
Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ?
Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.
Trzeba bić głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).
Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.
Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.
Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz :):]
Edit: cos mi sie zjebalo cytowanie wiec zrboielm tak -,-
Ajron 88
27-06-2007, 19:34
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ?
Tak wchodziły mi hity po 300 , jeśli sie nie myle pięć razy walnełem 300+ , zrobiłem 100 k expa (czytaj expiłem 2 godziny).
Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy?
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)
Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?
Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol
Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?
Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz :):]
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?
Powie mi ktos jak mozna walczyc na arenie? -.- albo jakas wskazowka chociaz? -.-
CentralBattleNet
28-06-2007, 05:21
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1515765&postcount=1
klik i masz opisane co trzeba zrobic aby moc walczyc na arenie
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)
Widocznie ty grasz na starej tibi jeszcze :D Bo innym wchodza znacznie lepsze hity niz kiedys no i hit 300+ kiedy dla Ciebie byl marzeniem ? a teraz wchodza czesto.
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?
To tak samo jak powiedziec ze Knight moze zyc bez lepszego uderzenia -,-
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol
Popraw to glupim* bo tyle bledow nie bede Ci ich wytykal, ale jak cos cytujesz to pisz bez. Zobacz sobie http://www.erig.net/worldmostxp.php w top 100 exp nie ma zadnego sorca z wczoraj :] A tylko jeden sorc z top 10 wbil jakiegos expa mniej niz milion, nawet Mateusz~ nic nie wbil co nie zdaza mu sie to zbyt czesto, tak samo na Galanie zaden sorc z top 300 nie wbil zadnego expa. Jezeli nie wejdzie jakis update wczesniej niz za miesiac Cipsoft zacznie tracic kase i na to licze :]
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?
Zalety Sorca: Szybki co teraz wogule nie przydatne i to wszystko.
Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy.
Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie.
Wady: yyyyyyyyyy...moze to ze nie jest szybki.
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?
Podam Ci nawet przyklad noob taki ze glowa boli "Lucifer Zegi"
May 25 2007, 11:04:08 CEST Killed at Level 82 by Kronos'Silver kick sux <25level> i to wcale nie kick tylko dal xloga, bo sie wystraszyl, albo jak go huy~ 100 pall solowal bo zapomnial sie uhnac.
Gdy zaczal Grac druidem nie mogl nic wbic, bo go albo hydra zabijala, albo my koledzy z rl go zabijalismy bo wstyd jako on byl polakiem i placil jakims DEvill~ po 100 k za nic itp
Gdyby juz wtedy knight byl taki dobry to by mial juz 100 level i by byl takim noobem ze glowa boli, a tak nie chcial juz grac knightem, a sorcem nie umial:)
Wiec jezeli nie masz pojecia o tym to nie mow, Była to druga bron po UE.
I jak tam update "bye jakie kolwiek Pvp." "WELCOME SPAMOWANIE Z BRONI".
"BYE ROBIENIE SORCEM ANNI~" "WELCOME ROBIENIE ANNI 3 PALKAMI NA 100 LEVELU."
Ktos moze powie cos o expieniu teraz sorcem/knightem/pallem. Narazie z tego co slyszalem 60 knight na guardy w kasa w huj :cup: Ja sie nie logowalem na tibie i nie mam takiego zamiaru x]
EDIT: 10:50 Xercio [26]: 10:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by Zelizard. Zeli~ <level 67> <skill 79> Sorc level 120, sd 170 :) nie dosc ze w huj leveli wiecej to taka runa jak wiecie kosztuje 325 gp w sklepie :) Ok, teraz pytanie po co grac sorcem ? Gdy Knightem walisz mocniej, mozesz zrobic anni, jestse nie smiertelny jak bije Cie czlowiek. Ok, wiec teraz to trzeba byc skonczonym pierdolonym idiota, aby grac Sorcem :]
Znasz tego idiotę Xercia?
@up nie wiem nawt kto to jest :D
Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie.
Ale wy płaczecie i tak sorcem/druidem nie jest tak źle, do 50/60 lvl kim szybciej wbijesz ?
Oczywiście, że sorcem/druidem z wanda, bo knightem/palkiem musisz poświęcić czas na skillowanie.
