Pokaż pełną wersje : Jak powinniśmy być ubrani w shkole?
Dj Nekro
05-10-2004, 16:29
No właśnie... jak sądzicie, jak powinniśmy sie ubierać do nashej shkoły ? :)
Vanhelsen
05-10-2004, 16:57
Jak, mojim zdaniem tak, by było nam jak najlepiej i najwygodniej. Jak ktoś chce latać do szkoły w garniaku to niech lata, a jak ktoś woli krótkie spodenki i T-Shirta to niech lata w T-Shircie :P
EDIT: W T-Shircie ze spodenkami ofkors:D
Fajnie by było tak jak teraz proponują posłowie by powrócić do mundurków :D W końcu teraz mundurki jak za przewodniczącego Mao są modne...
$corcerer
05-10-2004, 17:46
Ja mam mundurki w szkole.. DO DUPY.
Wolałbym chodzić normalnie, tzn na czarno :)
Hmmmzzzz a jaki masz kolor mundurków? A jak na teście próbnym kompetecnyjnym w gimnazjum w zeszłym roku było coś o mundurkach to napisałem na bardzo dużo zalety mundurków. Że Andrzej Radek był dumny ze swojego i w ogóle:P I maksa dostałem, mam nadzieję, że nikt nie pomyślał, że tak myślę ja:P
EDIT: Wypracowanie [najwyżej punktowane] było jakieś takie:
Dyrekcja w twojej szkole chce wprowadzić nakaz noszenia mundurków. Napisz do gazetki szkolnej co o tym sądzisz. Posłuż się przykładami z literatury.
Mój kumpel nie wiedział co pisać to napisał, że czytał ksiązkę o marynarzu, który ciągle chodził pijany, więc mundru nie oznacza, że jest się super:P
Ja najczesciej nosze luzne (ale nie wiszące :/) jeany, do tego stare znoszone czarne trampy do gry w pilke (na polowkach sznurowadel), ciemny sweter, ciemna jeansowa kurtka z mozliwie najwiekszym, nastawionym kolnierzem, heary ściekające po plerach, warkocz na skroni, szrama na łapie i strzeżcie sie bo Khan nadchodzi!... :evul:
Bikstopa Reaktywacja
05-10-2004, 18:02
No właśnie... jak sądzicie, jak powinniśmy sie ubierać do nashej shkoły ? :) a po co sie ubierac ? najlepiej chodzic nago !
:berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk:
No właśnie... jak sądzicie, jak powinniśmy sie ubierać do nashej shkoły ? :)To proste. Elegancko i schludnie.
Dan the Automator
05-10-2004, 18:49
To proste. Elegancko i schludnie.
Modnie i wygodnie ;-)
Ja powiem tak:
widzę skejta - myślę "idzie jaracz ziela"
widzę gościa normalnie ubranego - nic nie myslę
widzę gościa w garniturku - myślę "idzie kujon"
widzę metala - myslę "o, idzie za***isty koleś"
Wniosek:
Najlepiej ubierać się w rzeczy czarne ;]
A, przed chwilą odkryłem niezwykłą prawdę:
TERMINATOR BYŁ METALEM!!!
she_devil
05-10-2004, 19:46
ech, jeansy, t-shirt wysłużone buciki do latania po drzewach i wyskakiwania oknami parteru na boisko :D
Oh, a jak mam zły dzień to sie wkładam czarny sweter i każdyt wie, że jestem zła :]
zla to ty jestes z natury!!!
ja sie ubieram zawsze na czarno +jeansy
W co sie ubierac ? Ogolnie to w to co wygodne... a w co ja sie ubieram ? Jeansy 3/4, dluga koszulka... albo czarne spodnie (takie z deka skatowe, ale tez jakby metalowe) i t-shirt dosyc dlugi (dlugi to znaczy nie do kolan, ale taki za posladki). Mam dluzsze wlosy niz inni ludzie w mojej klasie wiec wygladam zaje**** Muahahhaha ;]
spider-bialystok
05-10-2004, 20:56
@Ulrek
Dzielisz ludzi na podstawie ubierania sie..?
A co do tematu do szkoły powinno się chodzić w:
*Słomiany kapelusz (jeśli dodatkowo będzie bodziurawiony to max szpan)
*Koszula rozpięta tak aby wyeksponować klatę
*spodnie-ogrodniczki, koniecznie do kolan!!!(fajnie jeśli bedziesz miał na pośladkach szpanerski napis typu: "Kiss my ass"
*skarpety nie wskazane(jeśli jest bardzo zimno na upartego możesz włożyć, ale KONIECZNIE bez "palców")
*na nogach aby poczuć się w pełni "cool" OBOWIĄZKOWO gumiaki typu ziemia-ziemia(najlepiej czerwone lub żółte, a jeśli dodatkowo domalujesz sobie płomienie, laski będą się na ciebie rzucały)
*No i na zakończenie żaden ziomal nie może się obejść bez krowiego łancucha, włożony z jednej strony włożony do kieszeni, z drugiej zapięty o szluwkę)Musi być na tyle duży, aby przy każdym kroku było słuchać, że idzie Boss.
Ubierając się w ten sposób wzbudzisz pożądanie kobiet i zadrość kolegów.
Oczywiscie, że szerokie spodnie, szeroka bluza z kapturem... No i majtki, skarpetki ...
