zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koniec z Tibia.

Dark Vilej
05-10-2004, 14:36
Tak jak w temacie koncze z Tibia. Wszystkim z Nova dziekuje za pomoc jak i z tego forum na Tibia.pl. Koncze dlatego ze wszyscy z rl mysla ze ja IP blokuje a w cale tak nie jest. Niech podnieca sie ze mnie juz nie ma w tej grze. Nie mam ochoty stac i byc caly czas huntowany dlatego koncze. Przezylem niemal wszystko w tej grze poprzez dedy od potworkow, pk do hacka. Poszlo sie j**ac stania po 1-5h w miejscu robiac runy i sobie oczy psuc, 11 miesiecy charowania na mlvl, lvl, skille i eq sie pie****ic poszlo. Komentujcie to jak chcecie mnie juz tutaj nie ma, pozdrawiam wszystkich z forum jak i z Nova. Trzymajcie sie dobrze i niech wam sie powodzi. Nie piszcie postow typu na 95% wrocisz, daj mi swojego chara plx czy cos w tym stulu. Co by tu jeszcze napisac? Czasami na to forum bede wpadal zeby z wami pogadac lub udzielic jakis rad. Mialem cel zeby zrobic sobie 10 bp hmm i za to zrobic 28 lvl, potem 30 i 50 mlvl i tak dalej i tak dalej. To tylko gra wiec nie bede sie wiecej rozpisywal. Chcialbym jeszcze pozdrowic kilku kumpli z ktorymi najlepiej mi sie "gadalo" i z ktorymi juz nigdy nie pogadam (morze czasami na gg):
- Jackoo Knight (elo Jacek)
- Binek (best friend in The Tibia)
- Druidka Burneda (ktora odeszla od nova 2 miechy temu)
- Wanig (co by tu napisac)
- Kiroku (najlepsza kumpela z calej Tibi)
- Rafi The Knight (ktory juz nie gra w Tibie zazwyczaj)
Jezeli kogos zapomnialem to sry. Narazka all! Moj char to Vilejuw jak bedzie czasem zalogowany to ja gadam z kumplami (w co watpie) albo bedzie nim gral kto inny.

Gonzo von Krenzel
05-10-2004, 14:48
Błagamy nie odchodź!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Kali :D
05-10-2004, 14:50
Vilejuw... Nie odchodz. Wiem ze Cie shakowali lecz po haku grales. Dawales sobie rade. A teraz ze wzgeldu na jakis paru debili ktorza chca Cie bic przestajesz grac? Olej ich i graj dalej. Mam nadzieje ze jescze kiedys pogadamy na Tibi ;)

Your Shadow Kali~

Dark Vilej
05-10-2004, 15:51
Odejde i nie wroce. Caly czas jak chodze po ab slysze przeklenstwa i wyzwiska na mnie. Goscie mnie strasza ze zaraz padne typu: zginiesz k**wo, mam cie zabic h**u? i tak caly czas. Juz wiecej nie pisze i nie pytajcie mnie o nic, juz postanowilem.

aliens000
05-10-2004, 16:38
A ja powiem że już nie raz to sobie mówiłem że już nigdy nie zagram w tibie ale jednak gram dalej niczym sie nie przejmując w końcu to tylko gra. Więc ja ci tylko powiem żebyś sie nie przejmował i grał dalej "trza być twardkim a nie miętkim" Pozdro !!!

05-10-2004, 18:09
Jezeli masz takie problemy w Ab to przeprowadz sie do innego miasta~

Yours Shadow Kali~

Dark Vilej
05-10-2004, 19:10
Eh to juz chyba ostatni post -.-

@re aliens000
Nie mam jak sie nie przejmowac. Caly czas mnie chca lac jak tylko wyjde z depo.

@re Kali :D
Probowalem do innego miasta sie przeniesc ale nic nie dalo. Tylko padlem przez pk w Thais.

