Pokaż pełną wersje : Ożywiamy Pandorie !
Ożywiamy Pandorie ! Jeszcze rok temu był to tak piękny serwer tyle osób na nim grało, było wiele fajnych wydarzeń, a teraz gówno, prawie nikt na niej nie gra ! Namawiajcie swoich koegów z podwórka z internetu żeby sie przenieśli na świat pandorie, twórzmy nowe gildie. A najważniejsze jest to żeby szanować nowych graczy, myślicie że kto ma 8 lvl od razu noob i wszystkich wyzywacie ! Nie raz widziałem sytuacje:
8 levelowiec - ,, Możesz mnie zaprowadzić gdzieś na rotwormy "
27 levelowiec - ,, Nie, odwal sie nobie, ruszysz sie z depo i padasz "
Po czym 8 levelowiec sie wylogował, wiecie ile przez to tracimy playerów ?
Róbmy wszystko aby Pandoria znowu powstała !
Kto jest za tym pisać w temacie !
Tracerknight
17-06-2007, 14:51
Deregon masz , ze większe lvl tak robia ze zamiast pomoc polakowi to go wyzywają od noobow a kiedyś tez miał 8 lvl i tez moze sie tak prosił ;D Zauważyłem jeden błąd popraw ,, Namawiajcie swoich koegów ,, :D @ edit ;D i jeszcze jedno tutaj możecie wklejać swoje zdjęcia oczywiście postaci jej najlepszego uderzenia lvl i mlvl czy skili ;D oto link http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=99708&highlight=Pandoria
Sacrifice
20-06-2007, 12:07
Ja gram na Pandorii od 2 miechów miałem Druida ale nadmiar pkerów mnie przestraszył ( Thais) , więc zrobiłem sorka siedze sobie w Carlin i jest spokój.czasem ktoś chce w jape dostać ale ogólnie cisza.:)
Pamięta ktoś gildie Friitanzplax? (Fajna nazwa ;]) Przyjmowali tam wszystkich niezależnie od lvl. Na guild-chacie zawsze ktoś był, więc gdy nie chciało się expic zawsze można było pogadac. Można byłoby zreaktywowac tą gildię. Bo przecież pomoc nowym graczom to chyba nic złego :)
Posowacz
23-06-2007, 23:24
@Deregon:
niegram na pandori ale uwazam ze kazdy serwer powinien byc taki jak wspomniales..
ten text co 24lvl do 8lvl postraszyl go ze jak wyjdziez z pz padasz :(
ci ludzie sa poje----ni.. ten 8lvl ucieszony wylazl z rooka mysli a pojde se poexpic a tu taki semp je bany mu grozi a ten 8lvl co ma zrobic s p i e r d a l a do dp a co ma sie zabic?
jedynie tylko Polak do Polaka moze takie cos powiedziec ;/
P.S : Wiem ze moje posty sa p o j e b a n e ale taka jest moja opinia czy to komus sie podoba czy nie, nie zwracam uwagi na moje bledy wazne ze rozumiecie co tu pisze :SSSSS kk puziaki <33
Patryk_10
24-06-2007, 10:39
Witam!
Jestem Master Kimad, wczoraj przenioslem sie z obsidi na pandorie bo moj brat mnie namowil. szukam gildi najlepiej all polacy to nic ze mam 12 lvl to tez nie znaczy ze jestem noobem. Nie boje sie obstawac za kumplami, mam pacc moge byc vice leaderem.
10:02 Ryderil Mystee [22]: i no leave noob
wwalil mi sie koles na roty czy by mogl ktos pomoc ?
a po chwili 10:14 You lose 34 hitpoints due to an attack by Allakazam.
10:14 Allakazam [32]: EXORI VIS
10:14 You lose 29 hitpoints due to an attack by Allakazam.
za to ze ja expilem pierwszy
Sacrifice
24-06-2007, 22:13
Witam!
Jestem Master Kimad, wczoraj przenioslem sie z obsidi na pandorie bo moj brat mnie namowil. szukam gildi najlepiej all polacy to nic ze mam 12 lvl to tez nie znaczy ze jestem noobem. Nie boje sie obstawac za kumplami, mam pacc moge byc vice leaderem.
10:02 Ryderil Mystee [22]: i no leave noob
wwalil mi sie koles na roty czy by mogl ktos pomoc ?
a po chwili 10:14 You lose 34 hitpoints due to an attack by Allakazam.
10:14 You lose 29 hitpoints due to an attack by Allakazam.
za to ze ja expilem pierwszy
Witaj ja zaczełem prawdziwą przygodę z Tibią właśnie na Pandorii przede wszystkim dlatego że jest na niej mało ludzi a ja nie lubie tłoków.
JA TEŻ SZUKAM GILDII WIEC JAK KTOŚ SZUKA NOWYCH CZŁONKÓW TO JA JESTEM ZAINTERESOWANY...
Moja przygoda w Tibii i jednocześnie na Pandorii zaczęła się około 2,5 roku temu.
Ale nie o tym będę opowiadał, opowiem jak to spędziłem parę godzin na skilowaniu następnie na wbijaniu lvl, zrobieniu questu na outfit aż w końcu skonczyła sie na hydrach. Nie jestem taki głupi aby pasc na nich, oj nie, po 3 h przyszła banda debili pk MS RP i zabili mnie jednym "Exewo gran mas wis" poczym okazalo sie ze poszlo o to ze powiedzialem do goscia newbie za to ze chcial mi sprzedac sword ring po 500 gp a tyle jest w sklepie! Pozatym on gadal do mnie noob itd. , potem ze swoimi kumplami mnie lali w miescie, a jak juz dostalem darmowy tp do swiatyni (strata okolo 35k) ten je****aniec powiedzial "wiecej nie przezywaj (nicku nie podaje)" I jeszcze jakiś debil chcial Boh..... N/C
Reasumując: Dobrze że będzie update bo im wcześniej sie sorców udupi tym lepiej!
Sorry za bledy w pisowni ale nie chce mi sie poprawiac 8o
ragafewee
25-06-2007, 09:02
Reasumując: Dobrze że będzie update bo im wcześniej sie sorców udupi tym lepiej!
To Cię wtedy udupią palki z knightami :baby:
Patryk_10
25-06-2007, 12:27
ehh taka jest tibia ale tibia to tylko zabawa :) wiec jak padniesz nie podererwujesz i dalej expisz :) piszcie na priv do mnie :]
Master Kimad
To Cię wtedy udupią palki z knightami :baby:
Wole tak zginąć niż od Ue jakiegoś sorca.....
Po za tym knight mnie by nie wziął na hita z UE, albo na spam z sd tylko by bil z miecza a Palek może mi zabrać z około 300 hp z tej gwiazdki, więc się chyba zdążę wyuhać?
Patryk_10
25-06-2007, 16:21
@up
Masz racje lepiej dostac od palka za 300+ niz od sorca za 600+ z ue mozna sie wyuhac.
Chce zrobic world trade moja obsida twoja pandoria ktos chce?
Allakazam POznalem go na rotach to jest wielki PA wygania kazdego..:baby:
Sylwia656
25-06-2007, 16:21
Tego świata nie da się już ożywić chyba, że powstaną new servery.
Może wtedy The Trio ( btw. jest ich 4) plus BTO i Glamour sobie pójdą ;x ale nie sądze. Z nimi na servie nia ma gry.
Ten świat będzie ożywiony dopiero gdy odejdą all n00by, ale raczej to niemożliwe.... Z resztą jak dostać hunta za jakąś pierdołę??? To jest niemożliwe, a tym którzy chcą tam zacząć grać, radzę usunąć chara i grać na jakimś innym;)
Dark Brozyn
25-06-2007, 18:33
Tego świata nie da się już ożywić chyba, że powstaną new servery.
