zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwny Debug...

nCks
18-06-2007, 12:38
Juz postowalem go tutaj ale zostal usuniety bez powodu, uzywalem opcji szukaj ale nic nie znalazlo.

Po wpisaniu passow, wybraniu postaci i nacisnieciu "Ok" tibia sie wylacza "Program wykonal nieprawidlowa operacje"
Gdy wlaczam ja po raz drugi dostaje ten error
Debug Assertion 7.92 NWin32Exception.cpp 50

Jakby cos to: WinXP, SP2, Directx 9.0c, najnowsze detonatory.
Z gory dziekuje.

Vanhelsen
18-06-2007, 14:31
A czy my wyglądamy jak obsługa techniczna CIpSoftu?... Jak zam zauważyłeś, nie jest to dość częsty error więc radzę zapostować na oficjalnym forum Tibii w dziale na to przeznaczonym, tam dostaniesz odp szybciej i b.kompetentną...

Qczeneta
18-06-2007, 16:52
To może zapuść Tibię w na innym silniku graficznym (we właściwościach skrótu "Element docelowy:" po spacji "engine 0" lub "engine 1" "engine 2". Powinno załapać. A jak nie to powyłanczaj inne świństwo zapychające kompa. B)

PZDR

Ryszardd
18-06-2007, 18:00
To może zapuść Tibię w na innym silniku graficznym (we właściwościach skrótu "Element docelowy:" po spacji "engine 0" lub "engine 1" "engine 2". Powinno załapać. A jak nie to powyłanczaj inne świństwo zapychające kompa. B)

PZDR

OMFG właśnie rozwiązałeś mój problem ;pppppp SENK JU xd

Ryszardd
18-06-2007, 18:00

PZDR

Ryszardd
18-06-2007, 18:01

PZDR

nie włączała mi się tibia i nie wiedziałem jak silnik grafiki zmienić :***

nUUBBa
19-06-2007, 04:54
Troszkę combo zapodałeś z tymi answerami na pomoc kolegi ;)

pracownicy1991
13-11-2009, 11:51
Mam ten san Debug i nie wiem co mam robic probowalem juz wszystkich sposobow i nic debug nosi nazwe;
Debug Assertion 7.92 NWin32Exception.cpp 50 prosze o pomoc z gory dziekuje !!!