Pokaż pełną wersje : Dejwidek huh?
Banished: until deletion because of advertisement not related to game
Zrobilem new temat zeby modki nie mowili ze spamuj w tematach -.-
Trialowiec
18-06-2007, 12:38
A ten delate za co? Co dokladnie zrobil? -.^
wojtekzs
18-06-2007, 15:30
Character dejwidek does not exist.8o
Wcale mi go nie zal wrecz przeciwnie zajebiscie sie ucieszylem:evul:los sie odworcil i koles all stracil i huj zarobil na mnie ubil mnie i jak to sie skonczylo?? hahahah a juz sie martwilem ze debil po udapte bedzie nie do zabicia i wbije z 200 lvl ale huj bye DEJWIDEK nie placz to ci sie nalezalo wczesniej czy pozniej tak by sie stalo:pkto nastepny bedzie ??Parencikos?? :cup:
Za co to jest wogole ban? tzn. usuniecie postaci?
Iwanek18
18-06-2007, 18:12
to chyba za dawanie ogloszen nie zgodnych takich typu "sell pacc" ale nie ejstem pewny :]
Korzen_82
18-06-2007, 19:37
Za co to jest wogole ban? tzn. usuniecie postaci?
Banów możesz mieć w kolejności:
* pierwszy na 7 dni np za pk
* drugi w koleności jest już zawsze na 30 dni
* trzeci to deleted
za macro dostajesz od razu bana na 30dni i jest to twój ostatni mozliwy ban przed delete <--- tak jak to było w przypadku dejwidka dostał bana za BOTa na swoim 14 lvlu na rotach na darashii
Trzecim jego banem był za to co napisał na forum i nie miało to związku z grą.
Co za różnica ze dostał delete skoro z jego angielskim na poziomie przedszkola nie mógł się obronić. 90% osób w takiej sytuacji by wyjaśniło to i by było undelete <-- jak konda itd
Dodatkowo będą teraz sharować na parencikosie który też dostanie bana niedługo. Już wiele osób nad tym pracuje
a jaki on miał lvl, bo nie orientuje się?
Mial 149 lvl braklo mu tylko 1 lvl i bysmy go zobaczyli na pierwszej stronie tibia.pl haha :P Gzzz :P
wojtekzs
18-06-2007, 20:51
nie on a jego bot mial 149 lvl
Cataclism
18-06-2007, 21:06
ani razu nie widzialem go jak siedzial na bocie i nie sadze zeby go urzywal moze po prostu pomagal mu brat albo sam byl tak glupi albo i madry jak kto woli zeby siedziec po 10h na zowiach ;p tak czy inaczej lubilem go ;p
* trzeci to deleted
za macro dostajesz od razu bana na 30dni i jest to twój ostatni mozliwy ban przed delete <--- tak jak to było w przypadku dejwidka dostał bana za BOTa na swoim 14 lvlu na rotach na darashii
Trzecim jego banem był za to co napisał na forum i nie miało to związku z grą.
Co za różnica ze dostał delete skoro z jego angielskim na poziomie przedszkola nie mógł się obronić. 90% osób w takiej sytuacji by wyjaśniło to i by było undelete <-- jak konda itd
Dodatkowo będą teraz sharować na parencikosie który też dostanie bana niedługo. Już wiele osób nad tym pracuje
Konda nie mial delete tylko bana, ale wyjasnil to Druid Lordilon czy jakos tak, w kazdym badz razie czlonek PN. W takiej sytuacji byl rivenn, ale z tego co wiem to toxo-alex zalatwil mu undelete, wystarczy wyjasnic sytuacje, lecz do tego trzeba bardzo dobrze wladac jezykiem angielskim. Udowodnienie sharowania postaci przez 2 braci jest prawie niemozliwe, dlatego parencikos pewnie tego bana nie dostanie.
Ajron 88
18-06-2007, 23:33
ahh sytacja Konda a Rivenn , ile o to było wojen słownych , cóż , prawda jest taka że Konda był ofiarą zasadzki ,a Rivenn znoobił , poprostu przeinaczyli to jego koledzy i dostał undelete..
