PDA

Pokaż pełną wersje : Furions

Gieniohenio
16-06-2007, 23:45
Co myslicie o guildii "Furions", odnosze wrazenie ze maja swietne pvp, sporo osob juz zabili i to wcale nie male lvle. Dawac dawac chlopaki!!!!! PLX AVORIAN, TRALLA, itd. :D Pozdro galana

Miszczoslav
17-06-2007, 10:37
Widziales kiedys taka stronke jak "wuwuwuKropkaZalKrpokaPeEl"

esdek
17-06-2007, 18:50
lick,lick.........

Skibo
17-06-2007, 21:08
Ja myśle że to tylko cioty nic niemogące na tym serverze : )
Już sie o tym przekonałem na własnej skórze. Zaatakowałem jednego z członków tej guildi to sie zbiegli mnie bić. Długo mnie bili nie mogli strapowac i wkoncu wszystcy z nich padli. Później straszyli mnie " wjade ci na chate" Wtedy grałem 60ek.

PS: ELO LARGO xDD

Exodus
17-06-2007, 21:55
Nie ma o czym gadac , zwykli pekerzy tylko ze tacy ktorzy maja srednie lvle i jest ich duzo. Cos na wzor Dancing Shadows ktorzy mieli mniejsze lvle troche i zabijali wieksze lvle w czasach gdy nie bylo hotkeyi. Do DS sie nie umywaja , jedyny ich atut to ilosc i szybkie wciskanie F1.

esdek
18-06-2007, 01:44
Już sie o tym przekonałem na własnej skórze. Zaatakowałem jednego z członków tej guildi to sie zbiegli mnie bić. Długo mnie bili nie mogli strapowac i wkoncu wszystcy z nich padli. Później straszyli mnie " wjade ci na chate" Wtedy grałem 60ek.

Elo elo largo rox:D:D

Zaxevo
18-06-2007, 11:33
O Furionsach mało wiem, więc się nie wypowiem ;)
Ale za to widziałem Filmy Dancing Shadows i oni są mocni, respect ;) (raz mnie klepali :/ tylko w mniejszym składzie, udało się zbiec)

thewojtek
21-06-2007, 23:31

hahahahhahahahhahahahahahahamauihahahahahahhaahha

Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla

@Ktos tam

Wcale ze nie F1 -,-

ja mam sd na f9 hahahha

@Topic

mmmmm postaramy sie dla Ciebie = )

Kileros fire'son
22-06-2007, 08:35
[QUOTE=thewojtek;1501755]

Bijac sie Furions vs ktos padlismy tylko 2 razy "wszystcy" raz jak wpadl po mnie Ragal z Elve bodajze i potem sie wywiazala mala openka 8 vs 8 (8 furions my wtedy 30-58 lv vs 8 swe 80 + lvlki) a drugi raz ostatnio na d lair jak polaczki po nas wpadly a nam troche organizacja padla

A kim ty jestes? -.-

Exodus
22-06-2007, 09:29
@Ktos tam

Wcale ze nie F1 -,-

ja mam sd na f9 hahahha

Też mam na F9 ale F1 lepiej brzmi :P

@up
Nifewall

Yoyoema
22-06-2007, 21:37
Nie ma o czym gadac , zwykli pekerzy tylko ze tacy ktorzy maja srednie lvle i jest ich duzo. Cos na wzor Dancing Shadows ktorzy mieli mniejsze lvle troche i zabijali wieksze lvle w czasach gdy nie bylo hotkeyi. Do DS sie nie umywaja , jedyny ich atut to ilosc i szybkie wciskanie F1.

fakt. to banda beznadziejnych nobów :<

Prowo'kator
24-06-2007, 01:02
Ehh co tu duzo muwic sa dobrzy ale nie najlepsi:PP
Hail Dancing Shadows oni cos pokzali i mieli zasady:)

Yoyoema
24-06-2007, 12:04
Ehh co tu duzo muwic sa dobrzy ale nie najlepsi:PP
Hail Dancing Shadows oni cos pokzali i mieli zasady:)

Mówic ...;p

Prowo'kator
24-06-2007, 13:08
Mówic ...;p
hehe no tak szybko pisalem;p

Sergiej
04-07-2007, 23:16

sam jestes ciota :PP

Hythe
05-07-2007, 22:00
hehe no tak szybko pisalem;p

Az tak szybko by pomylic u z o? HAHAHA

Pawlos II
06-07-2007, 01:19
Sorry ale Furions sa niczym przu Ds. Zabijali oni celujac runkami na ekranie a nie walac w hotkey.

