Pokaż pełną wersje : Update Knighta
Hellmaster
16-06-2007, 23:39
:baby:Witam. mam pewien problem nadchodzi update i Knight zyska lepsze broni i obrazenia sam mam 51 ek ale chce sie przeniesc na mojego master sorka 24lvl powiecie mi czy to sie oplaca ? eq juz mam pytanie mam takie:
Kim szyciej bede expil na Pacc kto zyska wiecej miejsc do expa sorcerer czy knight?
Kto ile Sorcem bede walil z vis na 40mlvl i 35lvl ? (okolo)? Temat do zamknięcja jak tylko uzyskam informacje
Pozdrawiam
Sorcem musisz wbić 1785600 expa, żeby dogonić knighta, a do 33 lvla naprawdę nie idzie to zbyt szybko. Poza tym knightem masz już solidną bazę do tego, by po update'cie wbić szybko dużo expa.
Kim szyciej bede expil na Pacc
W zasadzie sam sobie odpowiedziales = tym czym ty bedziesz expil szybciej bo to tylko i wylacznie od ciebie zalezy.
Gore.spell
17-06-2007, 00:19
Nie będę pisał kolejnego głupiego posta, w którym potwierdzam Vil'a w 101% :baby:
bulamen7
17-06-2007, 10:16
ek bedziesz duzo szybciej expil;)
=( Kazdy temat tego uzytkownika jest CHUJOWY(dajcie bana jak chcecie) denerwuje mnie juz to.Zawsze masz jakis dylemat...Jak nic nie mozesz sam zrobic to KURWA NIE GRAJ
Forum między innymi jest od tego aby móc uzyskać pomoc od innych więc nie masz się co denerwować.
Tu proroków nie ma, żeby można było określić kim będziesz szybciej epić po update'cie. I znów: szybciej-liczby jedynie się liczą.
Jednak Vil bardzo dobrze mówi. Szybciej expa wbijać będziesz tą profesją, którą gra Ci się przyjemniej, a nawet jeśli wolniej to może odczujesz, że tak nie jest, gdyż gra będzie sprawiać więcej przyjemności. :P
A właściwie, skoro liczy się dla Ciebie liczba wbitego doświadczenia to poszukaj jakiegoś otsa... :F
To zależy od tego jak expisz i na czym... I oczywiście kim wolisz grać... To już tylko Twoja decyzja.
Forum między innymi jest od tego aby móc uzyskać pomoc od innych więc nie masz się co denerwować.
Co inego pomoc a co innego prowadzenie kogos za reke w tak prostej grze. Jesli ktos nie potrafi podejmowac wlasnych decyzji najlepiej dla niego zeby nie gral wogole tylko zajal sie czyms bardziej produktywnym np klockami lego. Tyle ze znowu pojawi sie problem czy ma sie bawic czerwonymi czy niebieskimi, ale nie bedzie przynajmniej zasmiecal forum.
Co inego pomoc a co innego prowadzenie kogos za reke w tak prostej grze. Jesli ktos nie potrafi podejmowac wlasnych decyzji najlepiej dla niego zeby nie gral wogole tylko zajal sie czyms bardziej produktywnym np klockami lego. Tyle ze znowu pojawi sie problem czy ma sie bawic czerwonymi czy niebieskimi, ale nie bedzie przynajmniej zasmiecal forum.
Zgodzę się z tym ale czy trzeba reagować na takich użytkowników tak jak zareagował Browarrior? Temat jest lekkim przegięciem no ale czym by było forum bez takich ludzi (założyciel tematu) ;)
Zgodzę się z tym ale czy trzeba reagować na takich użytkowników tak jak zareagował Browarrior? Temat jest lekkim przegięciem no ale czym by było forum bez takich ludzi (założyciel tematu) ;)
A co by było gdyby ten koleś pomyślał trochę sam? Na pewno to mu nie zaszkodzi. Skoro umie pisać to i umie myśleć proste. Każdy jego temat to pytanie typu: Co zrobić by?, Kogo wybrać?, Czy zamienić?
To jest żałosne zgadzam się w 110% z Vilem.
:baby:Witam. mam pewien problem nadchodzi update i Knight zyska lepsze broni i obrazenia sam mam 51 ek ale chce sie przeniesc na mojego master sorka 24lvl powiecie mi czy to sie oplaca ? eq juz mam pytanie mam takie:
Kim szyciej bede expil na Pacc kto zyska wiecej miejsc do expa sorcerer czy knight?
Kto ile Sorcem bede walil z vis na 40mlvl i 35lvl ? (okolo)? Temat do zamknięcja jak tylko uzyskam informacje
Pozdrawiam
a co ty chcesz z kumplami zownowac serva ze ten update robi dla ciebie jakąs róznice?
kazda profesia jest dobra na odpowiednio wysokim poziomie
Witam. mam pewien problem nadchodzi update i Knight zyska lepsze broni i obrazenia sam mam 51 ek ale chce sie przeniesc na mojego master sorka 24lvl powiecie mi czy to sie oplaca ? eq juz mam pytanie mam takie:
Pozdrawiam
Dobrze będziesz expił ek na scarabach ale z drugiej strony jak znajdziesz dobrego blokera to świetnie możesz expić na hydrach, wybur zależy od ciebie.:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.