Co do tematu, no sorry, co by o Dejwidku nie mówić.. należało mu sie i tyle, złamał przepisy dwukrotnie i go dopadli , może prawdopodbnie sobie tylko dziękować za to co go spotkało.
Trialowiec
19-06-2007, 09:02
* trzeci to deleted
Drugi nie zawsze musi mieć 30 dni kary.
NP:
Pierwszy ban za teleport to 7 dni, drugi ban za teleport to tez 7 dni. A trzeci to delate.
wojtekzs
19-06-2007, 10:25
A czy to wazne??wane ze go nie ma :cup:
A czy to wazne??wane ze go nie ma :cup:
Szkoda mi ciebie :(
No ale cóż są ludzie i taborety, nie spammuj trollu.
wojtekzs
19-06-2007, 14:00
Szkoda mi ciebie :(
No ale cóż są ludzie i taborety, nie spammuj trollu.
n/c mam swoje powody ale jestes nie w temacie
@up ale to nie znaczy ze nie jestes nOObem B)
wojtekzs
19-06-2007, 20:04
@up ale to nie znaczy ze nie jestes nOObem B)
8o jak zwal tak zwal to Twoje zdanie i nie moge Ci jego zabronic
Iwanek18
19-06-2007, 23:24
Toca sam jestes noob bo chciales za ~60msa ponad 700 zlotych xD
Trialowiec
20-06-2007, 09:04
ROTFL
Ma ktoś gg korzenia? (=
A czemu to bylo niby duzo ? Policzylem sobie za wszystko i tyle wyszlo, soft boots 150zl, 170k, bohy, blue robe i z smieci warte 20k 110 zl, 135 dni pacca 130 zl, 50 knight 100 zl , 200 zl Sorc, nie wychodzi Ci tyle ? moglem posatc sprzedac za 600 zl spokojnie gdyby taka oferte zlozyl. Ja juz na allegro sprzedawalem wiele rzeczy i nie mow mi za jaka cena mam co sprzedawac, bo jestes zwyklym kiepem.
wojtekzs
20-06-2007, 11:35
A czemu to bylo niby duzo ? Policzylem sobie za wszystko i tyle wyszlo, soft boots 150zl, 170k, bohy, blue robe i z smieci warte 20k 110 zl, 135 dni pacca 130 zl, 50 knight 100 zl , 200 zl Sorc, nie wychodzi Ci tyle ? moglem posatc sprzedac za 600 zl spokojnie gdyby taka oferte zlozyl. Ja juz na allegro sprzedawalem wiele rzeczy i nie mow mi za jaka cena mam co sprzedawac, bo jestes zwyklym kiepem.
Po co nam sie tlumaczysz??robiles co chciales
Po co nam sie tlumaczysz??robiles co chciales
Nie Tobie tylko temu plackowi, bo mnie denerwuje pewnie nawet na Galanie nie gra, albo ma 16 level.
Iwanek18
20-06-2007, 13:02
60+ knight :)
Trialowiec
20-06-2007, 13:16
@Toca
Tak na marginesie ostatnio mozna bylo kupic 100+ kina z calym stuffem bez zrobionego annihilatora, bez hunta, na galanie ofc za niecale 800zl?
Wiec troche to smieszne sprzedawac 60 ms za 700 zl. A co do Twojego stuffu wartego +/- jakies 300zł wg. Ciebie, to jest to chyba parodia bo ja juz nie raz widzialem soft bootsy za 50zł do kupienia na allegro. Wg. mnie bardziej wartościowym itemem jest DH, który kupisz za 30zł.