Może wtedy The Trio ( btw. jest ich 4) plus BTO i Glamour sobie pójdą ;x ale nie sądze. Z nimi na servie nia ma gry.
Frajer z Siedlec ! CRY ME A RIVER ! xD
Tibinosss
26-06-2007, 08:53
ja bym moze poszedl na Pandorie ale powiedz mi cos o PK na tym swiecie xD
na pandorii czasem ktoś popekuje ale to normalne przecież ...
Master Kimad ten Allakazam udupił mnie na desert quescie, robie palla i mu sie odwidzięcze :) Kto mi pomoże xD ?
Sacrifice
28-06-2007, 21:53
na pandorii czasem ktoś popekuje ale to normalne przecież ...
Master Kimad ten Allakazam udupił mnie na desert quescie, robie palla i mu sie odwidzięcze :) Kto mi pomoże xD ?
He he jak coś to pomoge tylko mlvl wbije albo z 2 :P
dzieki, a kto by mi postawił monka w okolicach venore - thais ? dam na manaski z góry dzięki ;) Pisać do
Tracer Paladyn
Sylwia656
29-06-2007, 16:01
Gon sie brozyn.
Frajer z Siedlec ! CRY ME A RIVER ! xD
Omg kolejna odpowiedź w stylu brozyna :/ Pozwól, że wtrącę swoje trzy grosze na twój temat, bo już zaczynam dostawać kociokwiku jak widzę twoje kolejne mądre posty. Po pierwsze zachowujesz się jak napompowany jedenastoletni palant. Kozakujesz do kogo popadnie. Sądzisz że wbiłeś 137 lvl to jesteś taki mastah i możesz sobie każdego obrażać ? Cytuję "Frajer z Siedlec !" ... a Ty to k***a kto jesteś ?? Mieszkasz w Pyskowicach. Powiedzmy sobie szczerze, że metropolia to nie jest. Ciężko określić tym mianem zabitą dechami dziurę na końcu Polski w której jest 14 mieszkańców na krzyż, a sołtys gania świniaki przez główną ulicę. Wcale się nie dziwię, czemu w polu miejsce zamieszkania wpisałeś sobie "Halmstad" ... czyżby pan brozyn wstydził się miejsca zamieszkania? Zostawmy to pytanie bez odpowiedzi. W każdym bądź razie polecam zmienić sobie to pole na Cham-Stadt (bo do Szwecji to ci raczej daleko). Z pewnością bardziej by do ciebie pasowało takie miasto. Co do twojej osoby, to zdążyłem już cię na tyle poznać, że wypracowałem sobie pewne zdanie na twój temat. Nie myśl, że oceniam cię tylko po jednym poscie na forum panie tfu Krzysztofie z Piździwólki. Ta Twoja zmyślna riposta na post osoby, która nie do końca łapie się w tym, co dzieje się na pandzie była tylko kroplą, która przeważyła szalę. Oczywiście wiem, co mi zaraz odpiszesz. (Tak się składa, że czytam Twoje posty, zarówno tutaj jak i na forum serwisu tibia.com.) Napiszesz coś w stylu: "wbij najpierw lvl taki jaki mam ja, a potem pogadamy" ... odpowiem tyle, że nie trzeba mieć +100 lvl, żeby mieć swoje zdanie. Przez takich buraków jak ty przestałem grać w tibię i wcale się nie dziwię, że tylu ludzi odeszło ... fajnych ludzi... i wiesz co ? jesteś smark !!! Może masz te 19 lat, ale zachowujesz się, jakbyś miał 12 lat max. Nie ma jak dobry pretekst do PA ... szkoda tylko że nie bijesz równych sobie, tylko znajdujesz sobie ofiarę o 40 lvl niższą, żeby czasem nie miała szans się obronić. Żal mi dupę ściska jak widzę filmiki, którymi się szczycisz. Przy okazji wielkie pozdro dla twojego kolegi-analfabety brodola. Ten jest jeszcze lepszy. Na własne oczy widziałem jak wielki master blaster brodol (70 lvl RP wówczas) pod depo zablokował 16 lvl druida i pisze "pay armor or die" po czym wbija sobie na nim fraga. Wielkie GZ dla dobrego PVP obydwu panów. O akcji "masz skulla = padasz od bto", którą próbowaliście swego czasu rozreklamować na forum tibia.com, w myśl której miałoby nie być PA na pandzie nawet nie wspomnę. Normalnie śmiech na sali. Je*any Chuck Norris, strażnik Teksasu się znalazł. Co kolejny pretekst do zabijania słabszych graczy ?? Szkoda, że od siebie nie zaczeliście wprowadzać tych zmian, które miały uratować serwer. Z tego co pamiętam zarówno ty jak i brodol biegaliście sobie wówczas z RSami (tjaaa zapewnie wbitymi na wojnie... wierzmy w to. Ale ja pewnie noob jestem i nic o tym świecie nie wiem). Oczywiście znajdą się tacy, którzy gotowi będą lizać ci tyłek z uwagi na to jaki level wbiłeś. Miej jednak świadomość, że są też tacy, dla których level nie jest wyznacznikiem jak "fajny" jesteś i dla których jesteś nikim więcej niż ostatnim śmieciem. Wracając jeszcze raz do frajerstwa, to wcale się nie dziwię że pojawiają się wątki w stylu tego w którym piszę swojego posta. Róbcie tak dalej, psujcie ludziom zabawę. Nikt nie powiedział przecież że musicie być w porządku w stosunku do innych graczy.
Ps. Miłego grania w tibię, skoro tylko ona daje ci poczucie wyższości nad innymi ludźmi.
Pacz_knight
05-07-2007, 22:01
Pamięta ktoś gildie Friitanzplax? (Fajna nazwa ;]) Przyjmowali tam wszystkich niezależnie od lvl. Na guild-chacie zawsze ktoś był, więc gdy nie chciało się expic zawsze można było pogadac. Można byłoby zreaktywowac tą gildię. Bo przecież pomoc nowym graczom to chyba nic złego :)
Oooo ja pamietam ta gildie! Byla spoko praktycznie osob bylo multum ale szkoda bo same low-lvl'e.
Co do pandori gralem tam okolo 2 lata i bylo fajnie. Ale nadmiar pk spowodowal ze odeszlem. Polecam jak ktos chce sie podenerwowac na wyzszym lvl. ;)
Wald_Kerius
05-07-2007, 22:15
Wszelkie obraźliwe teksty pod adresem Brożyna, czy też innych userów będą usuwane a ich autorzy karani. Nie umiecie dyskutować o grze to dowidzenia. Życie RL zostawcie sobie na rozmowy przez gadu gadu na przykład.
Swoja przygode z Tibią zaczęłam właśnie na Pandorii. A dlaczego już tam nie gram?
Pierwsza wizyta na mainie (około 1,5 roku temu)- wychodze ze świątyni do dp i od razu pk.. Po kilku dniach ide na Femor Hills i ~40 lvl pisze do mnie "armor". To ja im daje leather (byłam wtedy jeszcze newbie :P) a oni mnie zabili za to, że byłam n00bem.. I sie w końcu przeniosłam na serwer Aurea gdzie jest wg mnie o wiele fajniejszy klimat..
Teraz mogłabym wrócić na Pandorie jednak przeraża mnie nadmiar pk i brak kumpli..
Wg mnie, żeby ożywić Pandorie potrzebna jest przede wszystkim czyjaś "pomocna dłoń", żeby pomagać newbie. Bo patrząc na swój przykład gdyby ktoś taki sie znalazł, na pewno bym została na Pandori..