05-10-2004, 19:21
Dark wiesz co Ci powiedzialem na gg :) Zrób to o co Cie prosilem i bedzie dobrze :)

Yours Shadow Kali~ 3maj sie :*

BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
06-10-2004, 00:02
Skoro cie huntuja to zamien sie z nimi rolami.
Idź do jakiejś jaskini, przygotuj pułapkę, miej mase runków i pozabijaj kolesi. No chyba ze sa to jakies lev przekraczające twoje możliwości. 28 na 60 maga np

Knight Simon Dark lord
06-10-2004, 00:13
ja pare razy zostalem zabity przez pk na antice (jakby ktos chcial pomuc mi przezyc przynajmniej do lvl 14 to prosze o kontakt-arania wojowniczy paladyn na antice)jak sie wkur**** jak mnie zabijali jak tylko z swintyni wyszlem nawet do depo nie doszedlem nie buj sie wez kumpli jak masz na tym swiecie znajdz kolesi
pogadaj z nimi i z zaskoczenia zabij ich jak sie spodziewc nie bendom

07-10-2004, 15:06
Wu tu jestescie durni ze sie tak wyraze... Gdy ich zabije to bedzie mial jeszce wieksze problemy. Trzbea troche mysles a nie pisac bezsensowne posty -.-

Yours Shadow Kali~

Togashi Yokuni
07-10-2004, 15:13
Widze ze kolesie cie bez powodu huntuja, mysle ze moge ci pomoc... daj mi nicki kolesi i ja wpadne w piatek do Ab i zrobie burde...

07-10-2004, 15:19
Widze ze kolesie cie bez powodu huntuja, mysle ze moge ci pomoc... daj mi nicki kolesi i ja wpadne w piatek do Ab i zrobie burde...

Btw: Grasz na Nova?

Togashi Yokuni
07-10-2004, 15:23
@up
Od jakis 3 lat :)

Walrock
07-10-2004, 15:23
Patrz podpis

Apocalipsa
Nova
6x lv
Royal Paladin
Distance: 91+
Shielding:75+
M level: 18+
Hunting Partner: Rico Damage
@up
Byłeś szybszy :P

Togashi Yokuni
07-10-2004, 15:25
heheh zgadza sie jam jest Apocalipsa :)

btw. To jak chcesz mojej pomocy? :P podasz te nicki?

07-10-2004, 15:36
Apocalipsa :P Ja to Golden Pall or Shadow Kali ;) A niki tych co chca bic Vilejuwa to : Balamor, Oshino i ktos jeszcze~

Togashi Yokuni
07-10-2004, 15:48
:) To jakies pionki w sumie, a Wizav juz myslal ze sie pobawi :) Sam to zalatwie :))
Oshino
Balamor
zapamietalem :) Swita mi ze Oshino podpadl HoG :) bede mial pretekst.

07-10-2004, 18:58
Dziekuje z imieniu Vilejuwa :) Juz pewnie zapomnial ze ten temat zrobil :P

Fonkin
07-10-2004, 19:25
togashi, widac ze jestes juz doswiadczonym graczem i fajnie ze pomagasz rodakowi, ja mialem podobna sytuacje, tylko ze na mnie cala gildia szla, a mialem 20 lvl, hehe, a oni po 30 :P, ale zaplacilem i po sprawie, togashi, daje ci wielkiego +, i graj dalej, niepamietam juz imienia, graj graj!!
severon->25 lvl knight-> 61/59 :(->aurea :berserk:

Wubeso
07-10-2004, 19:50
:) To jakies pionki w sumie, a Wizav juz myslal ze sie pobawi :) Sam to zalatwie :))
Oshino
Balamor
zapamietalem :) Swita mi ze Oshino podpadl HoG :) bede mial pretekst.

hehe... ja tez gram na novie.
level 19 sorc (niedlugo 20 i master)...
a tak wogole to chce jedna rzecz powiedziec... znam Wizava w realu!!! Osobiscie!!!

Seban PL
07-10-2004, 19:55
Kasacja mojego posta...

Master Mazi
08-10-2004, 13:34
Hahahaha jak chce to niech konczy zycie ;] Pozdro Togi i Kali palko ;P

Oshino
08-10-2004, 13:53
CO JEST k***a

po 1 to vilejuw skonczyl z tibia i sam sie przyznal ze blokuje ip
po 2 gdzie napisalem ze chce go zabic jak nie gra juz

Vilejuw pokaz dzie psialem ze jade cie z balamorem napisales to dlatego ze balamor ci stukl morde na rl ??(i po tym przestalo byc ip block a bylo od 7 rano do 22 wieczorem) chopie przesrales sobie tym tematem. Unikaj mnie na rl radze ci bo cie matka nie pozna Gnojku

Ps.
Togashi Yokuni za co masz mnie jechac :) ????