Tak naprawde nie wiem czy Ty sie zalisz czy chwalisz. Szczerze Ci powiem, ze mam juz powoli dosyc Twojego narzekania na wszytkie aspekty dotyczace letniego update i nie tylko. Grasz juz w Tibie od jakiegos czasu i wiedziales, ze zmiany beda i ze sa konieczne. W poprzednim update gdy Cip Soft ulepszyl Ci postac to skakales z radosci. w sumie nie chce mi sie juz dalej pisac
Jak to powiedzial Ajron
pozdro dla wszystkich kumajacych
@Toca
Tak na marginesie ostatnio mozna bylo kupic 100+ kina z calym stuffem bez zrobionego annihilatora, bez hunta, na galanie ofc za niecale 800zl?
Wiec troche to smieszne sprzedawac 60 ms za 700 zl. A co do Twojego stuffu wartego +/- jakies 300zł wg. Ciebie, to jest to chyba parodia bo ja juz nie raz widzialem soft bootsy za 50zł do kupienia na allegro. Wg. mnie bardziej wartościowym itemem jest DH, który kupisz za 30zł.
Tak naprawde nie wiem czy Ty sie zalisz czy chwalisz. Szczerze Ci powiem, ze mam juz powoli dosyc Twojego narzekania na wszytkie aspekty dotyczace letniego update i nie tylko. Grasz juz w Tibie od jakiegos czasu i wiedziales, ze zmiany beda i ze sa konieczne. W poprzednim update gdy Cip Soft ulepszyl Ci postac to skakales z radosci. w sumie nie chce mi sie juz dalej pisac
Jak to powiedzial Ajron
pozdro dla wszystkich kumajacych
Po 1. Napisalem ze 600 zl te 700 zl kup teraz to bylo szukanie frajera.
Po 2. Gdzie ty widziales Soft boots za 50 zl ? Chyba ze z otsa.
Po 3. Przeciez nie musisz czytac moich postow.
Po 4. Bylo trzeba kupic tego knighta za 800 zl jak tak sie nim podniecasz.
Po 5. Dalem taka cene, bo chcialem sobie jeszcze pograc gdybym nie sprzedal, ale odechcialo mi sie, bo i tak byl sobie dlugo nie pogral, a Ale Mackiem bylo by fajnie bo ma skila 84 chyba po update jak maslo x]
Lord Hybrid
20-06-2007, 14:53
ROTFL
Ma ktoś gg korzenia? (=
Jeśli chodzi Ci o Korzeń spoko Ziom - Divine Scar 8504144 gg
Ajron 88
20-06-2007, 15:27
@Hybrid
Takie żeczy na pm , bóg wie jaki spamm dostanie Korzeń :D.
@Toca
Ty sobie do ceny 63 sorca doliczałeś złotówki za to że na koncie jest 50 knight ? hehe troche to nie uczciwe moim zdaniem.. nie dziwie sie że nikt sie nie skusil na twoja oferte.
Żeby nie było offtopa.. Dejwidek był , Dejwidka ni ma , czyja to wina ?
wojtekzs
20-06-2007, 15:52
@Hybrid
@Toca
Ty sobie do ceny 63 sorca doliczałeś złotówki za to że na koncie jest 50 knight ? hehe troche to nie uczciwe moim zdaniem.. nie dziwie sie że nikt sie nie skusil na twoja oferte.
No wlasnie to jest temat o Dejwidku wiec poswiecmy sie temu radosnemu tematowi
@Hybrid
@Toca
Wczesniej sie ktos skusil :D
aragorn uczciwy
20-06-2007, 23:21
Moim zdaniem dobrze, ze go zbanowali.. ale na bocie chyba nie gral, bo zawsze jak go sklnolem, to tym samym mi odpowiadal.. najlepsze w dejwidku bylo to, ze mial takiego "wroga" jak ja, i mnie nigdy nie umial ubic, a obiecywal przez pol roku.. CYA NOOBIE xD
20. 06. 2007r.
