Pokaż pełną wersje : Na co polować????
Mam lvl 18 skils 50/47 war hamera,dargon hamera , plate legs .guardian shield, plate amrmor. Na co najbardziej mi sie oplaca polowac moze znacie jkaies fajne miejsca???
Desperat
30-10-2003, 20:51
Ja proponowal iść na minosy (kolo kopaln dwarfów) tam ludzie żadko chodza ale tam mozna szybko poexpowac :D
Zwykłe???A dokladnie jak tam się idzie od pierwszej kopalni dwarfow??
zamek koło Ab. Do lootowania i expowania zwykłe mino i orc w. I dla przyjemności co jakiś czas hunter, mino arch i mino guard.
Furious Tiger
30-10-2003, 21:04
idz sobie do helgate. klucz kosztuje 5k jest to pod ab muwie ci expa pod dostatkiem sa tam dsy i ghule pelno
No ale nie wie czy sobie poradz z takim hunterem. A jak sie idzie do tego zamku???
Eustachy
30-10-2003, 21:37
Polecam abyś poszedł do zamku koło AB :P
Sam tam minotaury , orki warriory , trole , orki spirmany, elfy i jeden dwarf i troll... :D jeśli chcesz porządnie huntnąc to zejdz 2 poziomy nizej tam jest mino guard 8) albo poziom wyzej tam sa takie fajne wieżyczki :P z hunterkami , mino arczerami, zerkami ... :D i jeszcze jedno- po tych chodnikach pomiedzy wieżyczkami biega zerek :P
Ja takze proponuje ci zamek obok AB...a co do huntera jak nie wiesz czy se dasz rade-Hukeram 47/43-zabijam huntera ze strata...60 (?) hp...wiecej przez mino archera stracisz niz przez huntera...
i jeszcze jedno- po tych chodnikach pomiedzy wiezyczkami biega zerek Zwykle zerk jest tylko w polnocno zachodniej wiezy i na poludnie od zamku, po "chodnikach" to biega tylko jesli ktos go tam zluruje.
a co do huntera jak nie wiesz czy se dasz rade-Hukeram 47/43-zabijam huntera ze strata...60 (?) hp...wiecej przez mino archera stracisz niz przez huntera... Zabijasz, czy 1-2 zdazylo ci sie go zabic? Hunter jak sie wscieknie to potrafi mocno ciac (2 strzaly na sekunda ~50+)
Ja sobie tez tam kiedys lalem rycerzem z podobnymi skillami huntera, ale ktoregos razu sie wciekl i chyba 3 strzalami mnie wykonczyl (jak umieralem to obrywalem od energi, wiec pewnie walnal power arrow).
No dzkei za rady ale jak sie idzie do ty ch kopaln.
Eustachy
31-10-2003, 11:33
cos nie tak, jeśli wyjdziesz z podziemi nad nad tobo jest wierzyczka , są tam arczery , idziesz prosto jest wieżyczka z hunterem skrecasz w lewo jest wieżyczka z zerkiem . Mi chodziło o najniższy chodnik pomiędzy wieżyczkami arczerów i huntera . Zerek pojawi sie wtedy gdy nikt nie bloknie respawnu ... rzatko sie pojawia bo zawsze jakies typki chodz se tam na minoski i warriory a gdy zobaczą zerka to w nogi nad dół i wtedy czaji przy weściu , ktos sobie spokojnie wychodzi do gory a ty zerek stoi .... po 5 sekundach >You are dead<
No fajnie ale dajej nie wiem jak sie tam idzie do tego zamku jestem w ab no i jka dalej???
Na zewnątrz koło wejscia do zamku koło Aba i w samym zamku się dobrze expuje bo tam dużo fajnych potworków.Także możesz pójść do hellgate ale tam to już trochę mocniejsze potworki :D
Ja bym proponował iść na bh koło venore. Sporo expa i kasy terz nie mało
No jetem powiedzmy w ab noi i jak mam dotrzec do tego zamku kolo ab????
merctedess
05-02-2008, 21:22
lepiej troche poskiluj do 65 zanim będziesz polował
będzie mniejsze waste a potem to minoski możesz już nawet soldki na kopalniach huncić
Ja doradzam dwarfy i ghoule. Dobry exp i zajeb... loot
Nie widzicie k***a ze użytkownik o nicku drimer, robi sobie "jaja" odświeżając temat z 2003 roku!!!! A wy jeszcze odpowiadacie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.