Tibiańczyk
05-10-2004, 20:59
A ja se chodze luzno i wygodnie:)
Dr.Unknown
06-10-2004, 15:24
Jak Kto Chce!
Ja ubieram się w czarane obcisłe dżinsy, bluzę z napiem "Skejci Rullez" i czapkę "bejsbolówkę"
Immortal Wasek
09-10-2004, 21:30
Co jest qrwa czy tu sami metale sa??
kajteq:
"Oczywiscie, że szerokie spodnie, szeroka bluza z kapturem... No i majtki, skarpetki ..." --chyba bokserki:D
My chłopaki powiniśmy chodzić ubrani jak komu pasuje natomiast dziewczynu to im są niepotrzebne ciuchy tylkojakaś sexy bielizna no chyba że kaszaloty to te nieh noszą ubrania takie które zakrywają ihc brzydote. <roftl>
Hehe - wymiatasz Kredi ;)
Kredi to było niezłe :D
Ja chodze w czarnych spodniach, które są luźne, ale nie zwisy :P Do tego czesto niebieski polar jak jest zimno, i czarna koszula. W ogóle to chodze tak by faceci czuli do mnie re$pect a ja żebym mógł im zabierać laski ;D
JA chcialbym tak
Szkola - ciepla , pare miejsc zimnych naprzyklad lazienka :P
Kapcie - włochate , rużowo-czarne ^^
skarpety - no oczywiście cuchnące
spodnie - miniówki ^^
koszulki - obcisłe
głowa - na łyso i czepki jak rzydzi
dobrze by było jakby mundurki wróciły..... nie było by takiej różnicy w ubraniu... np jeden w worku na śmieci a drugi w "adidasie"
ja isę ubieram zazwyczaj na ciemno :p lub na "menageraa"
Ja ubieram się w czarane obcisłe dżinsy, bluzę z napiem "Skejci Rullez" i czapkę "bejsbolówkę"
ROTFL!! BUHAHAHAHAH! <GLEEEEBA!!!> Obcisle jeansy, spoko...Ale taka bluza?! CZAPKA?! Chcesz sie komus podlizac na tym forum, ze tak wkrecasz? XD
Moj outfit :
- bez czapeczki (bo nie uzywam), ani z daszkiem, ani zimowej
- Jakas bluza (dwie z kapturem : niebieska, czarna) i jakies takie zwykle (jasny braz, jasna zielen)
- spodnie (jeansy : niebieskie <ciemno i jasno>, takie niebieskie przecierane xD i czarne)
- skarpetki od bialych, poprzez brazowe na czarnych konczac
- b00ciki czarne : "konwersy" i "najki", dosc duzy rozmiar :P
Wg. mnie powinni pozwolic sie ubierac tak, jak chcemy. Bo i metal i skate beda narzekali na mundurki (reszta tez). Wiec - po co one?
she_devil
27-12-2004, 09:31
My chłopaki powiniśmy chodzić ubrani jak komu pasuje natomiast dziewczynu to im są niepotrzebne ciuchy tylkojakaś sexy bielizna no chyba że kaszaloty to te nieh noszą ubrania takie które zakrywają ihc brzydote. <roftl>
Ale jeżeli jest zima to takiej tylek zmarznie i bedzie sinym kasztalotem -.-
Hahaha widzicie to zależy od szkoły:P
Bo inaczej się chodzi w podstawówce niż w liceum.
A do szkoły trzeba chodzić w stonowanych kolorach żeby nauczyciel nas nie zauważył ;)
hmm.. najczęściej coś w stylu
Bez czapki jak nauczyciele sie czepiają / lub czapka z daszkiem
Bluza z kapturem Pitbull/Everlast
Spodnie Mass/lub inne (ale Mass lurez)
Buty - Adidasy jakieś (nie marka,typ)
Cudotwórca
27-12-2004, 11:49
nieuznaje massa i clinika! ! ! Do szkoły ide w kurtce lotnika mojego pradziada i w sztruksach a pod kurtałeczką mam sweterek :D!
Rinseregion
27-12-2004, 13:47
Ja sie ubieram jak sk8 ;p, mam gleboko w d... kto co o mnie mysli B)
A w szkole pozwalaja w takim czyms chodzic, tylko bez czapki. Ale w naszej szkole dziewczyny maja najgozej ;/. Musza miec "zakryte" brzuchy :(
she_devil
27-12-2004, 14:01
Ale w naszej szkole dziewczyny maja najgozej ;/. Musza miec "zakryte" brzuchy :(
To ty i barbie macie zle jak na moj gust...
Drybrych
27-12-2004, 15:08
To jasne!
Jakaś fajna, za długa bluza z kapturem, obwisłe jeansy (dupozwisy), skradzione adidasy, i jakiś kij (najlepiej baseballowy) żeby było modnie!
A tak serio to jak kto chce! Np. Xao chodzi w koszulce Metallic'y, ja bardzo różnie ale przeważnie na ciemno (czarno..).
Rinseregion
28-12-2004, 16:16
To ty i barbie macie zle jak na moj gust...
Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...
she_devil
28-12-2004, 16:36
Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...
Nie skomentuje tlyko pokaze cuś:
<She> Zacissnij i zassij z polewka! O gustach nie bede dyskutowal, ale ja nie jestem dark queen...
<She> Rinsegeioin cos tam o mnie
<Tanathe> o___O
<`eRR^0r> ·_·
<She> ;]
<`eRR^0r> ·.·
<She> "D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.