Galana 309 GER
wow, nawet duzo, w porownaniu, z poprzednimi miesiacami..;]
Iwanek18
21-06-2007, 01:08
Toca
http://www.allegro.pl/item207061315_tibia_guardia_105_paladyn_good_skils _bez_anniego.html
>.<
Toca ty to się zamknij jesteś złodziejem mój rl kupił od Ciebie chara Ale Macka, Adelao i jeszcze tam jakiś pall był było dużo naab charów! Sprzedaleś mu go za 360 zł i hacked!lol po co sprzedajesz coś jak potem kradniesz i jeszcze teraz sprzedaje to samo za 700 zł!Buahaha :D!Dobry jesteś!:)
Toca ty to się zamknij jesteś złodziejem mój rl kupił od Ciebie chara Ale Macka, Adelao i jeszcze tam jakiś pall był było dużo naab charów! Sprzedaleś mu go za 360 zł i hacked!lol po co sprzedajesz coś jak potem kradniesz i jeszcze teraz sprzedaje to samo za 700 zł!Buahaha :D!Dobry jesteś!:)
no to nieźle ;p
btw to konto na którym gra teraz toca ogólnie założył mój kumpel z rl :P
wojtekzs
21-06-2007, 22:57
X(toca n/c jesli to prawda.wytlumacz to nam w nowym temacie bo to jest kur..... temat o tym noobie Dejwidku
Prophetos
22-06-2007, 11:12
X(toca n/c jesli to prawda.wytlumacz to nam w nowym temacie bo to jest kur..... temat o tym noobie Dejwidku
Newbie to on nie był. A tak sie składa ze znam Dejwidka od dosyć dawna i chociaz juz nie trzymalem z nim kontaku dobrze wiedzialem dlaczego tak dobrze idzie mu ten lvl. Moze podopowiem w pewnien sposob, teraz nalezy sie spodziewac, ze postać Parencikos zacznie rozwijać skrzydła:D
Pzdr KomarXD
/Cea
wojtekzs
22-06-2007, 13:35
Newbie to on nie był. A tak sie składa ze znam Dejwidka od dosyć dawna i chociaz juz nie trzymalem z nim kontaku dobrze wiedzialem dlaczego tak dobrze idzie mu ten lvl. Moze podopowiem w pewnien sposob, teraz nalezy sie spodziewac, ze postać Parencikos zacznie rozwijać skrzydła:D
Pzdr KomarXD
/Cea
Zobaczymy jak to bedzie
Ty jak Twoj kolega jestes takimi noobami ze glowa boli,
pisze do Ciebie
-czy wiesz ze wojna jest
-tak wiem, ze cos tam z kims~
daje Ci nick ty mowisz
-ale fajnie najlepszy level na servie jest, tylko ze moj kolega nie zna Angielskiego.
-dalem Mu chara mowie nie padnij, bo jestes w wojnie, a ja chce napisac ostaniego posat na tibia.com BYE DONT BACK (wtedy cos forum bylo zjebane)
Przychodze na nastepny dzien patrze a tu 2 razy padles, wiec nie mogl taki noob grac ta postacia x] Gdyby Twoj kolega nie padl 2 razy w 2 dni to bym go nie hakowal x]
Trialowiec
22-06-2007, 15:57
Ty jak Twoj kolega jestes takimi noobami ze glowa boli,
pisze do Ciebie
-czy wiesz ze wojna jest
-tak wiem, ze cos tam z kims~
daje Ci nick ty mowisz
-ale fajnie najlepszy level na servie jest, tylko ze moj kolega nie zna Angielskiego.
-dalem Mu chara mowie nie padnij, bo jestes w wojnie, a ja chce napisac ostaniego posat na tibia.com BYE DONT BACK (wtedy cos forum bylo zjebane)
Przychodze na nastepny dzien patrze a tu 2 razy padles, wiec nie mogl taki noob grac ta postacia x] Gdyby Twoj kolega nie padl 2 razy w 2 dni to bym go nie hakowal x]
LOL... A Ty, że niby noob nie jestes?
LOL... A Ty, że niby noob nie jestes?
Nie, czemu ty tak niby uwazasz? B)
Trialowiec
22-06-2007, 16:22
Nie, czemu ty tak niby uwazasz? B)
Bo go na kasie wyrolowales?