Erytreja
07-07-2007, 13:50
Ja mam postać na Pandorii i w Carlin narazie nie widziałem PK, mam palla ale zero kasy. Na razie nie gram na Pandorii ale może kiedyś. xD
EDIT
Gram sobie teraz (na razie). :P
Kasza_Bebikon
08-07-2007, 23:19
Ja gdy zacząłem grać w tibie to drugi server na jakim grałem to była pandoria to było jakieś 2-2,5 roku temu. Nie grałem od ponad roku zastanawiam się czy wrócić będę grał teraz przez jakiś tydzień na czas próbny. Jak będzie spoko to namawiam kumpli i ciśniemy razem. :]
Dark Brozyn
09-07-2007, 16:18
Omg kolejna odpowiedź w stylu brozyna :/ Pozwól, że wtrącę swoje trzy grosze na twój temat, bo już zaczynam dostawać kociokwiku jak widzę twoje kolejne mądre posty. Po pierwsze zachowujesz się jak napompowany jedenastoletni palant. Kozakujesz do kogo popadnie. Sądzisz że wbiłeś 137 lvl to jesteś taki mastah i możesz sobie każdego obrażać ? Cytuję "Frajer z Siedlec !" ... a Ty to k***a kto jesteś ?? Mieszkasz w Pyskowicach. Powiedzmy sobie szczerze, że metropolia to nie jest. Ciężko określić tym mianem zabitą dechami dziurę na końcu Polski w której jest 14 mieszkańców na krzyż, a sołtys gania świniaki przez główną ulicę. Wcale się nie dziwię, czemu w polu miejsce zamieszkania wpisałeś sobie "Halmstad" ... czyżby pan brozyn wstydził się miejsca zamieszkania? Zostawmy to pytanie bez odpowiedzi. W każdym bądź razie polecam zmienić sobie to pole na Cham-Stadt (bo do Szwecji to ci raczej daleko). Z pewnością bardziej by do ciebie pasowało takie miasto. Co do twojej osoby, to zdążyłem już cię na tyle poznać, że wypracowałem sobie pewne zdanie na twój temat. Nie myśl, że oceniam cię tylko po jednym poscie na forum panie tfu Krzysztofie z Piździwólki. Ta Twoja zmyślna riposta na post osoby, która nie do końca łapie się w tym, co dzieje się na pandzie była tylko kroplą, która przeważyła szalę. Oczywiście wiem, co mi zaraz odpiszesz. (Tak się składa, że czytam Twoje posty, zarówno tutaj jak i na forum serwisu tibia.com.) Napiszesz coś w stylu: "wbij najpierw lvl taki jaki mam ja, a potem pogadamy" ... odpowiem tyle, że nie trzeba mieć +100 lvl, żeby mieć swoje zdanie. Przez takich buraków jak ty przestałem grać w tibię i wcale się nie dziwię, że tylu ludzi odeszło ... fajnych ludzi... i wiesz co ? jesteś smark !!! Może masz te 19 lat, ale zachowujesz się, jakbyś miał 12 lat max. Nie ma jak dobry pretekst do PA ... szkoda tylko że nie bijesz równych sobie, tylko znajdujesz sobie ofiarę o 40 lvl niższą, żeby czasem nie miała szans się obronić. Żal mi dupę ściska jak widzę filmiki, którymi się szczycisz. Przy okazji wielkie pozdro dla twojego kolegi-analfabety brodola. Ten jest jeszcze lepszy. Na własne oczy widziałem jak wielki master blaster brodol (70 lvl RP wówczas) pod depo zablokował 16 lvl druida i pisze "pay armor or die" po czym wbija sobie na nim fraga. Wielkie GZ dla dobrego PVP obydwu panów. O akcji "masz skulla = padasz od bto", którą próbowaliście swego czasu rozreklamować na forum tibia.com, w myśl której miałoby nie być PA na pandzie nawet nie wspomnę. Normalnie śmiech na sali. Je*any Chuck Norris, strażnik Teksasu się znalazł. Co kolejny pretekst do zabijania słabszych graczy ?? Szkoda, że od siebie nie zaczeliście wprowadzać tych zmian, które miały uratować serwer. Z tego co pamiętam zarówno ty jak i brodol biegaliście sobie wówczas z RSami (tjaaa zapewnie wbitymi na wojnie... wierzmy w to. Ale ja pewnie noob jestem i nic o tym świecie nie wiem). Oczywiście znajdą się tacy, którzy gotowi będą lizać ci tyłek z uwagi na to jaki level wbiłeś. Miej jednak świadomość, że są też tacy, dla których level nie jest wyznacznikiem jak "fajny" jesteś i dla których jesteś nikim więcej niż ostatnim śmieciem. Wracając jeszcze raz do frajerstwa, to wcale się nie dziwię że pojawiają się wątki w stylu tego w którym piszę swojego posta. Róbcie tak dalej, psujcie ludziom zabawę. Nikt nie powiedział przecież że musicie być w porządku w stosunku do innych graczy.
Ps. Miłego grania w tibię, skoro tylko ona daje ci poczucie wyższości nad innymi ludźmi.
Cry me, cry me.
Sacrifice
09-07-2007, 23:19
Ja deletuje sorka i zrobie sobie Paladyna .Nie dlatego że jest znacznie potęzniejszy ale dlatego że tej profesji jeszcze nie miałem :) ;P
Sacrifice
09-07-2007, 23:27
Przenoscie sie do Carlin tam nie ma PKerów prawie wcale poza kilkoma takimi co sie lubią z UE bawić :P
Pandorian technomancer
10-07-2007, 14:24
Pandoria to stracony serwer właśnie przez takich "dzieciaków" jak Smark Brożyn zamieszkały halmstad ( czytać "Cham stąd) Wicher "zwichrowany umysł" Galholt.
Oni i wielu im podobnych wg mnie lecza swoje kompleksy z "reala" poprzez bycie "kimś" w tej grze, a lepiej by wyszli na tym by zamiast czas spędzać przy Tibi zaczęli spędzać go przy książce :) ( jak tam Krzysiu wyniki w nauce ?? rodzice sie dowiedzą to ci klawiaturke i myszkę zabiorą).
Możesz zacząć tu grać, możesz nawet wbić lewel, ale przyjdzie kiedyś taki czas kiedy przyjdzie ktoś i powie "Paj or daj " i cały poświęcony czas uznasz wtedy za stracony.
Generalnie jeśli chcesz zacząć przygodę z Tibia OMIJAJ SERWER PANDORIA SZEROKIM LUKIEM"
Ja tu grałem, przestałem i jedyne po co wracam to zabijać white/red skulle które nie pozwalają grać niskim lewelom
@ Wald Kerius
wg mnie określenie kogoś "frajer" jest obraźliwe... wiec zastosuj swoja rade do Darka Brozyna, no chyba ze sa równi i równiejsi :d w takim razie "lick, lick tylko uważaj by sie nie pobrudzić" :)
@Up
Widzisz, Dark Brozyn pewnie woli pójść i zabrać jakiemuś rodakowi armor, niż pomagać bandzie polaków w czynie społecznym. Nie wszyscy są takimi wspaniałymi obywatelami jak wy.
BTW. Piszcie do KAIOBITO on rozdaje darmowe eq. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Śmiechowe te posty. Takie czesiowe trochu.
Dodzio_Szczodre
11-07-2007, 19:22
Ja też gram na Pandorii. Mam rookstayera 3 lata ma. Teraz zrobiłem sobie druida. Powiem, że ciekawy serv tylko mało gildii. I TEŻ SZUKAM GILDII :D
Kaiobito
11-07-2007, 19:53
@Up
Widzisz, Dark Brozyn pewnie woli pójść i zabrać jakiemuś rodakowi armor, niż pomagać bandzie polaków w czynie społecznym. Nie wszyscy są takimi wspaniałymi obywatelami jak wy.
BTW. Piszcie do KAIOBITO on rozdaje darmowe eq. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Śmiechowe te posty. Takie czesiowe trochu.
