PDA

Pokaż pełną wersje : Czy nowe czary które zostaną dodane po update bedą tylko dla pacc?

Fixchecked
17-06-2007, 20:44
Pytanie to kieruje do jakiegoś tutora, który grał na test serverze i to sprawdził.
Pozdro:)

Hainieken
18-06-2007, 12:46
Prawdopodobnie tak. Niemal każda aktualizacja ma na celu skłonienie ludzi do kupna pacc. Tak więc niesądze by facce poza nowymi przedmiotami i zmianami krajobrazu dostali coś więcej.

Lasooch
18-06-2007, 12:56
Facce powinni dostać przynajmniej część tych czarów (mówię o knightach, odebrano im explo, gfb i hmm).

Granteon
18-06-2007, 13:29
Powinni, Powinni, ale co z tego jak i tak nie dostaną :/

Damian_1235
18-06-2007, 13:59
Prawdopodobnie tak. Niemal każda aktualizacja ma na celu skłonienie ludzi do kupna pacc. Tak więc niesądze by facce poza nowymi przedmiotami i zmianami krajobrazu dostali coś więcej.

i wszystko jasne.

Viero
18-06-2007, 14:01
@up
po raz kolejny gówno wnosisz do tematu...
@topic
prawdopodobnie tak

Cenarius
18-06-2007, 14:35
Facce powinni dostać przynajmniej część tych czarów (mówię o knightach, odebrano im explo, gfb i hmm).
no właśnie powinni... ale znając cipy to wiesz :<
po pewnym ubdate Tibia może się stać płatna i koniec już współczuje nastepnej darmowej MMO na którą przezucą się te dzieci neostrady...

Lasooch
18-06-2007, 14:40
po pewnym ubdate Tibia może się stać płatna i koniec już współczuje nastepnej darmowej MMO na którą przezucą się te dzieci neostrady...

Przecież "darmowość" Tibii to świetna reklama, myślisz, że gdyby była w 100% płatna, to ludzie by w nią w ogóle zaczynali grać (aff piksele omg kwadraty mam tłuc trójkątnym prostokątem zomg omfg)? Ci, co już grają (i płacą) by pewnie dalej grali, ale trudno mi sobie wyobrazić napływ nowych graczy do takiej gry, jeśli byłaby całkowicie płatna.

Voytex
18-06-2007, 14:50
Dokladnie, ktos by 1 raz weszedl na stronke zoabczyl screenshoty i dowiedzial sie ze zeby zagrac to trzeba zaplacic to odrazu by pokiwal z pozalowaniem glowa. Taki ktos juz wolalby wydac kase na niebo lepsze WoW czy Lineage. A tak to wejdzie, zobaczy ze na oficjalnym servie mozna za free zagrac to zagra i moze mu sie spodoba i cip bedzie mial kolejnego gracza ktory moze kupi PACC i tak to sie kreci. Tibia nigdy nie bedzie w pelni platna bo to sie CIPom nie oplaci ;)

Cenarius
18-06-2007, 14:56
Przecież "darmowość" Tibii to świetna reklama, myślisz, że gdyby była w 100% płatna, to ludzie by w nią w ogóle zaczynali grać (aff piksele omg kwadraty mam tłuc trójkątnym prostokątem zomg omfg)? Ci, co już grają (i płacą) by pewnie dalej grali, ale trudno mi sobie wyobrazić napływ nowych graczy do takiej gry, jeśli byłaby całkowicie płatna.
no to też prawda ale przy każdym kolejnym ubdate PACC jest coraz bardziej potrzebny coraz więcej tylko dla PACC'a no to ja bym się nawet nie źdźiwił gdyby zrobili płatną(nie mówie teraz odrazu ale może za pare lat...) może też powstawać więcej nowych światów tylko dla PACC (jak narazie wszystkie te opcje to tylko nieuzasadnione obawy ale kto wie...:confused:)
Tibia nigdy nie bedzie w pelni platna bo to sie CIPom nie oplaci
oby ^^

Mlekolak
18-06-2007, 15:06
sądzę, że tak, skoro zabrali im praktycznie explo i hmm i gfb ...'
dobrze ze uhanie knightem sie nie zmienia , choć mogły by leczyć całe hp...:(

Choas
18-06-2007, 18:10
Ja nie jestem knightem ani pallemale uważam ze nalezy im sie cos od życia nawet na faccu. W końcu jestesmy większoscia;D

Wladca sedesu
18-06-2007, 20:13
topic
potwierdzone ze tak przez erig, net =/

DxV
18-06-2007, 20:23
przesadzili z tym... nie dość że hity z explo/gfb/hmm najtem są takie słabe <na h lvlu> to jeszcze czary zamieniajace je są dla pacc. Nie mówie że wszystkie mają być dla facc ale choć te najsłabsze.

Linkater
18-06-2007, 20:40
@Up

Urok Pacc'a polega właśnie na tym, że ma się dostęp do czarów choć trochę lepszych od Facc'owych! Więc nawet exura sio dla druida zmniejszyła by obroty Pacca o 10%...

Zaxevo
19-06-2007, 12:47
Powinni dać przynajmniej to słabe exori, to podobne do hmm i to na glebe... To troche nie fair, wejde w resp ghuli i co? Zonk? Obtoczą mnie i ja będę każdego po kolei klepał, bo będzie to bardziej oplacalne niż walnąć z gfb :| I przy tym straci sie uhy = waste

Ulverin
19-06-2007, 12:57
hity z run sa zmniejszone ale hity mele powiekszone, ludzie... jakby te czary dali dla facc to sorcowie i druidzi domagali by sie visa dla facc ;p

Lasooch
19-06-2007, 13:08
hity z run sa zmniejszone ale hity mele powiekszone, ludzie... jakby te czary dali dla facc to sorcowie i druidzi domagali by sie visa dla facc ;p

A jak ich nie dadzą, to tak, jakby sorcom facc zabrano różdżkę od 33 lvla.

Macunio
19-06-2007, 14:19
powini jedynie dac to wildthrow ? , jest najslabsze z tych nowych czarow wiec FACC powini je dostac , ale pewnie niedostana :P. W sumie to jest kolejna zacheta by kupic pacca

Zaxevo
19-06-2007, 15:40
Niedługo to tak zrobią, że nie FACC nie będą mogli expić na potworach, które dają więcej niż 700expa :|

Caelhan
19-06-2007, 17:46
Zrozumcie kur.. że facc taki pasożyt dla cipów , nic nie płaci a chce więcej ;)
Jak chcecie nowe czary ,outfity , addony i nowe expowiska to zapierniczać na wakacje do roboty , miech przy zbiorach owoców i masz spokojnie na rocznego pacca :]

Celoz
19-06-2007, 18:16
FACC dostali speary, które nie upadają na ziemię ;p

Raul de Bar
20-06-2007, 00:32
Przywilej używania nowych czarów będą mieli tylko i wyłącznie gracze posiadający konto premium, i to tyle ile musicie wiedzieć