Niech wyjdzie nowy swiat po wakacjach to Ci udowodnie ze knightem bez skilowania wbije jakis tam level, bo nie trace kasy na bolty itp gorzej plakiem bo musisz miec skila zeby sie zwracalo na byle czym :)
Tylko powiec mi na czym teraz tak knighci/palkowie maja skilowac ?:baby:
Skoro wala wieksze hity...
Ajron 88
28-06-2007, 17:09
Widocznie ty grasz na starej tibi jeszcze :D Bo innym wchodza znacznie lepsze hity niz kiedys no i hit 300+ kiedy dla Ciebie byl marzeniem ? a teraz wchodza czesto.
Mi też wchodzą znacznie lepsze hity, ale nie zawsze , i nie ciągle 300+ , zmieniło sie dużo , ale nie tak wiele żeby płakać na ten temat.
To tak samo jak powiedziec ze Knight moze zyc bez lepszego uderzenia -,-
To co takiego sorc ma z annighilatora że tak ułatwia mu gre jak lepsze hity knightom ?
Zobacz sobie http://www.erig.net/worldmostxp.php w top 100 exp nie ma zadnego sorca z wczoraj :]
Bo większość płacze zamiast wziąść sie w garść.
tak samo na Galanie zaden sorc z top 300 nie wbil zadnego expa.
Większość jest w wojnie i zabija zamiast expić ? Pozatym który z topowych sorców oprócz Xeio expił przed update?
Zalety Sorca: Szybki co teraz wogule nie przydatne i to wszystko.
Dlaczego niby to sie nie przydaje ? haha
Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy.
Knightem też będzie cięrzko expić (szybko) na 300 , nie możesz robić tombów z gfb , co dl'e na poi z exori. ? Wątpie że sie zwróci.
Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie.
Tak może expić szybciej , dalej wolniej od sorca (moim zdaniem) , jest do zabicia , sprawdź , Miecz aniolow , Aylitha.. oh sfragowali ich sorce ? Jak to możliwe przecież oni teras sorc prawie nie robi dmg w pvp ?
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ?
Co do nooba Lucifer~ , nie skomentuje bo zgadzam se to jest jeden z tych nieuleczalnych przypadków , moge sie tylko nie zgodzic z tym ze mialby juz lv 100 , bo wczesniej go nie wbil bo ciagle byl "polowany" , teras wygladalo by to tak samo , moim zdaniem.
Mi też wchodzą znacznie lepsze hity, ale nie zawsze , i nie ciągle 300+ , zmieniło sie dużo , ale nie tak wiele żeby płakać na ten temat.
Dla mnie by bylo w porzadku gdyby np. Kniaghtow ulepszyli, ale nie zmiejszali sily sd, lub zmiejszyc sile sd, lecz nie dawac silniejszych hitow kniaghta.
To co takiego sorc ma z annighilatora że tak ułatwia mu gre jak lepsze hity knightom ?
To ze potem idzie na demon hell i na*******a takiego expa ze huj, a nie musi mu sie nawet zwrocic, bo kase ma tak jakby za "free"
Większość jest w wojnie i zabija zamiast expić ? Pozatym który z topowych sorców oprócz Xeio expił przed update?
Ostani tydzien:
Rattzor +642,242
Levandero Gamblino +463,692
Dredz +463,692
Jor'cas +1,176,001
Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;]
Do tego:
Amazonfisken +1,022,461
Dlaczego niby to sie nie przydaje ? haha
No chyba ze logujesz sie po to zeby uciekac, bo np 5 sorcami 100 level nic nie zrobisz 130 kniaghtowi.
"Knightem też będzie cięrzko expić (szybko) na 300 , nie możesz robić tombów z gfb , co dl'e na poi z exori. ? Wątpie że sie zwróci."
Warlocki szybciej niz sorcem, lub nie chcieli zeby za szybko sie rozwijal Seromontis/Mateusz~
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x]
Tak może expić szybciej , dalej wolniej od sorca (moim zdaniem) , jest do zabicia , sprawdź , Miecz aniolow , Aylitha.. oh sfragowali ich sorce ? Jak to możliwe przecież oni teras sorc prawie nie robi dmg w pvp ?