Irux
08-10-2004, 14:40
Vilejuw...ja też moge ci pomuc, może nie mam na tym serwerze postaci, ale kiedyś tam grałem, a kumpli to miałem od h**a. Jak chcesz to jestem z tobą.
Tylko powiedz powiem to kumplom z rl i masz spokuj.:D
@kali:D
Moja siostra z toboą chodziła :D Pamiętasz matre ?? (oliver rosario jak nie bedziesz pamiętał:D)

zadki
08-10-2004, 14:58
Niemowcie że chcecie roz***ac Oshino i Balamora ..... MUAHHAHAHAHAHA
Pewnie Oshinowi nie dacie rady a Balamor ma plecy wiec mozecie miec problem a o ile mi wiadomo to ten gnuj(czyt vilejuw) blokowal IP w miejskiej sieci a to troche poje**** jak sie nie mozna lognoc i to taki problem ma ze 30 osob. A przez kogo? Przez tego gnoja . Żałuje że wczesniej nie wiedziałem że to on blokuje IP to bym go z kumpem w thais zalatwil :(
P.S.
Togashi Yokuni za co niby podpadł hogowi oshino??

08-10-2004, 15:01
Wy to macie qrwa problemy! Vilejuw wcale nie blokowal IP skad wiecie ze to on jak napewno u was w siecie jest duzo osob innych ktore moga to robic. Ja tez mam ten sam problem ze mam Ip ale nikogo o to nie obwiniam. I Vilejuw "chce" grac ale wy mu na to nie pozwalacie bo mowicie ze go shuntujecie. Teraz slyszaem ze mnie chcecie huntowac :) Fajnie :) Try~

Edit: Zadko co ty wyzywasz go od gnoji? Po pierwsze gnojem to ty ejstes na pierwszym miejscu. Szkoda ze was na rl nie znam. Bo byscie mieli prze**bane macie szczescie~

zadki
08-10-2004, 15:09
bo go znam? a jeśli chodzi o blokowanie IP to komus tam sam powiedział -.- a pozatym jak podobno go kumpel w szkole oklepal to sie IP block nie zdaza :] to jakis cud??

P.S.
Szkoda ze cie nieznam bo za "zadko"bym ci za***al cfelu...

08-10-2004, 15:12
Jasne. przecierz jak jego brat wchodzi na tibie tez ma IP blocka, Jak on probowal wczoraj wejsc tesh ma IP blocka wiec nie pieprz glupot ze to on robi -.-

Togashi Yokuni
08-10-2004, 15:46
@Zadki
wiesz ja tez mam znajomosci :)
Wizav, Miller, Raffio, Irux, Baltazar, Sir Baxter :) to jest akurat moja rodzina :) nie bede wymienial przyjaciol :) za dlugo by gadac :) a wiec powodzenia zycze.
@Oshino
Sprawa HoGów :) jest dobrze ci znana, a pozatym jak mozna huntowac kogos za IP Blocka? LOOL

zadki
08-10-2004, 16:07
@Zadki
wiesz ja tez mam znajomosci :)
Wizav, Miller, Raffio, Irux, Baltazar, Sir Baxter :) to jest akurat moja rodzina :) nie bede wymienial przyjaciol :) za dlugo by gadac :) a wiec powodzenia zycze.

Co tak chciales ich zabic a teraz co z kolegami? hehe widze jaki jestes zaje***. I bądź pewien że oshi i balamor cie spokojnie zalatwią(ale watpie zeby to chcieli zrobic ale.... :] wiec nawet do niech nie startoj LooL bo jusz nie jeden chcial huntowac oshina i jakos sie to nie udało LoL...
P.S. hmm jak jusz tak uwazasz ze niemozna huntowac za IP block to mamy mu w RL na***ac?? Zrobił błąd teraz za niego musi zapłacić...
swoją drogą to szkoda ze w tibie niegram bym cie załatwił bo napewno byś gdzies był AFK ;] choc te 30 sec

Drybrych
08-10-2004, 16:12
Ja robie takie pozegnania. Idzie 40lvl z red lifem to ja go z hmm dobijam jak zegnam sie z jakims swiatem!!! Mowie ci to trwa czasami 1 dzien!