Exodus
06-07-2007, 02:05
W sumie gdy robia mass loga to i tak pierw trapuja ofiare , wiec hotkeye niewiele daja. (mowie o ostatnich akcjach)

NOHAS
06-07-2007, 02:46
o0 Tez mam sd na f9 :D:D

Prawie cale Furions pochodzi z Galany maja tam nawet duze lvl :p
Wiec nie sadze ze to sa nooby :)

szwagiereczek
06-07-2007, 14:05
Dancing shadows zabili tyle osób tylko dlatego, że 90% hlvli była zajęta wojną, furions pkowali na wojnie i w czasie pokoju, w przeciwieństwie do DS mają obmyślone akcje chociaż DS też czasem ładnie zagrało (czyt. Mooth)

Dwik
06-07-2007, 20:11
Sorry ale Furions sa niczym przu Ds. Zabijali oni celujac runkami na ekranie a nie walac w hotkey.
Spora część DS miala pod hotkeyami /autosend/ %ta sd i %ta mf wiec roznica w celowaniu nie jest tak wielka

Zaxevo
07-07-2007, 00:12
Spora część DS miala pod hotkeyami /autosend/ %ta sd i %ta mf wiec roznica w celowaniu nie jest tak wielka

W sumie nie wszyscy wzięli to pod uwagę, że mogli używać pomocy botów :)
Nie jest to wykluczone :P Dwik ma rację :)

The Chaotic Paladin
08-07-2007, 23:17
Do 3 razy sztuka dzisiaj ;) Średnia lvl ~ 115 - same knighty. Pozdro dla Furions ;)

Booro
14-07-2007, 11:21
Wojtek a kto jest jeszcze ze starych Furionów? :> Trzymajcie się ;-)
btw kiedy przyjdzie czas na Exiego?:p Mogę nawet wypłacić nagrode za jego głowę ;)

Runamono
14-07-2007, 12:29
btw kiedy przyjdzie czas na Exiego?:p Mogę nawet wypłacić nagrode za jego głowę ;)

A jaka mozesz dac nagrode za zabicie moonth slahave dostalismy 30k jaka jest twoja propozcja :P

Prowo'kator
15-07-2007, 11:04
Ds miało Bota?lol? widzialem filmiki z nimi raz nawet pekowalem i wiem ze nie urzywalii bota bo czasem nie trafiali z sd wiec? oni szli normlanie w peking a nie wy mas logg i zabijacie 1 osobe i koniec nawet ustawili raz male battle:D

Hail Ds:p:p

Dwik
15-07-2007, 18:14
Ds miało Bota?lol? widzialem filmiki z nimi raz nawet pekowalem i wiem ze nie urzywalii bota bo czasem nie trafiali z sd wiec? oni szli normlanie w peking a nie wy mas logg i zabijacie 1 osobe i koniec nawet ustawili raz male battle:D

Hail Ds:p:p
Nie zadne lol? tylko tak. To ze ty nie miales nie znaczy ze reszta ekipy nie miala, a nie raz mozna bylo uswiadczyc takie kwiatki jak %ta sd (Tibia Auto) na defualt wiec nie mow ze nikt wtedy bota nie uzywal. Druga sprawa ze DS gdy pkowala byly inne czasy - inna sila magow, mniejsze lvle, wiec porownywanie tego nie ma sensu - obie grupy dzialaja w innych warunkach.