Bo go na kasie wyrolowales?
Ja widze same pozytyw tego:
1. Nauczy sie zeby nie kupowac postaci, a tym bardziej z rec-keyem :)
2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :)
3. Ja mam z tego duzy pozytek :)
4. Koniec tego tematu :]
Iwanek18
22-06-2007, 18:31
Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??
Adelao KURWO ;] inaczej cie nazwac nie moge :) jak jest niby noobem i mu zajebales postac dlatego ze jest noobem i grac nie umie to czemu pieniedzy mu nie oddales ??
A co Cie to interesuje? Zazdroscisz x] ? -,-
Cataclism
22-06-2007, 22:00
normalnie wariaty xD
No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p
Sir-Babolek
23-06-2007, 05:40
Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )
Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ).
Have Fun Inrl.
Enjoy your Babolek
P.S
Duszę się ze smiechu ;)
wojtekzs
23-06-2007, 08:45
Witam dawno mnie nie było ( brak czasu :d )
Lekko zdziwiłem się przeglądając po nocy forum ;) kiedy to zobaczyłem cudowny napis : Dejwidek not exist... Nikomu tego nie życze ale to była jedna osoba która na to zasłużyła :D. Frajer z niego nie miara, podobnnie jak jego brat ;-), kiedy to dzień przed jego invem do VO prosił mnie o 100k na porzyczke do 3 dni. Niech gnoooj gryzie glebe : ).
Have Fun Inrl.
Enjoy your Babolek
P.S
Duszę się ze smiechu ;)
Haha a jak gralem z Dejwem iParenem to mowili ze jestes ich zioemk zajebisty a Ty teraz tak mowisz ale powiem masz racje w 100%B)
No nie powiem bo on ciota jest:p!Ale po jakiego chuja sprzedales chara a jak ta ciota padla to go schakowales?;)Przeciez mogles sie domyslec ze moze kupic chara jakas ciota ktora w 5 h wbije 2 dedy!:cup:!A ze jestes zlodziejem to chyba kazdy wie i uprzedzilem all przed tym zeby nie kupowali od Ciebie bo jestes pojebany:p
W tym czasie sprzedalem juz kilka postaci low leveli, ktorymi kiedys gralem i pohakowalem xD Teraz to byl ostatni post moj w tym temacie :P
Sir-Babolek
23-06-2007, 23:24
Haha a jak gralem z Dejwem iParenem to mowili ze jestes ich zioemk zajebisty a Ty teraz tak mowisz ale powiem masz racje w 100%B)
Byłem ich dobrym znajomym ale zferajerzyli się bo poszli do VO, a zapewniali mnie że trzymają znami
wojtekzs
24-06-2007, 01:40
Byłem ich dobrym znajomym ale zferajerzyli się bo poszli do VO, a zapewniali mnie że trzymają znami
aha all rozmumiem teraz tylko parencikos zostal i jak jego straca to chyba dzieciaki sie pochlastaja8odziwie sie ze zaden z ich nie odezwal sie na tym forum.postac paremcikos zadko jest online czyzby zalamanie hehe:cup:
Niektorzy moga to samo powiedziec o tobie i nie tylko..
Mam na mysli "zfrajerzenie sie"...
Spojrz czasem oczami innej osoby na sytuacje- mala rada..