08-10-2004, 19:07
Zadki skoro jestes taki twardy to powiedz jakie masz name na tibi a nie sie ukrywasz... A jak masz cos na rl do Vilejuwa to wpadnij do Piły to ciezko z toba bedzie :) Ale to calkiem inna historia :D

Rincewind
08-10-2004, 20:52
zadki z tego co piszesz wynika ze jakis dresiarz jetes tylko wszystkich bys niby lac chcial. jak anonimowo sie wypowiadasz to taki twardziel z ciebie co?? wogole nie wyobrazam sobie jak mozna kogos bic za to co robi w grze. poprostu ciota jestes ty, oshina i balamor.

zadki
08-10-2004, 21:07
zadki z tego co piszesz wynika ze jakis dresiarz jetes

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Sam jestes dresiarz . Jak zrozumiał nie oklepią go w tibi oklepią w rl gdzies musi dostac( ja nigdzie nie napisałem że ide go oklepac wiec sie nie dop*** ze chce w rl oklepac)

Oshino
08-10-2004, 21:13
mowicie ze go shuntujecie.

Ja p*****e Kali umiesz czytać ?????????? gdzie jest napisane ze go huntuje jakbym chial go huntowac to juz by mial pare deadow a co jest do h***a widzisz killed by Oshino?????? Wogóle wszyscy cos sie pluja po h*j sie odzywacie jak cos do mnie macie do przyjezdzajcie do Nowej Sarzyny a k***a ani razu go nie zabilem i niewiem co wy odemni chcecie do h**a wafla. J***e mnie to czy on bedzie gral czy nie wazne jest to zeby IP nie blokowal.

aha jeszcze cos w czym mu chcecie pomoc ??? no jesli dobrze zrozumialem chcecie mnie wszyscy jechac tylko za co???-.-

Rincewind
08-10-2004, 21:16
P.S.
Szkoda ze cie nieznam bo za "zadko"bym ci za***al cfelu...

nie no naprawde nie chcesz sie z nikim lac

re down: tak to ze przez przypadek napisal ''zadko'' zamiast ''zadki'' to jest straszna obraza, poprostu gorsze niz bluzganie na cala twoja rodzine do 7 pokolenia.-.-'

zadki
08-10-2004, 21:18
nie no naprawde nie chcesz sie z nikim lac

dres zwykle sie bije zanic(ewentualnie za długie włosy) a tu jest razaca obraza -.-

Oshino
08-10-2004, 21:27
poprostu ciota jestes ty, oshina i balamor.
Jak byś mógł wytłumaczyć dlaczego Oshino to ciota.
jeśli niewiesz uznaję to jako bezprowokacyjna obraza publiczna Oshina przez Rincewind'a. Dobrze więc spotkamy sie w tibii.

aha sorki ty juz nie grasz w tibie, no chyba ze inna postacia.

Rincewind
08-10-2004, 21:29
chociazby dlatego ze przychodzisz tu i na wszystkich bluzgasz a ja nietoleruje takich ludzi.juz wiesz dlaczego.

edit: no juz nie gram w tibie ale nigdy nie gralem na novie. tamten rincewind to ktos inny

Oshino
08-10-2004, 21:33
przed ostatnimi postami wypowiadałem sie tylko na temat Vilejuwa, a to jest juz nasza prywatna sprawa, zreszta mowilem cos na ten temat jesli chcesz sie wtracic w nasze sprawy to przyjedz do NS i mozemy to zalatwic.
Ja chciałem to załatwic 1 postem ale nie rozumie tych ludzi :" Ja ci pomoge" czy "Moj mumpel z rl to James Dark i Irux" itp. Co ja wam zrobiłem .
ktos tam sie wypowiadal: "dobrze ze mu pomagasz jak rodak rodakowi " czy cos takiego a ja to nie polak?????moze mi pomozcie i jedźcie Vilejuwa za blokowanie IP..... mam nadzieje ze to ostatni post

Rincewind
08-10-2004, 21:57
chodzi mi o to ,ze wszystko mozna wyjasnic spokojnie nie trzeba odrazu bluzgac, bo wtedy kazdy bedzie po jego stronie a nie po twojej.