Eabbol
15-07-2007, 22:26
Nie zadne lol? tylko tak. To ze ty nie miales nie znaczy ze reszta ekipy nie miala, a nie raz mozna bylo uswiadczyc takie kwiatki jak %ta sd (Tibia Auto) na defualt wiec nie mow ze nikt wtedy bota nie uzywal. Druga sprawa ze DS gdy pkowala byly inne czasy - inna sila magow, mniejsze lvle, wiec porownywanie tego nie ma sensu - obie grupy dzialaja w innych warunkach.

Innymi słowy Ds są np: ketchup a Furions: musztarda
Obie rzeczy możesz dodać do parówki ale są różne smaki.

Dwik
16-07-2007, 00:22
Innymi słowy Ds są np: ketchup a Furions: musztarda
Obie rzeczy możesz dodać do parówki ale są różne smaki.
Doskonałe porównanie ;)

thewojtek
16-07-2007, 21:40

Jak dla Ciebie to browarek ; )))

hmmm ze starych(tych najstarszych) powiadasz, Milten, Nauri, Demi, Teonixo(?)

@all

Porownywanie DS i Furions jest bez sensu (choc przyznaje uczciwie ze zawsze chcialem byc jak oni, choc nigdy nie planowalem byc nimi czy drugim dc, za to pamietam dobrze moje wrazenia po obejrzeniu ich WMV, powiedzialem sobie poprostu o kurwa sa zajebisci), Oni pkowali w czasie wojny(tak tak, my w czesci tez), wtedy sytuacja na kyrze wygladala inaczej, nie bylo tylu hlv (magow), nie bylo hotkey co tak naprawde bylo dla nich plusem a nie minusem (my w biegu tez nikogo nie zdejmujemy tylko dopiero w trapie, a rzucanie m walli z hotkeyami czy bez to mala roznica, ZA TO walenie sd w trapie z hotkeyem czy bez to moim zdaniem bez roznicy, ale uhanie sie to jest dopiero szopka, lekko Ci sie reka zatrzesla i wykladka), to byly inne czasy tak naprawde "wiedza" ludzi o pvp byla w moim odczuciu mniejsza + istnialo cos takiego jak uh trap, mniejsza w sensie ludzie wieksza wage przykladali do celowania z run niz na strone taktyczna akcji, co u nas jest dosc wazne, a czy oni nie robili masslogow? tak tak napewno stali w depotach po 3-4 i poprostu sobie jakby nigdy nic wychodzili kogos ubic >,< rotflmao

Dwik
16-07-2007, 22:16
@up
Ogólnie fajny wykładzik dotyczacy jakze glupiego porownywania podobnych gildii. Popieram w 100%.
Co do uhtrapow - zostaly wyeliminowane juz wczescniej przed wprowadzeniem hotkey systemu - bodajze przy tibii 7.5/7.6.

Moppy
17-07-2007, 18:54
No no chłopacy, dobra robota, ale prawdziwy pking to coś wiecej niz fragi i mass logi, update'y wszystko zepsuły i nie mozecie miec takiej frajdy jak my :p::faceoff:

Xzo
17-07-2007, 23:35
a dajcie spokój , zwale mam z tej gildii , nie gram ostatnio w tibie bo czasu nie mam , praca etc , ale sie wbijam wieczorkami pogadać z ludkami , i raz w depo podchodzi do mnie jakiś łepek z furions , [ nie będę go ośmieszał na forum bo zl mi trochę chłopaka ] i do mnie "znasz furions ? " a ja w sumie wyjebane na grę ostatnio mam , ludzi nowych nie poznaje , tyle co z forum znam syt. na servie to mowie ze nie ... a on " to jakbyś chciał kiedyś poexpic to mógł byś mi wysłać 5k albo manaski " wyśmiałem typa, dałem mu do zrozumienia ze noobka nie znalazł , no ale życie , jak na moje wydal chłopak złe świadectwo o liderze [ ze takie niedorajdy przyjmuje ]

eeehh no le trudno, sram na to, ja nie z tych którzy płacą za free , raz sie nauczyłem jak zabiłem nie tego noobhara co trzeba i starczy :D

thewojtek
27-07-2007, 17:27
No no chłopacy, dobra robota, ale prawdziwy pking to coś wiecej niz fragi i mass logi, update'y wszystko zepsuły i nie mozecie miec takiej frajdy jak my :p::faceoff:

Nie wyobrazasz jaka frajde dało nam zabicie takich sku****li jak Joim czy Moonth ; )

ebernardyn
27-07-2007, 22:06
Nie wyobrazasz jaka frajde dało nam zabicie takich sku****li jak Joim czy Moonth ; )

Miałeś uploadnąć mi all filmiki z akcji.

Natah
02-08-2007, 10:14
Hahahahahahaha zaraz mi zwieracze puszczą po tym co tu przeczytałem taa jasne furions i hotkey f 1 chyba vent i leader mówi :nie lac na 1 walne sd i po sprawie czyli nic innego jak ng bot :).
Przez takich ludzi jak wy to ta gra spada na psy.

Numenorian
02-08-2007, 13:31
@up

Żal.pl jak nie wiesz to sie nie odzywaj >.<

Natah
02-08-2007, 17:30
tego żala możesz sobie schować do skarpetki świątecznej poza tym ewidętnie widać że to combo bot więc kurwa nie wyjeżdżaj mi z jakimiś bajkami.

Numenorian
02-08-2007, 17:37
Dobra gadaj se co chcesz ;P nie będe z tobą gadać bo szkoda czasu...wbij se do głowy jedno słowo , Ventrilo

cya

Kasi'yaa
02-08-2007, 20:16
Hahahahahahaha zaraz mi zwieracze puszczą po tym co tu przeczytałem taa jasne furions i hotkey f 1 chyba vent i leader mówi :nie lac na 1 walne sd i po sprawie czyli nic innego jak ng bot :).
Przez takich ludzi jak wy to ta gra spada na psy.

Ja pier**le, z kad sie biora takie nooby? Pewnie stoisz swoim 20 lvl'em pod dp w Carlin i spamujesz : Plx food, pl? , itd...
Jak nie wiesz, co to jest ventrilo (prywatne) to zamknij morde. Moze nie umiesz liczyc do 3 i dlatego mowisz,ze NG.

btw. Fajna akcja w wykonaniu Furions. Podziwiam Was za to ze nie daliscie loga, tylko na*******aliscie sie do konca z "zydami". But Where is Koyd? ;o

Natah
02-08-2007, 21:30
Po 1 jesteś asslickerem można to wnioskować po zgrzybiałym poście.
Po 2 mam 101 druida więc stul pysk.
Po 3 winny się tłumaczy.
Po 4 venta znam od ponad 3 lat jak jeszcze w inne gierki na caffejce grałem patrz cs,guild wars poza tym obecnie jestem retired i od czasu do czasu cama obejże żeby nic mnie nie zaskoczyło jak postanowie wrócić.

Exodus
02-08-2007, 21:41
Po 1 jesteś asslickerem można to wnioskować po zgrzybiałym poście.
Po 2 mam 101 druida więc stul pysk.
Po 3 winny się tłumaczy.
Po 4 venta znam od ponad 3 lat jak jeszcze w inne gierki na caffejce grałem patrz cs,guild wars poza tym obecnie jestem retired i od czasu do czasu cama obejże żeby nic mnie nie zaskoczyło jak postanowie wrócić.

Po twoich postac widac ze zal ci dupe sciska ze ktos potrafi zrobic niezle combo , ty i twoi koledzy oczywiscie moga o takim pomarzyc.stfu

szkoda czasu na dyskusje z takim ulungiem xd

Natah
02-08-2007, 22:36
Chłopczyk jest smutny bo prawda w oczy kole....weź idź i zamknij drzwi.