aha all rozmumiem teraz tylko parencikos zostal i jak jego straca to chyba dzieciaki sie pochlastaja8odziwie sie ze zaden z ich nie odezwal sie na tym forum.postac paremcikos zadko jest online czyzby zalamanie hehe:cup:
Szatko w huj iest, czemu ich nazywasz dzieciakami ? masz jakies problemy z terazniejszoscia ? :<
wojtekzs
24-06-2007, 22:03
Szatko w huj iest, czemu ich nazywasz dzieciakami ? masz jakies problemy z terazniejszoscia ? :<
OOOOOO nasz zlodziej sie odezwal a mowil ze juz sie neie odezwie w tym temacie:pchyba z przeszloscia i nie zmieniaj tematu jak chcesz zaloz nowy na moj temat dobry w tym jestes
Trialowiec
24-06-2007, 23:54
Ja widze same pozytyw tego:
2. Nauczy sie ze jak jest takie cos jak wojna nie mozna wychodzic z depo :)
Czyli ma brać przykład z Ciebie i siedzieć cały czas w pzecie bo boisz sie o chara, który jest gówno wart? Przez takich jak Ty się wojny przegrywa. HiNooB
3. Ja mam z tego duzy pozytek :)
No tak, złodzieje nie robią niczego co mogłoby im nie przynieść zysku. Ciekawe jakby Twoja mama zareagowała jakby wiedziala, że oszukałeś kolesia na kilkaset złotych? A może to u was rodzinne? ;/
Czyli ma brać przykład z Ciebie i siedzieć cały czas w pzecie bo boisz sie o chara, który jest gówno wart? Przez takich jak Ty się wojny przegrywa. HiNooB
No tak, złodzieje nie robią niczego co mogłoby im nie przynieść zysku. Ciekawe jakby Twoja mama zareagowała jakby wiedziala, że oszukałeś kolesia na kilkaset złotych? A może to u was rodzinne? ;/
Dobre!:D:D
Pojechałeś mu teraz po ambicji!:cup:
OOOOOO nasz zlodziej
JA NIE SLODZIEJ NIC NIE UKRADLEM x]
@Trialowiec
Pewno lepiej i expic w plecy :cup: Nie lubie expic, a tym bardziej exiwowac co 10 sekund kazdego przeciwnika, aby wbic te 10k expa x]
Co moja mame obchodzi co ja robie na komputerze, gram w jakas gre,powiedzialem jej o tym, powiedziala ze nie bedze odawala kasy itp ja jej na to ze nie ma sie o co bac, bo nic nie ukradlem tylko odzyskalem swoje, a ten koles nie ma takiej mozliwosci odzyskac kasy.
Byl uklad ?...byl wiec co on ma jakies problemy -,- x]
Kolejne pozyty tego: tak ziomus gral by w tibie moze by klasy nie zdal, a ja z ta kase mialem sporo imprez x]
P.s Mam gejlogera na kompie nie odpowiadam za nastepne posty x] musze formata zrobic :(:(
Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.
Sprzedam Ci samochod, po tygodniu bedziesz mial wypadek to przyjde zajebie samochod, a powodem bedzie to iz nie umiesz jezdzic, gdyz ja Ci mowilem wczesniej ze na drodze jest duzy ruch. Jezeli Twoja mama nie ma do Ciebie pretensji, to chyba nie wie ze sprzedales postac na allegro dostales za nia rl kase, a pozniej odebrales kolesiowi JEGO postac.
To jest gra x] i w dupie to mam moja sprawa co zrobilem x]
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)
W zyciu bym nie ojebal kogos tak o na kase to byla inna sprawa nie wiecie jaka byla gadka itp. wiec mniejsza z tym bylo minelo nie zaluje. Nawet teraz jak sprzedam postac w dupie to mam nie bede juz nic z nia robil, nie bedzie mnie przez wakacje wiec mi nie potrzebna ona. :( Najgorsze to ze nie bede postowal juz dla was :(
Toca tak widocznie został wychowany w domu i nikt mu nic nie zrobi!To jeszcze dziecko i myśli że takiemu bachorowi all wolno :baby:!Ascario ma racje!:p!Zresztą jak sprzedałeś chara to co Ci po tym jak on by wbił 300 lvl albo go zrookował?Zaplacił i jego bachorze zasrany!
Trialowiec
25-06-2007, 16:05
To jest gra x] i w dupie to mam moja sprawa co zrobilem x]
To chyba masz w dupie Twoja mame również bo wątpie żeby Cie tak wychowała. Totalny brak szacunku dla rodziców. Pamiętaj, że czlowiek płaci za swoje błedy.
edit~
Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.