Yoshi
08-10-2004, 23:08
Ehm.. Swiniarz(Vilejuw) bloczyl nam ip i sam sie do tego przyznal.. kiedys gdy skocznyl z Tibia pochwailil sie koledze ze co 30 min wylacza jakoms tam gre i robi blokade za to dostal troszku w budzie i dziwne ze przez najblizsze kilka dni niebylo Blokady :)) i dziwne ze gdy teraz znowu skonczyl zaczela sie blokada :P aaa i skutkiem tej ****** blokady jest ban Oshina, gdy Fara zawolal gma Oshina kicklo i mial ip blocka :)) Tyle Cyas

Yours Bala :p

Yoshi
08-10-2004, 23:18
[QUOTE=Kali :D]Zadki skoro jestes taki twardy to powiedz jakie masz name na tibi a nie sie ukrywasz...

Kali czytaj co Zadki pisze..

borysiaki
08-10-2004, 23:26
ja kończe z tibią bo stracilem hasło bo kombinowałem rzy pacc i taki morał..
papa drogra redakcjo tibi będe tenskiniła odnowa niechce mi się grać
i tak kończy się historia wurozo z elysi na lev14 i dziesięcioma k w depo.
papa

09-10-2004, 06:44
Zawsze znajdzie sie jakiegos kozla ofiarnego.
@oshino- Vilej mowil mi na gg ze go huntowac chcesz lub spizgac na rl a pozniej uslyszalem od nie powiem kogo ze mam niby leciec na rook. Ok to ja czekam :) Try
Btw: Powtarzam jeszce raz pytanie: Skad wiecie ze to qwa Vilejuw a nie moze jakis 8 latek z waszego "miasta"?
I Tibia to tylko gra, a jak sa takie de**le co za ip blocka bija na rl to sry. Ale ta gra padla im juz na mozg totalnie

Dark Vilej
09-10-2004, 06:53
Eh ja teraz wyjasnie tym ktorzy pisali w tych pieciu stronach i ten post wyprostuje wszystkie problemy.
Oshino nigdzie nie pisal ani nie mowil ze chce mnie zabic i taka jest racja. On nie chce mnie bic chodz nie wiem czy mysli ze ja IP blokuje ale go znam i nigdy sie nie czepia jak mnie na rl widzi ze cos tam ze cos tam, w przeciwienstwie do innych, fajnie gadalem z nim kiedys. Wiec do Oshina nic nie mam, a Kali wymienil go poniewaz Kaliemu zawsze wszystko mowie, a powiedzialem mu ze ktos tam mowil ze Oshino przez IP padl. Apocalipsa, Oshino nic nie zrobil. Tylko nie wiem dlaczego Balamor chce mnie bic za Oshina, jezeli Oshino mnie nie bil?

re@ Kali
Kali lolq pomylily ci sie osoby, to NIE Oshino tylko inny gosc ale to juz ci powiem na gg. OMG zostawnie Oshina w spokoju i przeczytajcie jeszcze raz to co na gorze napisalem.

I jeszcze jeden Edit.
re@ yoszi
Nigdy sie nie chwalilem ze IP blokowalem - nikomu. A wtedy skonczylem grac na okolo miesiac dlatego ze mialem hacka, ale to bylo 4 miesiace temu, jak wiesz wtedy jeszcze nie bylo morzna zrobic, ani nie istnialo IP bloked.

09-10-2004, 07:03
Moze i rzeczywiscie mi sie pomylilo co nie zmienia faktu ze on mnie chce huntowac :)

Dark Vilej
09-10-2004, 07:09
Eh Oshino sry za mnie i za mojego kumpla. Nie huntuj go poniewaz pomylily mu sie tylko nicki. Mial namysli kogos innego ale sie normalnie pomylil tak jak czlowiek z nickami. I jeszcze raz mowie OSHINO NIC NIE ZROBIL I DO NIEGO NIC NIE MAM. I jeszcze jedno - tak mnie ciekawi kto wam powiedzial ze ja IP blokuje? (ja juz nie bede 100 razy mowil ze to nie ja wiec sry)

Yoshi
09-10-2004, 10:47
Btw: Powtarzam jeszce raz pytanie: Skad wiecie ze to qwa Vilejuw a nie moze jakis 8 latek z waszego "miasta"?