Numenorian
02-08-2007, 22:48
Natah nie dziw sie że każdy na Ciebie najeżdża jak gadasz takie głupoty, wogóle stfu -.-

Natah
02-08-2007, 23:35
Nie wiem czy od takich pathetów mam sie śmiać czy płakać.

thewojtek
03-08-2007, 02:04
@all flamerzy

Nastepnym razem odpale hyper cama (bodajze ma opcje nagrywania) i nagram wam zapis z venta jak odliczamy i cieszymy sie z kolejncyh fragow i skonczy sie bajka o naszym ng >,< zal wam dupe sciska ze my potrafimy cos stworzyc i tyle

szwagiereczek
03-08-2007, 02:42
mam 101 druida więc stul pysk.

Nie ma 101 druta na kyrze

Valtuz88
05-08-2007, 14:43
Ok, ok, teraz ja cos powiem, ds i furions to cos innego, niepodoba mi sie to ze ludzie tak czesto nas porownuja do furions. Nasze pvp bylo zupelnie inne, kiedys bez hotow glownym celem bylo ztrapowanie ( letwiej wtedy mozna bylo trafic z run) furions nieprzyklada zbytniej uwagi do tego ( widac to na ich wmv zamieszczonym na youtube), furions sklada ludzi glownie za pomoca kombo, co niejest zbytnim wyczynem :confused:

Racja, nasza przyjazn trwa do dzis, a dzisiejsze DS to gropa przyjaciol :D :*

Nayl ;)

thewojtek
06-08-2007, 13:26
Ok, ok, teraz ja cos powiem, ds i furions to cos innego, niepodoba mi sie to ze ludzie tak czesto nas porownuja do furions. Nasze pvp bylo zupelnie inne, kiedys bez hotow glownym celem bylo ztrapowanie ( letwiej wtedy mozna bylo trafic z run) furions nieprzyklada zbytniej uwagi do tego ( widac to na ich wmv zamieszczonym na youtube), furions sklada ludzi glownie za pomoca kombo, co niejest zbytnim wyczynem :confused:

Racja, nasza przyjazn trwa do dzis, a dzisiejsze DS to gropa przyjaciol :D :*

Nayl ;)

Wiesz, nie ma jak porownywac Furionow i DS bo to inne tibie, kompletnie rozne, nie mozna powiedziec ze Wy byliscie lepsi bo nie bylo hotkeyow a My nooby bo tylko na sd combo skladamy ludzi dobrym combem(juz pisalem o tym dosc duzy post, o roznicach, "+" i "-". A co do tego ze nie przykladamy duzej wagi do trapowania to sie nie zgodze, rzadko, bardzo rzadko zabiljalismy kogos w pelnym biegu (nie liczac magów)... ^^

MusashiSun
06-08-2007, 22:36
Furions i DS nie można porównywać jak ktoś tu juz wspominał. Obie gildie doskonale sobie radziły w warunkach jakie dawała im tibia. Każda z tych gildii miała taktyke opracowaną do możliwości i ograniczeń tibi. Więc nie warto się sprzeczać kto lepszy a kto gorszy - obie gildie pokazały co ich membersi potrafią. Grunt to umiejętnie wykorzystać dostępne możliwości, a oni to zrobili doskonale.

#pozdro

PizzaFast
06-08-2007, 23:55
@up
Zgadzam sie z Tobą aleee DS to byly inne czasy... Teraz takie Gildie jadą na botach...Combo Leader.. 1 sec i siada combo za 2khp za wcisnienciem 1 przycisku przez 1 osobę... Mozecie mowic ze odliczacie combo przez vent itp.. I tak nie wierze w to, Owszem jestescie pewnie na vent wrazie ucieczek czy strike back albo defensu, Lub chociazby odliczanie 3 2 1 LOG IN xd ale Te wasze Comba... Pachną botem :P ostro

Exodus
07-08-2007, 00:20
Wierzyc nie musisz , to swego rodzaju pochwała dla Furions ,że robia cos bez bota co dla innych jest niemozliwe :P