Zobaczy sie po miesiacu ktorwa posatcia szybciej, jak jakis sorc wyruszy na expa wogule.
Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann
Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili.
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ?
Tylko taki knight ma z 6 bp uhow full def i mysli jest ciezko zabic, ale znow nic nie stracil Dauthislayer, a sorc na tym levelu nie wiem czy by dam mu rade, a jak tak to waste w huj x]
Ajron 88
28-06-2007, 19:57
Dla mnie by bylo w porzadku gdyby np. Kniaghtow ulepszyli, ale nie zmiejszali sily sd, lub zmiejszyc sile sd, lecz nie dawac silniejszych hitow kniaghta.
Oczekiwałem ulepszenia żmudnej gry knightem , i tego że skille będą miały znaczenie przez duże "Z" , oczekiwałem że wzwiązku z plagą sorcy skrócą ich tak żeby w 2 osobowych wypadach nie mogli zabić połowy servera.. obu rzeczy sie doczekałem.
A i oczekiwałem tego że ludzie będą znowu brać palki na hunty grupowe , dzisiaj widzialem na trade jak jakiś koleś szukał pallka na bk hunt.. doczekałem się.
To ze potem idzie na demon hell i na*******a takiego expa ze huj, a nie musi mu sie nawet zwrocic, bo kase ma tak jakby za "free"
Co do kasy to fakt robi się łatwiej niż wcześniej bo w wielu miejscach teras można zrobić porządny profit , a nie tylko w mintwallin. Co do expa na demon hell , w jaki sposób ? Na teście widziałem 110 knighta który to robił , 2 bp uh i 1-1,5 bp mana na 1 demona ? Nie mam pytań :P.
Ostani tydzien:
Rattzor +642,242
Levandero Gamblino +463,692
Dredz +463,692
Jor'cas +1,176,001
Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;]
Do tego:
Amazonfisken +1,022,461
Rattzor dobijał 140'tke, Levandero odrobił 141 co było jego jedynym expem od miesiąca ? Dredz poszedł dla zabawy z Sinterro na warlocki , stąd ten exp.
Jor'cas nie znam ,ale z tego co widziałem po update robił jakieś questy , może dlatego nie expil.
Amazonfisken się załamał updatem , jak mówiłem jedni wejzmą sie w garść drudzy będą płakać.
No chyba ze logujesz sie po to zeby uciekac, bo np 5 sorcami 100 level nic nie zrobisz 130 kniaghtowi.
Nie po to by uciekać , a po to naprzykład żeby knight ci nie uciekł , to że pięcioma sorcami nie zabije się 130 kniighta to racja, tak samo jak 130 knight nie zabije żadnego z tych sorców. Pozatym jak jednego z tych sorców zamienisz na druida , już jest szansa żeby takiego knighta ubić prawda? Cip soft coś wspominał że chcą wymusić współprace pomiędzy klasami , zarówno w pvp jak i pvm.. znowu im sie udało ? :)
Warlocki szybciej niz sorcem, lub nie chcieli zeby za szybko sie rozwijal Seromontis/Mateusz~
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x]
Tak warlocki fajnie padają , podwarunkiem że nie rzucają niewidki co chwila , z tego co sam próbowałem.. szczeże to lepiej to szło knightem z explosion przed update.
Zobaczy sie po miesiacu ktorwa posatcia szybciej, jak jakis sorc wyruszy na expa wogule.
Niewątpie w to że dominować na chartsach będą knighty i pallki , mały powiew świerzości (zmiany na lepsze) to huragan w skrzydła.
Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann
Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili.
Catrishia zrobiła więcej damage, powodów tego może być kilka , wyłapała go pierwsza i trzymała pz atakując albo w trapie całyczas atakowała a reszta tylko skleiła combo.. czyli każdy sorc zrobił te 100-250 dmg , gdzie catrishia przez czass trwania trapa łącznie z fierce berserkiem zrobiła dmg znacznie więcej (gdyby sorce nie czekali na synchronizacje comba a spamowali sd'ki , napewno tego damage zrobili by więcej). Zresztą dobrze by było jakby pojawił sie film z tej akcji , wiele się wtedy wyjaśni.