Pogadaj jeszcze troche a przyjedziesz do Bartoszyc i Ci skopie dupe xDDDDDDDD
Sacrifice
12-07-2007, 01:22
Dziś byliśmy światkami najazdy Elfów na Venore nie wiem czy byłe to jedyne atakowane miasto.Coś wiecie na ten temat???
Mistik Vannesa
12-07-2007, 20:32
Witam Fikołki,
Byłby ktoś na tyle miły by przedstawić aktualną sytuacje na serwerze. Właśnie planuje trochę pograć na tym serwerze jednakże nie wiem, czego się spodziewać. Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie gospodarki, PA, gildii panujących etc. Z góry serdeczne dzięki.
Gorąco pozdrawiam;)
@Mistik Vannesa
Przedstawie Ci sytuację na Padnorii na moim przykładzie. Od razu po wyjściu z rooku
natknąłem się na rozmowę z jakimś h lvl z jakimś noobem, który rzuca teks "Połóż przede mną vampirkę, bo nie wieżę czy ją masz. No i od razu złe wrażenie na początek. Potem jest spoko, czasem można się tylko natknąć na typów co expią z monkiem na rotach, ale to szczegół. Tak po wbiciu 15 lvl, moje zdanie o Pandorii zaczęła się zmieniać na coraz lepsze. Nie spotykałem PK, ludzie byli w porządku, chyba tylko 2 razy byłem wyrzucony z expa. No ale gdy wbiłem 45 lvl i robiłem sobie runki, wpadł niejaki Gonzalez de'Brava, i ładuje we mnie SD z boltem. Po ucieczce do PZ, spytałem o co mu chodzi a on do mnie bez pardonu "Dawaj buty". Myślałem, że mam szczęście bo całe eq miałem shitowate, i że on da mi spokój, ale myliłem się. Powiedział, że mam czas do jutra aby zapłacić mu 20k bo inaczej padnę. Po tym wydarzeniu dałem sobie spokój z Pandorią, bo nie mam zamiaru płacić za free (Jestem pewien na 100%, że nic złego nie zrobiłem), i grać z przeczuciem, że zaraz ktoś wpadnie i wpakuje we mnie SD. Wniosek z tego taki, że jak nie masz pleców, to nie masz czego szukać na Pandorii.
Dark Brozyn
13-07-2007, 11:43
Witam Fikołki,
Byłby ktoś na tyle miły by przedstawić aktualną sytuacje na serwerze. Właśnie planuje trochę pograć na tym serwerze jednakże nie wiem, czego się spodziewać. Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie gospodarki, PA, gildii panujących etc. Z góry serdeczne dzięki.
Gorąco pozdrawiam;)
Świat jest w porządku, ceny w miare niskie, na premmy acc area mało pk. Jak nikomu nie będziesz wchodzić w drogę, nikt Ci nie będzie wchodzić.
Pogadaj jeszcze troche a przyjedziesz do Bartoszyc i Ci skopie dupe xDDDDDDDD
Krejzolku uspokój się ;] ;] ;] Darz mi jakomś broni dwórencznom? Bije z aksa pliks.
Pandoria to stracony serwer właśnie przez takich "dzieciaków" jak Smark Brożyn zamieszkały halmstad ( czytać "Cham stąd) Wicher "zwichrowany umysł" Galholt.
Oni i wielu im podobnych wg mnie lecza swoje kompleksy z "reala" poprzez bycie "kimś" w tej grze, a lepiej by wyszli na tym by zamiast czas spędzać przy Tibi zaczęli spędzać go przy książce :) ( jak tam Krzysiu wyniki w nauce ?? rodzice sie dowiedzą to ci klawiaturke i myszkę zabiorą).
Możesz zacząć tu grać, możesz nawet wbić lewel, ale przyjdzie kiedyś taki czas kiedy przyjdzie ktoś i powie "Paj or daj " i cały poświęcony czas uznasz wtedy za stracony.
Generalnie jeśli chcesz zacząć przygodę z Tibia OMIJAJ SERWER PANDORIA SZEROKIM LUKIEM"
Ja tu grałem, przestałem i jedyne po co wracam to zabijać white/red skulle które nie pozwalają grać niskim lewelom
@ Wald Kerius
wg mnie określenie kogoś "frajer" jest obraźliwe... wiec zastosuj swoja rade do Darka Brozyna, no chyba ze sa równi i równiejsi :d w takim razie "lick, lick tylko uważaj by sie nie pobrudzić" :)
Crying a river? I nie bój się, moi rodzice są zadowoleni z tego że zdałem maturę.
Dark Brozyn
13-07-2007, 11:58
@Mistik Vannesa
Przedstawie Ci sytuację na Padnorii na moim przykładzie. Od razu po wyjściu z rooku
natknąłem się na rozmowę z jakimś h lvl z jakimś noobem, który rzuca teks "Połóż przede mną vampirkę, bo nie wieżę czy ją masz. No i od razu złe wrażenie na początek. Potem jest spoko, czasem można się tylko natknąć na typów co expią z monkiem na rotach, ale to szczegół. Tak po wbiciu 15 lvl, moje zdanie o Pandorii zaczęła się zmieniać na coraz lepsze. Nie spotykałem PK, ludzie byli w porządku, chyba tylko 2 razy byłem wyrzucony z expa. No ale gdy wbiłem 45 lvl i robiłem sobie runki, wpadł niejaki Gonzalez de'Brava, i ładuje we mnie SD z boltem. Po ucieczce do PZ, spytałem o co mu chodzi a on do mnie bez pardonu "Dawaj buty". Myślałem, że mam szczęście bo całe eq miałem shitowate, i że on da mi spokój, ale myliłem się. Powiedział, że mam czas do jutra aby zapłacić mu 20k bo inaczej padnę. Po tym wydarzeniu dałem sobie spokój z Pandorią, bo nie mam zamiaru płacić za free (Jestem pewien na 100%, że nic złego nie zrobiłem), i grać z przeczuciem, że zaraz ktoś wpadnie i wpakuje we mnie SD. Wniosek z tego taki, że jak nie masz pleców, to nie masz czego szukać na Pandorii.
Nawet jeśli tak było to wystarczy troszkę pomyśleć... Powiedzmy taki Gonz, nie wiem czemu tak sie bawi w PA ale ok, mogłeś zdjąć całe eq i wyjść z dp i dać się zabić. I znowu wyjść z temple, nie atakować i pytać czy jesteś dalej hunted. Wątpie żeby drugiego unjusta zrobił. Wątpie czy pierwszy raz by Cię zabił bo sam tak kiedyś robiłem ;) Tylko postraszyć.
Mistik Vannesa
16-07-2007, 12:37
Heh niestety ;( „Killed at Level 49 by Gonzalez de'Brava” również padłem od tego playera. Gdyby nie koniec Uh to bym pewnie przeżył, kilka kratek od pz się wyłożyłem.
Mówi się trudno i gra się dalej Reg. Nie poddawaj się ;)) To tylko gra, widocznie chciał sobie trochę zarobić.
Ciekaw tylko jestem, kiedy się doczepią do mojego PG. Pewnie po wbiciu 100 będą mi marudzić yhm ;]
Dark Brozyn nic nie wspomniałeś o gildiach rządzących serwem., jeżeli mógłbyś to skrobnij mi coś na ten temat. Widzę że ty też troszkę szalejesz, lvl-ek ładny gildia niezła no no Bąku ;D Będę wkrótce miał z kim rywalizować ;P hehe :p
Wicher "zwichrowany umysł" Galholt
8o
HAHAHAHAHAHAHAHH stary az mi humor poprawiles xDDDDDDDD W kazdym badz razie nie odbieram mojego stylu gry jako kompleksy, wrecz przeciwnie nie zalezy mi na Tibi wiec robie co mi sie w niej podoba przez co nie raz sie przejechalem, ale wkoncu to tylko gra wiec nie placz, ze Pandoria jest az taka zla.
