Pokaż pełną wersje : Utevo lux, nie śmiać się ;P
Gram już w Tibie trochę czasu ale dopiero niedawno podczas treningu "halfafk" (lekcje+tibia) naszła mnie myśl, że dobrze by było wyłączyć "światełko" podczas treningu aby szybko zauważyć zmianę na monitorze gdy pojawi się drugi gracz. Mam teraz pytanko, czy da się wyłączyć czar utevo lux???
@edit:
Sry jeśli ten temat jest bez sensu(chyba jest), znalazłem już sposób-"exiva", która także odbiera 20mp więc wszystko idzie na mlvl
@edit2:
Dzieki, teraz już będemógł spać w nocy :D
Tego czaru się nie da wyłączyć. Trwa on przez określony czas i sam zgaśnie :)
Wzasadzie chyba żadnego czaru nie da sięwłączać i wyłączać.
niom nie da sie :P ale jak koles nie wie trzeba mu powiedziec
da sie. utevo lux+np. <CIACH> zmieniamy poziom swiatla na jaki kolwiek, pozniej mozemy nawet wylaczyc dany program ale swiatla z utevo lux juz nie bedzie.
Da się jeden czar wyłaczyć niewidkę czarem Cancel Invisibility.
@Scream
Mógłbyś to jaśniej napisać bo cię nie zrozumiałem.
Dwimenor
05-10-2004, 15:42
Re:Warlock & Eleander
Post Screama został zeedytowany przez moderatora. Z tego co zostało to wnioskuje że opisywął działanie CheatProgramu.
Da się jeden czar wyłaczyć niewidkę czarem Cancel Invisibility.
@Scream
Mógłbyś to jaśniej napisać bo cię nie zrozumiałem.
Zadnego czaru nieda sie sie wylaczyc czar Cancel Invisibility sluzy do anulacji niewidzialnosci u potworow takich jak Stalker itp.
Zadnego czaru nieda sie sie wylaczyc czar Cancel Invisibility sluzy do anulacji niewidzialnosci u potworow takich jak Stalker itp.
Da sie wylaczyc invisibility :)
Jesli rzucisz na siebie Utana vid (invis) nastepnie zalozysz i zdejmiesz stealth ring to zrobisz sie widzialny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.