Najlepsze to było to jak mój rl pisze do niego i mówi tak "czemu mi schakowales chara"? a Toca na to bo ja kupiłem od takiego Maćka chara i on mnie schakował ale spokojnie dogadam się z nim a jak nie to Ci oddam to 360 zł!:D I mój rl nie ma ani kasy ani chara!8o
Rozumiem jak by w tibi go oszukał i ukradł mu 200k to już jest noob a ten mu na rlu zapierdolił 360 zł!:confused:
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.
Tego sie nie boje zyciee x]
Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)
@Ogolnie Nie kupujecie jzu posatci na allegro 90 % osob hakuja spowrote :)
Potem nie bedzie plakac
Pozdroo~
Jak sprzedales postac i ja ukradles a gosciu pomyslal i dopiero po jakims czasie wstawil Ci "negatywa" na allegro moze w kazdej chwili zalozyc Tobie sprawe w sadzie... Mam nadzieje ze koles czyta to forum i tak wlasnie zrobi... Bo takich ludzi sie powinno tepic... A ze matke oklamales ze nic Tobie nikt nie zrobi to sie mylisz... :D B) :cup:
Nie gram na Galanie, ale poziom jaki prezentuje sobą Toca jest żałosny... Gdybyś to mnie okradł, już byś był dobrze zapoznany z prokuratorem :)
Trialowiec
25-06-2007, 19:37
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)
Pozdroo~
Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?
Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?
Wsrod jakich ludzi ? Ciebie albo innych smieci w dupie mam was :) I nie obchodzi mnie co bedziecie sobie pisac na moj temat :]
I z tego co ja widze odpisalem na Twojego posta wczesniej :confused:
wojtekzs
26-06-2007, 09:21
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)
Zaplon jak deasel na mrozie...
Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:
wojtekzs
26-06-2007, 15:09
Zaplon jak deasel na mrozie...
Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:
ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami
MasterMorduk
27-07-2007, 06:51
O też to zauważyłem Dejwidek Delete... wiecie, że Parencikos chodził z moim bratem 3 lata do budy :p Pamiętam Brat się chwalił że Paren ma 50 lvl i potem padł odrazu :( A co do nich to nie wiem bo nie gram na Galanie :confused:
HAIL NERANA.. B)
HAHHA to jest ban za sharing i expienie na botach jesli się nie umie grać utrzciwie to i jest deleted :evul:
ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami
Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/
z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:
wojtekzs
01-08-2007, 10:48
Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/
z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:
good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO
good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO
ALe mnie rozbawiles.. coz ze po miesiacu- pisalem ze spozniony;)
Tak to jest jak sie pracuje.. a neo to tobie chyba wylaczyc powinni :)
Poza tym smiesznie widziec taki tekst od dzieciaka co siedzi na garnuszku u starych i jest tylko darmozjadem :baby:
grow up.. chyba ze duzo ci zostalo, wiec jak sie nie myle - stay in school:)
wojtekzs
01-08-2007, 21:27
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehe
sory koles nie jestem dzieciakiem i nie zyje na niczyjim garnuszku.ok ty musisz zapracowac na siebie ja musze to zrobic na cala rodzine.zagielo??bo ty masz starych to sie ciesz nie ktorzy nie maja.wiec nie potrzebnie zaczynales ten temat ogranij sie lepiejX(
Nie nie zagielo.. I raczej mnie nei zagniesz takimi historyjkami bo wiele sie nie rozni jak widze od mojej sytuacji.. :p
Kto powiedzial ze mam "starych"? Nic nie wiesz?? To cicho:) Nie kazdy ma tak latwo w zyciu..
Wiec temat zakonczony.. bynajmniej przeze mnie..
Popracuj nad ortografia!
wojtekzs
03-08-2007, 09:13
........................
Zegnam trolu.dla mnie twoje rady nie maja zadnego znaczenia.jestes pusty:baby:
Ooo widze ze argumenty sie skonczyly juz..