Grałem kiedyś na pandorii [nie pamiętam kiedy], wiem, że wtedy polacy ze swe walczyli, ale się dałem nabrać i lipa... Może pamięta ktoś o Vampright Shall :D
Zapamiętałem tylko 3 nicki z pandorii:
Tie Pogromca-jego qmpel mnie nabrał, zapewne mu pomagał...
Dreycler-nie jestem pewny ale chyba miał najlepsze skile na serwie i miał hunteda...
Diego del'vito- br, ale spoko ziom, można się było z nim dogadać, ostatecznie shakowany :(
dzitka16
20-07-2007, 23:58
hihihi nie sadzilam, ze jeszcze ktos bedzie pamietal gildie friitamsplax :D jak dobrze pojdzie to aktywuje ja po wakacjach na nowo :) nie wiem czy wiecie, ta gildia powstala dla nobcharow osob z talakhan, jednak zaczelo dolaczac coraz to wiecej osob, az friitamsplax stało sie 2 gildia pod wzgledem liczby osob w calej Tibii :)
pozdrawiam
@ Wald Kerius
Czas płynie Pandoria się zmienia a ty ją oceniasz.. tak samo jak sprzed 2 lat.. obecnie na Pandori wiele sie zmieniło Pa.. juz raczej niema a napewno bardzo się zmniejszyło... więc nie wyciągaj pochopnych wniosków na podstawie wiedzy sprzed 2 lat..
Grałem na Pandorii, jeszcze za czasów Rasta Arline.
Wtedy było pare PA (Sir Doll, Relyt Ca)
Tie Pogromca stary owner, spoko ziomek.
Hehe wbijam se na google i wklepuje Brodol i nagle co sie okazało znalazłem ten topic w którym Noob o imieniu "x86rush" gada kłamstwa. Teraz mam 83lv i huntuje 20+lv kumasz baze tylko że teraz bez rs biegamy bo ludzie już nas znaja wtedy to był swego typu kamuflaż a propos iz napisałeś ze jestem analfabetą muszę Ci sprawić przyjemność wiec masz Loguje sie na tibe wlanczam bota a tu patsze jeb orkszabal w ab co ja na to bięgne do swojego domku prubujonc ratowac swoje rzycie żucilęm Magjic Łalla i zdonrzylem uciec :D
Pandoria jest unikatowym światem w biały dzień jest po update już po 350ppl online i my ciągle huntujemy te 40lv zobacz se http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Mystiq+assassin
Your Brodol
Chciałbym się was zapytać co Wy wczoraj zrobiliście 8o
Rozwalili Was jak szmaty, padaliście jak 8 lvlve.
Zjebaliście sprawe :D
Faktycznie rozwalili ich ale dlatego że nie byli zorganizowani, miejmy nadzieje że to się nie powtórzy. ;)
hihihi nie sadzilam, ze jeszcze ktos bedzie pamietal gildie friitamsplax :D jak dobrze pojdzie to aktywuje ja po wakacjach na nowo :) nie wiem czy wiecie, ta gildia powstala dla nobcharow osob z talakhan, jednak zaczelo dolaczac coraz to wiecej osob, az friitamsplax stało sie 2 gildia pod wzgledem liczby osob w calej Tibii :)
pozdrawiam
Hyhusiu moge ja zrobic xd
Pamiętasz może Magia smoka, Szrotmaster albo Dandrzej (PKowalem nim;d)
Ehh... czasy jak to sie było newbie z PACC ;>
Jedynie Depry ładnie się trzymał.
Wulfgar chyba chciał pokazać jaki on jest PRO, i padł przez własną głupotę. 8o
Depry sie długo trzymał (ma dużo hp, ciężko combo zrobić), oni padli przez swoją głupotę bo spokojnie mogli by ich rozwalić, miejmy nadzieję że to się nie powtórzy i pokarzą MS~ klasę. B)
Amanda_Bonefox
08-08-2007, 12:43
No cóż. Powtórzyło się.
W bitwie 7 sierpnia znowu zginęło wielu członków Aristocracy i znowu żaden członek Mortal Sin.
Miejmy nadzieje że jednak podniosą się z tej druzgocącej porażki
Z poważaniem
Amanda Bonefox
Wesoly-Kulfonek
10-08-2007, 23:51
Aristocracy trzymajcie się ;(!
Jeszcze zrozumieją te pojedwabne swe kto tu rządzi...=[
>HAIL ARISTOCRACY<:wiking:
Marianos
11-08-2007, 11:47
Od początku rządzili szwedzi i rządzić będą, zresztą może to i nawet lepiej dla Pandorii.
Btw. Thaldus level 200 (Gratz, mniejsza o to czy nowy owner czy stary xd)
No cóż. Powtórzyło się.
W bitwie 7 sierpnia znowu zginęło wielu członków Aristocracy i znowu żaden członek Mortal Sin.
Miejmy nadzieje że jednak podniosą się z tej druzgocącej porażki
Z poważaniem
Amanda Bonefox
pProszę proszę kogo ja tu widzę znajomego bottera który przesiadywał całe dnie pod abB) a teraz tibia.pl support heh
Hehe wbijam se na google i wklepuje Brodol i nagle co sie okazało znalazłem ten topic w którym Noob o imieniu "x86rush" gada kłamstwa. Teraz mam 83lv i huntuje 20+lv kumasz baze tylko że teraz bez rs biegamy bo ludzie już nas znaja wtedy to był swego typu kamuflaż a propos iz napisałeś ze jestem analfabetą muszę Ci sprawić przyjemność wiec masz
1. Czy każdego użytkownika usenetu, który ma inne zdanie niż twoje nazywasz noobem ? Podejście typowe dla niedojrzałych emocjonalnie jedenastolatków.
2. Nie gadam kłamst. Niby jaki bym miał w tym cel ? Na własne oczy widziałem jak pod Ab'Dendriel fragujesz <20 lvl'e. Dla przypomnienia zlootowałeś z typa (16 lvl druid) trzy manasy, po czym odesłałeś mu parcelem puste viale. Gratuluję poczucia humoru (na poziomie wyżej wspomnianego jedenastolatka) oraz wspaniałego loota.
3. Brawo że "huntujesz" +20 levele. Czujesz się już z tego dumny ? Powinieneś ... bo zabicie 21 lvl to nie lada wyczyn dla 83 levela :baby:
4. Przyjemności to mi w ten sposób raczej nie sprawisz, jednak bawi mnie jak czytam twoje wypociny w stylu:
****Brodol napisał :****
-Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie??
-Szczere ja przez te długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów
-Myślę że 62lv starczy
-pograj sobie w pasjansa albo pin-ponga
-Myślę że mogli by zrobić resp z larvami
-fajnie też by było zobaczyć cannion rotworm
-powinieneś to z edytować
-ja sam Padłem od yaltara tego huja na 55lv
-Yaltara wnet i tak trapna i zaś będą sie lać dlatego Pandoria jest zjebana i nie warto tam grac.... Ja sam odeszłem bo już sie przejechałem z Pandoria...
-Już 2 rok grania w tibie i zdałem wszystkie klasy
...
****koniec cytatów****
Wybacz, ale nie chce mi się dalej przegrzebywać forum w poszukiwaniu większej ilości twoich mądrych wypowiedzi. Szkoda mojego czasu. Rozumiem, że zanim wyślesz swój post, to sprawdzasz go wordem, albo mamusia ci sprawdza ;), ponieważ w grze robisz znacznie więcej byków.
Jeszcze jakieś zastrzeżenia w stosunku do moich wypowiedzi ?
Chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości.
