zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fotomontaz

Gokufan
05-10-2004, 08:54
Oto moj pierwszy fotomontaz robiony w paintcie.Jest news po Pl.I jeszcze na dole warszawa napisane i lodz
http://republika.pl/blog_rk_192477/262263/tr/html.gif

Walrock
05-10-2004, 09:01
A kiedy Wroclaw wystartuje ?? :P

Baron Kaldrick
05-10-2004, 14:17
"Brazylianie " - megakur.warotfl`n`lol. Nie wyszlo Ci, widac pixele dookola literki T, bledy ortograficzne - jak chocby brazylianie, rasizm i wogole jakos tako...Jestes ksenofobem?
@Sledzu
Mam nadzieje ze nigdy, bo to by byla profanacja -.-

Walrock
05-10-2004, 14:26
Żadna profanacja, ostatnio tylko narzekasz.
BTW. Wpadnę dzisiaj albo w środę.

Bambuko
05-10-2004, 14:26
Hmmm supeeeeer.... Polska z małej litery:P Użyłeś tylko jednej polskiej litery:P I i tak ci nie wyszła:P Hmmm nooby z dużej a Hiszpanie z małej:P Łódź ahahaha Gdynia powinno być albo Ostrołeka a nie Łódź...

Khan
05-10-2004, 14:47
Ty to tlumaczyles przy pomocy jednego z tych internetowych translatorow? Ja bym to tak napisał:

Dwa nowe światy w Polsce!

Dziś wystartowały dwa nowe światy Łódź i Warszawa ulokowane w Polsce. Są to normalne światy z aktywnym systemem PvP. Przez pierwszy tydzień wstęp będą mieli jedynie gracze z Polski. Poźniej świat stanie się jednak dostępny dla reszty graczy. Jednocześnie zapowiadamy, że gracze z Brazyli mogą mieć ogromne lagi spowodowane słabym połączeniem.

Przez pierwszy tydzień wstęp będą mieli jedynie gracze, którzy wykupili Premium Account i są narodowości polskiej. Ponadto dopuszczalna liczba postaci na Rookgardzie zostanie odpowiednio ograniczona, by nie przeciążać serwera. Wkrótce jednak limit ten zostanie zwiększony do standardowego poziomu.

Do zobacznia w Tibii
CIPsoft Team

Dr.Unknown
05-10-2004, 16:13
Możesz gnoić moją matke, możesz mi obciąć....palec, ale do c***a wacława nie pisze tibII przez jedno "I", nie żebym myślał, że obrażasz tibie, albo co ale mnie to ostro wku...denerwóje jka ktoś pisze na przykład "geografi"..jezu jak to wygląda...:D