Pokaż pełną wersje : Coś dla non-pvp!!!
Krystian-Wielki-Owner
16-06-2007, 18:43
Elo,
Zastanówcie się, o ile lepszy byłby server non-pvp ze specjalną areną gdzie bedzie mozna walczyć ze sobą??? Spoko jakby CipSoft w update wprowadził to. Już noobki by nie rzucały chaseł typu: "jak by to był server pvp, to już dawno byś dedł"... Kto by chciał takie coś??? Pozdro
Robert Lublin
16-06-2007, 18:52
Ots rox... ;>
Jak chesz kogos wyzwac to graj na pvp a nie modzisz...
@edit
@down
Hehe dlatego trzeba wybrać albo pvp albo non-pvp wybierasz pvp możesz zabijać ale mozesz tez byc zabijany wybierasz non-pvp a nikt Cie nie zabije ani ty nikogo nie zabijesz...
Zresztą nawet jakby byla ta arena to watpie ze by nooby chcialy na niej walczyc, bo nooby są dobre tylko w języku uwiesz mi... ;>
Stemi Riph
16-06-2007, 19:29
Ja popieram :D wiem jak takie noobki potrafia w*****c czlowieka...
a pozatym ja nie chce byc huntowany ai huncic ludzitylko bic sie z frajerem ktory ma cos do mnie...wiec po co mi pvp??
Noble_Ender
16-06-2007, 20:21
A mi sie ten pomysl podoba. Bo ludzie na poziomie mogliby sobie w ten sposob wiele wyjasnic :]
Ta a na czym by to polegało? Wygrałby ten kto ma więcej capa i zabrałwięcej run manasów itp itd... Ten kto pierwszy uderzy żeby drugi musiał się leczyć a nie atakować... Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, na takiej arenie oprócz umiejętności graczy byłoby za dużo innych innych decydujących czynników o zwycięstwie.
Shor'tugal
16-06-2007, 20:37
ALE tego nie zrobią. Jak sama nazwa wskazuje jest to nonpvp!!! Więc jak chcecie sie bić to idzicie na pvp. Wtedy nonpvp nie blyo by juz nonpvp.
Kumacie czacze?
nilipiuk1143
16-06-2007, 20:45
hehe racja :D podoba mi sie ten pomysl :P bym przyprowadził noobków którzy do mnie "gdyby ty był pvp juz byś miał rooka" 8o
sir rafski
17-06-2007, 14:57
Wybraliscie no-pvp ably sie nie bic z innymi graczmi co nie ?
A jesli by ktos padl na tej arenie to co by sie z nim dzialo ?
Oris Palladyn
17-06-2007, 15:18
Elo,
Zastanówcie się, o ile lepszy byłby server non-pvp ze specjalną areną gdzie bedzie mozna walczyć ze sobą??? Spoko jakby CipSoft w update wprowadził to. Już noobki by nie rzucały chaseł typu: "jak by to był server pvp, to już dawno byś dedł"... Kto by chciał takie coś??? Pozdro
Swiat Non-Pvp- to juz na logike trzeba brac to.. Grasz na swiecie Non-Pvp gdzie masz arene Pvp. ;'d Za duzo ots ? :baby::baby::baby::baby::baby: Jak chcesz sie "bic" z innymi graczami to idz na Pvp lub Pvp Enfo ;'dX(
Choć gram na non pvp mi się ten pomysł nie podoba. Nie róbmy z tibii ots. xd
Chicki331
20-06-2007, 00:39
popieram nooba to tylko walić maca i patrzyc czy rowno puchnie :berserk:
Mówicie żeby nie robić z Tibii otsa... Nie koniecznie, w wielu grach jest coś takiego (chociażby w L2) i sprawdza się to dobrze. Co do strat po śmierci, to chyba proste: albo żadne albo sam exp. Nie jest to taki głupi pomysł.
Poza tym, nie ma już serwerów pvp. Są tylko serwery pk. Bo co to za pvp skoro za samo uderzenie gracza dostaję czaszkę? Teraz raczej nikt nie staje na przeciwko siebie i nie zaczyna się nawzajem atakować, wszyscy tylko zabijają nisko-levelowych knightów i (rzadziej) palków.
Podsumowując, jestem za, a nawet przeciw. Ten pomysł mimo swoich zalet jest po pierwsze niemożliwy do zrealizowania, a po drugie gracze raczej by czegoś takiego nie chcieli. A CSom chodzi przecież o zysk...
Slaby pomysl ;/. Pomyslcie troche. Piszecie, ze "zabili byscie nooba" a myslicie ze ten noob zgodzil by sie i poszed z wamil na ta arene ?? Pomysl z arena nie wypali...
Goku_Sayian
22-06-2007, 14:33
i tak to nie wejdzie w zycie, musielibyscie wyslac petycje do cipow albo pisac na forum tibia.com i to duuuuzo ludzi musialoby was poprzec, to MOZE by cos pomysleli, inaczej nawet nie ma co sie ludzic. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.