Ps. Sorx że odpowiadam tak późno, ale niestety rzadko tu zaglądam.
1. Czy każdego użytkownika usenetu, który ma inne zdanie niż twoje nazywasz noobem ? Podejście typowe dla niedojrzałych emocjonalnie jedenastolatków.
2. Nie gadam kłamst. Niby jaki bym miał w tym cel ? Na własne oczy widziałem jak pod Ab'Dendriel fragujesz <20 lvl'e. Dla przypomnienia zlootowałeś z typa (16 lvl druid) trzy manasy, po czym odesłałeś mu parcelem puste viale. Gratuluję poczucia humoru (na poziomie wyżej wspomnianego jedenastolatka) oraz wspaniałego loota.
3. Brawo że "huntujesz" +20 levele. Czujesz się już z tego dumny ? Powinieneś ... bo zabicie 21 lvl to nie lada wyczyn dla 83 levela :baby:
4. Przyjemności to mi w ten sposób raczej nie sprawisz, jednak bawi mnie jak czytam twoje wypociny w stylu:
****Brodol napisał :****
-Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie??
-Szczere ja przez te długo godzinne granie bylem zagrozony z 4 przedmiotów
-Myślę że 62lv starczy
-pograj sobie w pasjansa albo pin-ponga
-Myślę że mogli by zrobić resp z larvami
-fajnie też by było zobaczyć cannion rotworm
-powinieneś to z edytować
-ja sam Padłem od yaltara tego huja na 55lv
-Yaltara wnet i tak trapna i zaś będą sie lać dlatego Pandoria jest zjebana i nie warto tam grac.... Ja sam odeszłem bo już sie przejechałem z Pandoria...
-Już 2 rok grania w tibie i zdałem wszystkie klasy
...
****koniec cytatów****
Wybacz, ale nie chce mi się dalej przegrzebywać forum w poszukiwaniu większej ilości twoich mądrych wypowiedzi. Szkoda mojego czasu. Rozumiem, że zanim wyślesz swój post, to sprawdzasz go wordem, albo mamusia ci sprawdza ;), ponieważ w grze robisz znacznie więcej byków.
Jeszcze jakieś zastrzeżenia w stosunku do moich wypowiedzi ?
Chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości.
Ps. Sorx że odpowiadam tak późno, ale niestety rzadko tu zaglądam.
I Jak się teraz czujesz.
ps a to co na grubo zaznaczyłeś to nie wiem o co ci chodzi bo nie widzę tam błędów. miło było
W ogóle dzięki ze jesteś moim edytorem xd:baby:
1. Nie nabijaj postów pisząc jeden pod drugim. Mogłeś użyć opcji "edytuj".
2. Skoro nie widzisz tam błędów to miej pretensje do siebie, ewentualnie do rodziców.
3. Nie widzę celu przytaczania całego mojego posta, skoro pisałeś bezpośrednio pod nim. Takie zachowanie tylko "paskudzi" forum i utrudnia innym użytkownikom korzystanie z niego.
4. Czuję się świetnie, jak zawsze. Dziękuję że pytasz. W domu też wszyscy zdrowi ;)
5. Nie jestem twoim "edytorem", jak to ująłeś. Podważyłeś moje słowo, w poście skierowanym do Ojca Prowadzącego Dark Brozyna. Pokazałem, że się mylisz.
6. Dalsza dyskusja wydaje się być jałowa. Dobranoc Panu.
Zaczyna się offtopic, dlatego wracając do tematu dodam od siebie :
Tak Pandoria to fajny świat, dopóki masz niski level (max 40-50 lvl) i żaden z high leveli nie upodoba sobie twojej postaci. Wtedy zaczyna się PA i wymyślanie z palca wyssanych powodów, dla których jesteś zabijany. Jeżeli jeszcze nie zagłębiłeś się więc w bagno zwane Pandorią, radzę wybrać bardziej "przyjazny" świat.
pProszę proszę kogo ja tu widzę znajomego bottera który przesiadywał całe dnie pod abB) a teraz tibia.pl support heh
i kto to mówi ?? Kto przesiaduje na pewnym 30 Elderku ciągle na bocie ;>>> Ru~ :>
i kto to mówi ?? Kto przesiaduje na pewnym 30 Elderku ciągle na bocie ;>>> Ru~ :>
Nie mam pojęcia o czym mówisz a po drugie nie siedzę całymi dniami & na bocie, coś czuję że ktoś próbuje mnie wrobić w rzeczy których nie robiłem, dlatego muszę odpocząć z graniem. Może nadchodzi mój czas abym ustąpił. Zbigniew nie mniej do mnie pretensji robie to co uważam za słuszne. Chyba ktoś chce mnie zniszczyć X( i szykuje na mnie jakąś kose :confused:.
1. Nie nabijaj postów pisząc jeden pod drugim. Mogłeś użyć opcji "edytuj".
2. Skoro nie widzisz tam błędów to miej pretensje do siebie, ewentualnie do rodziców.
3. Nie widzę celu przytaczania całego mojego posta, skoro pisałeś bezpośrednio pod nim. Takie zachowanie tylko "paskudzi" forum i utrudnia innym użytkownikom korzystanie z niego.
4. Czuję się świetnie, jak zawsze. Dziękuję że pytasz. W domu też wszyscy zdrowi
5. Nie jestem twoim "edytorem", jak to ująłeś. Podważyłeś moje słowo, w poście skierowanym do Ojca Prowadzącego Dark Brozyna. Pokazałem, że się mylisz.
6. Dalsza dyskusja wydaje się być jałowa. Dobranoc Panu.
Zaczyna się offtopic, dlatego wracając do tematu dodam od siebie :
Tak Pandoria to fajny świat, dopóki masz niski level (max 40-50 lvl) i żaden z high leveli nie upodoba sobie twojej postaci. Wtedy zaczyna się PA i wymyślanie z palca wyssanych powodów, dla których jesteś zabijany. Jeżeli jeszcze nie zagłębiłeś się więc w bagno zwane Pandorią, radzę wybrać bardziej "przyjazny" świat.
OK. Widzę że pozjadałeś wszystkie rozumy świata, być może stwarzasz pozory perfekcjonisty więc chyba się nie do gadamy. Bye
też gram na pandorii i zostałem na rooku. I mam pytanie czy ktoś z was ma gildie na rooku to moze sie przyłącze?
Dobra róbcie jak chcecie... ale pandoria to świat " No-PvM " Wbijesz 50lvl i...
" Pay 100k or hunted " nie ma sensu tam grać...
Powodzenia.
Ja bylem sobie moim 40 knightem na zolwiach nagle przybiega Imrae ue i zgon, 6 bp uszkow na glebe, no rison. I skile spadly z 80 ;(. Albo zabilem jakiegostam qmpla wulfgara 20lv to wulfi osobiscie po mnie przybiegl i wjebal unjusta on 160 a ja 30lv sorc.Pojebany serv ale bede gral zobaczymy jak sie potacza moje losy hyhy szkoda ze taki wolny resp
Nie mam pojęcia o czym mówisz a po drugie nie siedzę całymi dniami & na bocie, coś czuję że ktoś próbuje mnie wrobić w rzeczy których nie robiłem, dlatego muszę odpocząć z graniem. Może nadchodzi mój czas abym ustąpił. Zbigniew nie mniej do mnie pretensji robie to co uważam za słuszne. Chyba ktoś chce mnie zniszczyć X( i szykuje na mnie jakąś kose :confused:.
OK. Widzę że pozjadałeś wszystkie rozumy świata, być może stwarzasz pozory perfekcjonisty więc chyba się nie do gadamy. Bye
nie chce ci nic robić ale irytuje mnie ktos kto komus wypomina cos, a sam to notorycznie robi.
Imegination
20-09-2007, 18:34
Myślę, że Pandoria będzie zaniedługo zapomnianym światem.