DS w moim mniemaniu sa o wiele wieksza legenda i wiecej zdzialali na Kyrze , aczkolwiek czesc uzywala botow ale to bylo dawno wiec nie ma co rozstrzasac ;p

thewojtek
07-08-2007, 18:59
@up
Zgadzam sie z Tobą aleee DS to byly inne czasy... Teraz takie Gildie jadą na botach...Combo Leader.. 1 sec i siada combo za 2khp za wcisnienciem 1 przycisku przez 1 osobę... Mozecie mowic ze odliczacie combo przez vent itp.. I tak nie wierze w to, Owszem jestescie pewnie na vent wrazie ucieczek czy strike back albo defensu, Lub chociazby odliczanie 3 2 1 LOG IN xd ale Te wasze Comba... Pachną botem :P ostro

Moze pachnie Ci botem a mi pachnie od Ciebie zalosnym wannabe >,<

ogolnie to te prawie idealne combo to naprawde okolo 2 lata grania razem i testowanie naprawde ROZNYCH sposobow na jak najbardziej rowne combo >,<

PizzaFast
07-08-2007, 21:56
up@

stary nie znasz mnie wiec nie pierdol za przeproszeniem, ja na ciebie nie najezdzam lilte retarted nubie >.>

Ventrilo dziala tak ze zalezy od servera i od lokalizacji, neta i pingu czy Slowa dochodzą z opóznieniem czy nie. Musielibyscie all byc z jednego osiedla zeby sie doskonale co do ulamka sekundy słyszeć. a watpie zeby tak bylo :P

zauwazcie ze na combach BB czy tez FF za pierwszej wojny, FG vs MM, żadna z gildi nie jechala na bocie i comba mieli takie ze w przeciagu 1,5sek lecialy te sdki,a nie w 2 Setne Sekundy leci spam i owned... One są za perfekcyjne jak na człowieka ^^.

Btw furionsi mozecie sie przyznac nic wam nie grozi , na tym forum :P
Teraz co 2 gracz jezdzi na Tibi Auto,blackxD czy NG bot i jakos nikt sie z tym nie kryje :P

thewojtek
08-08-2007, 08:55
up@

stary nie znasz mnie wiec nie pierdol za przeproszeniem, ja na ciebie nie najezdzam lilte retarted nubie >.>

Ventrilo dziala tak ze zalezy od servera i od lokalizacji, neta i pingu czy Slowa dochodzą z opóznieniem czy nie. Musielibyscie all byc z jednego osiedla zeby sie doskonale co do ulamka sekundy słyszeć. a watpie zeby tak bylo :P

zauwazcie ze na combach BB czy tez FF za pierwszej wojny, FG vs MM, żadna z gildi nie jechala na bocie i comba mieli takie ze w przeciagu 1,5sek lecialy te sdki,a nie w 2 Setne Sekundy leci spam i owned... One są za perfekcyjne jak na człowieka ^^.

Teraz co 2 gracz jezdzi na Tibi Auto,blackxD czy NG bot i jakos nikt sie z tym nie kryje :P

bLA BLA BLA BLA BLA

czlowieku bot NG jak i black proxy (nie jestem pewien jak z TA) dziala w ten sposob (mowie o sd combo), ze jest ktos taki jak combo leader, On wali sd i po kilku sekundach leca sdeki od reszty ludzi ktora jest w ekipie

co do venta to jest opoznienie na poziomie 1 sekundy, odlicza ktos combo to wie ze jak mowi "trzy" to znaczy ze musi gleboki oddech wziac i z nami walnac combo, hmmm "zbyt perfekcyjne jak na czlowieka" szkoda komentowac bo widac ze zal Ci d*pe sciska i tyle, obejrzyj dokladnie filmiki i widac ze nie ma mowy o zadnych bocie i nie zawsze udaje nam sie to tak dobrze ale jak juz nie raz pisalem 2 czy 3 lata grania (z wiekszoscia osob na galanie/kyrze) daje swoje = )

