Pokaż pełną wersje : Pytanie
Mam do Was pytanie. Otoz nie wiem czy po wbiciu 8 lvl na rooku skillowac shielding na rooku czy wyjsc na maina i trenowac tam, oczywiscie moje pytanie byloby bez sesnu gdybym chcial zostac knightem - ja che zostac druidem. Tak wiec pytam czy druid bedzie skillowal szybciej shielding , czy postac na rooku:P Jesli mozecie sie wypowiedziec prosze o szybka podpowiedz:)
bulamen7
17-06-2007, 20:50
Wybor nalezy do ciebie ale jak chcesz siedziec i sie nudzic na roku to prosze bardzo:)
Kup.Se.Musk
17-06-2007, 20:57
Z moich doświadczeń wychodzi ,że u postaci magicznych shielding rośnie szybciej na mainie niż na rooku.Jeżeli byłoby to nieprawdą to weźmy na logikę.Sorcererowi nie jest potrzebny tak shielding jak u palka czy knighta.Druid i czarodziej zadają obrażenia potworom z dystansu ,więc myślę ,że trening shieldingu u postaci magicznych jest zbędną stratą czasu.Pozdrawiam
tak jednak czasami a nawet czesto zdarza sie ze magowi nie maja gdzie uciekac bijac w potwora tak wiec wole sobie podskillowac wiem z enie bedzie to zbyt wielka ochrona jednak zawsze kilka hp do przodu:)
kondom69
17-06-2007, 22:17
Mam do Was pytanie. Otoz nie wiem czy po wbiciu 8 lvl na rooku skillowac shielding na rooku czy wyjsc na maina i trenowac tam, oczywiscie moje pytanie byloby bez sesnu gdybym chcial zostac knightem - ja che zostac druidem. Tak wiec pytam czy druid bedzie skillowal szybciej shielding , czy postac na rooku:P Jesli mozecie sie wypowiedziec prosze o szybka podpowiedz:)
druidem się sheldingu nie trenuje.
Btw.
Na rooku i mainie druidowi skille leca tak samo...
Mateusz dragon Wielkie(334level) Ma 22 sheldingu i wogule go nie trenowal, a więc jak będziesz shelding trenował to będzie to głupota
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.