Masz racje mówiąc o bardzo dużej ilości pekerów albo raczej noob pekerów.:p
Ide se niekiedy ulica przy dp w thaisie a zaczyna mnie jebać 10 knight...8o
Niekiedy się zastanawiam o zmianie serva ale zas wszystko od poczontku??
Trudno Trza Żyć:)
Master Vilum
20-09-2007, 18:58
Myślę, że Pandoria będzie zaniedługo zapomnianym światem.
Masz racje mówiąc o bardzo dużej ilości pekerów albo raczej noob pekerów.:p
Ide se niekiedy ulica przy dp w thaisie a zaczyna mnie jebać 10 knight...8o
Niekiedy się zastanawiam o zmianie serva ale zas wszystko od poczontku??
Trudno Trza Żyć:)
Powinnieneś ominąć tego pkera z (10 lvlem) i pójść dalej^.- Bo takie chary tylko prowokują żebyś go zatakował a potem payment ściągają że go zatakowałeś:-)
Powinnieneś ominąć tego pkera z (10 lvlem) i pójść dalej^.- Bo takie chary tylko prowokują żebyś go zatakował a potem payment ściągają że go zatakowałeś:-)
A ja ubiłem coś koło tego lvla, noob chara i potem dostałem 10k :]. Trzeba umieć sobie radzić i mieć kogoś kto za tobą stanie :]
Master Vilum
20-09-2007, 23:16
A ja ubiłem coś koło tego lvla, noob chara i potem dostałem 10k :]. Trzeba umieć sobie radzić i mieć kogoś kto za tobą stanie :]
A spróbuj tak żebyś nie bronił się kumplami tylko spróbuj sam się z tego wywinąć.dlaczego ludzie tylko polegaja na kumplach xD
A spróbuj tak żebyś nie bronił się kumplami tylko spróbuj sam się z tego wywinąć.dlaczego ludzie tylko polegaja na kumplach xD
Na dobrą sprawę się nie broniłem, napomniałem kumplowi co, jak, po co, dlaczego <haha, winny sie tłumaczy :D>. Uważam, że dobrze mieć kogoś kto jest z Tobą :P.
Tylko frajerzy wplątują się w kłopoty a później bronią kumplami.. ;-)
Tylko frajerzy wplątują się w kłopoty a później bronią kumplami.. ;-)
To mnie rozwaliło, rozumiem, że to do mnie było :P? Więc jestem frajerem, którego zaczął lać nubchar <nawet nie padł ode mnie, dobił go jakiś koleś> później przyczepił się do mnie hajlewel gangster, że ubiłem mu nubchara i zaczął lać mnie z kumplem <nobem ;]> i mój friend zainterweniował <bez mojej prośby w sumie>, ale uważam, że dobrze zrobił :]. Jeśli tak to lajf is brutal :].
Frajerem bym był jakbym kogoś pknął i później bym padł od jego kumpla czy coś, po czym pisałbym do ziomka... Ale to tylko moja teoria :]
Master Vilum
22-09-2007, 16:10
HeHe nie ma to jak PA Aristocats:-)
ZOstałem zabity dzisiaj przez nich ^.- , a powód?:D jest śmieszny hihi
11:54 Skery [71]: what reason?
11:55 Skery [71]: I wanna know what reason...
11:55 Pyros Xelith [172]: you banned yali
11:55 Skery [71]: Nah I never raporting him
11:56 Pyros Xelith [172]: yes
11:56 Skery [71]: Im still hunted ?
11:56 Pyros Xelith [172]: you're from england.. and you cant speak proper enligsh?
11:56 Pyros Xelith [172]: lol
11:56 Skery [71]: Nah..Im not from England
11:57 Skery [71]: on site only Fun
11:57 Skery [71]: So? Im still hunted?
11:57 Pyros Xelith [172]: yes
11:57 Skery [71]: What is my payment?
11:57 Pyros Xelith [172]: for lying aobut your nationality
11:57 Pyros Xelith [172]: 700k
Huggarn i Pyros zdenerowali się że dostali Bana na Yali^.- a co jest najśmieśniejsze?? Że nawet ich nie raportowałem^.-
Ale cóż Aristocats, spotkamy się w piekle:-):evul:
Murderer
22-09-2007, 16:12
I kogo to obchodzi? zadna nowosc.
ragafewee
22-09-2007, 17:19
śmierć boterom : >
Vlaaaadek
25-09-2007, 22:19
HeHe nie ma to jak PA Aristocats:-)
ZOstałem zabity dzisiaj przez nich ^.- , a powód?:D jest śmieszny hihi
11:54 Skery [71]: what reason?
11:55 Skery [71]: I wanna know what reason...
11:55 Pyros Xelith [172]: you banned yali
11:55 Skery [71]: Nah I never raporting him
11:56 Pyros Xelith [172]: yes
11:56 Skery [71]: Im still hunted ?
11:56 Pyros Xelith [172]: you're from england.. and you cant speak proper enligsh?
11:56 Pyros Xelith [172]: lol
11:56 Skery [71]: Nah..Im not from England
11:57 Skery [71]: on site only Fun
11:57 Skery [71]: So? Im still hunted?
11:57 Pyros Xelith [172]: yes
11:57 Skery [71]: What is my payment?
11:57 Pyros Xelith [172]: for lying aobut your nationality
11:57 Pyros Xelith [172]: 700k
Huggarn i Pyros zdenerowali się że dostali Bana na Yali^.- a co jest najśmieśniejsze?? Że nawet ich nie raportowałem^.-
Ale cóż Aristocats, spotkamy się w piekle:-):evul:
Zgłoś się do armii prawdziwych polaków pod dowództwem orzecha i walcz przeciwko złym szwedom! TAK!
Grimberg
25-09-2007, 22:23
Badz dolacz do naszej armii nazistowskiej!
Pierdolnij zyda kasztanem?
Wybieraj poki mozesz!:evul:
Jak nie to wpierdol.
Master Vilum
25-09-2007, 23:43
Zgłoś się do armii prawdziwych polaków pod dowództwem orzecha i walcz przeciwko złym szwedom! TAK!
Żałosne dziecko jesteś :-(
Badz dolacz do naszej armii nazistowskiej!
Pierdolnij zyda kasztanem?
@up
On jest bardziej żałosny chyba.
Ludzie wrzućcie na luz
bo na tym polega gra na pvp?
Dark Brozyn
26-09-2007, 22:22
śmierć boterom : >
sharerom i acc traderom też ;)
To na Pandori grałoby z 50 osób? :P. Ciekawe by to było.
ragafewee
27-09-2007, 08:10
Yee z 1 się zgodzę zamieniłem się z djamą charami na ~40lvlu. Ale nigdy nie sharowałem i mnie o to nie oskarżaj bo nie masz na to dowodów-.-. Jak bym sharował to bym miał już większy lvl od Ciebie. Więc mnie nie w*****aj
Huhu Brozyn uważaj bo będziesz 2 na Death liście po mnie :):evul:
Dark Brozyn
27-09-2007, 12:24
Huhu Brozyn uważaj bo będziesz 2 na Death liście po mnie :):evul:
Jak potn wygra wojne to już mi obiecali że mnie wyrzucą z serwa :<
Yee z 1 się zgodzę zamieniłem się z djamą charami na ~40lvlu. Ale nigdy nie sharowałem i mnie o to nie oskarżaj bo nie masz na to dowodów-.-. Jak bym sharował to bym miał już większy lvl od Ciebie. Więc mnie nie w*****aj
hahahahahahaha pewnie że mam dowód że sharujesz. Na takim jednym filmiku, gdzie próbujecie zabić glidarna co wam się z resztą nie udaje w 40, sam piszesz go galholta "ej nie exp jusz mnom bo jest wojna", jak chcesz to uploadnę Ci ten filmik później =)
ragafewee
27-09-2007, 15:58
Jak potn wygra wojne to już mi obiecali że mnie wyrzucą z serwa :<
hahahahahahaha pewnie że mam dowód że sharujesz. Na takim jednym filmiku, gdzie próbujecie zabić glidarna co wam się z resztą nie udaje w 40, sam piszesz go galholta "ej nie exp jusz mnom bo jest wojna", jak chcesz to uploadnę Ci ten filmik później =)
Było tak ale nie wiesz o jakiego chara chodziło ; )
Dark Brozyn
27-09-2007, 17:27
no na pewno chodziło o Twojego chara na rooku
ragafewee
27-09-2007, 20:37
no na pewno chodziło o Twojego chara na rooku
Wiadomo : > LOL8o
Na początek pozbądźcie się PA i PK ze servera,
dopiero później zapraszajcie nowych graczy
Na początek pozbądźcie się PA i PK ze servera,
dopiero później zapraszajcie nowych graczy
Nie wiem jak na innych światach, ale sądze, że tego nie da się pozbyć.