Teraz jestem trollem :)
MAm cos czego ty nie masz... szacunek wielu na tym serwerze:)
Grasz fair... inni sa fairw stosunku do ciebie.. jak myslisz ze jestes strasznie pokrzywdzony przez zycie i cos ci sie z tego tytulu nalezy.. dream on:)
:baby:
wojtekzs
03-08-2007, 18:41
hehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehe
mam prosbe zebys zostawil moje RL w spokoju za daleko wylazisz,a jesli chodzi Ci o gre na Galanie to skonczylem i nie gram tu ale dalej mam ald firiends tu dla mnie liczy sie tylko ich szacunek o Twoj nie prosze wiec nie pisz do mnie nara :]
2 rzeczy malutki-
skonczyles z Galana? to odplyn i z forum :) a RL sam poruszyles(cos tam o starych i neo jak pamietam) wiec nie dziw sie ze ktos Ci w ten sam sposob polecial;]
2 za daleko "wylazles" jakis czas temu.. ineczej bym cie nie zgnebil na forum.
Nie pisze do Ciebie- bo nie mam zdziecinnialych ludzi za kolegow.. a jezeli mam to ich segreguje z czasem.. :)
Znasz ta gre "najslabsze ogniwo"? (you are the weakest link.. good bye <bum>)
Ps. co to u licha jest "ald firiends"? O.o
Jezeli to to co mysle, to ja az tak bardzo nie jestem w stanie zchrzanic tych 2 wyrazow.. a jestem zdolny :cup:
wojtekzs
05-08-2007, 20:02
hhehhehehehehehehehehehe
Woj~ to ty nawet nie wiesz z kim gadasz... ale lol wymiencie sie numerami gg czy cos bo az szkoda slow co ty tu wypisujesz pogubiles sie we wlasnym temacie...
wojtekzs
06-08-2007, 09:26
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dzieki za rade;)moze sie pogubilem a moze poprostu troche mnie ponislo a to kim on jest mnie nie obchodzi:]dla mnie jest kolesiem ktory przed klawiatura w tibi podnosi czolo wysoko a naprawde jest nikim:baby:
Moze jestem nikim.. w twoich oczach..
moze w oczach wielu innych..;]
Ale powiedz.. kim ty jestes skoro ja jestem nikt??-.^
Prawda taka, ze w oczach wielu jestem kims- kumplem, przyjacielem, czlowiekiem ktorego slowa maja wartosc, osoba z honorem i przede wszystkim duma! Kims kto wiele w zyciu stracil, ale takze wiele osiagnal jak na obecna chwile.. takze w tibii... co osiagnales?
I wierz mi w rl jestem taki sam jak w tibii!(moze wiecej przeklinam)
A pisal Dravenor dziecko, zebys wiedzial na przyszlosc!:baby:
I nie bede pisal w grze do ciebie bo nie ma po co :)
Szkoda mi czasu na ciebie poza forum.. :)
wojtekzs
06-08-2007, 21:40
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
thewojtek
07-08-2007, 18:50
No i spoko duzo osiagnoles gratz Tobie.Kazdy ma kumpli zapraszam na refe nie tylko ty masz 100+ i mam to samo co ty wiec nie jestem nikim
a ja serdecznie do łodzi ; )
Ja również zapraszam do Łodzi... a najlepiej pod stadion Widzewa... :D
thewojtek
07-08-2007, 22:20
o,0 jak to mozliwe ze jeszcze sie nie poznalismy? ; ]
lalalala lalalalalala tylko łódzki Widzew, w naszych sercach ON!
lalalala...
Czyli jakos... 1 minute od mojego mieszkanka?:> (i to piechota:))
Thewoj~ ty pamietaj ze jak wroce to najeb.. a;]
Iwanek18
08-08-2007, 19:46
haha mi sie wyjade ze to jest teamt o dejwidku :]:baby:
Dejwidka nie ma... ale jesteśmy my... :D
Czy mi sie zdaje czy ktos tu mowi o Widzewie?Tez jestem z Lodzi :)! TYLKO WIDZEW RTS!:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.