Ja tez powtarzam jeszcze raz ze chwalil sie koledze a ten jego kolega poweidzial nam..

Vilej.. ostatnio.. nie 4 miechy temu tez niegrales.. przynajmniej tak mi sie wydaje i wtedy dowiedzialem sie ze bloczysz ip.. potem juz wiesz co sie stalo i nagle znowu cie widywyalem na tibi i niebylo blokady teraz gdy znowu niegrasz wlasnie mam blkade i pisze tego posta :D :p
Cyas
Yours Bala~

Dark Vilej
09-10-2004, 10:58
Yoszi. Zapytam jeszcze raz, kto ci o tym powiedzial? Bo ja, po pierwsze nie mam kumpli z rl ktorzy graja w Tibie, po drugie nikomu nie mowilem ze blocze IP, a po trzecie widziales mnie w paru ostatnich dniach jak sie logowalem dlatego ze chcialem z kumplami sie porzegnac i im cos powiedziec. Bala~ zapewniam cie ze w ciagu ostatnich tygodni nie konczylem grac w Tibie. Dzieki Apocalipsa za to ze mi pomagasz =) Zreszta i tak juz grac koncze wiec nara all.

09-10-2004, 15:10
Jak bedzie wiecej osob takich jak Balamor to w Tibie nikt nie bedzie gral -.- No coz widac ze niektorzy traktuja Tibie jak swoje zycie. "O nie mam Ip to napewno Vilejuw, shuntuje go" Omg!

Dark Vilej
09-10-2004, 18:50
Kali 100 procentowa racja. Nie wiem dlaczego sie na mnie uwzieli, przez jakiegos debila ktory klamie ze ja IP blocze? Mam go gleboko w dupie i niech pocieszy swoj podniecony ryj ze mu to wyszlo. Niech podnieci morde i wie ze koncze z TIBIA i stracilem 11 miesiecy charowania. Dzieki bardzo!

09-10-2004, 19:32
Nie cierpie takich ludzi

she_devil
09-10-2004, 22:59
CO JEST k***a

Vilejuw pokaz dzie psialem ze jade cie z balamorem napisales to dlatego ze balamor ci stukl morde na rl ??(i po tym przestalo byc ip block a bylo od 7 rano do 22 wieczorem) chopie przesrales sobie tym tematem. Unikaj mnie na rl radze ci bo cie matka nie pozna Gnojku

Ty jesteś dresaem czy jak, że tłuczes zludzi? Kurna jaki tego sens?

Adolphus Elbragol
09-10-2004, 23:14
Jak zrozumiał nie oklepią go w tibi oklepią w rl gdzies musi dostac( ja nigdzie nie napisałem że ide go oklepac wiec sie nie dop*** ze chce w rl oklepac)
YOOOO! ARMIA BIALEJ GWIAZDY CIE POTRZEBUJE! DOSTANIESZ KLUBOWY DRESS I NAJWIEKSZY KIJ W CALEJ POLSCE! HAAHHAAHAHAHAHA
HAAHAHAHAHAHAH
Brawo! a potem sie czlowiek zastanawia dlaczego ktos mowi ze go wk*****a rozmowa na temat respa.

Oshino
09-10-2004, 23:34
Ty jesteś dresaem czy jak, że tłuczes zludzi? Kurna jaki tego sens?
Mowisz o mnie????? Kurna taki z tego sens ze nikogo nie dotknelem na rl i w tibii.... ehh te 11 lat..

she_devil
09-10-2004, 23:42
Mowisz o mnie????? Kurna taki z tego sens ze nikogo nie dotknelem na rl i w tibii.... ehh te 11 lat..

Też Cię lubię

Oshino
09-10-2004, 23:49
OK to juz koniec tak naprawde wszystko zostało wyjaśnione z Apocalipsa na poczatku 5 strony....

Tak przy okazji zrobie krotkie podsumowanie tego działu:
-wszyscy ponizej 14 lat nie umieja czytac
-wg mojej dokladniejszej analizy tematu to sami sie wyzywacie od ciot
i duza czesc wypowiadajacych sie robi to bez sensu

to chyba tyle mysle ze dyskusja na ten temat zostala zakonczona...

Nara all...