Teraz na Pandori najpopularniejsza rzeczą jest "magebomb" by low lvls najbardziej oblegane przez nich miejsca to guardy, veno dlair, thais. Nawet jest gildia specjalna która powstała Malicious Pleasure, poczytajcie ich osiągnięcia które są wypisane w comenst.
P.s Średnia graczy w godzinach szczytu tj. 3-4 wynosi już nawet do ~450:cup:
Grałem na Pandorii, jeszcze za czasów Rasta Arline.
Wtedy było pare PA (Sir Doll, Relyt Ca)
Tie Pogromca stary owner, spoko ziomek.
Za czasow Rasta Arline. Hah jak to brzmi ;P
@up
Masz racje lepiej dostac od palka za 300+ niz od sorca za 600+ z ue mozna sie wyuhac.
Chce zrobic world trade moja obsida twoja pandoria ktos chce?
Allakazam POznalem go na rotach to jest wielki PA wygania kazdego..:baby:
Bo to byl real od Lucius Stormblade. Czyli szwed.
I Jak się teraz czujesz.
ps a to co na grubo zaznaczyłeś to nie wiem o co ci chodzi bo nie widzę tam błędów. miło było
nie zda, wielo godzinne, wystarczy, ping ponga, mogliby, carrion wormami, zedytowac, ch*ja...
A teraz widzisz?
Niezle sie nasmialem po przeczytaniu wszystkich postow :)
Ogolnie przytocze slowa Zikka tyle ze nie pamietam ich dokladnie, no ale powiedzial cos w tym stylu "Nie jestes godny grac na pandorii to zmien server". Po czesci prawda poniewaz macie 1 akcje ze was zabija, albo wezma na PA i juz placzecie, zmieniacie servery, piszczecie posty na forum a to i tak wam nic nie pomoze. Jedyna rzecza jaka mozecie zrobic to zacisnac zeby i grac dalej ;) Pandoria jest dla wytrwalych i dla tych co maja znajomych na wysokim lvlu od startu :) Pk, Pa jest wszedzie nie robcie nie wiadomo jakiej afery ze na Pandorii jest tego pelno... Na pandorii odczuwasz to bo jest poprostu mniej osob grajacych niz np. 2,5 roku temu :) A ze problemy same do was przychodza mimo iz ich nie szukacie to zapewne z tego wzgledu ze na pandorie przyszly same zryte czosnki grac :) Problemow nie unikniesz a pomoc znajomych sie przyda. Tylko zamiast grac powoli i poznawac nowych ludzi to wy probujecie na low lvlu odrazu gadac z hlvlami zaczynajac rozmowe od znienawidzonego przez wszystkich chyba "ej.." :P Po czym w 2 linijce twojej wypowiedzi jest daj cos, ktos mnie zabil, pomozesz, bedziesz moim protektorem... nie biorac pod uwage ze typ cie nie zna i cie najzwyczajniej oleje ;) Tibia to nie pasjans ze grasz caly czas az bedziesz najlepszy :P To jest gra online i jedyna rzecza jaka mozesz w niej wygrac to przyjazn, lojalnosc i mozliwosc grania na danym serverze :) Tyle :) Bajo!
Niezle sie nasmialem po przeczytaniu wszystkich postow :)
Ogolnie przytocze slowa Zikka tyle ze nie pamietam ich dokladnie, no ale powiedzial cos w tym stylu "Nie jestes godny grac na pandorii to zmien server". Po czesci prawda poniewaz macie 1 akcje ze was zabija, albo wezma na PA i juz placzecie, zmieniacie servery, piszczecie posty na forum a to i tak wam nic nie pomoze. Jedyna rzecza jaka mozecie zrobic to zacisnac zeby i grac dalej ;) Pandoria jest dla wytrwalych i dla tych co maja znajomych na wysokim lvlu od startu :) Pk, Pa jest wszedzie nie robcie nie wiadomo jakiej afery ze na Pandorii jest tego pelno... Na pandorii odczuwasz to bo jest poprostu mniej osob grajacych niz np. 2,5 roku temu :) A ze problemy same do was przychodza mimo iz ich nie szukacie to zapewne z tego wzgledu ze na pandorie przyszly same zryte czosnki grac :) Problemow nie unikniesz a pomoc znajomych sie przyda. Tylko zamiast grac powoli i poznawac nowych ludzi to wy probujecie na low lvlu odrazu gadac z hlvlami zaczynajac rozmowe od znienawidzonego przez wszystkich chyba "ej.." :P Po czym w 2 linijce twojej wypowiedzi jest daj cos, ktos mnie zabil, pomozesz, bedziesz moim protektorem... nie biorac pod uwage ze typ cie nie zna i cie najzwyczajniej oleje ;) Tibia to nie pasjans ze grasz caly czas az bedziesz najlepszy :P To jest gra online i jedyna rzecza jaka mozesz w niej wygrac to przyjazn, lojalnosc i mozliwosc grania na danym serverze :) Tyle :) Bajo!
trochę się pozmieniało ;D BAjo ! B)
nie zda, wielo godzinne, wystarczy, ping ponga, mogliby, carrion wormami, zedytowac, ch*ja...
A teraz widzisz?
następny ...
siema jestem tu nowy. hcialem sie dowiedziec czy na tym sjiwiecie som PA czy som drogie itemy hodzi mi tu o knajt spodnie i czy oplaca sie zaczynac tu grac
Witaj Meteon, oplaca sie gradz na pandori barco wajny i pszyjemny selwer
osobizce polecam a ceny itemkuw som dozyc tanie. Sapraszamy!
NetowyHooligan
12-03-2008, 22:23
tesh ciem fitam meteon. pantorja to barco fajoski selwer naprefde poledzam ceny som dopre nie ma fogole pa pk pokuj jezd na selwie fogole chcerz bydz mojm kolegom bo ja tesh dobiero zaczynam gradz tutaj.byz mugl se mnom szarowadz akont ziąą.. 1312452 mojie gatu gagu pokkklikasshhhh ?? pozdroffka loffciam pozdro ziąą
ahsuuahuhsuhaushas ale smiszne
NetowyHooligan
13-03-2008, 15:46
tak sie sklada ze to nie mialo byc ,,smiszne" :(:(
netowy chuligan nie klikam z obcymi :(:(:(:(:(:(
to fajowsko rze mje tak cieplo witacie spoko z was ziomale musza byc !!!!!!!!!! hajl pandoria jusz sie biore za zakladnie hara elo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
usmialem sie do leS 8o JO METEk!
siema ziomal ema yo ! hoc zemnom na pandorie juz prawie roka koncze i bendem na mejn ! dam ci jakoms line rzebys nie musil kupowac za swojom kase
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.