Pokaż pełną wersje : Logout. Ale czy na pewno?
Krycha01
17-06-2007, 23:22
No więc tak. Idę sobie pewnego razu jaskinią, ale musiałem się wylogować. Wylogowuję się czyli to znaczy że znikam dla wszystkich. Kiedy chciałem się zalogować był mały full na serwerze, więc musiałem trochę poczekać. Kiedy byłem już zalogowany, pojawiłem się w świątyni. "Full był, więc do świątyni wysyła" pomyślałem sobie. Ale patrzę, a tam zamiast Backpacka mam pustego Baga. "Nie no, co jest?" Krzyknąłem. Idę więc tam gdzie się wylogowałem, a tam jeszcze świeży trup. Dałem "Look" A tam Pisze "You see a dead human (Vol:10). You recogenize Grayhawk the Dark Asassin. He was killed by a rat." Trup był pusty. A na niczym innym mi w ty Backpacku nie zależało, jak na ponad 100gp. Screenik:
http://img406.imageshack.us/img406/4292/killedbyrat1jk4.png
Masz problem wylogowało cię w czasie walki i cię szczur zaciukał...
kEyLoGgEr.
17-06-2007, 23:27
dales logout czy exit?
Krycha01
17-06-2007, 23:28
To ja sam się wylogowałem i nie podczas walki, tylko bez tych mieczyków. I nawet zadbałem o to żeby było to z dala od wszystkich respawnów.
kEyLoGgEr.
17-06-2007, 23:36
sharujesz konto, albo wchodzisz na jakies strony oprocz tibia.com i tibia.pl?
bo ja kwchodzisz na inne to moze keylogger i sie hacker pobawil twoim typem?
Krycha01
17-06-2007, 23:47
Wchodzę na różne strony (nie aż tak dużo i często) ale nigdy nie podaję swoich kodu i numeru konta. Chciałbym wiedzieć co to jest Sharowanie konta. Moim zdaniem zhackowanie odpada, bo niby jak ktoś miałby wziąść tylko Backpacka (na Rooku) i nie ruszyć innych rzeczy. Nie były zbyt cenne, ale ktoś na pewno by je wziął.
Angel of Death
17-06-2007, 23:52
Ale logout czy exit ?
Krycha01
18-06-2007, 00:02
Już kilka osób się o to spytało, więc mówię że się wylogowałem. Daję Exit tylko wtedy kiedy mam mieczyki i jestem w strefie gdzie nie ma potworów.
moglo byc tak ze "wylogowales sie" i doslownie po nacisnieciu logout ekran sie wylaczyl jednak w tym samym momencie na ekranie pojawil sie rat ktory uaktywnil mieczyki i char nie wylogowal sie nalezycie, jednak dla ciebie byl on juz wylogowany.
Mialem tak ok 2 razy
Krycha01
18-06-2007, 16:04
Dobra... sprawa zamknięta, ale jak ktoś będzie miał swoją teorię to niech pisze. Ja spadam... trzeba się odkuć za te 100gp i zabić tego szczura. Strzeżcie się szkodniki! Do atakuuuuuu...! :P
Adi_Latox
18-06-2007, 16:28
@up
Ale zapał.;)
Nastepnym razem jak bedziesz chcial dac loga wcisnij ctrl+q i wtedy na 100% nie padniesz :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.