Pokaż pełną wersje : Dziwny przypadek
Markos12
15-06-2007, 16:33
TEMAT DO KASACJI!
Ta? a potem się obudziłeś?
Markos12
15-06-2007, 17:17
Nie odzywaj sie jak nie pomagasz!!!!!X(
Kto choć trochę mądry niech nie odpisuje na ten temat ... Żal ...
danielski2
15-06-2007, 17:18
Nie przejmuj się...dam ci knight armora na siódme urodziny B)
Piotrek Marycha
15-06-2007, 17:27
niemożliwe, to nie diablo...
no coz :D to byl tylko dobry sen ktory mozeee kiedyyyss sie spelni :D
Markos12
15-06-2007, 20:02
Dobra zamknijcie ten temat mi nie chodzi o to że to duża strata tylko o to że to jest dziwne!!!!!!X(
Człowieku, to nie jest MU, że rzeczy można kopiować i po jakimś czasie znikają. Coś mi się zdaje, że sobie to wymyśliłeś dla niewiadomych powodów.
Markos12
15-06-2007, 22:10
Mówiłem że koniec tematu!!!
Nie pisać już k armor to żadna strata poprostu zaciekawiło mnie to!!!X(
Who cares?
Powiedz proszę jak Ci pomóc...
kamil1153
16-06-2007, 16:09
Nie no albo prowokacja albo ten koleś jest naprawde jakiś dziwny. To pewnie raczej, że po 1 h tego armorka raczej już by nie było bo inny mógłby ktoś znaleść!
Nie śmiejcie się z DZIECKA NEO 8o
Pomóżmy mu i kupmy mu pod choinkę :D
Avallach
21-06-2007, 16:01
moze cofneli czas na tym OTS?? tak sie zdarza xD
ciekawy przypadek lunatykowania :D
Zdarzają sie cofnięcia serwerów. Ale baaardzo rzadko, I zawsze cipsoft informuje o tym na swojejs tronie. pamiętam kiedys było coś takiego na Pandori. Wbilem na serwa okolo 12 gralem apre godzin wbilem sobie lvl loguje nastepnego dnia aptrze a tu tak jak bym wogule sie nie logowal poprzedniego dnia. Na stronie tibi.com byla informacja ze z powodów technicznych serwer został cofnięty. Zdarza się :P I nic na to nie poradzisz..
jezeli grales na shanerze to twoj problem został rozwiazany
"We have had to reset the game world Shanera to the state of May 25 2007, 11:00 CEST due to a technical problem. Please excuse the inconvenience."
Markos następnym razem nie kładź rzeczy na dpo tylko w dpo wtedy może rzeczy nie będą dziwnym przypadkiem znikać
:D:D:D:D:D:D:D
A dla mnie dziwne jest to, ze jakies dziecko Neo nasciaga hu* wie czego, a puzniej ryczy bo mu scythe zpier*****...
Uzyli desintegrate na twoje depot. :D
O lol ludzie. jezdicie po nim jak Chuj wie co ;/ Moze naprawde mu zniknely te itemy.......... Jak juz wczesniej napisalem tez mialem taki przypadek więc jest to mozliwe. Niedawno tez na jednym z serwerów był reset to jakiegos tam dnia. I wszystko co zostało zrobione od tej daty zostalo usuniete........ Więc nie gadac tutaj takich rzeczy....
kondom69
21-06-2007, 23:31
Mówiłem że koniec tematu!!!
Nie pisać już k armor to żadna strata poprostu zaciekawiło mnie to!!!X(
A kto tak do cholery pisze..?? nie przejmuj się jak powiesz mamie to na pocieszenie kupi ci lizaka...
@Up
to raczej "Impossible" :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.