Tylko taki knight ma z 6 bp uhow full def i mysli jest ciezko zabic, ale znow nic nie stracil Dauthislayer, a sorc na tym levelu nie wiem czy by dam mu rade, a jak tak to waste w huj x]
Nom Dauthi nic nie stracił , ale wiadomym było że nie darady , jak mówiłeś w wypadku sorca jest to "niewiadoma" , kosztuje go to ale może mu się udać , in plus ?
MydlanaBanka
28-06-2007, 20:18
a mialo byc tak pieknie co do update ;/ juz zaczynalem expic po update ale hack ;/. Mam nadzieje ze inni niebeda meic takiego pecha co ja;/ .
bb
http://img505.imageshack.us/img505/6889/lolaosloadlasdoasldoaslts2.png
OWN3D!
Jest juz nowa Tibcam:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=109921
A filmiki normalnie z:
http://www.tibicams.tibianetwork.net
Edit1: Na poczatek polecam http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26974
Pokazuje jak ciezko zabic 135 palla
Jednek chyba nie jest tak jak na test servie runy mocniej chyba bija, a knight nie atakuje strasznie mocno ;)
Edit2: http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26984 Ayli~ DIE :) Bilo go z 20 osob i nie mogli zabic x]
Ajron 88
29-06-2007, 18:28
Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.
A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali :P.
powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE.
Wiem że to będźie lekki offtope ale polecam wam film z battle na Kyrzez 28 maja , niech każdy obejrzy i powie czy taka wojna nie prezentuje sie lepiej niż 2 storny campujące na 1 sq bojące sie wejśc na ekran przeciwnika żeby nie paść na pół comba bo drugie pól już poleciw trupa.
A i prosze nie wzorować sie na tej próbnej wojnie z test serva, bo podejrzewam ze Gm'owi specjalnie wyłapali grópe graczy z południowej ameryki , takich wiecie nie dokońca pro.. żeby sie za szybko nie pozabijali :P.
powtarzam KYRA 28 MAJ , NOWE OBLICZE WOJNY W TIBII , HAIL UPDATE.
A mógłbyś dać linka do tego filmu?;)
Ajron 88
29-06-2007, 19:07
http://rapidshare.com/files/39908176/getting3addon.rec
Enjoy. :)
Tylko ze tam bylo chyba 19 : 0 x] i cos mi sie ten filmik scinal na mostku xd
Ajron 88
30-06-2007, 15:49
Jakie ma znaczenie wynik tej bitwy ? Ważnym jest przebieg i małe szczególy takie jak 100 EK uciekajacy z trapa (dostaje baty ale wyuhal sie) , co bylo nie mozliwe przed update, ten 147 rp co zbiera baty i lecyz sie vitami (oboje pozniej padaja , ale nie na pare sd'kow a na bardziej zlozone combosy , i to w trapach bo w open field nikt by ich nie zabil i o to chodzilo).
mi filmik sie nie scina
Na to wlasnie czekalem filmik z udzialem MDW po update x] Filmik na tibiacam.tv
http://tibiacam.tv/download.php <<program
http://tibiacam.tv/cams.php?id=qm9vk3n67iqp8a24 <<Film
Hity w demony max 730? Czyli w czlowieka 350? na 350 levelu? gratz 100 sorc wali kolo 280 wiec czy oplaca sie wbijac 250 nastepnych leveli zeby nie bylo roznicy w sile zadawania obrazen? :baby:
Totalna porazka z updatem.Oslabienie sorca jeszcze da sie wytlumaczyc ale wzmocnienie knighta i palla 8o - smieszne.
Powerbolt za 6gp - LOOOOOL, hity po 300+,400+ ZAL
Ciekawie wyglada to wyrownanie postaci na erig.net
Ale co jest pewno to to,ze Cipy na pewno nie zostawia tak tego, bo to jest jednym slowem - PORAZKA
Cipy dopiero jak zaczna liczyc straty to "pomysla" ze trzeba cos z tym zrobic:p Smieszy mnie to ze 55 RP+ kladzie dla bez najmniejszego oporu z RS widzialem na wlasne oczy a co dopiero z PB :D
I cipy sie skapnęły że im coś nie wyszło i mamy 'normalne' hity ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.