Pokaż pełną wersje : Czy moglby mi ktos wytlumaczyc...
... co oznacza zolta gwiazdka obok imienia w panelu VIP?
Chodzi Ci o ten żółty trójkącik? ;d
Jeśli tak, to służy on do raportowania postów niezgodnych z regulaminem ;)
..::QRAS::..
18-06-2007, 20:09
to sa takie dodatkowe oznaczenia ktore tez mozesz wprowadzic przy nickach.
Jeśli chodzi Ci o Tibię to marker (można sobie ustawić), a jeśli nie w Tibii to zły dział.
Chodzi mi dokladniej o cos takiego http://foteka.pl/7150273201f351d376da67bae7fb8047
Na tym obrazku jest moja lista VIP i przy nazwie Gosvelia jest zolta gwiazdka i chcialbym sie dowiedziec co oznacza ta konkretna gwiazdka, bo zalogowalem sie na tibii, otworzylem liste i zobaczylem taka gwiazdke. Nie wiem co ona tam robi.:(
Patrykusss
18-06-2007, 20:36
do vipów mozesz dodawac znaczki np. gwaizdke, czache, dolara, pioron, chodzi o to zeby wiedziec kto to jest np. czacha masz kogos zabic. kasa masz komus oddac kase lub on ma ci oddac, piorun kogos nie lubisz, gwaiztka kogos lubisz (ja oznaczam tak tych ludzi)
do vipów mozesz dodawac znaczki np. gwaizdke, czache, dolara, pioron, chodzi o to zeby wiedziec kto to jest np. czacha masz kogos zabic. kasa masz komus oddac kase lub on ma ci oddac, piorun kogos nie lubisz, gwaiztka kogos lubisz (ja oznaczam tak tych ludzi)
Dzieki... o tym nie wiedzialem, ale nie przypominam sobie zebym cokolwiek zaznaczal. bo jak na poczatku powiedzialem - nie wiedzialem wczesniej ze mozna tak zaznaczac, a wiec CZY MOGLA SIE ONA POJAWIC SAMA?
Dzieki wszystkim za odpowiedzi!!! Juz zakapowalem o co chodzi :D:D:D!!!:p
Szybki'lols
18-06-2007, 21:18
Dzieki... o tym nie wiedzialem, ale nie przypominam sobie zebym cokolwiek zaznaczal. bo jak na poczatku powiedzialem - nie wiedzialem wczesniej ze mozna tak zaznaczac, a wiec CZY MOGLA SIE ONA POJAWIC SAMA?
Musiałeś sobie missclicknąć :)
Musiałeś sobie missclicknąć :)
No tak... tak tez moglo byc :p
No tak... tak tez moglo byc :p
I tak właśnie było ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.