zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie. Doświadczeni wchodźcie i pomóżcie...

Dziki Joe
04-10-2004, 17:38
Czesc.
Nie bede sie rozpisywał, mam taki problem:
Gdy chce zmienic hasło na tibia.com (starego nie pamiętam) wypełniam formularz co jest tam do napisania (m.in: nazwa postaci, numer konta, mail)
I jak naciskam send pojawia mi sie takie coś:

"""A request for a new account password has been already submitted. If you have not received the email yet, it is possible that it did not reach you for some reason. Please make sure your email's spam filter is not blocking our mail as spam. Please also make sure that your mailbox is not full. You can use the Lost Account Interface again after approximately two days have passed to request a new password"""

Mam antyspam wyłączony, mam konto na www.interia.pl
Poczta jest pusta.

Prosze o szybką pomoc (po udzieleniu odpowiedzi temat do zamknięcia)

Pozdro

Sithius
04-10-2004, 17:45
Hmmm...a sprawdziles czy nie masz przepelnionej poczty?? ;)

Dziki Joe
04-10-2004, 18:00
Hmmm...a sprawdziles czy nie masz przepelnionej poczty?? ;)
Poczta jest pusta

Dark Vilej
04-10-2004, 18:51
Czesc.
Nie bede sie rozpisywał, mam taki problem:
Gdy chce zmienic hasło na tibia.com (starego nie pamiętam) wypełniam formularz co jest tam do napisania (m.in: nazwa postaci, numer konta, mail)
I jak naciskam send pojawia mi sie takie coś:

"""A request for a new account password has been already submitted. If you have not received the email yet, it is possible that it did not reach you for some reason. Please make sure your email's spam filter is not blocking our mail as spam. Please also make sure that your mailbox is not full. You can use the Lost Account Interface again after approximately two days have passed to request a new password"""

Mam antyspam wyłączony, mam konto na www.interia.pl
Poczta jest pusta.

Prosze o szybką pomoc (po udzieleniu odpowiedzi temat do zamknięcia)

Pozdro

tutaj jest napisane, zebys sprawdzil swoja skrzynke pocztowa czy nie jest pelna lub jest wylaczony anty-spam i napisane jest tez zebys poczekal 2 dni.

Dziki Joe
04-10-2004, 18:57
tutaj jest napisane, zebys sprawdzil swoja skrzynke pocztowa czy nie jest pelna lub jest wylaczony anty-spam i napisane jest tez zebys poczekal 2 dni.
Nie poczekał 2 dni, tylko żebym sprobował za 2 dni ponownie, a proboje juz od półtora tygodnia...