zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dla fanów Fify :)

Glonsher
16-06-2007, 23:15
Witajcie fani Fify.

Wrzuce tutaj pierwsza wersje tej wspanialej serii - Fifę 94 :).

Nigdy nie widziales jak wygladala pierwsza wersja fify?
Teraz masz szanse.

Wygrzebalem go z serwisu staregry.pl wiec syfow nie bedzie. Ze strony korzystam juz dluzszy okres czasu.

hasło: staregry.pl

http://www.rogepost.com/n/3547076764

Milego grania.

Ehh tak, linka zapomnialem.

Chesterkaa
16-06-2007, 23:17
Ekhmmm... jak ktos zalozyl temat "dla fanow FMA" to wszyscy sie czepiali ze jest od tego odpowiednia grupa > .>

Rybzor
16-06-2007, 23:31
Ekhmmm... jak ktos zalozyl temat "dla fanow FMA" to wszyscy sie czepiali ze jest od tego odpowiednia grupa > .>

Ale niesprawiedliwość na tym forum nie? wszyscy wszystko wszystkim pozwalają, tylko Tobie ciągle coś usuwają :(

Kele
16-06-2007, 23:36

No patrz, nie ma teraz grup prywatnych na Tibia.pl :)

Nikast Shynix
16-06-2007, 23:53
Czyżby wreszcie ktoś wrzucił na forum czysty plik? Czy to może mojemu antyvirowi skończyła się ważność klucza jakieś pół roku temu i mi się nie aktualizuje? Ciężko stwierdzić ;]

Edit:
File: FIFA***** Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
Czyli najprawdopodobniej jest czysty.

Edit II:
Nie kuka... I nie jest skórzany...

Rybzor
16-06-2007, 23:55
Czyżby wreszcie ktoś wrzucił na forum czysty plik? Czy to może mojemu antyvirowi skończyła się ważność klucza jakieś pół roku temu i mi się nie aktualizuje? Ciężko stwierdzić ;]

Ciężko stwierdzić. Mojemu nodowi pliczek się nie spodobał, oraz dziwnym trafem zainstalowano tą fifke w ~/system32 ;P

Nikast Shynix
17-06-2007, 00:00
Czyli mam zacząć płakać, bo straciłem swojego druida na 10 lvl? A on miał plate seta! Buuuuuu...

Czyli czas kupić następne pisemko z roczną licencją na jakiegoś antyvira... Gdzieś tam chyba NODa dawali...

Już wiem co ze skanowaniem zrobiłem źle... Nie rozpakowałem archiwum... O ja głupi...

Edit: Zaraz, zaraz... "serwer*****"?! Ty złodzieju!

Edit II: Wygrzebałeś? To dlaczego większość plików ma datę modyfikacji 2007-06-16?

Dark Sven
17-06-2007, 00:01
Hoopie, ile ja sie w to nagrałem w sali komputerowej ; D. Fajna gierka.

Glonsher
17-06-2007, 00:13
? Nie rozumiem, przeskanujcie sobie najpierw ten plik, potem oskarzajcie...

Kwadratowe Koło
17-06-2007, 10:50
Wiesz, mozesz byc haxorem i napisac wlasny virus nie udostepniajac nikomu i zamiescic w tym archiwum ; ]

Nikast Shynix
17-06-2007, 12:21
Wiesz... Zwykła FIFA raczej nie próbowałaby instalować pliku serwer*****, bo po co? A Tak w ogóle ta FIFA mi nie działa... Pokazuje się okienko konsoli, a po pewnym czasie znika.