PizzaFast
08-08-2007, 13:31
ta zal mi dupe sciska ze od czasu do czasu zabijecie sobie jakiegos 100lva i to glownie knightow ktorzy sobie odrobią lv w 1 dzien, ze kazdy wie ze polujecie w venore i tylko na facc area kazdy omija juz venore wiec Targetów macie znacznie mniej niz na poczatku, zal mi dupe sciska ze co jakis czas wymordowywuja was co do jednego. zal mi dupe sciska ze campujecie PZty a jestescie tacy brave i sie na jakis open rwaliscie :D a jak wam BB NF wymordowalo 15 osob bodajże to umilkła sprawa... Btw skoro gracie te 2-3 lata razem to powinna byc zwas zajebista ekipaaa powinisice miec 100lve rozjebac BB NF FF i wszyskich innych ...a wy? 30-60lve wannabe ds ...
BLA BLA BLA ELO ZIOMEK :)

aaaa wiem jak dziala NG :)

Exodus
08-08-2007, 13:45
up@

Juz wiem , FURIONS TO NADLUDZIE , JAK ONI TO ROBIA??

No np. PizzaFast to na pewno ma gówno zamiast mózgu ,dlatego jest taki 'mądry'.

0lik
08-08-2007, 13:46
Może piją Hoop Cole tak jak zenek :o

PizzaFast
08-08-2007, 15:26
XD ta piją hopa
i maja tibie ng zamiast mózgu xD a zamiast rąk, combo lidera xd

Valtuz88
09-08-2007, 13:09
No nie wiem z tym botem to naprawde dziwna sprawa, ale wole sie niewypowiadac na ten temat, prawde mowiac te opuznienie na vencie zawsze jest, a co do trapow to prawde mowiac były w wiekszosci waszych akcji, mozna to zobaczyc na waszym filmie (youtube.com).

Kasi'yaa
09-08-2007, 13:59
Ale Wy kurwa jestes tepi. Ja pierdole. Jakby mieli bota NG, byly by ponumerowane Bp? tak? A sa? NIE ! Wiec JAp@!

Natah
09-08-2007, 17:38
Ale Wy kurwa jestes tepi. Ja pierdole. Jakby mieli bota NG, byly by ponumerowane Bp? tak? A sa? NIE ! Wiec JAp@!

Powiem ci jedno ......odłącz kabel od life boxa czy tam od innego neomodemu bo żal pamięci na takich ludzi jak ty.

thewojtek
13-08-2007, 19:09
ta zal mi dupe sciska ze od czasu do czasu zabijecie sobie jakiegos 100lva i to glownie knightow ktorzy sobie odrobią lv w 1 dzien, ze kazdy wie ze polujecie w venore i tylko na facc area kazdy omija juz venore wiec Targetów macie znacznie mniej niz na poczatku, zal mi dupe sciska ze co jakis czas wymordowywuja was co do jednego. zal mi dupe sciska ze campujecie PZty a jestescie tacy brave i sie na jakis open rwaliscie :D a jak wam BB NF wymordowalo 15 osob bodajże to umilkła sprawa... Btw skoro gracie te 2-3 lata razem to powinna byc zwas zajebista ekipaaa powinisice miec 100lve rozjebac BB NF FF i wszyskich innych ...a wy? 30-60lve wannabe ds ...
BLA BLA BLA ELO ZIOMEK :)

aaaa wiem jak dziala NG :)

A kto powiedzial ze nie mamy 100+ lv? wiekszosc furionow to 100+ lvlki na galanie, a na kyrze nie zdazylismy wiecej wyexpic >,<

Demiphant
13-08-2007, 23:08
Ten TibiaBot NG to jakiś słaby musi być skoro czasami mylą mu się cele i ostatnie sdki czasami trafiają w nie tą osobe co trzeba.Zauważcie,że to nie Furions zaczeli mówić o DS tylko ktoś porównał i dalej się ciągną te bezsensowne porówania-,-

NOHAS
14-08-2007, 03:02
HAHHAHAHA Galana Rox Nie?:p:cup:

A co do Furions....Obejrzcie filmiki i widac ze nie zawsze wchodza im idealne Comba...Widac ze im zazdroscicie;)

Valtuz88
14-08-2007, 22:05
Nie no prosze was, nie kluccie sie o te komba bo to bez sensu, wiadomo ze jesli botuja to nieprzyznaja sie, a jesli nie botuja to tego nieudowodnia prawda? mysle ze watek na temat kombo powinien byc zakonczony bo mozna nad tym rozkminiac bez konca ;)

Pomowmy moze o trapach :D

Skibo
16-08-2007, 11:13
sam jestes ciota :PP

Fajnie... :)

MasterNajdus
23-09-2007, 13:09
Ojaaa NO COMMENT furions rlz /old Moxashee // Gar'xis ;)

Pit3r
28-09-2007, 19:07
Co lepszy pk team zawsze jest posadzenie o bota. Sam jestem dumnym czlonkiem gildii This is how we Do na Elysia,najlepszej gildii noobcharow na Elysia. Póki co najlepszy nasz frag to 197 rp. Gildia zlozona jest z noobcharow hlvli,ktorym niestety zdarzylo sie przegrac wojne. Jesli ktos jest zainteresowany filmikami jest pare fajnych na youtube.com,wystarczy wpisac tihwd pk elysia.
Co do Furions fajnie wam idzie tylko panowie,czasem wstyd robic massloga na takie low lvle jakie wy robicie. Np po co masslogowac na 80 rp przeciez to waste przygotowanego massloga. Poza tym Furions nie powinno randomowac,tylko wypowiedziec wojne power abuserom i uzywac swojej sily do pomocy noobkom ktore musza placic za expienie.

Debiczanin
20-10-2007, 23:24
Co do furionsow byla to bardzo dobra gildia ktora bardzo pomagala polakom w wojnie, poprzez masslogi szwedzi nie czuli sie bezpiecznie na serverze gdy polacy nic nie dzialali na serwerze tym polacy duzo zawdzieczaja furionsom.

btw. nikt z furions nie uzywal bota na combo ;]

ebernardyn
21-10-2007, 12:39
Może wrócą? Furions + Dancing~ to by była ekipka.

NOHAS
21-10-2007, 15:20
UP
Furions ma swoja wojne na Galanie.

Exodus
21-10-2007, 17:47
Jak pekowali to też mieli. ;p

Izzo512
23-11-2007, 11:10
N/C gdyby byli Dancing Shadov to furionisi by nawet z dp niewyszli ;p

Numenorian
23-11-2007, 14:24
Jestes pewien?:evul::evul:

Moppy
26-11-2007, 00:29
Ale te porównania są wqrwiające...

Ludzie to co jest teraz a to co było gdy my pkowalismy to 2 rozne tibie. Nie da sie nas porownac do furiosnsow a furionsow do nas.
No chyba ze sie podliczy fragi. ;p
My zabilismy jakos 115 osob powyzej 40 lvla. Policzcie swoje i niech sie wszyscy odpierdolą xD

Kowa_l
26-11-2007, 08:15
ja pamietam czasy DS :) hrh to bylo cos , wiekszosc hlvl balo sie zrobic skula bo DS wpadnie i bach xD
Raz od was padlem ;p hyh ale najbardziej mi sie podobala akcja z Moot~;p

Troojka91
21-01-2008, 21:32
Widzicie jak jakies typki podrabiaja guilds Furions ? co to ma byc Wanna be Furions ?

HAIL : DIE , BUCHAMY Furions Come Back?

Furions come back? szkoda ze tam nie ma zadego z old Furions Z@L

Numenorian
22-01-2008, 00:57
Widzicie jak jakies typki podrabiaja guilds Furions ? co to ma byc Wanna be Furions ?

HAIL : DIE , BUCHAMY Furions Come Back?

Furions come back? szkoda ze tam nie ma zadego z old Furions Z@L

hmm może napiszesz jeszcze kto taki wanna be? bo nie kojarze nikogo takiego

@edit
już wiem..